Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
"Broncos move into a tie for first place in the AFC West with a 35-32 win over the Vikings."Ez igaz, tanusíthatom. 😊
Nah, aki fogadott volna erre a szezon előtt, hogy ez után a meccs után ezt a mondatot le lehet majd írni, azt szerintem mindenki bolondnak nézte volna... 😀StormST
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vissza lehet keresni, és PO-zok már 2 hónapja durván 😀 😀 😀
több mint 12 éve
"Broncos move into a tie for first place in the AFC West with a 35-32 win over the Vikings."Nah, aki fogadott volna erre a szezon előtt, hogy ez után a meccs után ezt a mondatot le lehet majd írni, azt szerintem mindenki bolondnak nézte volna... 😀
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
azért kétlem hogy sok QB lenne ilyen kevés meccsen ennyi 4th Quarter Comeback-kel? 😀ez is bekerül közéjük 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Karácsony közeleg...Hm... na most szóljanak Tebow találati arányára és még dropok is voltak.Delonso_és még elit secondary ellen is...szaba
több mint 12 éve
Ez ismét CSAPAT győzelem volt. Az első félidőben, főleg az elején, a védelem tartotta a meccsben a csapatot, a második félidőben a támadók hozták vissza, a végén meg a védelem tette fel az i-re a pontot... 😊Haggan nagyon jól helyettesítette Von-t, meg alapból mindenki nagyon pörgött. Kivéve Goodman-t, de a végén tett érte, hogy csak kicsi legyen a fekete pont a neve mellett. Nem piros pont, de legalább nem nagy fekete... 😀
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
szaba
10 550
Hm... na most szóljanak Tebow találati arányára és még dropok is voltak.Delonso_és még elit secondary ellen is...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A szezon legnehezebb meccse. Egész héten paráztam, volt is rá okom. Viszont tessék lássék, most az O hozta a W-t, még, ha nehezen is. Kritikán aluli első félidő, csodás második. A D# meg pihenjen egész héten 😀Chicago-ban kidőlt Forte.
több mint 12 éve
Hm... na most szóljanak Tebow találati arányára és még dropok is voltak.
több mint 12 éve
Na ezt most végig néztem mondván mi már szívtunk a Hawks ellen nekem csak egy kérdésem maradt: ki mondta hogy Tebow nem tud dobni???? 😀 😀 😀
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Nyertünk. Gayders vesztett, Bengals vesztett.PO-esélyesek vagyunk.
Tebow rohadt jól passzolt.
több mint 12 éve
4th quarter belongs to the Broncos!!!szerk: vajon meg lesz-e Tebownsk zsinórban a 4. never say never? 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Egy kis előzetes a mai meccshez:http://denversports.blog.hu/2011/12/04/broncos_vikings_beharangozo
😊
több mint 12 éve
szaba
10 550
Mai Tebow: Zsoltárok könyve, 25. rész, 1-10. versszak.Kezd egyre hosszabb lenni 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pontos híreket a sérültekről csak a meccs előtt kaphatunk?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
😂JC6szerencsés adottság, hogy valaki magában tud röhögni. 😊
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sobri: 😂Toca: igaz, a háborút, majd behúzzuk 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
majd egyszer valamikorMi lesz, ha egyszer nem nyer a végén?JC6Egy kis csata elvesztése semmiség , a nagy csatát úgyis megnyeri.Toca
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Mi lesz, ha egyszer nem nyer a végén?JC6Egy kis csata elvesztése semmiség , a nagy csatát úgyis megnyeri.
több mint 12 éve
Mi lesz, ha egyszer nem nyer a végén?JC6Már a kérdés is eretnekség.
Ha nem nyerne, az lenne a vég. Viszont Tebow mindig nyer a végén, tehát aggodalomra semmi ok.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mi lesz, ha egyszer nem nyer a végén?
több mint 12 éve
Nem tudok ilyen parancsolatról...JC6Jogosan, mivel pontosan így hangzik:
Mivel a végén Tebow úgyis nyerni fog, ne veszítsd el a hited soha!
Persze tebowista hittudósok között vannak értelmezési viták, hogy ez a "végén" kitétel a meccs végére, a bajnokságéra, vagy pontosan mire is vonatkozik, de a jelenlegi hivatalos értelmezés szerint a lényeg a "ne veszítsd el a hited soha" mondatrész, vagyis "bízz bőszen és tiéd a boldogság!"
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem tudok ilyen parancsolatról...
több mint 12 éve
*azért kisbetű, mert az indiai vallás politeista, ebben a kontextusban nem csak egy Isten van, hanem néhány száz vagy ezer nem is tudom, ha pedig több istenről beszélünk akkor kisbetűvel írandó*Black_AdderMonoteista isten is kisbetűvel írandó, ha nem mint személy, hanem isten mint fogalom beszélsz róla.
Napok óta parázok, lehet kihagyom a meccset 😀JC6És ez min változtat? Eddig is paráztál meccsek alatt. Pedig Tebowista 7. parancsolat, hogy "ne parázz már most!"
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
dumervil sérülten kezdte a meccset. Az első meccsen pályáralépett ugyan, de aztán gyorsan lecserélték inkább, mert jobban rásérült, aztán 2 meccset kihagyott. Utána is egy ideig kisebb sérülésekkel játszott, amióta egészséges viszont néhány meccsen beérte RobinsontMiller meg 4-3OLB ahol nem csak a passrush a feladata. Sok helyen olvastam, h ő a legeffektívebb 4-3OLB futás ellen, és e mellett van 10,5 sackje.
Allen is összetett játékos, de ő inkább olyan poszton játszik, ahol nagyobb szerepe van a passrushnak a többi kárára. ehhez képest elért sackekben nincs nagy különbség...
Jók vagytok passrushban írtam is, de most a miénket nem cserélném el a tiétekre, ahogy a front7-et se. A miénktől még mindig azt várom h meccsről meccsre jobb lesz, a tiétek viszont inkább tudja amit tud. az nem kevés, de a szezon végére meglehet h ledolgozzuk azt a 3 hátrányt és több sackünk lesz, mint nektek...
Amúgy nem véletlenül a hasonlóságok között hoztam...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear