Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Black dobj egy PM-et ha a varosban leszel. Meghivlak valamire 😊
több mint 12 éve
Storm és burzum: teljesen igazatok van, egy ilyen teljesítmény után nem illik ilyet kijelenteni, de ahhoz hogy megértsétek azt amit leírtam meg kéne néznetek a KC elleni meccsünket (nem ajánlom...), ahhoz képest itt most domináltunk 😀Láttam a KC elleni meccseteket. NEM mi voltunk még a KCnél is gyengébbek, hanem ti voltatok sokkal jobbak /*szerk: na ezt így inkább mégse, de sokkal kevésbé voltatok rosszak*/. Hanie most azt csinálta amit kellett neki, menedzelte a játékot, nem is nagyon szarul és nem adta el a labdát. Barber a két hibája nélkül nagyon jól játszott volna, most mindenki istenítené. Hanie semmit nem edzett korábban a 1st teammel, most h hétről hétre ezt teszi kezd kicsit belejönni, már későn így h a Lions és a Falcons nyert, de a Seahawks és a Vikings ellen akár nem is lesztek teljesen esélytelenek.
térdelés&punt: ugyanezt vetettem fel a társaságnak akikkel néztük a meccset. Az volt a válasz hogy ez nem lenne méltó egy NFL-csapathoz, nem fér bele a közeg mentalitásába. Nem szép hogy meg sem próbálsz first downt csinálni de nálam a mi O-ünket látva ez lett volna a kézenfekvő akár milyen szánalmasnak is tűnt volna. Maradt volna 20 mp az órán és jöhettek a saját 10esetekről időkérés nélkül - azt hiszem ennyit megér az hogy nem kockáztatsz egy fumble-t pl.
A Bears D secondary-je kritikán aluli, az hogy a végén mentek a passzok a legegyszerűbb válasz az hogy mehetett volna előbb is...Kár hogy nem nyertétek meg simán a meccset, sokkal jobb lett volna mindenkinek, én speciel elkönyveltem a vereséget meccs előtt de 2 ilyen meccset elbukni a PO-ért nevetséges és vérlázító.davemayer
még1× sajnálom a szezonotokat, de mi ettől 6-ot nyertünk zsinórban ami következtében egyetlen ember nem égne PO lázban. és ha rögtön kiütnek, vagy be se jutunk az se számít, mert csodálatos vasárnapokat élünk meg. A csapattal é védelemmel és Teobw-val. Jöhetnek utálni őt mi most örülünk h láthatjuk játszani és megfordítani a meccseket hétről-hétre...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
na haladok sorra 😊En ezt ertem dave, meg is koszontem, de eleg durva olyat olvasnom hogy meg leszunk alazva ilyen szar meg olyan szar, dominancia,stb.nem is a 6W-tek feletti örömeteket akarom elvenni, Isten (Tebow...) ments csak ez után a meccs után magic-ről beszélni kicsit cinkes szerintem, az meg hogy a nálatok (és nálunk is) gyengébb KC-től kikaptunk nem hiszem hogy hozzátartozik ehhez a meccshez hacsak nem azért mert a mai teljesítménnyel simán verjük őket (még így is egy első félidő végi hail mary döntötte el Urlacher gift-el).
1. Ha meglesz a PO leszarom kivel es mit jatszunk, ez az almom '05 ota.
2. Lehet fikazni a csapatot de zsinorban 6W az 6W ezen nincs mit magyarazni.
3. A tolunk gyengebb KC elvert titeken otthon az szerintem sokkal durvabb volt.
4. Ezt a meccset ti vesztettetek el 10-0rol.
5. En tavaly nektek szoritottam a PO-ban. Eme szimpatiam akkor sem tunt volna el ha ma nyertek.
Tovanbi sok sikert!
