Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 895
JMD biztos lenne újra Broncos HC. Sokat fejlődött, mit gondolsz @Black_Adder? 😀
#JC6
a pokolnak van egy olyan bugyra ahol 100 évet kapsz minden ilyen ötletért
Negritis
Ne beszélj olyanról, amiben nem hiszel.
1 JC 16:32
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 521 — The Mathematician
#JC6
a pokolnak van egy olyan bugyra ahol 100 évet kapsz minden ilyen ötletért

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Mekkora opás hogy egy ilyen fos szezonra várt már az ember megint 8 hónapot . Most komolyan. Mondjatok már így fejből top 3 momentumot a szezonból. ( a mai kirúgás nem számít)
PM_the_sheriff
- Checking if they are still them Boyz
- Teddy stiff arma Bosán amiből TD lett
- DT-ről megemlékezős sima W a Lions ellen

de ez akkor sem extra, kellett rajta gondolkodnom
Heisman
shelby b2b fg block
surtain intek
hinton td

több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Mekkora opás hogy egy ilyen fos szezonra várt már az ember megint 8 hónapot . Most komolyan. Mondjatok már így fejből top 3 momentumot a szezonból. ( a mai kirúgás nem számít)
PM_the_sheriff
1. DT gyász, és a labda letevése a D-től a 88-ason.
2. Javonte futása a Baltimore ellen, és még azok, amikor képtelenség volt levinni
3. Von Miller utolsó nyilatkozata az autóban ülve, és végignézni az összes Broncos meccsen szerzett sackjait..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
PM_the_sheriff
1. Dallas W
2. JW egy állat
3. Lock 29 yrd futott TD

😬
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
szóval:
- ownershipről nem beszélhetnek a Kaiser család miatt.
Bowlen úgy vette meg tőlük a csapatot 84-ben, hogy ha eladná elővásárlási joga vagy valami hasonlója lenne nekik. Ezért nem tudott annak idején 10%-ot adni Elwaynek. Ezzel kapcsolatos vmilyen úton-módon, hogy nem beszélhetnek róla, de ha sima öröklés lenne, azt szerintem kommentálhatnák

- új edző választhatja majd meg, hogy kikkel dolgozik.
Ez így normális, csak a korábbi Donatell rémhír miatt kell külön kiemelnem.

- a fő kvalitás amit keres a jelöltekben az leadership.
Mint VJ-nél. 😀
Amúgy teljesen egyetértek vele, nem egy guru kell, valaki, aki a meccs közben jó döntéseket hoz, összetartja és motiválja az öltözőt és megoldja a problémákat. Mindegy mennyire ért Offense-hez vagy Defense-hez. Legyen az OC-nak támadó sémája legyen a DC-nek védelmi sémája, hívja a playeket az OC és a DC.

- asszondja fiatal és tehetséges csapatunk van
nettó bullshit
persze mi mást mondhatna, monduk ha jól számolom a 12. legfiatalabb, ami nincs benne a legfiatalabb harmadában sem ligaszinten, de legalább a védelemből a snappek többsége idős veteránoké, szóval torz is és a rossz irányba, de a többi csapatnál ezt nem néztem meg. Kareem Jackson pl ettől még semmilyen mértékegységszerint nem fiatal, amúgy meg FA, ahogy sokan mások ebből a "fiatal tehetséges" csapatból. Pl Fuller és Callahan... utóbbit nem néztem meg, lehet nem FA, de úgy is sérült lesz szóval mindegy. btw, Shelby Harris 30 éves...
Egyébként a tehetség egyik fő indikátora a special team. Ott láthatod, akiknek be kell tölteni a távozó kezdők mögötti üresedést, akiknek elő kell lépnie sérülés esetén. McMahon talán ligaszinten a legrosszabb ST coach volt, de nem láttam feltűnni a következő Woodyardot, Chris Harrist, de Brutonok se szaladgálnak benne, akikben nincs meg a kezdő talent, de legalább hasznos rotációs játékosok... Mondjuk úgy kb PS2 a fiatal tehetség

- Elway részese lesz az edzőválasztási folyamatnak
for better or worse...
lehet Elway steakezőjében a business dinner, de azért remélem Paton választ. Mondjuk ebben kivételesen hiszek is, hogy így lesz. Ad néhány haszontalan tanácsot és ennyi.

