Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Prater papát nem nagyon vixelitek, pedig 110 yardot rúgni gyors egymásutánban nem mindennapi. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Marion Barber was born, and on this match, he revealed his purpose of life😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
It is easier to appreciate Tim Tebow than explain him.Troy Renck
😀 Nagyon igaz!!!
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Tim Tebow is the anti-Lebron James 😀 😀
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Néztem a Fox meccs utáni értékelését. Ott ült 3 szakértő, és néztek maguk elé, hogy ezt már nem hiszik el, és látszott rajtuk, hogy valami természetfeletti erőt éreznek a dologban (azt fejtegették, hogy nem értik, hogy lehet, hogy mindig a Broncos-nak van olyan mázlija, hogy Barber kifut az oldalvonalon, aztán fumble, az utolsó pár percre meg az elkapók is megtanulnak elkapni).Csoportgyőztesként az első meccsen otthon
Egyébként ma nagyon gyenge volt az offense, McGahee avg 2.0 yard, stb.. Azzal ne áltassuk magunkat, hogy az utolsó négy percben ment a passzjáték, és ez elégségessé tette Tebow statisztikáját, mert akkor a chicago csak a hosszú passzot és a szélre menő labdákat védekezte, ilyenkor nyilván könnyű középen haladni.
De óriási dolog, hogy megvan a hit a csapatban. Közel a playoff, sokféleképp meglehet, pl. (sorrendben) WLW vagy LWW esetén biztosan.
Remélem a sérültek jól vannak, mert nagy szükségünk lesz még rájuk.
További infó: csoportgyőzelem esetén nagy valószínűséggel a Steelers és a Ravens közül a csoportmásodikat kapjuk, talán az előbbi jobb lenne. Nem biztos, hogy jól tudom a szabályt, de azt hiszem, h itthon játszhatnánk.burzum4ever
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Néztem a Fox meccs utáni értékelését. Ott ült 3 szakértő, és néztek maguk elé, hogy ezt már nem hiszik el, és látszott rajtuk, hogy valami természetfeletti erőt éreznek a dologban (azt fejtegették, hogy nem értik, hogy lehet, hogy mindig a Broncos-nak van olyan mázlija, hogy Barber kifut az oldalvonalon, aztán fumble, az utolsó pár percre meg az elkapók is megtanulnak elkapni).Egyébként ma nagyon gyenge volt az offense, McGahee avg 2.0 yard, stb.. Azzal ne áltassuk magunkat, hogy az utolsó négy percben ment a passzjáték, és ez elégségessé tette Tebow statisztikáját, mert akkor a chicago csak a hosszú passzot és a szélre menő labdákat védekezte, ilyenkor nyilván könnyű középen haladni.
De óriási dolog, hogy megvan a hit a csapatban. Közel a playoff, sokféleképp meglehet, pl. (sorrendben) WLW vagy LWW esetén biztosan.
Remélem a sérültek jól vannak, mert nagy szükségünk lesz még rájuk.
További infó: csoportgyőzelem esetén nagy valószínűséggel a Steelers és a Ravens közül a csoportmásodikat kapjuk, talán az előbbi jobb lenne. Nem biztos, hogy jól tudom a szabályt, de azt hiszem, h itthon játszhatnánk.
több mint 12 éve
a hihetetlen már hihető, de ez?!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
4th quarter belongs to the Broncos 😊+ a védelem élén DJ, Miller és Doom
+ Prater bazd meg, csak 50 fölöttieket rúgjál! 😀
+ Akármit mondhatnak a trollok Tebow nem volt rossz az elején. Az INTnél Willis a földön volt nem tudom mi miatt, de az szvsz nem az ő hibája, amúgy meg az incompletek 70% elkapható lett volna, közte 1 sima TD by Bay-Bay... Ugyanakkor a nagy comeback 3 rajta kívül álló dolognak is köszönhető:
1.) Chicago Prevent D
2.) Marion Barber out of boundsra futása //ha csak térdelnek meg van nekik a meccs
3.) Marion Barber fumbleje.
Ettől függetlenül nagyon nagyot játszott. A medvék most lehet azt mondják ők bukták el, és nem is alaptalan, de mi is ugyanazt mondhatnánk ha 10-7 marad, az első félidő miatt...
És a végén meg kellett csinálni. NAGYON KEVESEN tudták volna kihasználni a lehetőséget. Orton pl. KIZÁRT.
+ Harris egész jó kis 3rd CB-vé növi ki magát a végén. Ha nem próbál visszafutni a pickkel akkor meg van neki
+ 8-5. A legszebb álmom szezon előtt egy 8-8 volt, rosszabb már nem lesz /*5, 6 győzelmet tartottam reálisnak*/
Ráadásul kikapott a raiders, a bengals és a titans, ha nem vezetnénnk a divíziót akkor is PO résztvevők lennéénk...
- a kibaszott sok drop az elején
- McGaheenek nem ez volt élete meccse
- Szegény Barbert sokat fogják szidni, de több mint 100 yardot futott ellenünk... Meltte egy csomó tackle-ön átjutott, szerzett egy TD-t is...
- Meccsen jobbnak éreztem ugyan, de megint csak 5/17 a 3rd%
- sok büntetés a felálllásnál delay of game, illegal formation, fasle start, kezd nagyon elegemlenni belőlük...
- most h megint erősebb passrush jött, a fal megintnem tudta tartani...
A trolloknak pedig: Zsinórban 4 4th quarter comeback az nem lelhet a véletlen műve.
Áh szimplán hihetetlen meccseket játszunk 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/gamecenter/2010122609/2010/REG16/texans@broncos#menu=highlights&tab=recap
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
volt már 300os meccse tavalyNegritisEz esetben csak az újabb 300+os meccshez
több mint 12 éve
volt már 300os meccse tavaly
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Egyszerűen hihetetlen 😀 Grat 😀 Előre gratula a jövőheti első (?) 300+ os mérkőzéshez 😀
több mint 12 éve
Tebow lesz az MVP, Rodgers ezek után mehet mekibe melózni 😀Max. a Burger Kingbe.
kláccsStez
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
8-5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!emberek nemtok mit mondani, én feladtam 5 percel a vége előtt
de áh ...
Pats | Bills | Chiefs
még 2 győzelem és biztos a csoportgyőzelem, 1 és tuti a Playoff
jah és régóta nem volt +os szezonunk
jets és raiders előtt 2 meccs, SDnél nemtom hogy 2 v 3 az előnyünk jelenleg
/ha mégse bocs/
szal még legalább 1 győzelem kéne ez szerintem legkönnyebben a bills ellen jöhet össze, de akár már jövő héten is , csak ott azért komolyabb teljesítmény kell
Tebow QB számai szépek voltak most már azért (nem kiemelkedő)
több mint 12 éve
Ha lesz valami offolás, kirakok minden hozzászólót.HöriKöszi, el is várom, semmi szükség az írigyek trollkodására, egy ilyen nagyszerű estén.
több mint 12 éve
Tebow lesz az MVP, Rodgers ezek után mehet mekibe melózni 😀kláccs
több mint 12 éve
Barber nem tehet semmiről.Igen, ebből is tudjuk, hogy Isten tippmixel és folyton ugyanarra fogad a bukiknál nagy tételben.
Nézd meg a lassítást, lehet látni, hogy egy nála sokkal nagyobb erő szedi ki a kezéből a labdát.Sobri Jóska
több mint 12 éve
szaba
10 550
Ugyanaz az erő még a regular time végén kitaszította a pályáról.Ezt még fel kell dolgoznom... 😊Barber nem tehet semmiről.
Barber-nek küldeni kéne pár karton Coors-t, a munkanélküli segély mellé jól fog jönni... 😊
A többit reggel, bár sanszos, hogy aludni nem fogok sokat... 😀StormST
Nézd meg a lassítást, lehet látni, hogy egy nála sokkal nagyobb erő szedi ki a kezéből a labdát.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Ezt még fel kell dolgoznom... 😊Barber nem tehet semmiről.
Barber-nek küldeni kéne pár karton Coors-t, a munkanélküli segély mellé jól fog jönni... 😊
A többit reggel, bár sanszos, hogy aludni nem fogok sokat... 😀StormST
Nézd meg a lassítást, lehet látni, hogy egy nála sokkal nagyobb erő szedi ki a kezéből a labdát.
több mint 12 éve
Ezt még fel kell dolgoznom... 😊Barber-nek küldeni kéne pár láda Coors-t, a munkanélküli segély mellé jól fog jönni... 😊
A többit reggel, bár sanszos, hogy aludni nem fogok sokat... 😀
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Amúgy a meccs végén mondta Elway, hogy valószínűleg a PO 1. körében lesz visszavonultatva Barber meze.szabaIlletve akkor fog megtörténni Tebow HoFba iktatása is.
több mint 12 éve
szaba
10 550
Amúgy a meccs végén mondta Elway, hogy valószínűleg a PO 1. körében lesz visszavonultatva Barber meze.
több mint 12 éve
Milyen érdekes, az emberek látják a csodát a saját szemükkel, mégse hiszik, hanem csak keresik a kifogásokat, hogy miért nem úgy van, ami úgy van.