Negri! Bocs! Majd visszakeresem mar ha lesz gepem. Peace
GB2JC6
Én is szimpatizálok veletek és Tebow-val is, drukkolok nektek hogy meglegyen a nagy comeback gyümölcse, vagyis a PO csak mint teljesítmény nálam ez a mai meccsetek karcsú volt, ennyi.davemayer
Karcsú volt az SD ellen is mégis meg lett.
Karcsú volt ellenetek is, mégis meg lett.
Nagyon karcsú volt az elején a Vikes ellen mégis meglett. Jó ott gyenge ellenfél ellen egy félidőnyi jójáték azért volt.
Eszméletlen karcsú volt a Phins ellen mégis meg lett.
Ezek után miért ne nyerhetnénk ilyen, látszólag karcsú játékkal?
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
nem trollkodásként de minden normális középmezőnyben található csapat egy közepes D-vel lever titeket ha a mai teljesítményetekből indulok ki, mi ezzel az O-el domináltunk titeket és ezzel a D secondary-vel 0-tuk Tebowt 54 percen keresztül. Ha én vagy bármelyikünk a Bearsnél az OC akár a DC a Bears hozza ezt a meccset (és az előző KC ellenit is).Egyrészt megértelek, egy ilyen vereséget nem lehet feldolgozni, DE
Az NEM Tebow Magic ha odaadjuk a 10-20 yardos passzokat az oldalvonal mellett(zsinórban 3-szor hagyunk totálisan üresen elkapót a D-playhívás miatt), az szimplán csak hozzá nem értés.
A MIA és a Jets elleni fordítás tényleg Tebow Magic volt, de ez a W nem csak a Bears fanok vagy a semlegesek szemében Bears L hanem ti is elismerhetitek. Ez persze nem segít az eredményen csak kicsit furcsa ilyen mutatott játék és ekkora röfögés (szerencse) után magic-kel jönni.davemayer
Egy csapat közepes D-vel lever minket, régóta mondják csak sosem jön össze. 6 meccset nyerni zsinórban azt ne fogjuk már mindig az ellenfelekre.
Miami esetleg mondhatja, mert ott onside kicik jött össze, ami szvsz teljesen lutri.
Ti mondhatjátok, mert h térdeltek 3-mat, marad kb 1-2mp-nk, ami annyiyt tesz vagy sikerül a punt return vagy kikapunk. De azért ne feledjük a blokkolt FG-t amivel döntetlenre álltunk volna. És ennyi dropunk nem szokott lenni.
Nagyon elcsesztétek a végét, de kurvára fel tud baszni, amikor még mindig azt mondják h kicsit is jobb csapat lever minket, ahogy a Lions. A Lions ellen még egy hozzá teljesen idegen rendszerben játszott Tebow, protection nélkül. Csak 1-2 hete edzett az első csapattal. Ezt légyszi vegyétek figyelembe amikor felhozzátok. + akkor a lions kb 6-1-gyel állt csúcsformában.
Megvertük azóta a Raiderst, simán van közepes védelmük. OK szabálytalankodtak egy csomót ami jól jött, de akkor is.
Megvertük a Chiefset, közepes védelmük nekik is van.
Megvertük a Jetset. Bazd meg Super Bowl esélyes csapatként kezdték az évet, és jelenleg PO helyen vannak. Azt mondod h szar Revis? Vagy mi?
Megvertük Chargerst.. A sok sérült ellenére is ha most kikaptunk volna simán PO-ban jutnak, így már necces lesz nekik nagyon.
Vikings ok az ő védelmük szar
Ti, a mostani védelmetek kibaszott jó volt. Hogy a prevent D-t minekk kellett előkapni azt nem értem, de basszus 6 meccses winning streak, legalább várjátok már meg míg megszakad és utána gyertek ide oltani, h milyen szarok vagyunk.