- nyitottak vagyunk HC tapasztalat nélküli jelöltekre is
not me...

A HC lista nekem egyelőre nem tetszik, egyik név sem. 3 éve sem tetszett és tremendousjob sem a védelmeivel vett meg rövid időre, hanem amik miatt lett választva.
Remélem hétfőn még bővül a lista és az új nevek között lesz a befutó...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 669 — "Montoya por favor!"
PM_the_sheriff
- Checking if they are still them Boyz
- Teddy stiff arma Bosán amiből TD lett
- DT-ről megemlékezős sima W a Lions ellen

de ez akkor sem extra, kellett rajta gondolkodnom

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
StormST Denver Broncos 12 706 — SB 50 Champion @ Grund
Ha már OC-t akarunk HC-nak, legyen Shurmur!
😂😂😂
#JC6
Ez mèg viccnek is rossz 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Ha már OC-t akarunk HC-nak, legyen Shurmur!
😂😂😂
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Nem sorrendben: Jim Harbaugh, Brian Daboll, Nathaniel Hackett, Kellen Moore, Byron Leftwich, Jim Caldwell.

Nekik örülnék. DC-nek meg bizonyított veterán, sanszosan valamelyik nemrég kirúgott HC.
Cruyffista
Sorrendben:
1. Hackett
2. Moore
3. Daboll
4. Doug Pederson
5. Harbaugh
6. Leftwich
7. Caldwell

Nem túl jo elojel, hogy a teljes sajto nagy meggyozodessel ír a Quinn-Broncos házasságrol és Allbright is elkezdte szopogatni. Szerintem nagyon kevés egy MVP irányítoval amit Atlantában elért. A Dallas D idén playmaker. Nem pedig jo.
Cruyffista
Quinn védelmében azért rögzítsük h neki egy Brees-Sean Payton ellen kellett évről-évre játszania és ennek ellenére volt h behúzta azt a csoportot (nem beszélve Cam karrierévéről 15-ben). Nálam sem álomjelölt, de igazándiból az zavar benne h D# felfogású, lassan egy évtizede átlag feletti a D# erre fele, ideje lenne újra egy odabaszós O#-t látni (aminek nem viszik el az OC-ját rögtön).

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Nem sorrendben: Jim Harbaugh, Brian Daboll, Nathaniel Hackett, Kellen Moore, Byron Leftwich, Jim Caldwell.

Nekik örülnék. DC-nek meg bizonyított veterán, sanszosan valamelyik nemrég kirúgott HC.
Cruyffista
Sorrendben:
1. Hackett
2. Moore
3. Daboll
4. Doug Pederson
5. Harbaugh
6. Leftwich
7. Caldwell

Nem túl jo elojel, hogy a teljes sajto nagy meggyozodessel ír a Quinn-Broncos házasságrol és Allbright is elkezdte szopogatni. Szerintem nagyon kevés egy MVP irányítoval amit Atlantában elért. A Dallas D idén playmaker. Nem pedig jo.
több mint 4 éve
Fangioért már két helyen is érdeklődnek:
A Jaguars BoB mellett képzeli el, míg a Raiders állítólag Jim Harbaugh DC-jeként interjúztatná.
Bár a Bearsnél esélyes h Nagy repül, de azért nem lennék meglepve, ha onnan is kapna ajánlatot.

több mint 4 éve
Aki Donatell miatt aggódna, az ne tegye:

Ami miatt szárnyra kapott h marad, az mindösszesen annyi h megkérdezték őt h mizu és azt mondta h 11 éve volt másodhegedűs és most már önálló lábra állna, és örömére szolgálna, ha itt tehetné. Paton még nem baszta ki, majd az új HC eldönti h kell-e neki, vagy sem, sztem ezzel nincs gond.

A HC jelöltekről összeszedtem egy wiki linket h könnyebb legyen képbe kerülni (a saját preferencia sorrendemben raktam őket):

1) Nathaniel Hackett

en.wikipedia.org/wiki/Nathaniel_Hackett
Fiatal O# elme, mindenki ilyet akar ügye és vele erősen nőnek az esélyei Rodgers idecserélésének is. Kérdés persze h az az O# mennyire az ő és mennyire LaFleur keze munkája - én utóbbira tenném a voksom. Rodgers miatt megérhet egy próbát, de ügye ő is elég megosztó figura lett a pályán kívüli alakításai miatt...

2) Dan Quinn

en.wikipedia.org/wiki/Dan_Quinn_(American_football)
Ben nagyon kampányol mellette, szal rajta mindeképpen tartsuk a szemünket. Szerencsére megkérdezték már tőle h miért, amire ezek a válaszok születtek:

Itt bedobtak már OC jelöltet is, a Shanahan fióka, Mike McDanielt:
 en.wikipedia.org/wiki/Mike_McDaniel

3) Byron Leftwich

en.wikipedia.org/wiki/Byron_Leftwich
Arians folyamatosan kampányol mellette, a fiatal O# guru szerepébe illik ő is, bár azért egy elég powerhouse O# van a kezei alatt.

4) Jonathan Gannon

en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Gannon
Fiatal feltörekvő DC. Ha nem lett volna VJ, akkor lehet h tetszene a dolog, de jelenleg csak a potenciált, meg a 'legalább nem egy bukott HC' érvet tudom elsütni mellé. Szal nálam ilyen 3.6 az értékelése.

5) Leslie Frazier
 en.wikipedia.org/wiki/Leslie_Frazier
Valahogy az idős, D# guru edző annyira nem szexi nekem. Korábban volt már HC is, szal a bukott HC szerep is illik rá. Nem néztem utána mélységében, de első pillantásra annyira nem mozgat meg a dolog.

6) Jerod Mayo
 en.wikipedia.org/wiki/Jerod_Mayo
Az én ízlésemnek túlságosan rutintalan, extrém ritkán szokott jól elsülni h valaki ekkorát ugorjon. Biztos jól végzi a munkáját, ha egyáltalán szóba került, de én nem örülnék neki.

ui.: Állítólag Kellen Moore azért nincs rajta a listán, mert Jerry Jones mindenáron meg akarja tartani.

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
A mai napon nem vagyok hajlandó Donatell miatt dühöngeni. Nem tudom, mi vár rànk, de ma szabadak vagyunk újra. Ma újra valid esély van arra, hogy a dolgaink megváltozzanak.. És ez kurva nagy öröm. Nem tudhatjuk mi van a háttérben Donatellel. Lehet van valami olyan kapcsolata iksz játokosokkal a védelemből, ami miatt itt tartja Paton. Lehet a javuló védelmet Donatell rakta össze, és a vén demens ott is csak ártott a faszságaival.. Donatell nem sok vizet zavar most. Nem ezen fog múlni ki ír alá végül. Ebben a csapatban egy új rezsimnek nagy lehetőségei vannak. Az elmúlt két draft remekül sikerült, fiatalok vagyunk, tehetségesek, egy csomó pénzünk, jó drafthelyzetünk.. Van hagyományunk.. Még egy fazsza tulaj kéne persze. De, ha valahol, itt lehet alkotni, ebben van perspektíva.. Nem Donatell a babánhéj most.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904
Ed Donatell marad DC egyelőre, Paton megtartaná, így vele a poszton mennek neki a HC interjúknak.
Cruyffista
Nem örülök, Donatell nem DC. Kontinuitás túlértékelt (ahogy ez a meccset lezárni és labdátszerezni képtelen védelem is), jobb esetben is az lesz, mint Woods-szal volt, lassú de biztos hanyatlása a védelemnek, csak Woods legalább egy tehetséges pozíciós edző volt ellenben Donatellel.

