Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Szerintem hozza a LaFleur szintet a szar challengeken/ingame döntéseken kívül, akkor jó lesz. Jobb a matéria az O-ban, kivéve a QB, remélhetőleg az is megoldódik.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ligur Kansas City Chiefs 456
Nyugtaval dicsérjük a napot, szóval majd ősszel kiderül ez jó döntés volt e 🙂

Innentől QB vadászat. Ha jönne egy sztár véletlen durva csoportmeccsek lennének itt a következő években...
FLZOLI
Van ugye Herbi meg Majomsz. A nagyon vad lovakhoz johet ARod, a fosztogatokhoz meg nagy duzzogva Watson es mar kesz is vagyunk. 😀
több mint 4 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 293 — Raiders fan
Szerintem koordinátorként inkább 3 kimagasló éve volt. Az utóbbi 2 évben a Packersé volt a legjobb (alapszakasz) O a ligában, míg a Jaxben egyszer úgy raktak össze egy PO-ban is alkotó O-t, hogy övék volt a liga legrosszabb kezdő QB-ja advanced statokban (Bortles). Mike Tomlin D ellen 45 pontot csináltak ha jól rémlik. Pedig Rötyi dobott 500 yardot 5-6 TD-vel.
Cruyffista
Ugye itt az alapvető kérdés, hogy a GB offense mennyire övé vagy mennyire LaFleur-é. Ha feltételezzük, hogy van hozzá köze és sikerül mondjuk elhoznia a GB OL/run game edzőt OC-nek, akkor azért lehet itt vmi életképes O. A kérdés persze az szerintem, hogy ki lesz a QB. Jól látszik egy McVay esetében is mekkorát számít a Goff VS Stafford difi.
Ha jön Rodger, akkor sztem 2-3 évre lehet igen jó O itt!

Ha meg kiderül, h egyedül nem tud igazán O-t építeni és működtetni, akkor úgyis hamar fejre áll az egész és lehet újra próbálkozni 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
meh.
worked for: Bradley, Gruden, Jauron, Marrone, LaFleur, sok jót nem tudott ellesni, mellé 0 HC tapasztalat, koordinátorként volt 1db jó éve, majd mi leszünk a tanulópénze.
Ha érkezése következményeként felvirágoznának a denveri homeopátiás üzletek és válságba kerülne a helyi közegeszségügy - nem tudom van-e ilyen kifejezés - akkor lehet 1-2 éve belerázódni a pozícióba, de amíg nincs MVP QB a csapatban, addig remélem nem csak egy báb jön majd OC-nak...
Black_Adder
LaFleur szerintem azért jó HC, nagyon. De ja, én se értem egyelőre az örömujjongást, mert a többi valid.
tenorx
Gruden a liga egyik legjobb play designere volt, scriptelt gameplan megtervezésében is a legszűkebb elit volt. Bradley egy tűrhető DC, kifejezetten jó személyiséggel, valamint jó érzéke van a tehetségfejlesztéshez.

Nem rossz coaching tree ez.
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Szerintem koordinátorként inkább 3 kimagasló éve volt. Az utóbbi 2 évben a Packersé volt a legjobb (alapszakasz) O a ligában, míg a Jaxben egyszer úgy raktak össze egy PO-ban is alkotó O-t, hogy övék volt a liga legrosszabb kezdő QB-ja advanced statokban (Bortles). Mike Tomlin D ellen 45 pontot csináltak ha jól rémlik. Pedig Rötyi dobott 500 yardot 5-6 TD-vel.
Cruyffista
Igen, de az utóbbi két évben nehéz megmondani h mekkora az ő, és mekkora LaFleur érdeme. Valamennyi kredit nyilván az övé, de ezt valszeg csak az tudná biztosan megmondani, aki ott játszik | (ARod pl 😀) | .

