Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Bengals OC a kövi. Ez nem jutott eszembe, de van benne logika. Ő ott az agy. Glasgow meg fizucsökkentés kövi idényre (5.3 millió), így biztosan maradni fog.

Addigra lesz, köszönhetően a médiának, másrészről itt hat éve nem láttunk csak használható kategóriájú qb-t sem.. Engem jelen pillanatban az sem érdekel, ha valakit túlfizetve hozunk el..
Zalán
Nem nagyon. Ez most tényleg nagyon rossz class. Még az általam legjobbnak tartott Corralért is reach az 1/9. A szakírók szerinti másik legjobb Pickettnek Lynch szintű problémák vannak a lábmunkájával, de igazából Lynch hozzá képest még egy jó döntéshozo volt utolsó egyetemi évében. Lehet valaki beválik a top6-7 QB-bol, de ennyi red flaggel még én is azt mondom, hogy 1/9-re is nagyon rizikós, pedig tavaly felmentem volna Fieldsért. Többek közt pont ezért, mert már akkor is nagyon gyengének tűnt ez a class.

Hozzáteszem, Reed a liga egyik legrosszabb nyomásgenerálója a kezdő OLB-k közül. Hatalmas lyuk a védelemben évek óta az OLB poszt. A QB után a legnagyobb. Chubb és Von úgy 3 meccset játszhattak le együtt a Fangio érában. Ez a class pedig pass rushban és WR-ekben erős. Nagyon meglepne, ha Paton nem úgy tervezgetné, hogy fix OLB pick legyen. Kvázi akkor fogunk QB-t húzni, ha kitömjük a piac nyitásakor a legjobb pass rushert, és nem jön QB ligán belülről. Akkor tudni lehet, hogy Lock + 1. körös rookie.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 669 — "Montoya por favor!"
Remek statisztika, az SB győzelem óta mi voltunk az egyetlen csapat a Jetsen kívül aki nem jutott PO-ba...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 368
Def felfogasu edzo csak és kizárólag akkor jöjjön ha Rodgers, Wilson, Watson közül is valamelyik. Minden más esetben tökmindegy milyen jó edző volt korábban, bukni fog mert az O-ban nehéz hinni h különben fejlődik
Leonidasz007
Bár Wilson esetében sem vok biztos
több mint 4 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 368
Def felfogasu edzo csak és kizárólag akkor jöjjön ha Rodgers, Wilson, Watson közül is valamelyik. Minden más esetben tökmindegy milyen jó edző volt korábban, bukni fog mert az O-ban nehéz hinni h különben fejlődik
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
9. cetli tehát..
Én csencselnék is fel idejekorán a Jets 4. helyére és top3 irányítóbol egy a mienk.. Ha bátrabbak vagyunk, még feljebb a Jaguars pickjéért… Ha nem akar irányítot az Óriás, akkor az 5. helyen is top3-as qb-t húzol..
Zalán
Nincs idén kiért
alatriste
Addigra lesz, köszönhetően a médiának, másrészről itt hat éve nem láttunk csak használható kategóriájú qb-t sem.. Engem jelen pillanatban az sem érdekel, ha valakit túlfizetve hozunk el.. Másrészt sok qb dobálgat a ligában,
aki kérdéses volt a deaft előtt, vagy teljesen lappangó emberke, aztán mára mi lett belőle hozzáértéssel.. Nehezen tudok egy korszakos S-t elfogadni a kilencedig pozícióban, vagy egy LB, vagy OT-t. persze ezek is kellenek, de a végy egy jó qb-t alapszabály itt hosszú ideje sérül.. Más a helyzet, ha elhozzák Rodgerst persze, addig sok minden történik még..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 837 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
9. cetli tehát..
Én csencselnék is fel idejekorán a Jets 4. helyére és top3 irányítóbol egy a mienk.. Ha bátrabbak vagyunk, még feljebb a Jaguars pickjéért… Ha nem akar irányítot az Óriás, akkor az 5. helyen is top3-as qb-t húzol..
Zalán
Nincs idén kiért

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nahh.. Például Luke Getsy-nek tök tetszik a neve.. Ha például elkezd szányalni az Offense, A Nagy Getsbynek fogom szólítani.. Arra nem is akarok gondolni, ha leamortizálja ennél is lejjebb a csapatot, akkor hogyan fogjuk szólítani... 😊 De mindenképpen érdekes a pali… 🙈

Szerkesztette: Zalán

több mint 4 éve
Packers QB coach is jön, szerintem őt már inkább OC tervekkel mérjük fel, aztán ki tudja.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 895
Azt azért remélem, hogy nem bohóckodás lesz az interjúsorozat, hanem valós esélye van minden jelöltnek, ha már meghívtuk őket.
Zalán
Annyira kiváncsi vagyok, hogy egy ilyen interjú alatt mi történik. Nem csak formalitás? Persze nem az Elway-es az etalon, de komolyan, mi dönthet? Ki ígér nagyobbat? Vagy a haverság esetleg?
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 669 — "Montoya por favor!"
Rams OC, Lions DC is jön. Eagles D nekem nem volt valami meggyőző, ő elvileg Vikingsos volt Paton alatt, így haverság is játszik.

