Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ugyan, ugyan. Azért már látni, hogy nem A-Rod van a csapatban. De nem kell beszarni, MattyIce is a legtöbb ember szerint game manager és mégis a fél liga leszo*ná ha jönne játszani hozzájuk.
sickmyduck
6 és egynegyed meccse volt, semmit sem lehet kizárni nála, a bustot sem, meg azt sem h jövőre MVP lesz (lásd Allen, Lamar, vagy ellenpéldaként RG3, Mayfield(?)), nekem pozitívak az érzéseim: motiválja a brigádot, vezéralkat, érzi a zsebet, intelligens, fejlődik, közelre pontos, távolra meg megvan a karereje, tud futni ha kell, ergo simán összeállhat még, de szét is eshet. Ekkora mintából nem lehet felelősségteljesen és végérvényesen megítélni, sem ide, sem oda, szvsz aki mást mond az vagy blöfföl, vagy szimplán téved 😊
Általános Doktor
Oké, tegyük fel év végén lesz egy 1/3-as cetli (A NY-i gittegyletek hülyeségeit még így sem lehet majd alulmúlni), Lock játszik 10 meccset, Mondjuk 2-14 a mérleg vagy 3-13, kit kell kipaterolni a következő szezonra?

A: Lock bust, QB draft
B: Összes edző
C: Elway
D: Mindenki
E: Senki

Jelöljük meg vágó úr a D opciót 😊
FLZOLI
F: CEO
G: South Park összes figura
H: Cheerlader csapat madame-mal
I: Trump
J: A fehér ló a Mile High tetején
K: DB Bowl-fórum
L: Bolles
Zalán
Bolles eddig a csapat MVP szóval óvatosan a köpködéssel 😊

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ugyan, ugyan. Azért már látni, hogy nem A-Rod van a csapatban. De nem kell beszarni, MattyIce is a legtöbb ember szerint game manager és mégis a fél liga leszo*ná ha jönne játszani hozzájuk.
sickmyduck
6 és egynegyed meccse volt, semmit sem lehet kizárni nála, a bustot sem, meg azt sem h jövőre MVP lesz (lásd Allen, Lamar, vagy ellenpéldaként RG3, Mayfield(?)), nekem pozitívak az érzéseim: motiválja a brigádot, vezéralkat, érzi a zsebet, intelligens, fejlődik, közelre pontos, távolra meg megvan a karereje, tud futni ha kell, ergo simán összeállhat még, de szét is eshet. Ekkora mintából nem lehet felelősségteljesen és végérvényesen megítélni, sem ide, sem oda, szvsz aki mást mond az vagy blöfföl, vagy szimplán téved 😊
Általános Doktor
Oké, tegyük fel év végén lesz egy 1/3-as cetli (A NY-i gittegyletek hülyeségeit még így sem lehet majd alulmúlni), Lock játszik 10 meccset, Mondjuk 2-14 a mérleg vagy 3-13, kit kell kipaterolni a következő szezonra?

FLZOLI
F: CEO
G: South Park összes figura
H: Cheerlader csapat madame-mal
I: Trump
J: A fehér ló a Mile High tetején
K: DB Bowl-fórum
L: Bolles

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
sickmyduck
Általános Doktor

több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
sickmyduck

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
sickmyduck Denver Broncos 83

(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)

YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Purcell hosszabbított 2023-ig. Hát ez érdekes. Kíváncsi leszek a számokra.
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Hát szerintem ahogy nem lehetett Lock-ot tavaly 5 meccs után kikiáltani fr qb-nak, úgy szerintem 1 és negyed meccs és kb 3 hosszú kísérlet alapján se húzzuk már le, és ennyi miatt ne legyen egy alsó kategóriás game manager.

Ezt a szezont adjuk oda neki és lássuk mire megy. Ne ítélkezzünk semelyik irányba ilyen kis minta alapján.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 565 — The Mathematician
tells our season

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Inkább arra irányult a kérdés vagy legalább is a felvetés amit tettem, hogy mondjuk melyik a jobb scanario, jövőre mondjuk nyitni egy 5 éves ablakot, FA és cetli áldozással win-now módban, mondjuk Stafforddal, vagy a lassú víz partot most elven 1-2 évig tesztelgetni/cserélgetni Lock-ot, Rypient, bárkit, hogy hátha egyszer majd top kaliberré növi ki magát.

Utóbbi szerintem nem megy Elway-nek a meg a stábnak, előbbire meg láttunk 1 elnyújtott vagy 2 példát, hogy sikerült szépen felépíteni valamit. Egyszerűen van olyan csapat, ahol a földig kell rombolni mindent hogy lehessen építkezni megint (pl. Colts) és van amelyiket folyamatosan hullámvasútként de a vonal fölött lehet pofozgatni (pl. Pats, GB, Ravens, Steelers...) Jó oké, jövőbeli HOF QB-al könnyű....
FLZOLI
Az elsőt senki se szereti választani, mert ahhoz előbb le kell menni kutyába - értsd minimum top3-ban húzni -, és utána se tudod, hogy Joe Burrow-t / Cam Newtont kapsz-e, vagy Mayfieldet / Sam Darnoldot / Jared Goffot. Utóbbiakkal is el lehet lenni egyébként, ha van hozzá egy Shanahan / McVay, aki tud velük mit kezdeni. De az Lock-al is tud.

A Colts sem direkt választotta az utat egyébként. Már 2012-ben. Az egy egyedi eset volt, hogy kiesett Manning (plusz mellé a fél kezdő), mégpedig olyan sérüléssel, hogy senki se tudta, hogy pályára tud-e lépni valaha. Így volt egy év amikor Dan Orlowski-k (azért többes számban, mert vagy 4 QB is megfordult a 16 meccsen) dobáltak utcáról összeszedett elkapóknak, és lett belőle egy totál fejreállás. És a drafton éppen Luck jött. Ez a forgatókönyv előfordulhat, mert minden előfordulhat, de ilyennel tervezni nem lehet.

Egyébként biztos vagyok benne, hogy a Bengals se, és a Miami se direkt választotta a teljes resetet. Egyszerűen rákényszerültek, mert nem tudtak mit kezdeni Daltonnal / Tannehillel, és ráfutottak a lejtőre emiatt. A Jets is erre a sorsra fog jutni, ha nem történik valami nagyon drasztikus változás. Amire nem lenne / lett volna szükség, ha tudnak építeni egy normális csapatot Darnold köré, normális stábbal.
peterk2005
Ez így érthető amit írsz meg igazad is van ebben. Én csak arra próbáltam utalni, hogy lehet úgy is úszni a medencében, mint egy nagy hal és úgyis mint egy kicsi. Az, hogy egy csapat 3 évente felégeti amilye van, hogy majd az x+1-edik rebuild tuti sikeres lesz alapon az a vesztes mentalitás. Beletörődik a helyzetébe, és reménykedik, hogy majd a draftról jól választ folyamatosan és az edzői stáb sem kókler.

Ott van példának a Dallas. (A Pats példa uncsi) Most az eredményeiktől tekintünk el, edzőt nem bírnak választani, de a keretük folyamatosan TOP10-en belüli úgy, hogy folyamatosan bűvészkedniük kell a fizetésekkel. De mégis 1-2 éve a liga legjobb fala volt náluk, plussz jelenleg van egy top futójuk, top közeli + top prospect WR, Lawrence a védelemben, egy penge LB duójuk plussz nem vállalhatatlan a CB soruk. Ja és van már franchise QB-juk. Mért, mert állandóan próbálkoznak a börtöntöltöltelékek leigazolásával meg a cserékkel. Valaki bejön majd alapon de sose (most ne menjünk évtizedeket menjünk vissza) mentek le hitványba.

Cserébe ott a Jets, Browns, Lions féle brigád, akik igazi szemétégető módjára alakítják a prospectecet bust-á. Hol egy idióta edzővel rontják el, hol rosszul választanak hol csak simán looser mentalitáson nem tudnak túllépni. És én pont azt látom, hogy ide tart a Broncos is az utóbbi évek "áldozatos" munkájával.

Reménykedünk Lock-ban, de basszus amikor láttam, hogy az elviekben erősségének tartott karerősséggel milyen hosszú labdákat dob... Hát ezt így nem lehet, game manager gunslinger, kb tartalékos légpuskával.

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Inkább arra irányult a kérdés vagy legalább is a felvetés amit tettem, hogy mondjuk melyik a jobb scanario, jövőre mondjuk nyitni egy 5 éves ablakot, FA és cetli áldozással win-now módban, mondjuk Stafforddal, vagy a lassú víz partot most elven 1-2 évig tesztelgetni/cserélgetni Lock-ot, Rypient, bárkit, hogy hátha egyszer majd top kaliberré növi ki magát.

Utóbbi szerintem nem megy Elway-nek a meg a stábnak, előbbire meg láttunk 1 elnyújtott vagy 2 példát, hogy sikerült szépen felépíteni valamit. Egyszerűen van olyan csapat, ahol a földig kell rombolni mindent hogy lehessen építkezni megint (pl. Colts) és van amelyiket folyamatosan hullámvasútként de a vonal fölött lehet pofozgatni (pl. Pats, GB, Ravens, Steelers...) Jó oké, jövőbeli HOF QB-al könnyű....
FLZOLI
Az elsőt senki se szereti választani, mert ahhoz előbb le kell menni kutyába - értsd minimum top3-ban húzni -, és utána se tudod, hogy Joe Burrow-t / Cam Newtont kapsz-e, vagy Mayfieldet / Sam Darnoldot / Jared Goffot. Utóbbiakkal is el lehet lenni egyébként, ha van hozzá egy Shanahan / McVay, aki tud velük mit kezdeni. De az Lock-al is tud.

A Colts sem direkt választotta az utat egyébként. Már 2012-ben. Az egy egyedi eset volt, hogy kiesett Manning (plusz mellé a fél kezdő), mégpedig olyan sérüléssel, hogy senki se tudta, hogy pályára tud-e lépni valaha. Így volt egy év amikor Dan Orlowski-k (azért többes számban, mert vagy 4 QB is megfordult a 16 meccsen) dobáltak utcáról összeszedett elkapóknak, és lett belőle egy totál fejreállás. És a drafton éppen Luck jött. Ez a forgatókönyv előfordulhat, mert minden előfordulhat, de ilyennel tervezni nem lehet.

Egyébként biztos vagyok benne, hogy a Bengals se, és a Miami se direkt választotta a teljes resetet. Egyszerűen rákényszerültek, mert nem tudtak mit kezdeni Daltonnal / Tannehillel, és ráfutottak a lejtőre emiatt. A Jets is erre a sorsra fog jutni, ha nem történik valami nagyon drasztikus változás. Amire nem lenne / lett volna szükség, ha tudnak építeni egy normális csapatot Darnold köré, normális stábbal.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve

Negritis
Remélem Chubb ezzel a meccsel átlendült a holtponton, és innentől zúzni fog.

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Stafford a liga legalulértékeltebb irányítója.
Kizárt hogy a Lions csak úgy elküldje, de ha mégis kizárt hogy pont ezt a QB temetőt választaná.

Én azért még megvárom, hogyan tér majd vissza ez a Lock gyerek mielőtt QB katalógust is néznék a HCk mellett...
Black_Adder

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Stafford a liga legalulértékeltebb irányítója.
Kizárt hogy a Lions csak úgy elküldje, de ha mégis kizárt hogy pont ezt a QB temetőt választaná.

Én azért még megvárom, hogyan tér majd vissza ez a Lock gyerek mielőtt QB katalógust is néznék a HCk mellett...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Ahogy sok más kérdés, ez is attól függ, hogy Lockról mi lesz a szezon után összkép, és hanyadik helyen húzunk. Ha az valósul meg, hogy ott állunk majd letolt gatyával, és Stafford elkezdi verni az ajtót Detroitban, akkor ez egy elég komoly lehetőség. Szvsz maximum 6 jobb irányító van nála a ligában jelenleg, és még csak 32 ami QB-nál egyáltalán nem rossz. Meglátjuk, szerintem Elway instant csinálná, de ez még nagyon messze van, túl sok mindentől függ.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem nem egy Stafford-ra vagyunk az SB-tol, szóval én biztos nem adnék pickeket érte.

Lock-ban van potenciál Szerintem bőven, nézzük meg mennyi és inkább belőle hozzuk ki, amit ki lehet. Ha kell egy új edzői karral. De veterán qb-t én biztos nem hoznék most.
roberto23
Stafford 32 éves és nem sérülékeny. És olyan képességű játékos, hogy ha Lock olyan lesz, összetehetjük a két kezünket.

Az más kérdés, hogy ha úgy értékeled a csapat helyzetét, hogy újra építkezésre van szükség, akkor tényleg felesleges lehet pont egy veterán irányítóval kezdeni. De ha úgy értékeled, hogy a keret tele van tehetséges fiatalokkal, akik a következő 4-5 évben meghatározók lehetnek, és 4-5 posztnál nem több ahol igazolással / drafttal erősíteni kellene, a többi depth javítás, akkor viszont pont egy Stafford dobhat nagyot. Kiegészítve egy szakmai váltással is, aki ki is tudja aknázni a csapatban rejlő esélyeket.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Szerintem nem egy Stafford-ra vagyunk az SB-tol, szóval én biztos nem adnék pickeket érte.

Lock-ban van potenciál Szerintem bőven, nézzük meg mennyi és inkább belőle hozzuk ki, amit ki lehet. Ha kell egy új edzői karral. De veterán qb-t én biztos nem hoznék most.

több mint 5 éve
Közben vizitált nálunk Nigel Bradham

www.si.com/nfl/broncos/news/ex-eagles-lb-nigel-bradham-visiting-broncos?fbclid=IwAR1ghwIvhUCedu7fsOuLkqQPo6I0CjwMGUGiLhMF07iPZL6YVxI4ZTq1Cxc
dreadman
Minden gyűrű éhes veterán itt akar majd kikotni alamizsnáért 😊 Felkészül Stafford, ha megunja a Lions 🤡 - ását
FLZOLI
Azért vele nem gyengén jól járnátok, legalább lenne egy értelmes qb végre
kapitnono
Ha nem lesz top pick idén én simán ramennek a cetlikkel.

Bazi jó, hogy csapatot építünk évek óta, csak nincs semmi előrelépés és csak futnak ki az emberek a prime korszakukból miközben egy looser kultúra bontakozik ki a franchise-nál

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 146 — WHO DAT!!!!

www.si.com/nfl/broncos/news/ex-eagles-lb-nigel-bradham-visiting-broncos?fbclid=IwAR1ghwIvhUCedu7fsOuLkqQPo6I0CjwMGUGiLhMF07iPZL6YVxI4ZTq1Cxc
dreadman
Minden gyűrű éhes veterán itt akar majd kikotni alamizsnáért 😊 Felkészül Stafford, ha megunja a Lions 🤡 - ását
FLZOLI
Azért vele nem gyengén jól járnátok, legalább lenne egy értelmes qb végre

több mint 5 éve

dreadman

több mint 5 éve
dreadman Denver Broncos 171

Positive Vibration
több mint 5 éve
A Pats ellen egyre nagyobbak az esélyek: nálunk visszatérnek a sérültek (Bouye?,Lock?, Lindsay) nekik pedig kiesett Newton, plusz nekünk hosszú hetünk van, a Pats-nek pedig csak rövid hete
A Jets elleni meccsről csak annyit, hogy: Nekem Dotson nagyon pozítív volt (Dotson>>>> Wilkinson) kevés nyomást engedett (de lehet hogy nem is engedett) és futásnál is lehetett számítani rá
noflyzone
Sajnos teljesen mindegy, ha Lock nem lesz. A Patsnek van a legjobb int-szedő védelme, egyszerűen nem látom, hogy Rypien egy hét alatt annyit fejlődik hogy kevesebb kétes labdát dobjon. De még Lockkal is sokkal esélyesebbek. A fal meg azért vissza fog térni a földre.. + ha befürdik az irányítójuk, náluk rendben van a fal a hatékony futójátékhoz, nálunk nincs, hiába vannak jobb futóink.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
A Pats ellen egyre nagyobbak az esélyek: nálunk visszatérnek a sérültek (Bouye?,Lock?, Lindsay) nekik pedig kiesett Newton, plusz nekünk hosszú hetünk van, a Pats-nek pedig csak rövid hete
A Jets elleni meccsről csak annyit, hogy: Nekem Dotson nagyon pozítív volt (Dotson>>>> Wilkinson) kevés nyomást engedett (de lehet hogy nem is engedett) és futásnál is lehetett számítani rá

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal