Detroit Lions
35 feliratkozó
2 órája
Goff egyre inkább remekel a hibátlanság mellé:Jared Goff Incompletions since Week 3: 22
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) November 4, 2024
Lions Offensive TDs since Week 3: 26 https://t.co/cZ7PpLh8dR pic.twitter.com/yH3NkZMECB
Jared Goff is the first player in NFL history to have six straight games with a completion rate of 72%, a passer rating of 105 or better and one passing TD https://t.co/m9GZ1Wwz6i pic.twitter.com/26zpayu6S7
Amon-Ra St. Brown threw a touchdown to Jared Goff more recently than Jared Goff threw an incomplete pass to Amon-Ra St. Brown 😲 https://t.co/yt6F0sr5s3 pic.twitter.com/ylWsSt5Hb6
5 napja
www.fantasypros.com/nfl/news/480594/jameson-williams-being-investigated-by-police.phpCsávóra már szavak nincsenek, mennyire "okos"
7 napja
Nanditotól:"Teams to score 50+ points with fewer than 100 pass yards in a game since 1950:
1950 Giants (55 points vs Colts)
1955 Bears (52 points vs Packers)
2024 #Lions (52 points vs #Titans)
(Info via Tony Holzman-Escareno)
It had been 68 YEARS since it happened last!!!!"
13 napja
Amadeus the Young
32 818
Nem nevezhető divatdrukkernek.Exactly 50 years ago today was the last time the Detroit Lions beat a 5-0 team.És Bazza ilyenkor nincs itt…
That day they also beat the Vikings 🤯
zacknorb
kolok1972
criminal lawyer or criminal lawyer?
14 napja
Exactly 50 years ago today was the last time the Detroit Lions beat a 5-0 team.És Bazza ilyenkor nincs itt…
That day they also beat the Vikings 🤯
zacknorb
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
14 napja
balint74
165
Nalam ti vagyok az SB gyoztesek! Seahawks drukker vagyok, epulunk, de nalam egyertelmu favoritok ti vagytok az SB-re. Tavaly is nagyon szoritottam. Nyomjatok.
14 napja
Jó meccs volt, remélem találkozunk a playoffban is. xd
14 napja
Kiizzadtuk.Van kickerünk!
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
15 napja
Fontos_Vidra
1 469
nekem myles garrett jutott eszembe, mint lehetséges trade célpont. a browns jelenleg széthullik és most tudnának érte a legtöbbet kapni, a srácnak se menne rá a karrierje a balul elsült watson projektre. az ellenérték is bődületes lenne. mindenkinek win-win-win.
19 napja
Közben Alim McNeill kapott hoszabbítást, 4év 97 misi, 55 a garantált
20 napja
Goffnak sikerült a passz rekord?Nem
wrexham
20 napja
wrexham
200
Goffnak sikerült a passz rekord?
20 napja
Tomcsik
8 004
Hát pedig esélyes lett volna a DPOY díjra. Sajnálatos. Jobban szeretném ha Caleb a full pompájában díszelgő Detroitot csapná meg… Ez a csapat kész egy SB runra, mindenképp megpróbálnék valakiért . Tán Za’Darius Smith a leg reálisabb opció de akár Reddick is szóba jöhet. Pár insider már olyat is megszellőztetett hogy kerül amibe kerü, de Max Crosby kell …
Szerkesztette: Tomcsik
20 napja
Hutch olyan minoseg amit nem lehet potolni. A PO-ban pont az ilyen extrak dontenek, nagyon sajnalom a seruleset, remelem latjuk meg hasonlo formaban.
20 napja
PatrickSKOL
393
Sziasztok!Ahogy látom szóhoz sem tudtok jutni, nem nagyon van hozzászólás. Viszont ez a dallasi mészárlás nem volt gyenge.Aki koveti mindket csapatot (hello), az hasonlo eredmenyre szamitott. Esetleg a Cowboys offensetol talan tobbre, de varhato eredmeny volt.
Hendrix
A csapat focsoport dontoje Goff-on mulik.
Hutchinson elvesztese viszont kurvanagy ervagas sajnos.
Blevi
Mielőbbi gyógyulást kívánok Hutchnak!
Kicsit azért várnék én még a főcsoport döntővel meg SB-vel a részetekről.
Tény, hogy borzasztó domináns és potens ez a csapat továbbra is Campbell kezei alatt.
Szerintem a PO-ban már majd viszont minden megtörténhet. Kicsit korainak érzem a főcsoport döntőtöket, illetve az SB-t, annak ellenére, hogy valóban október közepén erre nektek van NFC-ből a legnagyobb esély.
21 napja
21 napja
Klemó
5 498
Törés és törés között van különbség. Egy stabil törésnél igaz, amit írsz. Itt sokszor műtét sincs. Amit láttunk az jó eséllyel darabos törés, ahol a csontszövet is és sokszor az izomszövet is sérül. A kulcs ilyenkor a preciziós műtét. Ha ez sikeres és nem történt nagy szövetsérülés, akkor valóban helyre fog jönni. Láttuk anno Alex Smith esetében, hogy lehetnek sajnos komplikációk, de bízzunk benne, hogy nála nem így lesz és jövőre el is felejti, hogy a lába tört.Tudja folytatni a játékot! Ez az a sérülés, ami látványra rosszabb, mint egy szalag szakadás, de gyorsabban gyógyul!Hutchinson egy potenciáls DPoY versenyből szállt így ki 😕 Ami a nagyobb baj, hogy nélküle 0 a pass rush, pedig ez a Lions most Nfc legjobb csapat. Ha valamikor akkro most kéne aggresszívnak lenni és telefonálni orrba szájba mert kell egy pass rusher. Aidant nagyon sajnálom, elég durva ahogy szabályosan látni a törést. 😕Nem csak abból, szerintem az all-time sack rekord is meglett volna neki; mi meg a superbowlból szálltunk ezzel ki
alatriste
Imádkozzunk hogy ne legyen career ending.
MacPhisto
Az idényt bukja, de jövőre vissza fog térni!
Utley
21 napja
KeyG
9 314
Én Reddickért tradelnék, valamilyen szinten én megértem őt, itt kap egy új szerződést és jövőre bitang páros lesz Hutchinsonnal. Hutchinson sérülése nagyon csúnyán festett, de ha a szalagok nem sérültek akkor jobban járt mindenki egy töréssel mint szalagszakadással.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
21 napja
esanders10
528
Not cool, not cool. Kb. rólatok tudtam elhinni hogy a Chiefst meg tudjátok verni a döntőben..
21 napja
Jared Allen says Helloooo.... xdEzek az arcok nem mozdíthatóak. Reálisan egy Chase Young lehet a legjobb opicó talán, de ő se most. Csak ha összejön még 1-2 L a Saintsnek. Fr playert senki se ad el egy rosszabb szezonban főleg nem pass rusher poszton. Ha adnátok is 3 elsőt akár Maxxért akár Micah-ért nem lenne a válasz a túloldalról. Ilyen arcokat nem cserélgetnek a csapatok.Annyit nem ér senki, de inkább akkor Maxx Crosbyért adnám, bár persze Micah is geci jóHutchinson egy potenciáls DPoY versenyből szállt így ki 😕 Ami a nagyobb baj, hogy nélküle 0 a pass rush, pedig ez a Lions most Nfc legjobb csapat. Ha valamikor akkro most kéne aggresszívnak lenni és telefonálni orrba szájba mert kell egy pass rusher. Aidant nagyon sajnálom, elég durva ahogy szabályosan látni a törést. 😕ha lenne esze a Cowboys-nak, most kaphatna három első kört Micah Parsonsért
alatriste
főleg, mert mind a kör végébe szól majd, ha a Lions adja
rva
MacPhisto
alatriste
21 napja
Utley
257
Tudja folytatni a játékot! Ez az a sérülés, ami látványra rosszabb, mint egy szalag szakadás, de gyorsabban gyógyul!Hutchinson egy potenciáls DPoY versenyből szállt így ki 😕 Ami a nagyobb baj, hogy nélküle 0 a pass rush, pedig ez a Lions most Nfc legjobb csapat. Ha valamikor akkro most kéne aggresszívnak lenni és telefonálni orrba szájba mert kell egy pass rusher. Aidant nagyon sajnálom, elég durva ahogy szabályosan látni a törést. 😕Nem csak abból, szerintem az all-time sack rekord is meglett volna neki; mi meg a superbowlból szálltunk ezzel ki
alatriste
Imádkozzunk hogy ne legyen career ending.
MacPhisto
Az idényt bukja, de jövőre vissza fog térni!
21 napja
Nem Lions drukkerként is úgy gondolom nagy veszteség ez az egész idényre nézve, mert nagyon domináns volt és élmény volt nézni a játékát.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
21 napja
Ezek az arcok nem mozdíthatóak. Reálisan egy Chase Young lehet a legjobb opicó talán, de ő se most. Csak ha összejön még 1-2 L a Saintsnek. Fr playert senki se ad el egy rosszabb szezonban főleg nem pass rusher poszton. Ha adnátok is 3 elsőt akár Maxxért akár Micah-ért nem lenne a válasz a túloldalról. Ilyen arcokat nem cserélgetnek a csapatok.Annyit nem ér senki, de inkább akkor Maxx Crosbyért adnám, bár persze Micah is geci jóHutchinson egy potenciáls DPoY versenyből szállt így ki 😕 Ami a nagyobb baj, hogy nélküle 0 a pass rush, pedig ez a Lions most Nfc legjobb csapat. Ha valamikor akkro most kéne aggresszívnak lenni és telefonálni orrba szájba mert kell egy pass rusher. Aidant nagyon sajnálom, elég durva ahogy szabályosan látni a törést. 😕ha lenne esze a Cowboys-nak, most kaphatna három első kört Micah Parsonsért
alatriste
főleg, mert mind a kör végébe szól majd, ha a Lions adja
rva
MacPhisto
Liverpool Fc fan
21 napja
Ahogy látom szóhoz sem tudtok jutni, nem nagyon van hozzászólás. Viszont ez a dallasi mészárlás nem volt gyenge.A legjobb az volt benne, ahogy két lineman jelentkezett eligiblenek. Troll lvl 1000.
Hendrix
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.