Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na ez mán faja...😊)Blitzburgh
De nem kapok érte lájkot, brühühüh 😀 😀 😀

Amúgy meg: nincs veszíteni valónk, ma, holnap... Erőn felül teljesített a csapat ebben a szezonban és a legszebb az egészben az, hogy múlthéten az egész világ 98%-nak sikerült csattanós választ adni, sőt, olyan pofont, hogy napokig azt sem tudták hol vannak.

Legyünk büszkék a csapatunkra, bármi is lesz!
Nekem viszont megint bizsereg és jó előérzetem van... 😊
több mint 12 éve
valaki2 453 — Saints fan
A Steelers ellenit nem láthattam, úgyhogy nagyon várom már a meccset. Bár az eszem azt mondja, hogy a Tebow-lufi most fog kipukkadni, de remélem, hogy nem. 😊valaki2
Szerintem ha kikapunk az nem jelenti automatikusan a lufi kipukkadását, ha az még ki tud pukkanni egyáltalán... 😊StormST
Nem is úgy értettem, csak valószínű, hogy ma lesz vége a menetelésnek.

több mint 12 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Nekem tetszik.

De akkor egy jobb:

JC6
Na ez mán faja...😊)
több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
A Steelers ellenit nem láthattam, úgyhogy nagyon várom már a meccset. Bár az eszem azt mondja, hogy a Tebow-lufi most fog kipukkadni, de remélem, hogy nem. 😊valaki2
Szerintem ha kikapunk az nem jelenti automatikusan a lufi kipukkadását, ha az még ki tud pukkanni egyáltalán... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
valaki2 453 — Saints fan
A Steelers ellenit nem láthattam, úgyhogy nagyon várom már a meccset. Bár az eszem azt mondja, hogy a Tebow-lufi most fog kipukkadni, de remélem, hogy nem. 😊

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nekem tetszik.

De akkor egy jobb:

több mint 12 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Tessék lájkolni 😀

JC6
Ez konkrétan szar.. :/
több mint 12 éve
Paxton közben megüzente az ügynökével, hogy azért maradt Denver-ben, mert a feleségénél, aki ikrekkel terhes, komplikációk léptek fel és ott akar lenni mellette...

több mint 12 éve
Leszerződtettük David Binn-t, aki 17 évig volt LS a Chargers-nél, tavaly egy hamstring sérülés miatt nem játszott, idén pedig a TC után kirakták. Egy meccsre jó lesz.. :-P ( ha továbbjutunk akkor Paxton talán már tud játszani majd)

Austin Sylvester került ki a keretből, hogy legyen hely Binn-nek...

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tessék lájkolni 😀

több mint 12 éve
Paxton családi gondja valami komoly lehet, senki se akar turkálni a magánügyeiben, a sajtó is békénhagyta szerencsére, remélem azért nincs nagy gond...

több mint 12 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
StormST hosszabb összefoglalója a Wild Card meccsről 😛

http://denversports.blog.hu/2012/01/13/nfl_playoffs_wild_card_weekend_broncos_vs_steelers_a_csoda_amiben_kevesen_hittek_igazan_megtortent

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
inkább jáccon LS, nekünk egyszer beugrott Harisson oszt milett belüle
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d80bf828f/WK-8-Giants-safety-ties-gamesutianap
Paxton személyes ügy miatt nem edzett és nem játszik a hivatalos sérült lista szerint.
A LS poszt szerintem nem igényel rettentő sok csapatismeretet, egyedül a fake punt-ok esnek ki nagy valószínűséggel.tomi-tomi
Fúúú pedig azokkal teli van Fox playbookja 😂Black_Adder
😂 Meg 50+ yardos passzokkal. 😊
Tényleg komolyan gondolom, hogy Nektek az egyik nagy esélyetek, ha bevállaltok nagy kockázatú, de meglepő play-eket. Ti szombaton abszolút semmit sem veszíthettek. LS hiányában kiesne az egyik ilyen, viszont így mindig neki mehetnétek 4.-re.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Épp ezt akartam írni 😀
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Közben egyébként 2 longsnappert workoutolunk Jason Kyle-t és Andrew Schulze-t. Nem hinném, h holnap bármelyik is játszana, viszont esetleg 2 hét múlva miért ne játszhatna Paxton, mi van vele, amiről nem tudok?
Black_Adder
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d80bf828f/WK-8-Giants-safety-ties-gamesutianap
Paxton személyes ügy miatt nem edzett és nem játszik a hivatalos sérült lista szerint.
A LS poszt szerintem nem igényel rettentő sok csapatismeretet, egyedül a fake punt-ok esnek ki nagy valószínűséggel.tomi-tomi
Fúúú pedig azokkal teli van Fox playbookja 😂

