Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
67,5.a pff is értékelheti Lockot akárhogy...kiváncsi lennék hogy milyen értékelést kapott ezen a meccsen
Black_Adder
Negritis
Pont amilyen volt, se nem jó se nem szar.
Ennél már csak jobb lesz! 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Aranyos bácsika ez a Fangio, tényleg, lehetne a csapatban egy ilyen nagypapa szerepe, jól láthatóan nagyon szeretik a játékosai, de talán kéne mellé valami korszerű edzőt is alkalmazni, aki észreveszi, hogy mi megy a pályán éppen, legyen szó edzésről vagy épp mérkőzésről.Observation has confirmation:
— Mike Klis (@MikeKlis) October 19, 2020
Broncos blitz weeks 1-3: 19%, 29th in league
Broncos blitz weeks 4-6 (2gms): 29.3%, 5th in league.
2019: Broncos blitz ranked 24th in league.
(Per Sportradar)
Fangio has dialed up blitz last 2 games to 2-0 results. #9sports
Akkor jól éreztem, hogy jóval több a blitz az elmúlt 2 meccsen.
roberto23
Amúgy tudom, hogy SB Win eufóriában vagyunk, és egész másfelé folyik a Duna, ha Pestről bambulom a nagy vizet vagy ha a budai oldalról, de elnézve a Titans és a Steelers brutális idénykezdetét, mi pedig mindkét csapat ellen a győzelemért hajtottunk az utolsó támadásokban, hol egy Driskellel, hol egy szundikáló Fangióval... Miközben tényleg borzasztó balszerencsésen indult a szezonunk, gondolok elsősorban a sérüléseinkre... Szóval lehetne ez 4-1 is és egész másképp látnánk a világot. Az biztos, hogy tehetségekkel tele vagyunk a labda mindkét oldalán, és jó lenne ezt az évet arra használni, hogy ezek a srácok stabilabbá váljanak és esetleg már jövőre kész játékosként tekinthessünk rájuk, és érett produktumot nyújtsanak edzőtől függetlenül. Nagy hiba lenne szélnek ereszteni ezt a brigádot. Ha így meg tovább, brutális TE-t játékunk lesz a szezon második felében. Én most egy kicsit vidámabban látom a dolgainkat. Persze a covidon túl azt hiszem ez természetes és érthető... 😊
Szerkesztette: Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
tehetséges edge rusherek mellett hatékony a blitz?ki gondolta volna 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Observation has confirmation:
— Mike Klis (@MikeKlis) October 19, 2020
Broncos blitz weeks 1-3: 19%, 29th in league
Broncos blitz weeks 4-6 (2gms): 29.3%, 5th in league.
2019: Broncos blitz ranked 24th in league.
(Per Sportradar)
Fangio has dialed up blitz last 2 games to 2-0 results. #9sports
Akkor jól éreztem, hogy jóval több a blitz az elmúlt 2 meccsen.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 5 éve
Two days after Broncos’ RB coach Curtis Modkins tested positive for COVID-19, Denver’s other tests all came back clean this morning, per source. Denver now beginning preparations to host the Kansas City Chiefs.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 19, 2020
nem is tudtam hogy volt pozitív tesztünk
több mint 5 éve
Én is tegnapról beszélek. Most megkerestem, annyiban rosszul emlékeztem, hogy nem 3rd down volt, hanem 2&8, de fent van a highlightok között is, 3-4 yard után földre vihette volna, ehelyett lett belőle 16 yard...Én tegnap estéről beszéltem, de akkor itt van a félreértés alapja 😀Bóz akkor még a ps ben szedegette a gyakorlópálya fűvéből a lóherét.. 😊Oje fejlődik, de még sokat kell tanulnia. Nekem most a jó dolgok mellett nagyon megmaradt egy hosszú play, amit rajta kaptunk, 3rd down volt, le akarta ütni a labdát, nem a WR-t a földre vinni, az nagy hiba volt, ezekben kell még fejlődia mindenképpen. Jó lehet ő simán, csak nem szabad ott se átesni a ló túl oldalára...Az nem Bausby volt? Mind1 is, az a play nekem is megmaradt, mind1is h melyik üdvöske csinálta.
StormST
Általános Doktor
Zalán
Általános Doktor

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
valszeg én néztem be, de én sem törlöm 😀jahh, hülye vagyok. Sorry. De nem törlöm 😊Bóz akkor még a ps ben szedegette a gyakorlópálya fűvéből a lóherét.. 😊Oje fejlődik, de még sokat kell tanulnia. Nekem most a jó dolgok mellett nagyon megmaradt egy hosszú play, amit rajta kaptunk, 3rd down volt, le akarta ütni a labdát, nem a WR-t a földre vinni, az nagy hiba volt, ezekben kell még fejlődia mindenképpen. Jó lehet ő simán, csak nem szabad ott se átesni a ló túl oldalára...Az nem Bausby volt? Mind1 is, az a play nekem is megmaradt, mind1is h melyik üdvöske csinálta.
StormST
Általános Doktor
Zalán
Zalán
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
jahh, hülye vagyok. Sorry. De nem törlöm 😊Bóz akkor még a ps ben szedegette a gyakorlópálya fűvéből a lóherét.. 😊Oje fejlődik, de még sokat kell tanulnia. Nekem most a jó dolgok mellett nagyon megmaradt egy hosszú play, amit rajta kaptunk, 3rd down volt, le akarta ütni a labdát, nem a WR-t a földre vinni, az nagy hiba volt, ezekben kell még fejlődia mindenképpen. Jó lehet ő simán, csak nem szabad ott se átesni a ló túl oldalára...Az nem Bausby volt? Mind1 is, az a play nekem is megmaradt, mind1is h melyik üdvöske csinálta.
StormST
Általános Doktor
Zalán
több mint 5 éve
Én tegnap estéről beszéltem, de akkor itt van a félreértés alapja 😀Bóz akkor még a ps ben szedegette a gyakorlópálya fűvéből a lóherét.. 😊Oje fejlődik, de még sokat kell tanulnia. Nekem most a jó dolgok mellett nagyon megmaradt egy hosszú play, amit rajta kaptunk, 3rd down volt, le akarta ütni a labdát, nem a WR-t a földre vinni, az nagy hiba volt, ezekben kell még fejlődia mindenképpen. Jó lehet ő simán, csak nem szabad ott se átesni a ló túl oldalára...Az nem Bausby volt? Mind1 is, az a play nekem is megmaradt, mind1is h melyik üdvöske csinálta.
StormST
Általános Doktor
Zalán

több mint 5 éve
Bóz akkor még a ps ben szedegette a gyakorlópálya fűvéből a lóherét.. 😊Oje fejlődik, de még sokat kell tanulnia. Nekem most a jó dolgok mellett nagyon megmaradt egy hosszú play, amit rajta kaptunk, 3rd down volt, le akarta ütni a labdát, nem a WR-t a földre vinni, az nagy hiba volt, ezekben kell még fejlődia mindenképpen. Jó lehet ő simán, csak nem szabad ott se átesni a ló túl oldalára...Az nem Bausby volt? Mind1 is, az a play nekem is megmaradt, mind1is h melyik üdvöske csinálta.
StormST
Általános Doktor
több mint 5 éve
Oje fejlődik, de még sokat kell tanulnia. Nekem most a jó dolgok mellett nagyon megmaradt egy hosszú play, amit rajta kaptunk, 3rd down volt, le akarta ütni a labdát, nem a WR-t a földre vinni, az nagy hiba volt, ezekben kell még fejlődia mindenképpen. Jó lehet ő simán, csak nem szabad ott se átesni a ló túl oldalára...Az nem Bausby volt? Mind1 is, az a play nekem is megmaradt, mind1is h melyik üdvöske csinálta.
StormST

több mint 5 éve
Nem nézek egyetemi focit szóval tőlem ilyet nem hallottál az tuti 😊elhangzott az elején hogy ez a 3. körös CB pick is mehet a kukába Yiadom mellé 😀Én tuti nem pécéztem ki pont őt. Összességében tuti szidtam a CB állományt korábban, de amióta nincs Roby vagy Yiadom mester nincs kimondottan gyenge pont. Erős se, de legalább szélsőérték nincs 😊Ez a meccs szerintem nem Lockról szólt alapvetően. A plafonja ennél magasabb kell legyen.amennyire szétszedtétek Oje-t az elején (jogos volt a kritika) annyira szépen muzsikál az utóbbi meccseken
Manus, Reed, Ojemudia hozott extrát nekik jár a keksz mindenképp. Lindsay is jól mozgott. Patrick is simán jó WR3 lehet majd.
FLZOLI
mondjuk nem is kap akkora tesztelést és Mahomes valszeg durván megégeti majd
amúgy Csabit sem szabad elfelejteni sztem és Jacksonnak is jó időben megejtett szerelései voltak
Negritis
FLZOLI
Negritis
De egyébként nem tolnám hátrébb akkor sem ha Boyue visszatér, meg kellene nézni, hogy konstans is tud e jól teljesíteni ha a No 1-2 WR-en védekezik végig
Bár Hill ellen gondolom sebessegben max ő tudja felvenni a versenyt és itt azért benne van egy nagyobb égetés is. Jó lenne ha nem amiatt kerülne hátrébb a depth-en
több mint 5 éve
csak Bouye sérülése után megkapta a kezdőt és Ben szétégette. Pedig ott is volt egy gyönyörű intje, ami A. Johnson faszsága miatt elvettek. A srác nagyon tehetseges, ez tök világos 5 meccs után. Bármi is lehet belőle még. Nekem kedvencem. Nem a második csapattal a padon ülve fejlődik. Lesznek még hibái. Jót fog neki tenni Bouye visszatérése.Csak a szépre emlékezzünk, én már az első meccse után mondtam h ő lesz a legjobb 3. körös CB-nk, azóta sztem ennél a khhm... nem túl magas lécnél is magasabbakat ugrott már meg, abszolút van benne potenciál.elhangzott az elején hogy ez a 3. körös CB pick is mehet a kukába Yiadom mellé 😀Én tuti nem pécéztem ki pont őt. Összességében tuti szidtam a CB állományt korábban, de amióta nincs Roby vagy Yiadom mester nincs kimondottan gyenge pont. Erős se, de legalább szélsőérték nincs 😊Ez a meccs szerintem nem Lockról szólt alapvetően. A plafonja ennél magasabb kell legyen.amennyire szétszedtétek Oje-t az elején (jogos volt a kritika) annyira szépen muzsikál az utóbbi meccseken
Manus, Reed, Ojemudia hozott extrát nekik jár a keksz mindenképp. Lindsay is jól mozgott. Patrick is simán jó WR3 lehet majd.
FLZOLI
amúgy Csabit sem szabad elfelejteni sztem és Jacksonnak is jó időben megejtett szerelései voltak
Negritis
FLZOLI
Negritis
Általános Doktor
több mint 5 éve
Oje fejlődik, de még sokat kell tanulnia. Nekem most a jó dolgok mellett nagyon megmaradt egy hosszú play, amit rajta kaptunk, 3rd down volt, le akarta ütni a labdát, nem a WR-t a földre vinni, az nagy hiba volt, ezekben kell még fejlődia mindenképpen. Jó lehet ő simán, csak nem szabad ott se átesni a ló túl oldalára...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Csak a szépre emlékezzünk, én már az első meccse után mondtam h ő lesz a legjobb 3. körös CB-nk, azóta sztem ennél a khhm... nem túl magas lécnél is magasabbakat ugrott már meg, abszolút van benne potenciál.elhangzott az elején hogy ez a 3. körös CB pick is mehet a kukába Yiadom mellé 😀Én tuti nem pécéztem ki pont őt. Összességében tuti szidtam a CB állományt korábban, de amióta nincs Roby vagy Yiadom mester nincs kimondottan gyenge pont. Erős se, de legalább szélsőérték nincs 😊Ez a meccs szerintem nem Lockról szólt alapvetően. A plafonja ennél magasabb kell legyen.amennyire szétszedtétek Oje-t az elején (jogos volt a kritika) annyira szépen muzsikál az utóbbi meccseken
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Negritis

több mint 5 éve
elhangzott az elején hogy ez a 3. körös CB pick is mehet a kukába Yiadom mellé 😀Én tuti nem pécéztem ki pont őt. Összességében tuti szidtam a CB állományt korábban, de amióta nincs Roby vagy Yiadom mester nincs kimondottan gyenge pont. Erős se, de legalább szélsőérték nincs 😊Ez a meccs szerintem nem Lockról szólt alapvetően. A plafonja ennél magasabb kell legyen.amennyire szétszedtétek Oje-t az elején (jogos volt a kritika) annyira szépen muzsikál az utóbbi meccseken
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
több mint 5 éve
Én tuti nem pécéztem ki pont őt. Összességében tuti szidtam a CB állományt korábban, de amióta nincs Roby vagy Yiadom mester nincs kimondottan gyenge pont. Erős se, de legalább szélsőérték nincs 😊Ez a meccs szerintem nem Lockról szólt alapvetően. A plafonja ennél magasabb kell legyen.amennyire szétszedtétek Oje-t az elején (jogos volt a kritika) annyira szépen muzsikál az utóbbi meccseken
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
Egyébként így, hogy nyertünk végül nem bánom annyira Lock 2 int-jet, nagyon jó lecke lesz ez neki. Ha elment volna rajta a meccs nagyon más lenne, de így hosszútávon meg bőven jól jöhet ez neki.
több mint 5 éve
Ez a meccs szerintem nem Lockról szólt alapvetően. A plafonja ennél magasabb kell legyen.amennyire szétszedtétek Oje-t az elején (jogos volt a kritika) annyira szépen muzsikál az utóbbi meccseken
FLZOLI
több mint 5 éve
Azért ilyen mondatok mondjuk Keenum meg Siemien idején is rendszeresen előjöttek, hogy pocsékok a számok de jól mozgott meg jó esetben nyertünk is. Csak szkeptikus vagyok már azzal kapcsolatban, hogy a kis dolgokba próbálunk kapaszkodni, és ezt évek óta.Attól függ mit tekintünk az idei év fő céljának. Ha a PO-ba jutast akkor ez egy értékes győzelem lehet a végén tök mindegy milyen körülmények között.A második mondatoddal qvara nem értek egyet, Locknak ezen a meccsen fel lehet hozni egy benyelt sacket, meg két mélységi labdát (a kb 8ból), amiben erősen benne volt az INT. De a statokból kiindulni bőreség, nem nézek utána de kb. PM-nél kell keresni egymás után 6 pontszerző driveot, és nem 10 yardokat tettünk meg a pontokért. A droppokkal megint nem tud mit csinálni, rengeteg yard és 2-3 TD maradt benne most.
Ha Lock fejlődése, akkor szintén tök mindegy a körülmény, a 190yard 0 TD és 2 INT pocsék teljesítmény.
FLZOLI
Bőven van mit csiszolni, de a fejlődése szempontjából inkább egy nyertes meccsen tanuljunk.
Általános Doktor
Egyébként én se vagyok a másik térfélen mint ahogy gondoljátok 😊 Meghat még mindig jobb győztes meccsből kiszedni a pozitívumokat mint egy vesztesből.
Ez a meccs szerintem nem Lockról szólt alapvetően. A plafonja ennél magasabb kell legyen.
több mint 5 éve
Attól függ mit tekintünk az idei év fő céljának. Ha a PO-ba jutast akkor ez egy értékes győzelem lehet a végén tök mindegy milyen körülmények között.A második mondatoddal qvara nem értek egyet, Locknak ezen a meccsen fel lehet hozni egy benyelt sacket, meg két mélységi labdát (a kb 8ból), amiben erősen benne volt az INT. De a statokból kiindulni bőreség, nem nézek utána de kb. PM-nél kell keresni egymás után 6 pontszerző driveot, és nem 10 yardokat tettünk meg a pontokért. A droppokkal megint nem tud mit csinálni, rengeteg yard és 2-3 TD maradt benne most.
Ha Lock fejlődése, akkor szintén tök mindegy a körülmény, a 190yard 0 TD és 2 INT pocsék teljesítmény.
FLZOLI
Bőven van mit csiszolni, de a fejlődése szempontjából inkább egy nyertes meccsen tanuljunk.

több mint 5 éve
Nyilván, meg kicsi is a minta az idei évben. Sokkal jobb mint Rypien meg a hasonlóak, de a végén majdnem bedobta a csapatot a busz alá. Az csúnya volt gyors egymás utánban, de nem mozgott egyébként rosszul és azért haladt az O# is.Attól függ mit tekintünk az idei év fő céljának. Ha a PO-ba jutast akkor ez egy értékes győzelem lehet a végén tök mindegy milyen körülmények között.Viszont ha Lock fejlődését nézzük nincs olyan, hogy mindegy a körülmény. Csak a számok alapján nem lehet megítélni.
FLZOLI
roberto23
több mint 5 éve
Fant amúgy mennyire sérült? mikor térhet vissza?Chiefs ellen elvileg visszatér Bouye-al együtt.
Zalán
több mint 5 éve
Attól függ mit tekintünk az idei év fő céljának. Ha a PO-ba jutast akkor ez egy értékes győzelem lehet a végén tök mindegy milyen körülmények között.Viszont ha Lock fejlődését nézzük nincs olyan, hogy mindegy a körülmény. Csak a számok alapján nem lehet megítélni.
FLZOLI
több mint 5 éve
Fant amúgy mennyire sérült? mikor térhet vissza?