Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
StormST Denver Broncos 12 704 — SB 50 Champion @ Grund
Végülis eddig voltunk 8 SB-ban, amiből 7-be olyan HC vitte a csapatot, aki offense edző volt (azért nem OC-t írok, mert Red Miller nem volt OC soha), az 1 kivétel John Fox volt, az a SB meg ugye olyan lett, amilyen...

Szóval tényleg, hozzunk D oldalról edzőt, mert eddig az annyira bejött...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 667 — "Montoya por favor!"
ha megint DC jönne akkor szerintem ugyanabban a pocsolyában lépkedek bele újra és újra...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Klis szerint megfeleződtek a jelöltek és Quinn, Gannon, Hackett, Moore és Mayo van már csak versenyben, de igazából a mostani cikkből és a korábbi információkból is tökre érződik, hogy Quinn az A, Gannon B terv, többi meg off.
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley

Alapvetően jobb felhozatalban reménykedtem már a teljes listánál is, abban se vagyok biztos, hogy a legerősebb 3 név a szűk lista, de megírja majd a denveri média, hogy miért az a perfect fit, aki jön, de ha - akár 2. interjúval akár anélkül - ebből a 3-masból kerül ki a HC, talán Quinn.
Black_Adder
Fú én Quinntől nagyon fáznék.
De a másik kettő sem az akik miatt vennék egy Broncos mezt semlegesként.
Mondjuk Hackett vagy Gannon legalább abból a szempontból izgi, hogy kijön e a dologból valami McVay szerű story.

több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446

Alapvetően jobb felhozatalban reménykedtem már a teljes listánál is, abban se vagyok biztos, hogy a legerősebb 3 név a szűk lista, de megírja majd a denveri média, hogy miért az a perfect fit, aki jön, de ha - akár 2. interjúval akár anélkül - ebből a 3-masból kerül ki a HC, talán Quinn.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 894
Russell Wilson-nak örülnék egyedül. Meg nagy duzzogva Rodgers-nek..
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha Teddynek vki 25 millás fizetést ad az meg is érdemli............
több mint 4 éve
Miután a Dolphins és az Eagles bejelentette Tua és Hurts maradását, összeírtam a 2022-es QB katalógust (Wentz, Darnold, Trubisky, Minshew és társai nélkül, akikre tavaly Paton már nemet mondott):

FA:
- Marcus Mariota: Tavaly a nem túl kedvező fizetése miatt drága lett volna.

- Teddy Bridgewater: Jelenlegi információk szerint 25 milliós évi fizetést remélnek az ügynökével, szinte biztosra vehető hogy nem marad, hacsak nem küldi vissza hozzánk a piac egy olcsó dealért.

- Andy Dalton: Tavaly célpont volt Teddy mellett, de a Bears 10 milliója sok volt Patonnak.

- Jameis Winston: Tavaly maradt a Saintsnél bizonyítani, miután megmutatta hogy tud meccseket nyerni kaphat a piacon nagyobb fizetést, viszont a térdében minden szakadt.

Trade:
- Jimmy G: Lance-ért 3 első kört adtak, ha jobb is, nem fogják megtartani.
- Kirk Cousins: Új GM, új projektbe akar kezdeni a vezetés.
- Matt Ryan: A Falcons tavaly nem tudott volna kiszállni belőle a fizetése miatt, idén már ki tudnak, és jó picket is kaphatnak.
- Deshaun Watson: Ha jogilag tiszta lesz, azonnal cseréli a Texans.
- Jordan Love: Ha Rodgers marad, őt cserélhetik.
- Aaron Rodgers: Kb esélytelen hogy távozzon ha megnyerik az SB-t. Ellenben bukás esetén előfordulhat, de ez sem valószínű.
- Nick Foles: Teddy trade-hez hasonló fizetése lenne 1 évre.
- Mike White (RFA): Jól szállt be szezon közben, olcsó boom or bust opció.
- Tyler Huntley (ERFA): Copy paste.
- Russell Wilson: Ő Rodgersszel szemben egyértelmű, hogy távozni szeretne idén.
- Daniel Jones: Úgy volt rá építenek továbbra is, de kirúgták a GM-et.
- Baker Mayfield: Kérdéses hogy a Browns hosszabbítani akar-e, de valószínűleg megadják neki a nagy pénzt.
- Taylor Heinicke: Ha QB-t húznak Washingtonban vagy szereznek egy kezdőt, akkor elérhető lesz.
- Derek Carr: Valószínűleg marad, de új GM és HC mellett ez nem 100%.

