Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Szerintem ARodot semmi nem vonzza az AFC-be. A PO-ert is vert kene izzadnia, ez olyan idossen mar nem annyira vonzo opcio. Mondom: szerintem.
több mint 4 éve
ARod 2db első körért még elmegy, de ez az Addams vonal vicc lenne.
több mint 4 éve
Nem tudom milyen tudomány és hogyan határozza meg, hogy mi az "expected", simán lehet humbug, de azért nem néz ki jól Quinn a lista legalján...Nagyon sok 2. félidei leolvadás volt Quinn atlantai regnálása idején így a meccsközbeni "live expected win"-hez képest tényleg nagyon sok volt a vereség, gyanítom innen fúj a szél.
Black_Adder

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ennek szerintem nem kéne hogy számítson, az a védelem indikátora, nem a csapaté és a HC-é.Nem tudom milyen tudomány és hogyan határozza meg, hogy mi az "expected", simán lehet humbug, de azért nem néz ki jól Quinn a lista legalján...A Falcons durván sok meccset veszített Quinn alatt amikor az O önerőből legalább 3 TD-t/400+ yardot fel tudott rakni, így simán lehet reális.
Black_Adder
Cruyffista
Én valami olyasmira gondolok, hogy Vegasban megmondják melyik csapat a favorit, ha underdogként nyersz egyet +1, ha overdogként vesztesz -1, amúgy 0. Aztán leosztod a meccsek számával. Csak ezt könnyen meglehetne fogalmazni "ismeretlen" szavak bevezetése nélkül, ezért valszeg valami többről vagy valami másról van szó.
Én a véleményem olyan statisztikákkal szoktam formálni, amiket értek, tudom mi a gyenge pontja, és mi az erős pontja, és hiszem, hogy jókor és jól használom őket. Mivel ennek az alapját nem tudom, hogy mi, ezért nem is értem, és ezért nem is fogom tényként beilleszteni a fejemben formálódó képbe, de az biztos, hogy van egy olyan muató, ami szerint Quinn csapata nagyon alulteljesítet, és ha az első hármat nézem mondjuk, akkor akár még helyes is lehet a lista...
Ha azt nézem, hogy azt írják minimum 5 év, de ott van Shanny, aki csak 4 évet volt Washingtonban HC és 2009-től van, tehát a denveri időszak nincs benne, akkor az is felmerül bennem, hogy a konkrét számokban nem-e lehet ilyen tényszerű tévesztés.
Quinn viszont sajnos annyira kilóg lefelé, hogy a számok mögötti algoritmus megértése és a fentiekhez hasonló kételyek mellett is képes elbizonytalanítani.
Midnegy, vakon találgatni nincs sok értelme, bízom benne, hogy a csapatépítést el tudja kezdeni, hogy fel tudja-e juttatni a csúcsra, annak meg majd mutatkoznak indikátorai. Azért most egy 11-14 közti időszakhoz hasonló is hatalmas előrelépés lenne az elmúlt 5 évhez képest, mégha most inkább keserűen is emlékszem Foxra mint pozitívan...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Quinn nekem érzésre John Fox jellegű edző, aki képes maga köré jó koordinátorokat hozni, stabilizálná a csapatot és valós vezér tudna lenni + akiben lehetne reménykedni h át tudja lépni az árnyékát.Nem tudom milyen tudomány és hogyan határozza meg, hogy mi az "expected", simán lehet humbug, de azért nem néz ki jól Quinn a lista legalján...A Falcons durván sok meccset veszített Quinn alatt amikor az O önerőből legalább 3 TD-t/400+ yardot fel tudott rakni, így simán lehet reális.
Black_Adder
Cruyffista
Volt idő amikor nekünk kevés volt ez a típusú edző, de ezek az idők már rég elmúltak.
Sztem nem lőnénk mellé vele, benne egyszerűen nem látom a JMD féle pusztítást lehetőségét, ellenben van esély rá h fejlődött annyit HC-ként, hogy a kövi szintre jusson.
A többi jelöltnél a padló is nagyon alacsonyan van, mert lutri h élesben mit fognak csinálni. Ettől még a három talpon álló jelölt közül én is inkább vmelyik OC felé hajlanék, de ez inkább annak szól h nyugodtabb lennék ha az O# lenne stabil évekig, ennek ellenére Quinn sem a kardomba dőlök típusú jelölt | (a la VJ) | .
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Nem tudom milyen tudomány és hogyan határozza meg, hogy mi az "expected", simán lehet humbug, de azért nem néz ki jól Quinn a lista legalján...A Falcons durván sok meccset veszített Quinn alatt amikor az O önerőből legalább 3 TD-t/400+ yardot fel tudott rakni, így simán lehet reális.
Black_Adder
több mint 4 éve
re: anyone who for some godforsaken reason wants dan quinn pic.twitter.com/tywjsys2bC
— ajay (sean desai (the indian)) fan) (@ajaypatell8) January 24, 2022
Nem tudom milyen tudomány és hogyan határozza meg, hogy mi az "expected", simán lehet humbug, de azért nem néz ki jól Quinn a lista legalján...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Nem értem mire ez a taktikázás. Remélik, hogy majd 100e-el kevesebbért ír majd itt alá?
több mint 4 éve
Szóval a 9 órás interjú után egy teljes napot beszéltek, hogy Hackett legyen-e a HC, így nem volt semmilyen interjú tegnap, cserébe döntés sem. Sőt, elvileg nem is akarják sürgetni a bejelentést mert időelőnyben érzik magukat. Eközben a Bears második interjúra hívta Quinnt. Jaguars, Giants úgy néz ki Dabollt és Leftwichet viszik, akik számunkra irrelevánsak. Saints esélyesen saját házon belül nevez ki. Raiders, Dolphins, Texans senkire nem veszélyes a jelöltjeink közül.Szóval jelenleg a Bears és Vikings kapcsán kell figyelni Quinnre, előbbinél ő az esélyes, utóbbinál 2-3. számú esélyesnek tartják. Hackett és O'Connell esetében viszont úgy néz ki ki lehet várni.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy milyen lehetett ez a 9 órás interjú, ha utána szerződés nélkül távozott, plusz még Quinn-t is meghallgatjuk.Tavaly Jets is kb 2x fél napot interjúztatta Saleh-t és Arthur Smith-t, aztán utóbbi interjúja után, még aznap Saleh kinevezésre került.
Most ez vagy azért volt, mert mindenképpen meg akarjuk megint hallgatni Quinn-t, mielőtt döntünk (Ben szerint ez a szitu), vagy Hackett nem volt annyira meggyőző. Bár akkor mi tartott 9 órán keresztül?
roberto23
több mint 4 éve
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy milyen lehetett ez a 9 órás interjú, ha utána szerződés nélkül távozott, plusz még Quinn-t is meghallgatjuk. Most ez vagy azért volt, mert mindenképpen meg akarjuk megint hallgatni Quinn-t, mielőtt döntünk (Ben szerint ez a szitu), vagy Hackett nem volt annyira meggyőző. Bár akkor mi tartott 9 órán keresztül?
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Bárki is lesz, csak jobb lehet az előző két jómadárnál, én úgy állok hozzá. Amúgy egy ilyen interjún ki van benn a mi oldalunkról Patonon túl? Elway is ott szakért ezeken a meetingeken ??5 fős committee van Patonon kívül az interjúkon, Elway nem tagja.
Zalán
Paton korábban azt mondta, hogy Elway is "erőforrás" lesz az edző keresésben, vagy udvarias volt, vagy konzultál vele, de minthogy az interjúkon nincs jelen nem hiszem, hogy "vaskosan benne lenne a keze" a döntésben
több mint 4 éve
Bárki is lesz, csak jobb lehet az előző két jómadárnál, én úgy állok hozzá. Amúgy egy ilyen interjún ki van benn a mi oldalunkról Patonon túl? Elway is ott szakért ezeken a meetingeken ??Tekintve hogy 9 órás volt ez a tegnapi szösszenet, valószínűleg még a jogászok is összerakni a szerződést. Bár nem a legjobb hír Hackettnek, hogy meghallgatják végül Quinnt is. Egyre inkább azt írják, hogy sorrendben hívták meg a jelölteket szándékosan.
Zalán
több mint 4 éve
Broncos up next…. https://t.co/tQ8dhs2JwJ
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 24, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Bárki is lesz, csak jobb lehet az előző két jómadárnál, én úgy állok hozzá. Amúgy egy ilyen interjún ki van benn a mi oldalunkról Patonon túl? Elway is ott szakért ezeken a meetingeken ??
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Egy Foxos újságíró szerint Hackettet már holnap kinevezhetik ha minden jól megy a most zajló második interjún, de a lényeg hogy erre Klis is elég egyértelműen utalt az utóbbi tweetjében.
több mint 4 éve
De csak ha tényleg döglött a Rodgers-Wilson-Watson vonal. Először ebbe kéne beleadni apait-anyait, nem félgőzzel intézni, mondván, hogy van nekünk B és C tervünk is, minek törjük magunkat.Jó is az amikor sokadik sikertelen nap után is csak kimegyünk a szemétdombra aranyat keresni hátha majd ma jön el az a nagy nap 😊Ha Teddynek vki 25 millás fizetést ad az meg is érdemli............Valószínűleg azért kérnek egyébként ennyit, mert Jimmy G esetében 25 milliót, Cousins esetében 35 milliót kellene átvenni, emellett ha Darnold és Wentz tavaly két erős pick volt erős class mellett, ők gyenge class mellett sejthetően még ezt is meghaladhatják, pláne hogy egy szinttel jobbak talán. Tehát míg Teddy csak a cap space-be, addig ők a pick állományba is belerondítanának. Mayfield is értékes pick + komoly megfizetés lenne.
dande
Erre írtam pár hete, hogy Matt Ryanért jobban megérné egy jövő évi első köröst adni, mert egyrészt jobb, másrészt olcsón játszana és legalabb a capbe nem rondítana bele mivel a Falconsnak a pickekért cserébe be kéne nyelnie a rengeteg halott pénzt. Foles is ezért lesz előrébb a listán szerintem Cousinséknál, mert se értékes picket, se nagy capet nem kell feladni érte.
Cruyffista
Ha már a Watson, Wilson, ARod vonal döglött, egy Cousins, Ryan jó lehet még pár évre esetleg, a többiek semmivel sem jobbak mint a Hídember
FLZOLI
Szerkesztette: Assurbanapli
több mint 4 éve
Jó is az amikor sokadik sikertelen nap után is csak kimegyünk a szemétdombra aranyat keresni hátha majd ma jön el az a nagy nap 😊Ha Teddynek vki 25 millás fizetést ad az meg is érdemli............Valószínűleg azért kérnek egyébként ennyit, mert Jimmy G esetében 25 milliót, Cousins esetében 35 milliót kellene átvenni, emellett ha Darnold és Wentz tavaly két erős pick volt erős class mellett, ők gyenge class mellett sejthetően még ezt is meghaladhatják, pláne hogy egy szinttel jobbak talán. Tehát míg Teddy csak a cap space-be, addig ők a pick állományba is belerondítanának. Mayfield is értékes pick + komoly megfizetés lenne.
dande
Erre írtam pár hete, hogy Matt Ryanért jobban megérné egy jövő évi első köröst adni, mert egyrészt jobb, másrészt olcsón játszana és legalabb a capbe nem rondítana bele mivel a Falconsnak a pickekért cserébe be kéne nyelnie a rengeteg halott pénzt. Foles is ezért lesz előrébb a listán szerintem Cousinséknál, mert se értékes picket, se nagy capet nem kell feladni érte.
Cruyffista
Ha már a Watson, Wilson, ARod vonal döglött, egy Cousins, Ryan jó lehet még pár évre esetleg, a többiek semmivel sem jobbak mint a Hídember
több mint 4 éve
Ha Teddynek vki 25 millás fizetést ad az meg is érdemli............Valószínűleg azért kérnek egyébként ennyit, mert Jimmy G esetében 25 milliót, Cousins esetében 35 milliót kellene átvenni, emellett ha Darnold és Wentz tavaly két erős pick volt erős class mellett, ők gyenge class mellett sejthetően még ezt is meghaladhatják, pláne hogy egy szinttel jobbak talán. Tehát míg Teddy csak a cap space-be, addig ők a pick állományba is belerondítanának. Mayfield is értékes pick + komoly megfizetés lenne.
dande
több mint 4 éve
Tekintve, hogy perpillanat nincs HC... 😀 Hackett ha csomagban jön mindenki kedvenc homeopatájával, én csettintek egy halkat.Report: Dan Quinn, Nathaniel Hackett, Kevin O'Connell still in running for Broncos head coach, per league source. They will get invited to meet with George Paton at Broncos headquarters this week.Mind a három előrelépés lenne.
