Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Mondjuk ki, neki szarból kellett várat építenie, mindent kihozott belőlük.@AdamSchefterNagyon szép munkát végzett a Lions D-vel idén.
·
5m
Broncos completed their HC interview with Lions Defensive Coordinator Aaron Glenn.
Negritis
Amadeus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
@AdamSchefterNagyon szép munkát végzett a Lions D-vel idén.
·
5m
Broncos completed their HC interview with Lions Defensive Coordinator Aaron Glenn.
Negritis
több mint 4 éve
@AdamSchefter·
5m
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Most vagy kurvajó dolgok történnek velünk ebben a holtidényben, vagy minden alá lemerülünk... Ha a háttérben tényleg minden elő van készítve, az annyiban számomra reményteljes, hogy akkor nyilván a most zajló folyamatok, s Paton munkája már ebben a kontextusban történik. DreMont pedig nagy találat volt a draftról. Örülök neki. Agim is berobbanhatna mondjuk jövőre..
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Közben a bíróság a Bowlen család javára döntött a Kaiser családdal szemben, szóval annak adják el a csapatot akinek akarják.Miután meg lesz a HC bejelentést tesznek az ownershipet illetően is. A megfogalmazásokból úgy érzem, már meg van a következő tulaj(donsoi kör).
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Kevés szo esik rola, de DreMont Jones a liga legjobb U25-ös belső passzsiettetője. Nem lesz egyszerű megtartani jövőre. Összehasonlításképp a 49ersben hasonlo szintet hozó Bucknernak a Colts gigafizut, és top15 picket adott cserébe még pluszban. Hozzáteszem, neki sokkal több segítsége volt társak terén, mint Jonesnak, aki nálunk első számú úttörő. Top 10 leaders for interior rushers in most HQ sacks per snap: (minimum of 400 snaps): pic.twitter.com/NKELt2WSFz
— Brandon Thorn (@BrandonThornNFL) December 31, 2021
több mint 4 éve
Florest se, semmi pénzért. Nem kell HC-nak ilyen egoista barom, aki kipécéz egyes játékosokat és szabotálja őket, elve, az ilyen minek megy edzőnek? Az FO-val is összeférhetetlen volt, mint ahogy kiderült, de hogy a saját QB-dra 4(!) drogtesztet kérj egy offseason alatt 😀 komoly pali...Beiniemy dettó, a bűnlajtsromát felsorolni is nehéz, de keressetek rá h a "Buff legenda", mit művelt, amikor tényleges hatalmat kapott Coloradoban, arról nem beszélve h nem ő hívja a playeket, így a KC O# érdemeihez töredék köze van.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Amúgy Kubiak próbált megújulni, kevés sikerrel, de próbálta Manningre szabni a mobilisabb irányítót igénylő rendszerét, tényleg próbálkozott sok dologgal a rendszeralapok fölött, csak nem sikerült neki. Mondjuk ha azt nézem, hogy ő mit tett le Osweilerrel és Siemiannel majd utána McCoy és Musgrave mit, akkor azt kell mondanom, hogy hiába ment el az idő kicsit Kubes felett még mindig jobb volt, mint ami utána jött. A legnagyobb erénye persze az volt, hogy el tudta viselni, hogy nem az ő géniusza nyeri a meccseket
Kubiak el tudta viselni, hogy nem az ő géniusza nyeri a meccseket, nem biztos hogy ez a legjobb átkötési pont, de nem tudom miért bennem Floresről pont egy ellenkező kép él. Aki minden hatalmat magának akar, akinél róla szól a csapat, jmd óta, az ilyen az nálam nagyon kihagyós... Igen, előítélet meg minden...
Szerkesztette: Black_Adder
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Na Flores elérhetőHa védő HC jönne, akkor nálam csak ő, másikra én rá se néznék Paton helyében. Támadó szakembernél mindegy. Egyikről se tudok eleget, hogy tetsszen vagy ne tetsszen. De remélem egyikük fog jönni, és remélem egyik sem olyan, mint Kubiak (nem képes kinézni a saját rendszere búrája alól).