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
több mint 4 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
meh.
worked for: Bradley, Gruden, Jauron, Marrone, LaFleur, sok jót nem tudott ellesni, mellé 0 HC tapasztalat, koordinátorként volt 1db jó éve, majd mi leszünk a tanulópénze.
Ha érkezése következményeként felvirágoznának a denveri homeopátiás üzletek és válságba kerülne a helyi közegeszségügy - nem tudom van-e ilyen kifejezés - akkor lehet 1-2 éve belerázódni a pozícióba, de amíg nincs MVP QB a csapatban, addig remélem nem csak egy báb jön majd OC-nak...
Black_Adder
LaFleur szerintem azért jó HC, nagyon. De ja, én se értem egyelőre az örömujjongást, mert a többi valid.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Ha idejön az OC HCnak és az OL coach OC-nak, de nem jön velük a sztár QB, az csak nálunk történhet meg 😀

Szerkesztette: Bozontron
több mint 4 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
As for OC, the #Broncos will request OL coach and run game coordinator Adam Stenavich.
Beki
Ez nekem tetszene, a Packers OL és run game fasza volt. DC-nek a Ramses figurát viszont nem élem, jobb lenne a Patses Majonéz.
Cruyffista
Stenavich hatalmas huzás lenne nálatok, sztm bőven nagyobb mint Hackett ...idén ahogy ezt a szedett vedett falat összerakta nálunk az előtt le a kalappal , Bakhtiari végig nem volt , Jenkins a szezon felénél esett ki - két premier játékosunk a falból , de sokáig nem volt a második körös centerünk sem , vagy épp Turner is kiszállt meccsekkre és fal müködött végig szinte ..hátsó körösökkel vagy épp Ufa játékosokkal . Őt nagyon sajnálnám
több mint 4 éve
As for OC, the #Broncos will request OL coach and run game coordinator Adam Stenavich.
Beki
Ez nekem tetszene, a Packers OL és run game fasza volt. DC-nek a Ramses figurát viszont nem élem, jobb lenne a Patses Majonéz.
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
@Cruyffista, úgy néz ki, lehet avatarképet cserélni.

Gratula Emberek, valszeg viszi magával a John Vick hasonmás QB- t és hű társát Davantet (viszont így valszeg jön a Tundrára Jeudy vagy Sutton).
zacknorb
Vagy mindkettő, és azonnal el is indul a #Hackettout 😀
Bozontron
Bár meg lenne a bája annak, hogy elcserélteti magát, mert nem hoztak 1. körös WR-t, erre a csapata ellenértéknek elkéri az összes WR-t onnan ahova trade-elik, de Suttont hagyják, vihetik helyette Jeudy-t kétszer...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nyugtaval dicsérjük a napot, szóval majd ősszel kiderül ez jó döntés volt e 🙂

Innentől QB vadászat. Ha jönne egy sztár véletlen durva csoportmeccsek lennének itt a következő években...

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
leading candidate for defensive coordinator in Denver: #Rams assistant Ejiro Evero. - Garafolo
több mint 4 éve

Gratula Emberek, valszeg viszi magával a John Vick hasonmás QB- t és hű társát Davantet (viszont így valszeg jön a Tundrára Jeudy vagy Sutton).
zacknorb
Vagy mindkettő, és azonnal el is indul a #Hackettout 😀

Viccet félretéve, Zalánnak igaza van, utoljára Fangio érkezésekor volt hasonló hangulat a fórumon, szóval ezt most illene nem elrontani, mert tizenpár haragos magyar fórumozó veszélyes tud lenni.
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 756 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Én valamiért azt érzem, hogy Hackett odasúgta az asztal alatt egy cetlin, hogy a bal zsebében Rodgers is jött vele az interjúra. Szerintem egy ilyen deal ideális esetben 3-4 évre megoldaná a QB kérdést, ami idő alatt lehetne draftolni 3-4 irányítót, akik pedig tizenévre megoldják az első számú problémát. Tudom, szép álmok, de ennél realistább forgatókönyvet problémamegoldás címszó alatt nem látok nálunk sajnos. Az egyik fele egyszer már bejött, csak ott Oszi volt a megfejtésünk a második kérdésre, aminél egy fokkal jobban kellene ezután választanunk. Valóban érdekes offseason lesz!

| Aztán persze majd jól nekivágunk a következő évnek Daltonnal. |
Bozontron
Ott a most vágyott fáradt törpe Wilson helyett hoztuk Oswiet szerencsére. A Sheriff még jó mentor is volt, Rodgersnek gyorsan hozzunk első körben egy Love-ot wr helyett, csak hogy érezze a törődést..
Én nem rohannék előre, örülök, hogy megvan a kinevezés, és amint írtam, bárkit választunk, a bizalmat megadom neki.. Így teszek tehát Nathaniellel is. Új korszak, új hitek és remények.. Ujra egységben a fórum, ez a legjobb benne. Akkor jöhet az új Ceo, az még fogas kérdés.. A keret, a qb pedig március-április… Legyen ez minden idők legbrutálabb AFC Westje, amiben mi is szereplők vagyunk, sem pedig statisztika, ezt kívànom a következő évek stábjánsk és csapatának.,

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 903
Nekem így első blikkre tetszik. Persze a puding próbája az evés, de örülök, hogy végre O oldalról hoztunk vkit. Így végre hátha lesz értékelhető offense-ünk.

Alig várom, hogy kik alkotják majd a stábot. Getsy adná magát, bár ahogy olvasom a Packers-ben is őt akarják OC-nak. Érdekes lesz hogy dönt. Plusz ugye a DC személye is nagy kérdés. Kíváncsian várom.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Én valamiért azt érzem, hogy Hackett odasúgta az asztal alatt egy cetlin, hogy a bal zsebében Rodgers is jött vele az interjúra. Szerintem egy ilyen deal ideális esetben 3-4 évre megoldaná a QB kérdést, ami idő alatt lehetne draftolni 3-4 irányítót, akik pedig tizenévre megoldják az első számú problémát. Tudom, szép álmok, de ennél realistább forgatókönyvet problémamegoldás címszó alatt nem látok nálunk sajnos. Az egyik fele egyszer már bejött, csak ott Oszi volt a megfejtésünk a második kérdésre, aminél egy fokkal jobban kellene ezután választanunk. Valóban érdekes offseason lesz!

| Aztán persze majd jól nekivágunk a következő évnek Daltonnal. |
több mint 4 éve
dreadman Denver Broncos 171
Pozitív érzéseim vannak, örülök, hogy Őt választottuk.
És nem csak az esetleges Rogers trade miatt.

Positive Vibration
több mint 4 éve
Valahol csodálatos azért, hogy mire helyi bérletesek felkelnek és híreket olvasnak, addigra Európában már töviről hegyire átbeszélték az egészet. 😀
több mint 4 éve
Amúgy helyi idő szerint ott hajnal 5-kor jött a bejelentés. Beteg állatok.
Cruyffista
biztos pörgette őket még a presszó kávé.

Boldogság.
Cruyffista
ahogy 1-2 hete írtam: "ha van eszük, akkor Hackett"

Ezek szerint volt.

Kiváló hire.
Amadeus
Raidersben marad az ST coach vagy jön valaki más?
Bitang divízió lesz ez jövőre is.
Heisman
Biztos vagyok benne, hogy jön más.

Tippre: Harbaugh vagy Todd Bowles.
Amadeus
Mi a JMD kinevezésben bízunk 😀
Általános Doktor
Volt róla hír, hogy nem front runner és nem is lesz. (sőt).
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Cruyffista

Boldogság.
Cruyffista

Ezek szerint volt.

Kiváló hire.
Amadeus
Heisman

Amadeus
Mi a JMD kinevezésben bízunk 😀

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Cruyffista

Boldogság.
Cruyffista

Ezek szerint volt.

Kiváló hire.
Amadeus
Heisman