NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
A cél a PO, nincs mese, nem bírom már 😀 Évről - évre 😀

Egyébként megvan már, hogy kikkel játszunk jövő ilyenkor?
ThxJC6
Ha jól számolom az AFC divíziók közül az East jön soron. Tehát játszunk a Patriots-cal, a Jets-cel, a Dolphins-szal és a Bills-szel, játszunk továbbá a North és a South 4. helyezettjével, valszeg Bengals és Texans lesz az, NFCből meg talán a North, tehát Bears, Packers, Vikings, LionsBlack_Adder
Huh, ha tényleg ez lesz a sorsolás, akkor elég durva.
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win

ThxJC6
Ha jól számolom az AFC divíziók közül az East jön soron. Tehát játszunk a Patriots-cal, a Jets-cel, a Dolphins-szal és a Bills-szel, játszunk továbbá a North és a South 4. helyezettjével, valszeg Bengals és Texans lesz az, NFCből meg talán a North, tehát Bears, Packers, Vikings, Lions

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
senki nem mondta hogy jövőre playoff legyen a cél.

viszont nem mindent a drafttól kell várni. ott van az FA is.

az elkapó TE nem volt értelmes amikor itt volt a fasz, most már más a helyzet

én D.J. Williamst szeretném az Arkansas-ból 😊haromt
Arra gondoltam, h az új HC lehet, h nem hagyja elcserélni Ortont, ha úgy ítéli, h vele több esélye van a rájátszásba jutni, mint az érte kapott pickkel húzott játékossal és Tebow-val mint kezdő QB.
Valószínűleg Bowlen se várja majd el az új HC-től, h 3-13 után rögtön POba vigyen minket, ettől függetlenül, nem vagyok benne biztos, h neki mer majd vágni a szezonnak úgy h TT a kezdő QB. Pedig azt kéne.

Mondjuk most még hátra van 2 meccs, amin neki kéne kezdenie, és amiken eloszlathatná a kétségeket, és most azt mondom meg is tenné. A Houston ellen akár passzolhatna többször is, nem lenne rosszabb, mint Ball -1 yardos futásai.

DJ Williamsnek én is örülnék. hanyadik körre várható jelenleg 2., 3.?

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Thx
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
senki nem mondta hogy jövőre playoff legyen a cél.

viszont nem mindent a drafttól kell várni. ott van az FA is.

az elkapó TE nem volt értelmes amikor itt volt a fasz, most már más a helyzet

én D.J. Williamst szeretném az Arkansas-ból 😊
több mint 13 éve
Ha Tebow-val megyünk neki a kövi szezonnak akkor Ortont cserélnünk kell. Egy második kört kaphatunk érte. Illetve az egyik WR is mehet szerintem. Vsz Gaffney.
Ami kell az 2nd RB, elkapó TE(ez kurva fontos lenne Tebownak), ILB, DE, S

Quinnt aláíratni csere QB-nak
Champ-pel hosszabbítani (2-3 év. Esetleg a végén SSvé konvertálni)
Körülnézni az FA piacon. Én hoznék CB-t. Talán az egyik Bengals corner(Joseph?) FA leszharomt
Gaffney valszeg menni fog szerintem is, én valószínűnek látom a Bay-Bay, Lloyd, Decker, Royal WR sort, meg ezt a Britt Davis srácot megtartanám, csinált ST-ben 1-2 szép dolgot tegnap...

Egy RB mindenképpen kell, mert most nagyon látszott, hogy Moreno-val véget ér a sor. Elkapó TE szerintem draft-on jön majd valahol a vége felé...

Quinn-nek szerintem 2011-re még van szerződése...

A Champ hosszabbítás alap, elsődleges proritás! Nincs mese...