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Közben egyébként 2 longsnappert workoutolunk Jason Kyle-t és Andrew Schulze-t. Nem hinném, h holnap bármelyik is játszana, viszont esetleg 2 hét múlva miért ne játszhatna Paxton, mi van vele, amiről nem tudok?
Black_Adder
A LS poszt szerintem nem igényel rettentő sok csapatismeretet, egyedül a fake punt-ok esnek ki nagy valószínűséggel.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Paxton nem játszik holnap. Ciki mer' asszem Kuper volt a 2. számú LS, és ő sincs... Ha ilyen 50+os FG-k kellenek számíthat. Bár nem látom h Walton pl miért ne tudná odadobni a labdát az FG-hez is, de nyilván nem véletlenül van mindenhol külön LS a csapatban...

Már, ha jól értesültem akkor Fischer lett a Rams HC-je, szóval ha már a felkészülésünket jóvátehetetlenül megzavarták, legalább az offseason legnagyobb fogását, Dennis Allent meghagyták nekünk. Ezzel 200000 év után először maradhat egy Broncos DC 2 évig az állásában... Hurray!Black_Adder
The Miami Dolphins are expected to consider Denver Broncos defensive coordinator Dennis Allen for their vacant head coaching position.Delonso_
na bassz... Érjen már véget az edző keringő!

Egyébként
OUT: Decker
Doubtful: Dawk
Probable: Bruton, Miller, Doom, FellsBlack_Adder
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d80bf828f/WK-8-Giants-safety-ties-game

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Holnap kinyírni Brady bandáját. Légyszi.danyly
AFC East csak itt nem megy az egymásért való szorítás 😀FViktor93
Egyébként miért is szorítanék egy nem kedvelt csoport riválisért?
Tebow florida-i gyerkőc. Természetes, hogy nekik szorítok.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Mi is szeretünk! 😛Joco
Ezt csak úgy értettem, hogy szétverni a pályán a Pats-et. Győzzön a Broncos. 😂

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Paxton nem játszik holnap. Ciki mer' asszem Kuper volt a 2. számú LS, és ő sincs... Ha ilyen 50+os FG-k kellenek számíthat. Bár nem látom h Walton pl miért ne tudná odadobni a labdát az FG-hez is, de nyilván nem véletlenül van mindenhol külön LS a csapatban...

Már, ha jól értesültem akkor Fischer lett a Rams HC-je, szóval ha már a felkészülésünket jóvátehetetlenül megzavarták, legalább az offseason legnagyobb fogását, Dennis Allent meghagyták nekünk. Ezzel 200000 év után először maradhat egy Broncos DC 2 évig az állásában... Hurray!Black_Adder
The Miami Dolphins are expected to consider Denver Broncos defensive coordinator Dennis Allen for their vacant head coaching position.Delonso_
na bassz... Érjen már véget az edző keringő!

Egyébként
OUT: Decker
Doubtful: Dawk
Probable: Bruton, Miller, Doom, Fells

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
AFC East csak itt nem megy az egymásért való szorítás 😀
több mint 12 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Mi is szeretünk! 😛

több mint 12 éve
Holnap kinyírni Brady bandáját. Légyszi.

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida

The Miami Dolphins are expected to consider Denver Broncos defensive coordinator Dennis Allen for their vacant head coaching position.
több mint 12 éve

Már, ha jól értesültem akkor Fischer lett a Rams HC-je, szóval ha már a felkészülésünket jóvátehetetlenül megzavarták, legalább az offseason legnagyobb fogását, Dennis Allent meghagyták nekünk. Ezzel 200000 év után először maradhat egy Broncos DC 2 évig az állásában... Hurray!