Zsinórban 4 meccset fordítottunk meg, ki csinált ilyet mostanában? Tudod ki nem csinált ilyet? Elway. Pedig ő nagy mestere volt ezeknek. Szóval nem kell elvenni Tebow érdemeit, főleg az utolsó FG drive-nál, azt megkockáztatom rajta kívül senki, de legalábbis nagyon kevesen csinálják meg.
És úgy tudtunk újítani, h előtte 0 db pont.
Egy QB váltás után általában új időszámítás kezdődik egy csapatnál. Nem csak nálunk, máshol is volt így. Tebow-val 7-1. Erre fel egysezrűen senki nem képes reálisan értékelni basszus. Vagy Istenhez hasonlítják vagy ahogy Hoge, a liga valaha volt legszarabb irányítójának.
Nem volt szerencséje az elején a dropokkal, meg h Willis elcsőszott vagy nem tudom hogy került a földre, de nem volt ő rossz az elején. Amit a végén csinált azt meg a prevent D ellen se csinálták volna meg sokan, főleg a 2min előtt. Az utolsó FG driveot meg senki vagy csak nagyon kevesen
Áh igazából leszarom. Sajnáljatok le minket a fenébe, akkor is JÓ most Broncos fannak lenni. A fórumot meg majd ritkábban olvasom, hagy legyen hely panaszkodni a szőlőre hogy savanyú....
több mint 12 éve
Jó rendben. De te nem is vettél elő senkit, hogy miért aggódott, bezzeg te tudtad, hogy Rivers úgyis mindig nyer. 😀ja, és megint én írtam egyedül, hogy 10-0 nem a világvége. 😊ulpianusNézz be a Bills-Chargers eredménykövetőbe barátom 😉 😀szaba
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
szaba
10 550
ja, és megint én írtam egyedül, hogy 10-0 nem a világvége. 😊ulpianusNézz be a Bills-Chargers eredménykövetőbe barátom 😉 😀
több mint 12 éve
Ha nem térdelés jött volna, akkor legyenek csak középen futások, de hogy szélre kiengedik Barber-t, az vicc. Az meg főleg, hogy utána az OT-ban újra pályára engedték... 😛StormSTTony Dungy mondta, hogy egyáltalán nem kellett volna térdelni, viszont ha az ellennek nincs időkérése, SOHA nem futhatsz ki a pályáról... De én már az előző drive-val sem voltam elégedett... "drive"... Khalil Bell teljesen jól futott és elkapott, nem kellett volna mindent Barberre helyezni, mivel nem véletlen nem all down no1 RB.
Egyébként ránk mondták, hogy majd itt megtörik Tebow szériája, és az az igazság, hogy ha nem elmebeteg Barber, akkor ki is kaptok, ha pedig Cutler+Forte itt van, akkor nagyon. De nyilván ez mindegy, mert csak feltételezés, deengem azért aggasztana 😊
Egyébként ha Tebow karriert csinál abból, hogy 54 percig egyáltalán nem tud passzolni, de mindent megnyer a végén, akkor tényleg megemelem a kalapom, egyelőre nekem még kevés amit mutat (nyilván ez nem érdekel senkit 😀)
több mint 12 éve
Urlacher-t kérdezték, hogy mi a véleménye Tebow-ról, erre azt mondta, hogy:"He's a good runningback"
No most, ha ezt ironikusnak szánta, mármint hogy passzal szétszopatta őket, akkor még ok is. De ha úgy értette, hogy szerinte nem QB, akkor - érdemei elismerése mellett - bekaphatja... 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
aztec
1 360
Tebow is nyilatkozta, hogy ez a győzelem a D érdeme, nem a támadóké.Többször is leírtuk már, ha a védelem meccsben tartja a csapatot, akkor az utolsó 4-5 percre összeszedi magát az offense is 😀, bár tenné ezt 60 perc alatt 😂 Előbb-utóbb bukta lesz (Patriots), de azt azért rohadt jó látni, hogy annyira megszakadnak a srácok a győzelemért, hogy szinte vért pisálnak 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Storm és burzum: teljesen igazatok van, egy ilyen teljesítmény után nem illik ilyet kijelenteni, de ahhoz hogy megértsétek azt amit leírtam meg kéne néznetek a KC elleni meccsünket (nem ajánlom...), ahhoz képest itt most domináltunk 😀Jah, hát minden viszonyítás kérdése... 😀
térdelés&punt: ugyanezt vetettem fel a társaságnak akikkel néztük a meccset. Az volt a válasz hogy ez nem lenne méltó egy NFL-csapathoz, nem fér bele a közeg mentalitásába. Nem szép hogy meg sem próbálsz first downt csinálni de nálam a mi O-ünket látva ez lett volna a kézenfekvő akár milyen szánalmasnak is tűnt volna. Maradt volna 20 mp az órán és jöhettek a saját 10esetekről időkérés nélkül - azt hiszem ennyit megér az hogy nem kockáztatsz egy fumble-t pl.