Cox el lesz tiltva, Thompson-nak meg még fejlődni kell, szóval egy CB jól jönne, mert Goodman idén sokat volt sérült, amikor meg volt, akkor elég fos volt általában... 😛StormST
Elmúlt a full D draft?
RB nem kell szvsz drafton, ha felépül LenDale jó lesz 2nd back-nek, és tuti FA-n el lehet majd csípni valakit aki jó lesz 3rdnek.
Elkapó TE-ről ti beszéltetek le, mondjuk JMD nem használt olyat, az új HC meg remélhetőleg fog. /*de jó volt elzavarni Schefflert*/ Van esély rá, h Branson visszajön?
ILB Depthnek, vagy kezdőnek?
Gaffney a legidősebb, és nem a legjobb WR, szerintem is megy. Csak azt nem tudom, h van-e szerződése, tehát h cserélhetjük, vagy FA lesz...

Dareust érthetően nagyon szívesen látnám a csapatban, rajta kívül kéne egy backup NT, egy Punter ez a legnagyobb need. Ennek a 3nak mindenképp össze kéne jönnie szvsz. Ezen kívül jól jönne még legalább 2-3 DB, meg akkor egy elkapó TE, egy ILB.

Ha Orton menne egy 2. körért, akkor 4 első 2 körössel a D-t nagyon be lehetne erősíteni, de Tebow-val azért nem biztos, h a rájátszás lenne a cél jövőre (ha lesz egyáltalán szezon)

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Top pick-nek kit látnál szívesen? Vagy ez még lehet korai. 😊TheMileHighCity
nézz rá az avataromra 😛
haromt
Nem ismerem én annyira ezeket. 😊
Mondjuk az látatlanba is nyilvánvaló, hogy mindenképp védő kéne ilyen magas helyről, hacsak nem Parker vagy a kis Hawkins kerül szóba. 😀TheMileHighCity
http://www.youtube.com/watch?v=insLuoYsDXw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=IN7WbXunJcc&feature=related
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
nézz rá az avataromra 😛
haromt
Nem ismerem én annyira ezeket. 😊
Mondjuk az látatlanba is nyilvánvaló, hogy mindenképp védő kéne ilyen magas helyről, hacsak nem Parker vagy a kis Hawkins kerül szóba. 😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha Tebow-val megyünk neki a kövi szezonnak akkor Ortont cserélnünk kell. Egy második kört kaphatunk érte. Illetve az egyik WR is mehet szerintem. Vsz Gaffney.

Körülnézni az FA piacon. Én hoznék CB-t. Talán az egyik Bengals corner(Joseph?) FA leszharomt
nézz rá az avataromra 😛

Más. Woody Paige ekéz rendesen megint mindenkit, de maximálian rajta van a Tebow bandwagon-on.
http://www.denverpost.com/paige/ci_16900757
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14

húzzátok be PP-t, nem kell itt szarozni 😛
több mint 13 éve

Top pick-nek kit látnál szívesen? Vagy ez még lehet korai. 😊

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund

Gaffney valszeg menni fog szerintem is, én valószínűnek látom a Bay-Bay, Lloyd, Decker, Royal WR sort, meg ezt a Britt Davis srácot megtartanám, csinált ST-ben 1-2 szép dolgot tegnap...

Egy RB mindenképpen kell, mert most nagyon látszott, hogy Moreno-val véget ér a sor. Elkapó TE szerintem draft-on jön majd valahol a vége felé...

Quinn-nek szerintem 2011-re még van szerződése...

A Champ hosszabbítás alap, elsődleges proritás! Nincs mese...

Cox el lesz tiltva, Thompson-nak meg még fejlődni kell, szóval egy CB jól jönne, mert Goodman idén sokat volt sérült, amikor meg volt, akkor elég fos volt általában... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Körülnézni az FA piacon. Én hoznék CB-t. Talán az egyik Bengals corner(Joseph?) FA lesz
több mint 13 éve
Maroney azért inaktív, mert egy rakás fos 😛
Hogy Buck hány%os azt igazából nem tudom, de kint arról volt szó, h nincs olyan állapotban, h második számú RB legyen, és ezért kellett Maroney. De ha tényleg valami sérüléssel bajlódik, akkor nyugodtan IRre rakhatnánk, a szezon úgy is kuka, és az a meccsenként 2 játék, amit fent van, az meg annyira nem számít. Logikát meg hiába keresel a csapat táján 😛