Heisman
(Igen, aki ez alapján rákérdezne: emberileg nagyon kedvelem Kubiakot, de ő csak utas volt itt a Manning és Son of Bum vonaton. Nála nyitottabb gondolkodású edzőre vágyom.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Gannon: dolgozott Minnesotában, onnan spanok PatonnalPederson: a Phillybeli bukásának a főoka az volt h túl lojális volt azokhoz a sameszaihoz, akik alkalmatlanok voltak a rájuk bízott pozícióra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Jelenleg 11 hivatalos interjú van betervezve:Mayo
Jerod Mayo (Inside Linebackers Coach, New England Patriots)
Dan Quinn (Defensive Coordinator, Dallas Cowboys)
Kellen Moore (Offensive Coordinator, Dallas Cowboys)
Nathaniel Hacket (Offensive Coordinator, Green Bay Packers)
Eric Beiniemy (Offensive Coordinator, Kansas City Chiefs)
Jonathan Gannon (Defensive Coordinator, Philadelphia Eagles)
Kevin O’Connell (Offensive Coordinator, Los Angeles Rams)
Aaron Glenn (Defensive coordinator, Detroit Lions)
Luke Getsy (Quarterbacks coach/passing game coordinator, Green Bay Packers)
Brian Callahan (Offensive Coordinator, Cincinnati Bengals)
Doug Pederson (2016-2020 Head Coach, Philadelphia Eagles)
Az előzetes infók alapján Quinn, Hackett és Moore, aki frontrunner, kb. ebben a sorrendben, de állítólag nyitottak vagyunk mindenkire.
Pusmogják még h Luke Getsy és Jerod Mayo valójában OC és DC interjún van Quinn alá. Ezt kezeljük erős fenntartásokkal, mert Paton azt mondta h a HC választ stábot, de am lenne benne ráció h a teljes vezérkar ránéz a jelöltekre.
Személy szerint Beiniemy az egyetlen akitől instant hányok, fiatal DC-hez kéne idő h megszokjam, de alapvetően inkább az O# oldalról vannak jelöltek és a többség fiatal, így sztem korrekt line up.
ui.: valaki írta h Ben Bridgewater fan volt már tavaly februárban, ezt azzal pontosítanám h ő már akkor jelzete h benne van a pakliban, de ő konzekvensen nem az ő pártján állt, lásd TC, lásd szezon, lásd bármi. Szal sztem a véleménye sem instant kuka, de nyilván attól vélemény h kezeljük fenntartással.
Általános Doktor
- az edzőkeresés 1. szabálya nálam, hogy minél messzebbre kerüld el a BB fát. Ezen kívül még koordinátori tapasztalata sincs, lehet anélkül is sikeres, de ez most egy naggyon nehéz helyzetben lévő csapat, minden tudásra és tapasztalatra szükség van, hogy helyes irányba tereld, Mayo-t nagyon kevésnek érzem ide.
Nagyon hosszú utat kéne bejárnia, hogy maga mellé állítson
Quinn
- van HC tapasztalata, még sikere is HCként Egy John Fox szintű stabilitást adhat, ami alatt el lehet kezdeni építkezni, a meccs közbeni döntéseitől kicsit félek
Szkeptikusan ugyan, de azért a konkrét kudarcokig bizakodnék.
Moore
- kevés tapasztalat, Daltonnal ő se alkotott maradandót, és hát lássuk be, nálunk ilyen Dalton-klónok irányítanak mostanában... Amúgy nem az Xs and Os számítana nálam, csak a többi dologra még annyi rálátásom sincs.
Talán inkább győzelmekre lenne szüksége, hogy bízzak benne, mint vereségekre, hogy ne.
Hackett
- nem tudom mennyire az övé az offense és mennyire LaFleuré, de gyanítom leginkább Rodgersé. Úgy alapvetően nincsenek jó érzéseim a Green Bayi organizációs kultúra kapcsán, nincs olyan érvem ellene, ami nem szálkakeresés lenne a szemben, de ha fogadni kéne ki lesz az a high profile ezdő jelölt, aki nagyot bukik, nálam ő lenne az.
Nem írnám le, amíg le nem szerepel, de - főleg tremendous job után - biztos nem rohanok a hypetrainre ablak melleti helyért...
Bieniemy
- Ugh. Az Reid csapata, próbálna csináli valami hasonlót, de az gyengébb utánazata lenne az eredetinek, Reidet sosem fogja megverni, pedig őt kéne. És Reidet nem úgy képzelem mint aki lefelé delegálja a problémákat, inkább hozzá eszkalálják azokat, aztán megoldja. Csak azért nem őt mondom, high profile de megbukó edzőnek, mert szerintem nem lesz idén HC belőle...
Nagy szkepticizmussal fogadnám, amit csak nagyon jó szerepléssel tudna felejtetni
Gannon
- Nem számoltam Paton kinevezésekor azzal a hátránnyal, hogy csupa NFC-s jelöltjei lesznek majd. Róla pl nem is értem mit keres a HC jelöltek listáján, mármint minden évben neveznek ki valakit 1 év koordinátori tapasztalattal HC-nak, hogy 2 év után mindenki a menesztését követelje, ami legkésőbb a 3. évben meg is történhet, de idén talán hagyjuk ki ezt. Mondjuk a Philly túlteljesít szerintem az idei szezonban, ezt talán fel lehet írni az ő nevéhez is.
Elég szkeptikusan állnék vele a szezonhoz, de nem teljesen kizárt, hogy bejön, csak kevésbé valószínű mint az eleje...
O’Connell
- McVay alatt OCként úgy érzem kicsit kevesebb teher esik az emberre, előtte meg Washingtonban nem a vilgáverő offensere emlékszem 19ből. Látott már több szervezeti kultúrát, mégis elég hátra tenném, azok között akik több mint 1 évet voltak koordinátroi szerepben...
Glenn
- Hogy ez is honnan jön... 1 év koordinátori tapasztalat, egy a jótól nagyon távol lévő védelem élén. Az hogy egy gyenge állományból összerakott valamit, ami néha NFL csapat védelmének nézett ki, elég lehet, hogy megtartsa az állását, de hogy rögtön erre előléptessék. Ez az egyik leggyengébb CV a HC jelöltjeink közül, nem a CV az elsődleges szempont, de a sok másra nincs rálátásom, főleg az NFC-s jelölteknél
Getsy
- mint Hacket, csak még annyi credit sem adok neki abból ami jó. Vissza is vonom, amit Glennél írtam, az övé a leggyengébb CV, Aaron Rodgers QB coacha, értem hogy kibaszott nehéz lehet elviselni azt az embert, de ne elviselni akarjuk a rosszat az új stábbal, hanem tenni azért, hogy jó legyen...
nem is tudom hogy 1 sikeres szezon elég lenne neki, hogy megnyerjen az oldalára, valószínűbb, hogy több kell
Callahan
- A vezetőedzői tapasztalat nélküli jelöltek közül, nekem egyértelműen ő az első. 10-15-ig volt Denverben, látta hogy épül fel egy bajnok csapat, Detroit, Oakland, Cincinnati, több különböző működő offense-nek volt részese, de ő is támadó vonalból érkező HC mögött volt OC, de legalább volt az 3 évig. Egy 1/1-es irányítóval sikerült épteni javítani azt az offense-t, de legalább sikerült. Nem értem miért esik róla ilyen kevés szó.
Némi szkepticizmussal de inkább bizakodóan várnám vele az offseasont
Pederson
- Az előrevázolt elvárásaimnak ő felel meg leginkább. SB-t nyert edző, aki most újra elérhető. Fura mód, pont ez tart vissza kicsit, SB győzelem után pár évvel nem véletlenül rúgnak ki valakit. Ott valami nagyon nem volt rendben vagy vele vagy a GM-mel, és nincs kellő rálátásom, hogy a másik felet hibáztassam miatta. Nem tudom mi ment félre, amiből tanulnia kellett volna, ezért nem tudom tanulhatott-e belőle. Mondjuk Reid sem tanult meg időt menedzselni csak épített egy olyan csapatot, hogy ne legyen rá szüksége...
Érzéseim hasonlók lennének mint Quinnél, kicsit szkeptikusan de azért óvatos bizakodással.
konklúzió
- egyik név sem tetszik maradéktalanul, Quinn, Moore, Callahan és Pederson, azok akiket leginkább el tudnék fogadni.
Mayo, Bieniemy, Glenn és Getsy, akiket semmi szín alatt.
Aztán majd változik, ahogy többet tudunk meg róluk, valószínűleg inkább pozitív irányba, tremendous job is a kinevezése utáni death-by-inches-es nyilatkozatával nyert meg maga mellé, ironikus, hogy pont inchenként haltunk meg minden meccsen, legfeljebb nem mindig játékosok követték el, a könnyen elkerülhető hibákat, hanem sokszor a mester, aminek aztán természetesen nem lett semmi következménye...
Amúgy persze egy dolog, hogy mi kit akarunk HC-nak és megint másik, hogy ki akar egy olyan csapat HC-ja lenni, aminek se tulaja, se QB-ja, se arca, se semmilye... Ha legalább lenne egy Von Miller, akit könnyű megnyerned magad mellé, és vele megnyered az egész öltözőt, lenne valami a mellette oldalon, dehát ugye A+... Cap helyzet jó, inkább GM csalógató, de talán el lehet adni vele a jövőt egy Hacket pl bízhat benne hogy ebből a pénzből magával hozza Rodgerst vagy Quinn, hogy el tudja hozni Wilsont, egy top QB-val azonnal máshogy festene a csapat jelenlegi felépítése, de a HC jelölteket előtte kell meggyőzni...
több mint 4 éve
Egyik kedvenc, ritka ez a rosteren, remélem még sokáig itt marad és stabil kezdő tud lenniQuinn Meinerz is a national treasure.
— WeAreBigGuys (@WeAreBigGuys) January 12, 2022
😂👏🕺 #NapoleonDynamite
(@QMeinerzpic.twitter.com/G5UKAUsOgw
Cruyffista
több mint 4 éve
Quinn Meinerz is a national treasure.
— WeAreBigGuys (@WeAreBigGuys) January 12, 2022
😂👏🕺 #NapoleonDynamite
(@QMeinerzpic.twitter.com/G5UKAUsOgw
több mint 4 éve
ui.: valaki írta h Ben Bridgewater fan volt már tavaly februárban, ezt azzal pontosítanám h ő már akkor jelzete h benne van a pakliban, de ő konzekvensen nem az ő pártján állt, lásd TC, lásd szezon, lásd bármi. Szal sztem a véleménye sem instant kuka, de nyilván attól vélemény h kezeljük fenntartással.Mármint én arra írtam, hogy az idehozatalát (és Daltonét) támogatta nagy erőkkel, merhogy Lockot majd jól bemotiválják amitől fr QB lesz. Az egyértelmű, hogy ő Lock fan, de februárban ezeket a veteránokat fix kispadosnak hitte mindenki. Annak azért van oka, hogy elso perctol fujolt Staffordra, draft prospectek, egyéb sztár opciokra. Jelen esetben ebben mutatkozik meg a simulékonyság.
Általános Doktor
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Jelenleg 11 hivatalos interjú van betervezve:Furcsa.. De bennem is alakulnak az érzések, amelyek semmilyen alappal nem rendelkeznek, és a fiatal tehetség felé húz a szívem.. Én valahogy Pedersont is megúsznám Bieniemyvel együtt, de ahogy mondtam, ha a választás rájuk esik, mögéjük is beállok teljes mellszélességgel 3 nap alatt. Illetve hát Mayot is elkerülném, BB keze alatt lévő kordinátorok nem győztek meg..
Jerod Mayo (Inside Linebackers Coach, New England Patriots)
Az előzetes infók alapján Quinn, Hackett és Moore, aki frontrunner, kb. ebben a sorrendben, de állítólag nyitottak vagyunk mindenkire.
Pusmogják még h Luke Getsy és Jerod Mayo valójában OC és DC interjún van Quinn alá. Ezt kezeljük erős fenntartásokkal, mert Paton azt mondta h a HC választ stábot, de am lenne benne ráció h a teljes vezérkar ránéz a jelöltekre.
Személy szerint Beiniemy az egyetlen akitől instant hányok, fiatal DC-hez kéne idő h megszokjam, de alapvetően inkább az O# oldalról vannak jelöltek és a többség fiatal, így sztem korrekt line up.
ui.: valaki írta h Ben Bridgewater fan volt már tavaly februárban, ezt azzal pontosítanám h ő már akkor jelzete h benne van a pakliban, de ő konzekvensen nem az ő pártján állt, lásd TC, lásd szezon, lásd bármi. Szal sztem a véleménye sem instant kuka, de nyilván attól vélemény h kezeljük fenntartással.
Általános Doktor
több mint 4 éve
Jelenleg 11 hivatalos interjú van betervezve:Jerod Mayo (Inside Linebackers Coach, New England Patriots)
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Kicsi Manning iszonyat jó lenne, de ő a 2027-es classban lesz és 1/1 kell majd hozzá. Leghamarabb 2026-ot tervezik. Ez nagyon messze van. Jövőre ez a negatív sorozat meg fog szakadni, legalábbis ha nem, az instant új HC keresés kb. Új edzői stáb, új QB, 5 top 100 pick, hely egy veterán sztárjátékosnak, tavalyi keretből marad kb minden kezdő 1-2 kivétellel. Elég rossz munka kell ahhoz, hogy ne legyen meg a 9-8 vagy 10-7 legalább.Nem tudom mi baj lenne egy Rams forgatókönyvvel. Mi az a nagy érték vagy hagyomány, amit itt feltétlen tovább akarunk görgetni és az utóbbi években nem rombolták volna le.
Owner tekintetben jó lenne olyat találni aki egyáltalán nem szól bele a szakmai munkába. Egy Jay Z egy új Ramst csinálna a Broncosból. Minden évben sztárok, big trade-ek, csillogás, médiafigyelem, vip páholyban megjelenés. Olyan GM-et hozna, aki ezt megadja neki.
Cruyffista
Denver nem LA, sosem lesz az, így a média és social hype sosem lesz úgy jelen.
több mint 4 éve
Kicsi Manning iszonyat jó lenne, de ő a 2027-es classban lesz és 1/1 kell majd hozzá. Leghamarabb 2026-ot tervezik. Ez nagyon messze van. Jövőre ez a negatív sorozat meg fog szakadni, legalábbis ha nem, az instant új HC keresés kb. Új edzői stáb, új QB, 5 top 100 pick, hely egy veterán sztárjátékosnak, tavalyi keretből marad kb minden kezdő 1-2 kivétellel. Elég rossz munka kell ahhoz, hogy ne legyen meg a 9-8 vagy 10-7 legalább.Owner tekintetben jó lenne olyat találni aki egyáltalán nem szól bele a szakmai munkába. Egy Jay Z egy új Ramst csinálna a Broncosból. Minden évben sztárok, big trade-ek, csillogás, médiafigyelem, vip páholyban megjelenés. Olyan GM-et hozna, aki ezt megadja neki.
több mint 4 éve
Látom FK-n fenn van a hír, de mi a forrás? Kinn ennek milyen sajtója van? Manningek brigádjának nagyon nagyon örülnèk.. Minden szinten hiteles a szememben a família. És ahogy az FK cikk alatti komment olvasható, egyből hozhatnák a tini Manninget qb-nak, aki àllítólag mindegyik M-fiúnàl tehetségesebb.. 😳
youtu.be/1WqcClg8UOk
Ha az a mesterterv, hogy addig a draftig szívunk, amig ő kijön, azt aláírom most… 😋
Zalán
Within the next month, the Broncos will have a new head coach and an announcement on the future of the teams ownership. John Elway and Peyton Manning are expected to be part of separate ownership groups vying for the team.
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) January 12, 2022
Buckle up!
Most úgy néz ki, hogy Pat Bowlen 7 gyereke egyenlően részesedik a csapat 80%-ból, míg a maradék 20% a testvéréé.