A Bears D secondary-je kritikán aluli, az hogy a végén mentek a passzok a legegyszerűbb válasz az hogy mehetett volna előbb is...Kár hogy nem nyertétek meg simán a meccset, sokkal jobb lett volna mindenkinek, én speciel elkönyveltem a vereséget meccs előtt de 2 ilyen meccset elbukni a PO-ért nevetséges és vérlázító.davemayer
Ha nem térdelés jött volna, akkor legyenek csak középen futások, de hogy szélre kiengedik Barber-t, az vicc. Az meg főleg, hogy utána az OT-ban újra pályára engedték... 😛
több mint 12 éve
Nyugi, a Pats ellen úgy fogunk játszani, mint a Lions ellen és jönnek majd a TT fikázók. 😀 Ha hozzuk a Bills és a KC elleni meccseket megvan a csoportgyőzelem.aztecEn majdnem teljesen vegigneztem a meccset (3. negyedben elkapcsoltam kicsit) es bar nem szeretem az ilyen magasztos dolgokat, de hihetetlen, hogy Thomas ajto ablak labdakat ejt el az elejen, a Bears deff radiroz mindent, de a vegen, pont amikor fontos, akkor bukta, Decker is droppol, Tebow is homaly, de amikor kell, akkor 7/7 63 yard es TD, es utana is halad a csapat, Barber a meccs elso 50 perceben Cowboysos fenyeben tundokol, azutan meg.....hat nem annyira.
Valamikor ennek vege lesz, es akkor majd tenyleg jonnek a fikazok ujra, de addig is hihetetlen erzes, hogy Broncos meccsen 1 perccel a vege elott sem lehet temetni a csapatot, meg akkor sem, ha nincsen idokeres.
Vedelemre nincsenek szavak, azert a Tebow magic-ben ok is benne vannak vaskosan. (10 pontot konyebb vissza "kambekeskedni", mint mondjuk 21-et)
Von Millert mar meltattam eleget, Doom is hihetetlen, DJ is klasszis (tobbet er, mint egy 4. kor). Jo kis csapat van itt, idei ev szerintem vegeredmenytol fuggetlenul pozitiv csalodas minden Broncos fannak.
Kovetkezo heten az univerzum meccse: Messias kontra Isten /nezos/
több mint 12 éve
Storm és burzum: teljesen igazatok van, egy ilyen teljesítmény után nem illik ilyet kijelenteni, de ahhoz hogy megértsétek azt amit leírtam meg kéne néznetek a KC elleni meccsünket (nem ajánlom...), ahhoz képest itt most domináltunk 😀 térdelés&punt: ugyanezt vetettem fel a társaságnak akikkel néztük a meccset. Az volt a válasz hogy ez nem lenne méltó egy NFL-csapathoz, nem fér bele a közeg mentalitásába. Nem szép hogy meg sem próbálsz first downt csinálni de nálam a mi O-ünket látva ez lett volna a kézenfekvő akár milyen szánalmasnak is tűnt volna. Maradt volna 20 mp az órán és jöhettek a saját 10esetekről időkérés nélkül - azt hiszem ennyit megér az hogy nem kockáztatsz egy fumble-t pl.
A Bears D secondary-je kritikán aluli, az hogy a végén mentek a passzok a legegyszerűbb válasz az hogy mehetett volna előbb is...Kár hogy nem nyertétek meg simán a meccset, sokkal jobb lett volna mindenkinek, én speciel elkönyveltem a vereséget meccs előtt de 2 ilyen meccset elbukni a PO-ért nevetséges és vérlázító.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Litton Hasonlót akartam írni én is. Miszerint le lett baszva Negritis, pedig aztán nem ő írta megint egyedül, hogy "vége, ez elment, kikaptunk" stb.
Pedig ha valaki, akkor Tebow bizonyította, hogy az első 3 negyed a felvezetés, a cselekmény és a csattanó csak utána jön.
ja, és megint én írtam egyedül, hogy 10-0 nem a világvége. 😊
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Én is valami ilyesmit akartam írni, tényleg legfeljebb rövid ideig domináltátok a defense-ünket. Az első félidőben first downotok alig volt, ekkor mi jóval közelebb álltunk a vezetés megszerzéséhez.nem trollkodásként de minden normális középmezőnyben található csapat egy közepes D-vel lever titeket ha a mai teljesítményetekből indulok ki, mi ezzel az O-el domináltunk titeket és ezzel a D secondary-vel 0-tuk Tebowt 54 percen keresztül. Ha én vagy bármelyikünk a Bearsnél az OC akár a DC a Bears hozza ezt a meccset (és az előző KC ellenit is).Én nem vettem trollkodásnak, neked ez a véleményed, amiben persze sok igazság is van... 😊
Az NEM Tebow Magic ha odaadjuk a 10-20 yardos passzokat az oldalvonal mellett(zsinórban 3-szor hagyunk totálisan üresen elkapót a D-playhívás miatt), az szimplán csak hozzá nem értés.
A MIA és a Jets elleni fordítás tényleg Tebow Magic volt, de ez a W nem csak a Bears fanok vagy a semlegesek szemében Bears L hanem ti is elismerhetitek. Ez persze nem segít az eredményen csak kicsit furcsa ilyen mutatott játék és ekkora röfögés (szerencse) után magic-kel jönni.davemayer
Az az érdekes, hogy hetek óta ezt hallgatjuk, hogy majd jönnek a jobb védelmek és majd megszopjuk. Főleg a Bears D-re volt ez kihegyezve... 😊
Én is leírtam már, hogy szerintem simán Barber-é volt ez a vereség, bár ha Martz-éknak van annyi eszük, hogy 3 sima térdelést hívnak a végén, akkor nem jöhetett volna ki belőle a hülye...
DE: azért attól függetlenül, hogy volt benne mák is, de azért azokat a play-eket meg kellett csinálni a végén. Én nem szeretek ilyen felsőbb dolgokról beszélni, de azért érdekes, hogy a korábban betliző Prater mindent bevág, amikor fontos, meg az is, hogy a WR-ek a végén nem ejtik el a labdákat, amikor igazán fontos...
Azért azt leírni, hogy domináltatok minket támadásban, azt elég erős túlzásnak tartom. Két pontszerző drive-otokból az elsőt egy ST play készítette elő (amit szerintem egy ordas nagy block in the back indított el), a másikat meg (amiben sikerült kemény 24 yard-ot haladni összesen) a domináló offense majdnem sikeresen elcseszte, ha nem a Mile High-on vagytok, akkor punt lett volna egy olyan drive-ból, amiben a 38-as vonalunkról jött az 1&10. Csináltatok 245 yard-ot, ezt azért dominálásnak nevezni elég érdekes... 😊
Ami dominált, az a védelmetek volt, főleg a front 7, 54 percig. Aztán amikor kellett volna, akkor a blitz-ek csak nem értek oda, az option is működött néha és Tebow át is tudott lépni a zseben amikor kellett (pl. a TD-nál). A domináló részében az volt benne, hogy nagyon sokáig erőltettük a futásokat, még akkor is, amikor már tisztán látszott, hogy nem fognak menni, ez a mi agytrösztünk hibája volt. Amikor nekiálltunk passzolni, akkor azért jöttek az eredmények. Meg azért azt is meg kell említeni, hogy ha nincs nálunk a rengeteg drop, akkor most nem sokat zengenének ódákat a védelmetekről, pl. ha Bay-Bay nem cseszi el azt a tuti TD passzot 0-0-nál, amikor a front 7 se volt sehol, akkor nagyon más lett volna a helyzet, mert akkor már ti futottatok volna az eredmény után. Persze a sportban nincs "ha", de te is írtál "ha" dolgokat, így gondolom én is írhatok... 😊StormST
Ti kezdtétek a második félidőt, de Q3 13:30 körül már 7:0-ra mehettünk volna, ha Bay-bay nem hagyja a kezei között elrepülni a TD-passzt. Ezek után volt egy olyan 10 percetek, amire rá lehet fogni, hogy dominált az offense-etek (kb 50 yardot haladtatok a TD-ért, és utána is ment még a futás valamennyire), de a negyedik negyedben megint semmi, csak gyenge középen futások, amire persze lehet mondani, h hülye az OC, de attól még igaz, h semmit nem mutatott a CHI O.
Az OT-ban haladtatok még kb 45 yardot, de ebből is 20 yard egy téves bírói ítélet miatt volt (Barber diving catch-ekor földet ért a labda, bár ez az élő közvetítésben talán nem látszott).
Szóval arra, hogy ennyi drive-ból sikerült 3 db 50 yardosat csinálni, én nem lennék annyira büszke. Az, hogy ez milyen arányban van a szar CHI O vagy a jó DEN D miatt, azt nem tudom.
több mint 12 éve
Litton ismét ráérzett a lényegre:THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
nem trollkodásként de minden normális középmezőnyben található csapat egy közepes D-vel lever titeket ha a mai teljesítményetekből indulok ki, mi ezzel az O-el domináltunk titeket és ezzel a D secondary-vel 0-tuk Tebowt 54 percen keresztül. Ha én vagy bármelyikünk a Bearsnél az OC akár a DC a Bears hozza ezt a meccset (és az előző KC ellenit is).Én nem vettem trollkodásnak, neked ez a véleményed, amiben persze sok igazság is van... 😊
Az az érdekes, hogy hetek óta ezt hallgatjuk, hogy majd jönnek a jobb védelmek és majd megszopjuk. Főleg a Bears D-re volt ez kihegyezve... 😊
Én is leírtam már, hogy szerintem simán Barber-é volt ez a vereség, bár ha Martz-éknak van annyi eszük, hogy 3 sima térdelést hívnak a végén, akkor nem jöhetett volna ki belőle a hülye...
DE: azért attól függetlenül, hogy volt benne mák is, de azért azokat a play-eket meg kellett csinálni a végén. Én nem szeretek ilyen felsőbb dolgokról beszélni, de azért érdekes, hogy a korábban betliző Prater mindent bevág, amikor fontos, meg az is, hogy a WR-ek a végén nem ejtik el a labdákat, amikor igazán fontos...
Azért azt leírni, hogy domináltatok minket támadásban, azt elég erős túlzásnak tartom. Két pontszerző drive-otokból az elsőt egy ST play készítette elő (amit szerintem egy ordas nagy block in the back indított el), a másikat meg (amiben sikerült kemény 24 yard-ot haladni összesen) a domináló offense majdnem sikeresen elcseszte, ha nem a Mile High-on vagytok, akkor punt lett volna egy olyan drive-ból, amiben a 38-as vonalunkról jött az 1&10. Csináltatok 245 yard-ot, ezt azért dominálásnak nevezni elég érdekes... 😊
Ami dominált, az a védelmetek volt, főleg a front 7, 54 percig. Aztán amikor kellett volna, akkor a blitz-ek csak nem értek oda, az option is működött néha és Tebow át is tudott lépni a zseben amikor kellett (pl. a TD-nál). A domináló részében az volt benne, hogy nagyon sokáig erőltettük a futásokat, még akkor is, amikor már tisztán látszott, hogy nem fognak menni, ez a mi agytrösztünk hibája volt. Amikor nekiálltunk passzolni, akkor azért jöttek az eredmények. Meg azért azt is meg kell említeni, hogy ha nincs nálunk a rengeteg drop, akkor most nem sokat zengenének ódákat a védelmetekről, pl. ha Bay-Bay nem cseszi el azt a tuti TD passzot 0-0-nál, amikor a front 7 se volt sehol, akkor nagyon más lett volna a helyzet, mert akkor már ti futottatok volna az eredmény után. Persze a sportban nincs "ha", de te is írtál "ha" dolgokat, így gondolom én is írhatok... 😊
több mint 12 éve
Az NEM Tebow Magic ha odaadjuk a 10-20 yardos passzokat az oldalvonal mellett(zsinórban 3-szor hagyunk totálisan üresen elkapót a D-playhívás miatt), az szimplán csak hozzá nem értés.DEHOGYNEM.
davemayer
Pont ettől csoda a csoda, hogy nem logikus, racionális és tervezhető dolgok történnek tömött sorokban.
Arra nem gondolsz, hogy hirtelen mitől válik valaki hozzánemértővé, ejti el a labdát, vagy kap el lehetetlen labdákat, rúgdossa az 50+ fg-ket, és mindig pont úgy, hogy az győzelmet eredményezzen?
Azt nem furcsállod, hogy az összes többi csapat összes eredménye pont kedvezően alakul, a kulcsjátékosok kieséséről nem is beszélve?
Ettől csoda a csoda.
És működik.
Ez a PO már zsebben.
Onnantól meg...
több mint 12 éve
aztec
1 360
Nyugi, a Pats ellen úgy fogunk játszani, mint a Lions ellen és jönnek majd a TT fikázók. 😀 Ha hozzuk a Bills és a KC elleni meccseket megvan a csoportgyőzelem.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
En ezt ertem dave, meg is koszontem, de eleg durva olyat olvasnom hogy meg leszunk alazva ilyen szar meg olyan szar, dominancia,stb.nem is a 6W-tek feletti örömeteket akarom elvenni, Isten (Tebow...) ments csak ez után a meccs után magic-ről beszélni kicsit cinkes szerintem, az meg hogy a nálatok (és nálunk is) gyengébb KC-től kikaptunk nem hiszem hogy hozzátartozik ehhez a meccshez hacsak nem azért mert a mai teljesítménnyel simán verjük őket (még így is egy első félidő végi hail mary döntötte el Urlacher gift-el).
1. Ha meglesz a PO leszarom kivel es mit jatszunk, ez az almom '05 ota.
5. En tavaly nektek szoritottam a PO-ban. Eme szimpatiam akkor sem tunt volna el ha ma nyertek.
Tovanbi sok sikert!
GB2JC6
Én is szimpatizálok veletek és Tebow-val is, drukkolok nektek hogy meglegyen a nagy comeback gyümölcse, vagyis a PO csak mint teljesítmény nálam ez a mai meccsetek karcsú volt, ennyi.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
En ezt ertem dave, meg is koszontem, de eleg durva olyat olvasnom hogy meg leszunk alazva ilyen szar meg olyan szar, dominancia,stb.1. Ha meglesz a PO leszarom kivel es mit jatszunk, ez az almom '05 ota.
Tovanbi sok sikert!
GB2
több mint 12 éve
Ja amúgy grat a PO-hoz, jövő héten mivel a Pats secondary gyengébb mint a miénk és a komplett D-jük is gyengébb ezért ha a tartjátok velük a lépést meglehet az is, a Bills D-t nem ismerem, a KC-t meg behúzzátok a D-tek miatt.Viszont az első normális csapat ellen nem lesz elég ez a teljesítmény, ha van Cutler már ellenünk sem lett volna elég.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
nem trollkodásként de minden normális középmezőnyben található csapat egy közepes D-vel lever titeket ha a mai teljesítményetekből indulok ki, mi ezzel az O-el domináltunk titeket és ezzel a D secondary-vel 0-tuk Tebowt 54 percen keresztül. Ha én vagy bármelyikünk a Bearsnél az OC akár a DC a Bears hozza ezt a meccset (és az előző KC ellenit is).Az NEM Tebow Magic ha odaadjuk a 10-20 yardos passzokat az oldalvonal mellett(zsinórban 3-szor hagyunk totálisan üresen elkapót a D-playhívás miatt), az szimplán csak hozzá nem értés.
A MIA és a Jets elleni fordítás tényleg Tebow Magic volt, de ez a W nem csak a Bears fanok vagy a semlegesek szemében Bears L hanem ti is elismerhetitek. Ez persze nem segít az eredményen csak kicsit furcsa ilyen mutatott játék és ekkora röfögés (szerencse) után magic-kel jönni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
hát mikor TD+FG kell és 5 perc van hátra és puntolunk akkor teljesen elment a kedvem és nem volt kedvem semmihez, közbe a TVbe ugye ment a meccsviszont falun lakok és jelenleg csak invitel net van ez annyit jelent hogy nem hogy streamen nem tudom nézni, de még maga az nfl-es közvetítés is megerőltető (ha minden igaz akkor lassan T-Home-s lesz ahol szerződésbe garantálják a 15megából 12t)
és inkább elkezdtem WoTolni, viszont kb 5-10 perc múlva nézek vissza és látom h td-t csináltunk ott kezdett visszatérni a hitem,de nem hittem el h meglehet viszont követtem megint
nem volt szép dolog aláírom, dehát már csak így megy, ha az embernek elege van a kretén play call-game managementből
-
jah és bocs, de nem emléxem h beszóltam volna
max a vallási vitában, de az meg nehogymá szurkolói mentalitásnak számítson
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Prater papát nem nagyon vixelitek, pedig 110 yardot rúgni gyors egymásutánban nem mindennapi. 😊gyeekén kiemeltem őt a pozitívak között...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Visszaolvastam vagy 200+ hsz-t az eredménykövetőben. Persze utólag könnyű okoskodni, de kedves Negritis, ez nem volt szép. 5 perccel a vége előtt feladod, elbúcsúzol és gratulálsz a Bears-nek? Mi ez? Nekem pénteken gallyra ment a laptop meg volt pár negatív tényező plusszba, mégis időt, energiát és pénzt nem sajnálva találtam megoldást a meccsnézésre. Nézd meg, mikor lett vége. Most értem haza. És ezt csak azért címzem neked, mert az első hszeid kőzül az egyikben engem kóstoltál be. De nincs harag. És bocs nem sértegetni akarlak most.Storm! Nekem is megingott a hitem (olvastam, neked is - kokit kapsz) így el is rebegek 5 miTebownkat és 10 üdvözlégy Pratert.
Kőszőnöm a Chicago-nak, hogy megnyert meccset engedtek ki a kezükből, illetve kőszönöm a D#nek, hogy végig meccsben tartottak!
Le a kalappal pár más csapat szurkolóinak, sokat nevettem - így utólag - mikor olvastam az eredménykövetőt 😊
GB2