Az OL-t most én se akartam leszólni. Tegnap a raiders sok csapat OLjében ekkora pusztítást végezhetett volna. Volt mondjuk egy falsestart 3&1re Kupertől, de megesik az ilyen. Most már ez az OL marad, ha egyszer need nélkül megyünk a draftra, majd akkor lehet esetleg rajta erősíteni, vagy ha lesz egy nagy nevű FA, de jelenleg a DL, a secondary és az ST szorul erősítésre. 1/2es draftpick néz ki nekünk hozzá...

több mint 13 éve
Ha Buckhalter nem 100%-os, akkor miért van ott és az (elvileg) egészséges Maroney miért inaktív? Csak én nem látom a logikát ebben? Bucks most akkor ezek szerint a 3. számú, de annak se használjuk? 😛StormST
Mert Bucks járókerettel is használhatóbb, mint Maroney. Mondjuk az a gáz, hogy Ball-nál is.

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
De Colquit bortány fosul puntol már mióta... Vagy geci rövidet rúg vagy nagyot geci rövid hang timemal.
Ball meg a Bruton tegnap botrány szar volt.Toca
Todd Sauerbrun óta nincs értelmes punterünk.
Colquitt meg Ball egész évben szarok voltak. Ball igyekszik meg minden, TCben is oda tette magát, de egyszerűen ennyit tud. Buck elvileg nem 100%os valszeg ezért kap több snappet /*meg Maroney is ezért jött*/, a keretbe meg elvileg azért vettük vissza, mert a Colts elvitte volna a PSből. De szvsz nem olyan fontos így védeni őt, mert Moreno ha egészséges akkor alldown back lehet + nálunk van csak IR-en LenDale White. Buck viszont lehet h 'elhasználódott'...
OK Ball még fiatal, de én valahogy nem látom benne a tehetséget.

Most amúgy Morenoval se lettünk volna sokkal jobbak, a OL ugyan sokat fejlődött mióta rendszeresen ugyanabban a felállásban játszanak, de egy ilyen erősségű front7 ellen úgy tűnik nem tudnak mit tenni. Azt a passzt viszont én elkaptam volna, de nem is értem, h miért ő volt ott, van 4 nagyon jó WRünk, miért nem ők mennek az endzoneba?

Legutóbb amikor sérült volt Moreno és Larsen is, talán 10 yardot se futottak össze az RBink. Ajjaj...Black_Adder
Fut Tebow helyettük 😀 de egy idő múlva összetörik őt is ilyen fal mögött.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
De Colquit bortány fosul puntol már mióta... Vagy geci rövidet rúg vagy nagyot geci rövid hang timemal.
Colquitt meg Ball egész évben szarok voltak. Ball igyekszik meg minden, TCben is oda tette magát, de egyszerűen ennyit tud. Buck elvileg nem 100%os valszeg ezért kap több snappet /*meg Maroney is ezért jött*/, a keretbe meg elvileg azért vettük vissza, mert a Colts elvitte volna a PSből. De szvsz nem olyan fontos így védeni őt, mert Moreno ha egészséges akkor alldown back lehet + nálunk van csak IR-en LenDale White. Buck viszont lehet h 'elhasználódott'...

Most amúgy Morenoval se lettünk volna sokkal jobbak, a OL ugyan sokat fejlődött mióta rendszeresen ugyanabban a felállásban játszanak, de egy ilyen erősségű front7 ellen úgy tűnik nem tudnak mit tenni. Azt a passzt viszont én elkaptam volna, de nem is értem, h miért ő volt ott, van 4 nagyon jó WRünk, miért nem ők mennek az endzoneba?