Edit: Bassey-t kirakta a Chargers, elhasználtuk rá a claimet, visszatért.
Cruyffista
Lions DC-ről még Bazza is jó dolgokat írt, ő is lehet jó jelentkező

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Rams OC, Lions DC is jön. Eagles D nekem nem volt valami meggyőző, ő elvileg Vikingsos volt Paton alatt, így haverság is játszik.

Edit: Bassey-t kirakta a Chargers, elhasználtuk rá a claimet, visszatért.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 4 éve
Tanulom a névsort, elkezdek szimpatizálni, az alapján, ami a netről összeollózható.. Ha azt mondjuk, hogy egy jo poziciós edző még nem lesz jó hc, akkor az is igaz lehet, hogy egy rossz pozíciós edző viszont remek hc is lehet. Azt akarom mondani, hogy részemről oly mindegy kire esik a választás. Két év bizalmat, és hibázási lehetőséget adok neki. Egyszerűen ez a sport olyan sok részleten múlik, hogy a már bukott, tapasztalt hc is csinálht egy másik környezetben sb wint. Miért ne adná meg mondjuk Quinnek azt, hogy másodjára jól csinálja majd. Andy Ried sem nyert Sb-t a Phillyvel.. Sőt volt 4-12-es meg 6-10-es szezonja is. Aztán Kansasban csúcsra ért. Ugyanez a fiatalokkal, miért ne derülhetne ki, hogy iksz korú ember felnőtt a feladathoz. Egész egyszerűen nem akarok senkit előre leoltani. Felőlem Jmd is jöhet újra. Ha én elcseszek valamit a munkámbam, addig nem nyugszom, míg ki nem javítom. Ebből indulok ki. Volt itt kezdő fiatal edző, aki bukott, majd tapasztalt vén róka is. Róka is bukott 13-3-al. Három edző van, aki olyan, ha ő jön, akkor tuti megcsinálja. BB, Ried, és Payton. úgy tudom, ők most nem elérhetőek. Hát jöjjön, akit Paton választ. Az mhr-es szavazások szerint a green bay csávó és a dallasi oc gyerekre vágyik az amerikai denver szurkoló. Tehát a nép kezdő, ujhullámos, fiatal hc-t vágyik. Nem Paton égette meg magát VJ-vel, hanem John papa. Azt nem is róhatjuk fel Patonnak. Azt azért remélem, hogy nem bohóckodás lesz az interjúsorozat, hanem valós esélye van minden jelöltnek, ha már meghívtuk őket.

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Nagyon ciki, az is ha interjúk elott eldőlt, az is ha ő lesz. Volt bármikor a Falconsnak jó D-je?
Cruyffista
Volt a SB évben pl. a bye week után a legkevesebb pontot kapta a Def, majd a köv évben is TOP10 volt a legtöbb rangsorban, utána jött a teljes szétesés.
empty taxi
Írsz nekünk pár sort, hogy lehetne-e ő jó ezdő itt a Sziklás-hegységben? Vagy hogy mi kéne hozzá, hogy jó legyen (azon kívül hogy Shanny OC-nak)?
Black_Adder
Quinn ha a védelmét nézem levonta a következtetést az atlantai bukovári után, sokkal de sokkal többet emberezik most a Cowboys-szal, mint korábban.
Izgalmas kérdés h mennyire fog belenyúlni HC-ként a védelembe, volt példa mindenre:
- belenyúlt, bejött: SB évben évközben átvette a defensive play callingot Richard Smithtől, ugrásszerű javulás jött
- belenyúlt, nem jött be: utolsó évében DC is volt gyakorlatilag, katasztrófa
- hagyta dolgozni a DC-jét, bejött: Marquand Manuel 2017-ben TOP10 védelmet hozott
- hagyta dolgozni a DC-jét, nem jött be: lásd Manuel következő éve

Az O élén a korábbi víziója az tényleg a Shanny-féle filozófia volt, de ezt pl. Koetter kinevezésével többé-kevésbé elengedte. Izgi kérdés kit talál OC-nek. Egyébként sztem Quinn érkezése pluszpont lenne pl. Russell Wilsonnál is.
empty taxi
Hackett mellet a másik normális jelölt szerintem. Nem értem ezt a hidegrázást.
több mint 4 éve

Madden hates me.
több mint 4 éve
Tok egyértelmű, hogy Quinn lesz. Fangio kirúgása után az osszes kék pipás insider írta egyből, hogy toronymagas esélyes. Most is amikor lehozták az interjút, alig győzték hozzátenni, hogy ő lesz. Előre fontoskodnak, hogy ők előre tudták. Ez olyan, mint amikor tavaly mindenki tudta hogy Meyer lesz a Jax edzője. Csak azt nem tudom hogyan szivároghatott ki. Nagyon ciki, az is ha interjúk elott eldőlt, az is ha ő lesz. Volt bármikor a Falconsnak jó D-je? Hazai pályán 30-at kapott a Cowboys tőlünk meg a Raiderstől is.
Cruyffista
Szerintem ezt te látod bele. Ben szeretné őt nagyon, de a többiektől max azt olvastam, hogy előzetesen most Quinn tűnik esélyesebbnek.

Ettől persze lehet, hogy ő lesz, és én sem feltétlenül neki örülnek elsősorban, de a kardomba se fogok dőlni, ha egy SB-t megjárt HC jön, akárhány pontot kapott tőlünk.
roberto23
Valszeg jobb edzo annál, mint amit most gondolok róla, de Allbrightnak csak a hírei relevánsak, a véleményei nem. Nyilvánvaloan nem fogja kritizálni Paton dontéseit. O Bridgewaterért már februárban rajongott. Ha BoB jonne, akkor is ezt tenné.
több mint 4 éve
Nagyon ciki, az is ha interjúk elott eldőlt, az is ha ő lesz. Volt bármikor a Falconsnak jó D-je?
Cruyffista
Volt a SB évben pl. a bye week után a legkevesebb pontot kapta a Def, majd a köv évben is TOP10 volt a legtöbb rangsorban, utána jött a teljes szétesés.
empty taxi
Írsz nekünk pár sort, hogy lehetne-e ő jó ezdő itt a Sziklás-hegységben? Vagy hogy mi kéne hozzá, hogy jó legyen (azon kívül hogy Shanny OC-nak)?
Black_Adder
Quinn ha a védelmét nézem levonta a következtetést az atlantai bukovári után, sokkal de sokkal többet emberezik most a Cowboys-szal, mint korábban.
Izgalmas kérdés h mennyire fog belenyúlni HC-ként a védelembe, volt példa mindenre:
- belenyúlt, bejött: SB évben évközben átvette a defensive play callingot Richard Smithtől, ugrásszerű javulás jött
- belenyúlt, nem jött be: utolsó évében DC is volt gyakorlatilag, katasztrófa
- hagyta dolgozni a DC-jét, bejött: Marquand Manuel 2017-ben TOP10 védelmet hozott
- hagyta dolgozni a DC-jét, nem jött be: lásd Manuel következő éve

Az O élén a korábbi víziója az tényleg a Shanny-féle filozófia volt, de ezt pl. Koetter kinevezésével többé-kevésbé elengedte. Izgi kérdés kit talál OC-nek. Egyébként sztem Quinn érkezése pluszpont lenne pl. Russell Wilsonnál is.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Cruyffista
empty taxi

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Cruyffista

Madden hates me.
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904
Tok egyértelmű, hogy Quinn lesz. Fangio kirúgása után az osszes kék pipás insider írta egyből, hogy toronymagas esélyes. Most is amikor lehozták az interjút, alig győzték hozzátenni, hogy ő lesz. Előre fontoskodnak, hogy ők előre tudták. Ez olyan, mint amikor tavaly mindenki tudta hogy Meyer lesz a Jax edzője. Csak azt nem tudom hogyan szivároghatott ki. Nagyon ciki, az is ha interjúk elott eldőlt, az is ha ő lesz. Volt bármikor a Falconsnak jó D-je? Hazai pályán 30-at kapott a Cowboys tőlünk meg a Raiderstől is.
Cruyffista
Szerintem ezt te látod bele. Ben szeretné őt nagyon, de a többiektől max azt olvastam, hogy előzetesen most Quinn tűnik esélyesebbnek.

Ettől persze lehet, hogy ő lesz, és én sem feltétlenül neki örülnek elsősorban, de a kardomba se fogok dőlni, ha egy SB-t megjárt HC jön, akárhány pontot kapott tőlünk.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
több mint 4 éve

empty taxi
Na ő nekem Caldwell 2.0-nak tűnik.
FLZOLI
Jah, csak őt ne, inkább néztem volna még egy évet Fangiot, de komolyan.
Általános Doktor

Madden hates me.
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

empty taxi
FLZOLI
Jah, csak őt ne, inkább néztem volna még egy évet Fangiot, de komolyan.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

empty taxi

több mint 4 éve

Madden hates me.