Cruyffista
Amadeus
több mint 4 éve
Report: Dan Quinn, Nathaniel Hackett, Kevin O'Connell still in running for Broncos head coach, per league source. They will get invited to meet with George Paton at Broncos headquarters this week.Mind a három előrelépés lenne.
Cruyffista
több mint 4 éve
Report: Dan Quinn, Nathaniel Hackett, Kevin O'Connell still in running for Broncos head coach, per league source. They will get invited to meet with George Paton at Broncos headquarters this week.
több mint 4 éve
Miután átbeszélték a tegnapi napot, ma helyi idő szerint délelőtt (Bucs-Rams előtti 3-4 órás sáv) illetne bejelenteni a.) kire esett a választás, b.) kik jönnek második interjúra. Pláne, hogy már csak a nem túl erős jelölt Rams, Bengals és Chiefs OC van versenyben.Edit: Fowler szerint Paton 8 jelöltnek köszönte meg a lehetőséget, kettőt pedig értesített hogy finalisták. Egyelőre neveket nem tudni, de hozzáteszi, hogy ligán belül többen arra számítanak hogy Quinn lesz. Allbright szerint Quinn és Gannon a két finalista. Majd hozzátette, hogy lehet Hackett is.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Jeges körülmények és erős alapszakasz ide vagy oda, úgy korrekt ha azt is megemlítjük, hogy Hackett és Rodgers orrát is kifújták hajnalban.
több mint 4 éve
Hát nekem Gannon nagyon gamble hire lenne. Egy semleges csapat persze inkább kísérletezzen vele, a saját kedvencem, mondjuk úgy, még nem hevertem ki Kóklert...Fú én Quinntől nagyon fáznék.I don't know if they are going to do a second round of interviews. It's possible.
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) January 21, 2022
If they did my suggestion would they would probably Quinn, Gannon and maybe Hackett. https://t.co/DZp7RI62sb
Alapvetően jobb felhozatalban reménykedtem már a teljes listánál is, abban se vagyok biztos, hogy a legerősebb 3 név a szűk lista, de megírja majd a denveri média, hogy miért az a perfect fit, aki jön, de ha - akár 2. interjúval akár anélkül - ebből a 3-masból kerül ki a HC, talán Quinn.
Black_Adder
De a másik kettő sem az akik miatt vennék egy Broncos mezt semlegesként.
Mondjuk Hackett vagy Gannon legalább abból a szempontból izgi, hogy kijön e a dologból valami McVay szerű story.
Bazzani
De igen, valahol szomorú, hogy Quinn a "legjobb név", de voltak interjúk nála sokkal rosszabb jelöltekkel is
Végülis eddig voltunk 8 SB-ban, amiből 7-be olyan HC vitte a csapatot, aki offense edző volt (azért nem OC-t írok, mert Red Miller nem volt OC soha), az 1 kivétel John Fox volt, az a SB meg ugye olyan lett, amilyen...Mondjuk Fox-szal nem az volt a baj, hogy "D oldalról jött", hanem hogy túl konzervatív vagyunk. Amúgy Red Miller Super Bowlja se sikerült jobban és hát még mindig Reevesé - RIP - a legnagyobb égés és 2 Foxéhoz hasonló teljesítményt fel tud mutatni...
Szóval tényleg, hozzunk D oldalról edzőt, mert eddig az annyira bejött...
StormST
HC-t kell találni, nem DC-t vagy OC-t
Amúgy meg van 8 SB részvétéelünk. Ebből 5 Elwayjel 2 Manninggel. Lehet ez jobban számít, mint hogy melyik oldalról jött HC, és egyelőre Craig Morton szintű QB sincs láthatáron...