Legutóbb amikor sérült volt Moreno és Larsen is, talán 10 yardot se futottak össze az RBink. Ajjaj...Black_Adder
Az nem volt rossz ötlet, hogy Ball volt ott, ez volt a meglepetés, a WR-ekre figyel úgyis mindenki. Be is jött, csak Ball volt bal(l)fasz... 😛

Ha Buckhalter nem 100%-os, akkor miért van ott és az (elvileg) egészséges Maroney miért inaktív? Csak én nem látom a logikát ebben? Bucks most akkor ezek szerint a 3. számú, de annak se használjuk? 😛

Az OL jó lesz, hagyni kell őket összeszokni, meg ilyen erejű blitz nem fog jönni sokszor, ha Tebow passzol is majd többet, meg mondjuk egy jól menekülő QB-val annyira nem is gáz. Miattuk annyira nem aggódom egyelőre... 😊

Jah, Tebow elmondta a sajtótájékoztatón, hogy a futott TD-je eredetileg Bucks-é lett volna, csak TT elnézte a play-t és improvizálnia kellett. Ebben az esetben azt kell, hogy mondjam, nem csinálta rosszul... 😀

több mint 13 éve

Legutóbb amikor sérült volt Moreno és Larsen is, talán 10 yardot se futottak össze az RBink. Ajjaj...

több mint 13 éve
A Ball elejtett TD és a nem sokkal utána beszopott hosszú TD-n dőlt el. Meg azon, h ők inside5be puntoltak, mi meg a covert túlrúgva se... /*Btw: Ki a legjobb punter, aki kijön a draftra?*/
Ballt egyszer már kibasztuk a picsába, és akkor nem véletlenül örült mindenki. Ehhez képest most Buckhalter előtt van a DC-n, ¿De minek?

Tebownak eddig midig 100 fölött volt a QB-ja, amikor passzolt, összességében pedig kereken 120 neki /*ami a legmagasabb lenne, ha értékelhető passzkísérletből jött volna össze...*/. Ugyanannyi TD passzt adott mint Clausen 😂, az összes rookie közül ő futotta a 4. legtöbb futott TD-t /*7G, 1GS-tal nem rossz 😛*/ és 9. rudhing yards / game-ben egyetlen kezdéssel. És mindemellett igazi vezéregyéniség!Black_Adder
Colquitt is az elbaszott JMD kísérletek egyre "erősebb" sorát gazdagítja, pl. Maroney mellett... 😛

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 368 — Vikings fan
A Ball elejtett TD és a nem sokkal utána beszopott hosszú TD-n dőlt el. Meg azon, h ők inside5be puntoltak, mi meg a covert túlrúgva se... /*Btw: Ki a legjobb punter, aki kijön a draftra?*/
Ballt egyszer már kibasztuk a picsába, és akkor nem véletlenül örült mindenki. Ehhez képest most Buckhalter előtt van a DC-n, ¿De minek?

Tebownak eddig midig 100 fölött volt a QB-ja, amikor passzolt, összességében pedig kereken 120 neki /*ami a legmagasabb lenne, ha értékelhető passzkísérletből jött volna össze...*/. Ugyanannyi TD passzt adott mint Clausen 😂, az összes rookie közül ő futotta a 4. legtöbb futott TD-t /*7G, 1GS-tal nem rossz 😛*/ és 9. rudhing yards / game-ben egyetlen kezdéssel. És mindemellett igazi vezéregyéniség!Black_Adder
Ball meg a Bruton tegnap botrány szar volt.
több mint 13 éve

Tebownak eddig midig 100 fölött volt a QB-ja, amikor passzolt, összességében pedig kereken 120 neki /*ami a legmagasabb lenne, ha értékelhető passzkísérletből jött volna össze...*/. Ugyanannyi TD passzt adott mint Clausen 😂, az összes rookie közül ő futotta a 4. legtöbb futott TD-t /*7G, 1GS-tal nem rossz 😛*/ és 9. rushing yards / game-ben egyetlen kezdéssel. És mindemellett igazi vezéregyéniség!