Amúgy is nagyon nem tetszik, ha a HC jelöltre ráerőltetünk egy DC-t, főleg hogy nem jót, valaki esetleg emiatt fog mást választani... És akkor ugye védelmi vonalról érkezőket nagyjából ki is zárjuk.

Azért valamennyire még szeretnék bízni abban, hogy az új HC maga választhatja meg a koordinátorait és majd akkor távozik Donatell is.
Ez egyelőre egy jelentős felhő az örömöm egén...
Black_Adder
Főleg úgy értelmetlen, hogy Vic volt a playcaller a védelemben. Nem akartam geci lenni, hogy magamtól írjam be, de erősen kezd az új rezsim.
Amadeus
Jó azért várjunk az új stáb osszeallasaig. Én pl sehol nem olvastam, hogy ez végleges lenne, mindössze annyit, hogy egyelőre marad. Szerintem a HC-nak lesz ebben döntő szava. Legalábbis remelem.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Ed Donatell marad DC egyelőre, Paton megtartaná, így vele a poszton mennek neki a HC interjúknak.
Cruyffista
Nem örülök, Donatell nem DC. Kontinuitás túlértékelt (ahogy ez a meccset lezárni és labdátszerezni képtelen védelem is), jobb esetben is az lesz, mint Woods-szal volt, lassú de biztos hanyatlása a védelemnek, csak Woods legalább egy tehetséges pozíciós edző volt ellenben Donatellel.

Amúgy is nagyon nem tetszik, ha a HC jelöltre ráerőltetünk egy DC-t, főleg hogy nem jót, valaki esetleg emiatt fog mást választani... És akkor ugye védelmi vonalról érkezőket nagyjából ki is zárjuk.

Azért valamennyire még szeretnék bízni abban, hogy az új HC maga választhatja meg a koordinátorait és majd akkor távozik Donatell is.
Black_Adder
Főleg úgy értelmetlen, hogy Vic volt a playcaller a védelemben. Nem akartam geci lenni, hogy magamtól írjam be, de erősen kezd az új rezsim.
több mint 4 éve
Cruyffista

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Cruyffista
Aki utoljára 15 éve volt playcaller 🤔 Incoming defenzív HC. Csak ne Quinn.
több mint 4 éve
Elway is lép
#JC6
Ezt hol olvastad? Sehol nem látok ilyet
Cruyffista
Én is ezt keresem.. Forrást !! 😊
Zalán
Már a meccs előtt olvastam, tényként ugyan, de csak kinti fórumokon hozzászólásokban. Lejár a szerződése és nem hosszabbítja meg
De ha nem olvastam volna is erre számítok, szerintem annyira egyértelmű, hogy ezt készítette elő tavaly a magát felfelé buktatásával és annyira egybeesik Ellis "visszavonulásával".
Lehet nézni úgy, hogy kvázi lemondott, de megtartotta a lehetőségét, hogy ha 1 év alatt selfdestruct jön nélküle, akkor még tudjon kárt menteni, vagy úgy, hogy belátta ugyan, hogy nagyon nem megy neki ez a GMkedés, de szebb narratívál akarta hogy végetérjen.

Mindenesetre ha semmi nem történik, akkor megbízása lejár, hosszabbításról meg semmi hír. Könnyen lehet ennyi az egész, ami miatt tényként kezelik, hogy "lelép", de szerintem legalábbis nagyon valószínű, hogy megtörténik. A múlthetire még ennyiben visszakanyarodva, tremendousjob megtartása és Paton kineezése óta, semmiben se volt "benne a keze", sem "vaskosan" sem máshogy.

több mint 4 éve
több mint 4 éve
StormST Denver Broncos 12 706 — SB 50 Champion @ Grund
Ha már volt lejjebb, ide teszem (kéretlenül) én a gondolataimat a QB posztról, először az idei évről, aztán in general...

Én már szezon előtt se értettem, hogy miért volt sok helyen a nagy csodavárás Teddy miatt. Azért az, hogy a Panthers elengedte, hogy a Jetsnél (!) leszerepelt Darnold-ot ültesse a helyére és 1 évvel az után, hogy 3 évre 63 misit adtak neki elcserélték egy 6. körért, az nem volt alapból egy jó előjel, hiába volt ő valóban egy egész jó QB a sérülése előtt...

Aztán jöttek a preseason meccsek, egyik QB se volt jobb igazán a másiknál, nálam ilyenkor a "hometown" kezdene, mégiscsak mi draftoltuk, fiatalabb, fektettünk már bele energiát, stb., valamiért mégis Teddy kapta a kezdő helyet. Akkor még úgy voltam vele, hogy biztos a stáb látott valamit edzésen, amit mi nem, bár a döntés még így se tetszett, nem éreztem, hogy megnyerte a pozíciót, inkább azt éreztem mögötte, hogy "Paton az új GM, ő hozott egy QB-t, akkor kezdjen ő, Lock nem az ő embere"...

Aztán ahogy mentek a meccsek, egyre inkább azt éreztem, hogy Teddy gatyája sokszor nagyon tele van, amit a sérülése számlájára írnék, meg lehet erre mondani, hogy Lock-nak is tele van, de pont az lenne a lényeg, hogy legyen nála jobb, ha már az övé a pozíció...

Nem mondom, hogy Lock tisztán jobb, én csak azt érzem, hogy már sose fogjuk megtudni, mert elpazaroltunk 1 évet nála egy olyan QB miatt, akiben én első pillanattól kezdve egyszer se éreztem igazán, hogy hatalmas lépés lenne hozzá képest felfelé a csapatnak, az nem egy Tebow-PM szintű dolog volt, hogy csak csettintsen egyet az ember, hogy "ez igen, mekkora fogás"...

És akkor most az "in general" rész:

Mind tudjuk már kívülről, PM óta 11 kezdő QBnk volt (vagy lehet volt az már 12 is, elvesztettem a fonalat), lassan már el kéne dönteni, hogy mit is akarunk. Vajon miért van, hogy minden más csapat képes 1-2 évet adni a QB-jeinek, akiket draftolnak, csak mi nem? Nem mondom, hogy Lock vagy akár előtte Lynch annyira húúúdejó QBk lehettek volna, de hogy mindkettőt sikerült fejben gallyra tenni azzal, hogy zéró bizalmat adtunk nekik, az tuti.

Félreértés ne essék, ez nem egy újkeletű dolog. Egy 60+ éves franchise vagyunk, aminél jelen pillanatban a csapat által draftol QBk közül a PO győzelmek rekordját 1-el Tebow tartja, aki szintén 1 teljes szezont kapott, mielőtt továbbálltunk tőle, ez azért szerintem elég szánalmas és személy szerint nem lepődnék meg, ha minden egyetemi QB rettegve nézné a pódiumot a drafton, amikor mi draftolunk, remélve, hogy nem őt választjuk...

Most jön az offseason, amin ha jön Rodgers, az fasza, ha más, akkor nem tudom ki lehetne tuti erősítés. Rodgers nekem nagy kedvencem és örülnék, ha jönne, csak ő megint rövid táv és ha azt a top10-es pick-et, ami jön, nem QB-re toljuk el (bár nem tudom milyen a class idén), akkor megint lesz egy 2016-unk, felkészületlenül állunk egy jövőbeli váltás elé...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Tom McMahon out.