Draft: Róluk majd úgyis lesz elég szó a következő hónapokban.
- Matt Corral (prospect ranking PFF: 32. CBS: 14.)
- Kenny Pickett (34., 15.)
- Carson Strong (45., 41.)
- Malik Willis (56., 17.)
- Bailey Zappe (92., nincs 150-ben)
- Desmond Ridder (23., 104.)
- Sam Howell (16., 60.)

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Szóval a no1 roster nem tudta megverni abban az évben azt az Eaglest, amelyik backup QB-val játszott, sőt, konkrétan hülyére lettek verve. Az NFL média sok mindent ír sok csapatról, attól még az nem lesz feltétlenül igaz. Meg amúgy szerintem nincs olyan, hogy no1 roster. Itt van most is a legjobb 8, nagyon hasonló erőviszonyok vannak már itt, nincs tiszta rangsor, ha papíron egy gyengébb csapat kifog egy jobb napot, simán verheti az elvileg jobbat, ergo hülyeség sorrendet állítani, meg szerintem nem is lehet. Kicsit kusza lett ez most, mert sokféleképpen akartam leírni ugyanazt, de szerintem érthető a lényeg 😀
Vonster
Az világos hogy a Cousins féle Vikes végig nagyon gyenge volt a léchez képest, én csak a várakozásokat mondom, ami főleg azért maradt meg mert Cousinsot előlünk vitték el. Azt a szerződést a licitháború eredményezte amit adtak neki. Így jött B terv Keenum. Jegyezzük meg ugyanitt, Paton komoly támogatója volt Cousins érkezésének - mondjuk ez sokat nem jelent, mert azóta meg is utálhatta.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
1.) Ha valamit megtanultunk idén az az h nincs közmegegyezéses no1 roster, max, amit az adott csapat akolmédiája annak kiált ki.
Általános Doktor
A Vikingsre amikor odavitték nem a szurkolóik mondták meg a médiájuk, hanem közmegyezésként kezelte a teljes NFL média miután Keenummal ütötték a Saintset a PO-ban. Írtó nagyot buktak ha azt vesszük, hogy Keenum, Teddy, Bradford mindegyikét kirakták, és hoztak egy max garis csúcsfizus qb-t akivel semmit nem tudnak felmutatni.
Cruyffista
Szóval a no1 roster nem tudta megverni abban az évben azt az Eaglest, amelyik backup QB-val játszott, sőt, konkrétan hülyére lettek verve. Az NFL média sok mindent ír sok csapatról, attól még az nem lesz feltétlenül igaz. Meg amúgy szerintem nincs olyan, hogy no1 roster. Itt van most is a legjobb 8, nagyon hasonló erőviszonyok vannak már itt, nincs tiszta rangsor, ha papíron egy gyengébb csapat kifog egy jobb napot, simán verheti az elvileg jobbat, ergo hülyeség sorrendet állítani, meg szerintem nem is lehet. Kicsit kusza lett ez most, mert sokféleképpen akartam leírni ugyanazt, de szerintem érthető a lényeg 😀
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
1.) Ha valamit megtanultunk idén az az h nincs közmegegyezéses no1 roster, max, amit az adott csapat akolmédiája annak kiált ki.
Általános Doktor
A Vikingsre amikor odavitték nem a szurkolóik mondták meg a médiájuk, hanem közmegyezésként kezelte a teljes NFL média miután Keenummal ütötték a Saintset a PO-ban. Írtó nagyot buktak ha azt vesszük, hogy Keenum, Teddy, Bradford mindegyikét kirakták, és hoztak egy max garis csúcsfizus qb-t akivel semmit nem tudnak felmutatni.
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Én ezt értem.
De ha a GM nem akarja majd elcserélni akkor mi lesz?
Semmi valóságalapja nincs.
Bazzani
Azért rúgták ki Spielmant mert teljes rebuildet akarnak, így hiába tartozik a jobb GM-ek közé. Szerintem eleve nem neveznének ki olyan GM-et aki ragaszkodna Cousinshoz, akit a liga legjobban fizetett QB-jávé tettek anno az akkor közmegegyezéses no 1 roster élére. Nem jutottak vele sehova, folyamatos feszkó volt korülötte. Nálunk a tavalyi GM interjukon pl szempont volt kirúgná-e Fangiót az illető. Eléggé tényként kezeli a Vikings média, hogy Cousins off.
Cruyffista
2.) Szvsz ez GM hatáskör, elég diszfunkciós lenne a franchise részéről ezt kivenni a GM kezéből (Főleg h full garantált -45M- a szerződése emberünknek 😀 ).
3.) Idén karrierévet tolt, bárkire rá lehetne húzni a vízes lepedőt persze, de sztem Kirk a sokadik a sorban, aki miatt kisiklott ez az év.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Én ezt értem.
Bazzani
Azért rúgták ki Spielmant mert teljes rebuildet akarnak, így hiába tartozik a jobb GM-ek közé. Szerintem eleve nem neveznének ki olyan GM-et aki ragaszkodna Cousinshoz, akit a liga legjobban fizetett QB-jávé tettek anno az akkor közmegegyezéses no 1 roster élére. Nem jutottak vele sehova, folyamatos feszkó volt korülötte. Nálunk a tavalyi GM interjukon pl szempont volt kirúgná-e Fangiót az illető. Eléggé tényként kezeli a Vikings média, hogy Cousins off.
több mint 4 éve
The Athletices Vikings insider szerint Cousins nálunk, a Panthersnél, vagy a Steelersnél kezdi meg a következő idényt.
Cruyffista
És ezt honnsn tudja?
Még GMük sincs.
Ki tárgyalta volna le?
Bazzani
Az összes ilyen "insider" infó az ügynökök szivárogtatása
r.baggio
Én ezt értem.

több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 819 — no es importante
The Athletices Vikings insider szerint Cousins nálunk, a Panthersnél, vagy a Steelersnél kezdi meg a következő idényt.
Cruyffista
És ezt honnsn tudja?
Még GMük sincs.
Ki tárgyalta volna le?
Bazzani
Az összes ilyen "insider" infó az ügynökök szivárogtatása

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Cruyffista
És ezt honnsn tudja?
Még GMük sincs.
Ki tárgyalta volna le?

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Hát nem tudom, nekem Cousins kb ugyanaz a kategória mint Teddy. És itt nem a képességeikre, meg a játékukra gondolok, mert Cousins nyilván sokkal jobb mint Teddy. Amire gondolok, hogy a csapat vele sem nyerne super bowlt soha az életben. Lehet bejutunk a playoffba és nyerünk egy meccset, de ez a plafon, sokat ez sem ér ha a végső sikerre nincs esély. Márpedig vele ez a maximum, vagy még ez sem, Vikings is tele van playmakerrel aztán ugyanott vannak mint mi.

Szóval én még mindig amondó vagyok, hogy ha veteránt hozunk akkor Wilson vagy Rodgers, ha meg nem, akkor draft, hátha bejön és lesz egy fr. QB-ja a csapatnak.
több mint 4 éve
Aki eddig ódzkodott volna Dan Quinntől, meg esetleg nem értené h hogy jöhet ő szóba, meg úgy általában miben "különleges", mint vezető, annak itt egy órás podcast vele:
 findingmastery.net/dan-quinn/

Végighallgatva én már egyáltalán nem bánnám, ha ő jönne | de még mindig egy fiatal O# arctól lehetne a legnagyobb dobást - így bukást is várni |

több mint 4 éve
Cruyffista
Ezerszer inkább őt nézném, mint Teddyt.

A 4221 yard, 33 TD 7 INT, 88.2-es PFF rating (ami tavaly a 6. legjobb volt!), nem hiszem h beesne azokkal a skillplayerekkel akik nekünk vannak. Nyilván nem egy Rodgers, de én nem sírnék, ha itt kötne ki (csak ne annyiért, mint amit most kap).

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Elway közben bejelentette, hogy ajánlatot tesz a csapatért egy ownership group tagjaként.
Cruyffista
Ennyit arról, hogy neki már nem lesz szerepe a csapatban. Hiszem ha látom.

Lehet hogy kifelé azt akarják közvetíteni, hogy Elway a háttérbe húzódik, de a fejemet rá, hogy továbbra is ott van a top3 döntéshozó között football kérdésekben.
Hulkeinstein
Márpedig nincs benne az aktív stábban, a döntéseket itt már egy éve Paton hozza, ha hihető, ha nem.

Afféle tanácsadóként volt egy irodája tavaly, szezon végével már az sem lesz. Nyilván szívügye a broncos, mint ahogy a broncosnak is a legnagyobb ikonja, ebben sztem nincs vita.

Am ha már pontosak akarunk lenni akkor nem azt mondta h tesz ajánlatot, hanem azt h ha van olyan brigád, aki tesz és nyitott rá, akkor beszállna | én is szívesen beszállnék, ha tudtok ilyen csoportot, akkor szóljatok! | , azt is hozzátette h nem akar egy tulajdonosi kör "arca" sem lenni, mert legyen az az arc, aki a legtöbbet belerakja, de szívesen maradna a klub kötelékében valamilyen tanácsadó pozícióban.

több mint 4 éve
De ez a Siemian pro bowl ez honnan jön? Közelében sem volt soha és nem is lesz
Black_Adder
Jaaa, erre rosszul emlékeztem. Utánanézve behívták sérülések miatt, de ő is lesérült, ezért végül nem lett pro bowler hivatalosan.
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Nem ellentmondásos szerintem az 1/1 vs 5 top100 pick. Nem azt mondom, hogy a Jax top100 pickjeire nem cserélném le a mieinket, hanem azt, hogy a meglévő talentállományhoz hozzáadva még Lawrence-szel együtt is jelentősen jobb az összkép. Ha lenne valami ténylegesen korszakos játékos 1/1-re, pl Garrett, akkor más lenne a sztori. Bármilyen furán hangzik, jelenleg Surtain például katégoriákkal jobb játékos, mint Lawrence. Ha egy HC jelölt nem szerelmes belé, vagy hiszi el hogy vele nem bottom 5, hanem top 5 QB lenne, akkor evidensnek tűnik, hogy a Broncos sokkal csábítóbb állás. És az én szememben Simmons és Surtain az SB óta lazán benne vannak a top3 legmegérdemeltebb Broncos pro bowlerben. Siemian, Lindsay, Chris Harris, Bolles, Chubb. Mindenkinél jobbak voltak idén, mint ők azon szezonjában, amikor bekerültek.

Fangiora így belegondolva mindkettő igaz: elit d taktikusként tartották számon kinevezése előtt, illetve ezt az oldschool keményvonalas vezető szerepet képviselte, szerette volna képviselni. Vance Josephra meg aztán pláne. Se a Miami D-je nem volt jo, most az Arizonája is elég fura finoman fogalmazva. Ő tényleg csak emiatt lett kinevezve.

Mind a kettőre vannak pro-k, és kontrák, ezért mondom hogy olyat kéne a 11-ből találni aki mindkettő szempontból kimagaslo, ha van ilyen. Sajnos én Quinntől rettenetesen fázok, mert azt látom, hogy az ilyen arcok jó QB-kkal sem képesek teljesíteni. Azt látom, hogy míg egy Sean Payton cap nélkül, minden meccsen más practice squad QB-val, rengeteg hiányzoval csinál olyanokat, hogy 0-ra mossa Tom Brady-t, addig kifogásokat keresnek a Quinn pártoló denveri insiderek, hogy MVP irányítóval, az utobbi 10 év legjobb elkapojával, Calvin Ridley-vel miért tudtak az irányítása alatt sokszor a Vance Joseph vezette Denver szintjén játszani. Fangio legalább már itt volt, elteltek meccset, amikor jottek az elso kifogasok. Elhiszem, hogy voltak kimagaslo időszakai, és nehéz csoport, de akkor most mit mondjunk erre? Ahol a Panthers nem csak egy évig erős. Nincs pofozogép Tampa. Nincs retool Saints ligaalja D-vel. Emiatt szerintem fontos lett volna, hogy Quinn D-je olyan legyen, amivel bizonyít.
Cruyffista
Szubjektív dolgokba inkább nem kötök bele. Én elfogadom ha szerinted ez a legerősebb keret a legjobb állás és nem szereted Quinnt, elfogadom, ha valaki player's coachot akar meg azt is, aki a porosz iskolában hisz, felőlem lehet OC is DC is, bárhogy kategorizálom lesznek akik megbuktak és lesznek, akik beváltak, | kivéve BB tanítványai náluk statisztikai alapon garantált a bukás. |
De ez a Siemian pro bowl ez honnan jön? Közelében sem volt soha és nem is lesz

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data