több mint 13 éve
Pozitívumok:
- Tebow, nálam mindenképpen. Kapott egy valag blitz-et, sok sok sok szembejövő pass rusher-el, ennek ellenére csak 2 sack-et szedett be és igazán nagyon szar passzára nem is emlékszem. Volt egy elejtett TD Ball-tól (lehet nem volna rossz ötlet kivágni a picsába 😛), meg egy nagyon szépen levédekezett hosszú passz Royal felé. Jó lehet a srác, remélem innentől idén már ő kezdhet...
- Vickerson: az INT mellett is volt 1-2 jó megmozdulása, ha más nem, backup-nak mindenképpen megtartanám jövőre...
- Hauschka: én azt hittem, hogy szarabb lesz... 😛

Negatívumok:
- A Beadles - Walton páros: szegényeken nagyon látszik, hogy rookie-k, de én azért még bízom bennük... 😊
- Bruton és McBath: két jónak ígérkező S, akik igencsak ostoba hibákat tudnak véteni néha (előbbi nagyon benézte a testcselt a hosszú TD-nél, utóbbi meg úgy pattant le Miller-ről egy kritikus 3rd down szituban, mint egy óvodás), remélem azért még javulnak, mert elvileg ők lennének a következő generáció... 😛
- ST: Colquitt folyamat túlrúgja a coverage-et, igazából return közben lyuk nem nagyon akad, Decker egész jól hord vissza, csak nem kéne minden labdát előtte egyszer elejteni, punt return-re meg jó lenne valakit úgy odatenni, hogy 2 meccsnél tovább csinálja egyhuzamban... 😛
- Ball: remélem Moreno sérülése nem súlyos, mert ez a srác elég fogalmatlan, az elejtett TD-re meg nincs magyarázat, az egy tökéletes passz volt...
- Bírók: Champ ellen benézett holding az első TD-nél, Moreno facemask-nál nem észrevett horsecollar, a második ruoghning the passer, amit Thomas-ra fújtak, de ő nem is ért hozzá, a másik meg a passz eldobás után kb. 1 ezredmásodperccel ért oda, de a javunkra is tévedtek, rossz felállás miatt vettek el egy TD-t a Raiders-től, pedig nem volt hiba -> szar bíráskodás ismét...

több mint 13 éve
Nekem nagyon tetszett Tebow játéka, erre lehet építeni a jövőben. Komoly hátrány volt számára a fal gyengélkedése és az elsőszámú RB korai elvesztése (jó, ilyen OL-teljesítménnyel Moreno sem tudott volna sokkal eredményesebben futni, de Ball-nál azért minden téren jobb érzéke van a játékhoz, pl a screen passzoknál is rá jobban támaszkodhatott volna - remélem nem lesz komoly a sérülése és látjuk még a TT-KM párost, mert több mint ígéretesek!), de nem szart be, igyekezett, mindent megtett, a futásai már most komoly segítséget jelentettek, és őszintén szólva én a passzok terén is rosszabbra számítottam volna. Szóval ennél szerintem csak még jobb lesz, és már ez sem volt rossz. Remélem a következő két meccsen is megkapja a lehetőséget a rutinszerzésre, ez lenne most a legfontosabb, nem Orton lelke. Majd az offseason-ben megküzdenek a no1 spotért, de Tebow-é a jövő! Így tovább! 😊

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 368 — Vikings fan
Mellesleg annyit hozzátennék ha Ball nem egy szerencsétlen looser (hogy a rákba lehet egy olyan labdát elejteni lyen szinten...)akkor Tebownak 2 TDje van és valószínűleg szorosabb.
Amúgy csak védelmetek meg off-falatok nincs ráadásul nem értettem a mecs elején mért kellett minden 3.ra Tebow futás a végén meg 8 alkalommal kezdtetek futással összvissz max 5 de inkább 2-3 yardot megtéve belőle összesen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1. Soha, de soha ne nézz be a Gayders topikba.
2. ez a szezon, áh, kikaptunk minden szégyen csapattól, akitől csak lehetett, nem gáz, végül is...