Azt hogy árat mi alapján tudnak mondani azt nem tudom, ahogy azt sem, hogy hogyan áll a dologhoz a Bowlen család, lehet-e hogy különböző befektetőknek adják el a részesedésüket vagy valaki esetleg megtartja a ~11%-át. Nem mindegy hogy megveszed 2 gyerek részét és tiéd a legnagyobb hányad, vagy összevásárlod 3 gyerek + a testvér vagy 5 gyerek részét, hogy meg legyen a >50% vagy az egészet veszed meg.
Mind Elway, mind Manning messze van önállóan attól, hogy többségi tulajdonos legyen. Nem tudom mi alapján, de úgy becslik, hogy Elway 150 millióval, Manning 250 millióval tudna beszállni a buliba, összesen biztos, hogy milliárd fölött kell összeguberálni.
Anélkül hogy látnám, kikkel együtt venné meg Manning vagy kikkel együtt venné meg Elway, nem tudok állást foglalni. Meg amúgy is, attól hogy ők egy név, ha Bezos megkérdezi, hogy 5 milliárdosból tudtok visszaadni? akkor övé lesz. Őt emberileg amúgy nagyon nem, de attól még lehetne jó owner, Jay Z neve pl nekem sokkal ilyesztőbb a potenciális befektetők listáján...
több mint 4 éve
Látom FK-n fenn van a hír, de mi a forrás? Kinn ennek milyen sajtója van? Manningek brigádjának nagyon nagyon örülnèk.. Minden szinten hiteles a szememben a família. És ahogy az FK cikk alatti komment olvasható, egyből hozhatnák a tini Manninget qb-nak, aki àllítólag mindegyik M-fiúnàl tehetségesebb.. 😳youtu.be/1WqcClg8UOk
Ha az a mesterterv, hogy addig a draftig szívunk, amig ő kijön, azt aláírom most… 😋
Szerkesztette: Zalán
több mint 4 éve
Szép szép 🙂Remek statisztika, az SB győzelem óta mi voltunk az egyetlen csapat a Jetsen kívül aki nem jutott PO-ba...
Heisman
mindezt úgy, hogy ugye a denveri narratíva szerint 5 éve miénk a messze legerősebb keret és tremendous jobot végeznek az edzőink, csak insert random excuse here
Black_Adder
Looser culture, még szerencse, hogy ott a NYJ akin lehet röhögni...
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 4 éve
Amúgy most nézem kb 4 mrd USD körül kellhet el a franchise. Nem dobjuk össze mi is? 😀 Beszállhatnánk a licitbe simán.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Remek statisztika, az SB győzelem óta mi voltunk az egyetlen csapat a Jetsen kívül aki nem jutott PO-ba...
Heisman

mindezt úgy, hogy ugye a denveri narratíva szerint 5 éve miénk a messze legerősebb keret és tremendous jobot végeznek az edzőink, csak insert random excuse here
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 4 éve
A QB húzás tényleg nagyon necces, inkább jöjjön bevált FA, főleg idén. Szerintem tavaly nem lett volna értelme se Fieldset, se Mac Jonest kihúzni. Úgy jártak volna mint Lock. Chicagóban Dalton kezdett, megosztva kapták a TC alatt is a snapeket. A Fangio-Shurmur inkompetens duó meg akkor is egy rutinosabb kezdőt választott volna, mert azzal nagyobb az esély megmenteni a seggedet, aztán rakták volna be a szezon közepén Bolles mögé felkészületlenül. Mac Jones is halálra lett volna ítélve nálunk tremendous jobbal, már a tavalyi draft alatt láttuk hogy nyomorék ez a banda. Nekem tetszik a PS2 Pick, utólag mégjobban, főleg hogy a random FA CB-k főleg Fuller egy nagy 0. Paton első két pickje Surtain és Williams eddig úgy néz ki jól beválnak, Meinerz se rossz, és a 3-4. körtől kezdve már egyre jobban közeledünk a lutri felé. DE, ha lesz egy normális edzői gárda, idén inkább húznék egy reach QB-t mint tavaly Fieldset vagy BigMacet, akiben a HC és Paton lát potenciált. Egyenlőre bízom Patonban. Aztán egy év múlva benne van hogy ennek a kommentnek rohadtul nem lesz értelme.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz