NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 10 éve
Persze, de sztm itt a többség nem is azt mondja h csak Suh csinál olyat ami eltiltást ér,mondom adom azt h sokan mások is megérdemelnék, de azért mert a "mások " nem kapják meg a megérdemelt eltiltást ne mentsük fel Suh-t.Ez a problémánk nekünk is, hogy másokat miért nem tiltottak el, csakhogy gybot idézzem Burfict idén a Car ellen.valakisDirekt csinálta ez nem vita kérdése sztm de kérdeznék én is vmit..megérezte h rálépett vkire kapva kapott az alkalmondavemayerAmúgy honnan tudta, hogy nem a saját társa lábán áll? Mert hátra nem nézett. Fekhettek ott akár hárman is.
Van valami ninja képessége?Bazzani
ha nem direkt volt, miért nem megy oda elnézést kérni ? amikor megüti Arod mért nem néz vissza h jé mi van ?
miért kullog el egyből..sztd ?( mert nagyon jól tudja miért verték picsán ) komolyan ezekre te felelj, aki nem szándékosan csinál ilyet elnézést kér...és nem lenne semmi az ügyből.
Abban neked igazad van h nagyon sok olyan eset van ami ugyan úgy megérné az eltiltást, ebben vita nincs.COBBold
Ami itt most nálatok sztm kiveri a biztosítékot az az h Po meccs előtt , ha szezonban elmeszelik ugyan ezért 1 meccsre , összejön az egész témáról 4 komment meg Bazza berakja Suh-t a rovatában a "nap hülyéje" díjra 😊
több mint 10 éve
mostantól akartam rendszeresen írogatni a lions topikba, de így elment a kedvem.Hát így lassan negyven közelében már inkább a derekam merev reggelenként mint a farkam, de teljesen normális (bár nem olyan gyakori mint 20 éves koromban) szexuális életem van a feleségemmel.
neked nagyon kéne egy p.na.jorge
Azt meg, hogy nem fogsz ide írogatni szerintem fel tudjuk valahogy dolgozni.
több mint 10 éve
Elég 5 másodperccel is utána. Ha nálad van a labda, vagy védőként a labdásra rontasz, ott nem gondolkodsz, hanem cselekszel. Századmásodpercek alatt. Amikor utólag megütsz vkit (Seymour), rálépsz vkire (Suh, Dockett), vagy leköpsz vkit, vagy ilyesmi. Az hideg fejjel történik, nempedig a játéknak a hevében. És a kettő között óriási a különbség.Illetve ha ralépek valakire fél perccel játék után akkor az már hideg fejjel van.AdirotorDe, mert hideg fejjel, szándékosan csinálta. Ezt kell büntetni.SoldadosTehát ha izomból rárepülök szándékosan (mert ne legyünk álszentek és ismerjük el, hogy ilyen minden meccsen van bőven) a play hevében valakire és kettétöröm a térdét az teljesen normális, ha rálépek a lábára az nem.Bazzani

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
mostantól akartam rendszeresen írogatni a lions topikba, de így elment a kedvem.brown legalább nyílt lapokkal játszott 😀Imádom az ilyen embereket.
miért ennyire fontos, hogy mentegessétek egy gusztustalan játékosotok sunyi megmozdulását? mi értelme van ennek?jorge
Soha az életben hozzá nem szólt Lions témához de feltétlenül be kell ugatni egy normális beszélgetésbe főleg ilyen hangnemben.
Akkor elmondom, hogy a hozzád hasonló (Lions topikban eddig 0 hozzászólásos) userek is megértsék.
Nem mentegetem Suh-t. Más nézőpontot is megpróbálok bemutatni és nem csak beböfögöm a véleményem.
Én elfogadom Suh eltiltását (már bele is törődtem), de attól még megkérdőjelezhetem, hogy más ennél sokkal veszélyesebb dolog korábban miért nem járt eltiltással.
Ma megmutattam a Suh esetet és a Brown rúgást egy NFL-t koca szinten követő barátomnak. Azt mondta, hogy Brownt egy életre eltiltaná de a másikat is megbüntetné.
Le kell tenni a Suh/Lions hater szemellenzőt és nem mindig csak a rosszat látni az írásainkban.
Ha meg nem tetszik akkor lehet szurkolni a POban ellenünk. Vigyázz a Dallas-al játszunk az se jó Neked.Bazzani
neked nagyon kéne egy p.na.
több mint 10 éve
Bazza en ugy latom te is kicsit túlzásba esel. Senki nem mondta,hogy elore kitervelte (sőt). De azert ha vegignezed a teljes playt rohadt gyanus,foleg a masodik lepes. Suh előéletével meg akárhogy mosdatjátok még inkább az. Suh igenis kiérdemelte a dirty jelzot és ha kétszer akár véletlenül vagy direkt rátapos az ellenfélre (aki meg utana, meg is lokte szoval nem mondhatod,hogy nem tudta kire tapos...) akkor legyen annyi esze hogy elnézést kér / felsegíti különösen ha véletlen volt. Suh-t ti se és senki sem az eszéért szereti, viszont most a Lions issza meg a levét.
Hozhattok tobb videót de ez Suh-t aki mint visszaeső külön elbírálás alá esik nem fogja felmenteni.
Persze ettol teljesen jogos a felháborodotságotok, hogy akkor mért maradt el a büntetés.
Más: Szerintem azért a védelmetek így is felfogja szívni magát Murray ellen biztos. A meccs nem is itt hanem a támadóitok impotencián fog múlni (avagy hogy az OCtok mennyire jön rá,hogy pl Bush useless leginkább...).
Levytól nagy meccset várok és Megatronnak most kell megmutatnia,hogy még ő a császár a WR-ek között.
Go North!
több mint 10 éve
Ha ennyire le akarod sarkítani, akkor így van. Ez egy fizikális játék, minden playnek úgy van vége, hogy a labdást földhöz vágja vki, vagy telibe verik.De, mert hideg fejjel, szándékosan csinálta. Ezt kell büntetni.SoldadosTehát ha izomból rárepülök szándékosan (mert ne legyünk álszentek és ismerjük el, hogy ilyen minden meccsen van bőven) a play hevében valakire és kettétöröm a térdét az teljesen normális, ha rálépek a lábára az nem.Bazzani
Te hoztad a Nelson példát. Nelson szerelni akart és igen, lábon ütni Bellt, hogy szereljen. Keményen, ahogy egy védőtől elvárható. Ez volt a szándéka. Ebből az lett, hogy Bell out. Szándékosan ütötte meg Bellt, de a sérülés nem szándékos volt. Az egy balszerencse.
Suh pedig HIDEG FEJJEL direkt ránehezedett vkinek a lábára.
Az elsőnél sérülés történt, de semmilyen büntetést nem érdemel Nelson, mert erről szól az amerikaifoci, hogy a védő keményen megüti a labdás embert. A másodiknál nem történt sérülés, mégis eltiltás jár érte.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ez a problémánk nekünk is, hogy másokat miért nem tiltottak el, csakhogy gybot idézzem Burfict idén a Car ellen.Direkt csinálta ez nem vita kérdése sztm de kérdeznék én is vmit..megérezte h rálépett vkire kapva kapott az alkalmondavemayerAmúgy honnan tudta, hogy nem a saját társa lábán áll? Mert hátra nem nézett. Fekhettek ott akár hárman is.
ha nem direkt volt, miért nem megy oda elnézést kérni ? amikor megüti Arod mért nem néz vissza h jé mi van ?
miért kullog el egyből..sztd ?( mert nagyon jól tudja miért verték picsán ) komolyan ezekre te felelj, aki nem szándékosan csinál ilyet elnézést kér...és nem lenne semmi az ügyből.
Abban neked igazad van h nagyon sok olyan eset van ami ugyan úgy megérné az eltiltást, ebben vita nincs.COBBold
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Direkt csinálta ez nem vita kérdése sztm de kérdeznék én is vmit..megérezte h rálépett vkire kapva kapott az alkalmondavemayerAmúgy honnan tudta, hogy nem a saját társa lábán áll? Mert hátra nem nézett. Fekhettek ott akár hárman is.
Abban neked igazad van h nagyon sok olyan eset van ami ugyan úgy megérné az eltiltást, ebben vita nincs.
több mint 10 éve
Azért megnézék egy bowl.hu-s Trash Talk-ot a SportTV-n. Mondjuk ilyen összeállításban:Bazzani, Soldi, Baggio, Iktriad, Stez. Gabtsi
több mint 10 éve
A tegnap esti trash alatt hál istennek söröztem, aztán voltam elég hideg fejú nem írni semmit, de ma már túl sok volt az amit műveltek megint itt úgyhogy, megbontottam az egyik holnapi söröm, és még kikell próbálni melyik házi a jobb azok közül amik itthon vannak.Na mert veletek olyan kurva jó.valakisEzért a mondatodért egy meccses eltiltásra számíthatsz, mert hideg fejjel írtad.Bazzani
több mint 10 éve
Ezért a mondatodért egy meccses eltiltásra számíthatsz, mert hideg fejjel írtad.Erre csak egy klasszikussal tudok válaszolni: Lions fanokkal beszélgetni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni... enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas. 😀MaG1XxNa mert veletek olyan kurva jó.valakis
több mint 10 éve
Erre csak egy klasszikussal tudok válaszolni: Lions fanokkal beszélgetni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni... enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas. 😀MaG1XxNa mert veletek olyan kurva jó.
több mint 10 éve
Erre csak egy klasszikussal tudok válaszolni: Lions fanokkal beszélgetni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni... enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas. 😀
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Én azt is olvastam, állítólag már hetekkel ezelőtt kitervelte és pontosan le is modellezték edzésen, hogy hová fogja tenni Rodgers a lábát.Ti megnéztétek egyáltalán az egész szituációt, vagy csak azt a pillanatot amikor rálép? Ember, szembe mozog Rodgersszel és aztán ő löki föl + a közelbe nincs más játékos, persze hogy tudta kire lép rá.MaG1Xxmegérezte h rálépett vkire kapva kapott az alkalmondavemayerAmúgy honnan tudta, hogy nem a saját társa lábán áll? Mert hátra nem nézett. Fekhettek ott akár hárman is.
Szerencséje volt, hogy ARod pontosan ugyanúgy csinált mindent mint az edzésen próbababaként szereplő Kellen Moore.
több mint 10 éve
Illetve ha ralépek valakire fél perccel játék után akkor az már hideg fejjel van.De, mert hideg fejjel, szándékosan csinálta. Ezt kell büntetni.SoldadosTehát ha izomból rárepülök szándékosan (mert ne legyünk álszentek és ismerjük el, hogy ilyen minden meccsen van bőven) a play hevében valakire és kettétöröm a térdét az teljesen normális, ha rálépek a lábára az nem.Bazzani
több mint 10 éve
Ti megnéztétek egyáltalán az egész szituációt, vagy csak azt a pillanatot amikor rálép? Ember, szembe mozog Rodgersszel és aztán ő löki föl + a közelbe nincs más játékos, persze hogy tudta kire lép rá.megérezte h rálépett vkire kapva kapott az alkalmondavemayerAmúgy honnan tudta, hogy nem a saját társa lábán áll? Mert hátra nem nézett. Fekhettek ott akár hárman is.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
De, mert hideg fejjel, szándékosan csinálta. Ezt kell büntetni.SoldadosTehát ha izomból rárepülök szándékosan (mert ne legyünk álszentek és ismerjük el, hogy ilyen minden meccsen van bőven) a play hevében valakire és kettétöröm a térdét az teljesen normális, ha rálépek a lábára az nem.
több mint 10 éve
Soldi: Akkor Brown szándéka nem az volt h arcba rúgja a puntert?
több mint 10 éve
De, mert hideg fejjel, szándékosan csinálta. Ezt kell büntetni.Suh hülye volt, mert egy bocsánatkéréssel el lehetett volna intézni, de azért nem csinált olyan nagyon durva dolgot.Adirotorha én eltöröm a lábad én nem érdemlek büntetést mert vki 3 napja lefejelt vkit egy buliban?Tehát ha play közben kitöröm valakinek a nyakát direkt az nem lenne aljas?AdirotorÓriási a különbség, hogy az egyik egy play hevében történik, a másik pedig nem, hanem hidegfejjel, szándékosan.Soldadosnevezhetjük durvának, sportszerűtlennek, de nem aljasnak. Suhé pedig az.SoldadosTehát rálépni valakinek a lábára aljas , de izomból pofánrúgni nem.
Minden nap tanul itt valamit az ember 😀Adirotor
na kb ennyire számított ennél az ítéletnél az amin most vitatkoztok.
.davemayer

több mint 10 éve
Nem tudom, hogy lenne-e, de én biztos nem szóltam volna érte semmit, ahogy a Schaub esetnél se tettem.Tehát azt mondod, hogyha Suh csinálja azt amit Brown akkor nem lenne itt kereszteshadjárat ellene?BazzaniPont ez a különbség, hogy a játék hevében kioszt valaki egy hard hitet, vagy blokkolsz egyet keményen, akkor Te nem sérülést akartál okozni, csak úgy sikerült. Kb tizezredmásodpercek alatt hozol döntéseket a pályán. Sajnos volt már ilyenre példa az NFL-ben. De nem a nyakát akarta törni az embernek. Csak rosszul esett, szerencsétlen helyen találta el, ilyesmi. De nem szándékos volt.Tehát ha play közben kitöröm valakinek a nyakát direkt az nem lenne aljas?AdirotorÓriási a különbség, hogy az egyik egy play hevében történik, a másik pedig nem, hanem hidegfejjel, szándékosan.Soldadosnevezhetjük durvának, sportszerűtlennek, de nem aljasnak. Suhé pedig az.SoldadosTehát rálépni valakinek a lábára aljas , de izomból pofánrúgni nem.
Itt Suh hideg fejjel szánt szándékkal megtaposta az ellenfelét.Soldados

több mint 10 éve
Suh hülye volt, mert egy bocsánatkéréssel el lehetett volna intézni, de azért nem csinált olyan nagyon durva dolgot.ha én eltöröm a lábad én nem érdemlek büntetést mert vki 3 napja lefejelt vkit egy buliban?Tehát ha play közben kitöröm valakinek a nyakát direkt az nem lenne aljas?AdirotorÓriási a különbség, hogy az egyik egy play hevében történik, a másik pedig nem, hanem hidegfejjel, szándékosan.Soldadosnevezhetjük durvának, sportszerűtlennek, de nem aljasnak. Suhé pedig az.SoldadosTehát rálépni valakinek a lábára aljas , de izomból pofánrúgni nem.
na kb ennyire számított ennél az ítéletnél az amin most vitatkoztok.
.davemayer
több mint 10 éve
Nem a végeredménytől lesz aljas vmi, hanem hogy mi volt a szándékod.Tehát ha megölök egy embert direkt play közben az nem aljas de ha play után akkor igen.AdirotorPont ez a különbség, hogy a játék hevében kioszt valaki egy hard hitet, vagy blokkolsz egyet keményen, akkor Te nem sérülést akartál okozni, csak úgy sikerült. Kb tizezredmásodpercek alatt hozol döntéseket a pályán. Sajnos volt már ilyenre példa az NFL-ben. De nem a nyakát akarta törni az embernek. Csak rosszul esett, szerencsétlen helyen találta el, ilyesmi. De nem szándékos volt.Tehát ha play közben kitöröm valakinek a nyakát direkt az nem lenne aljas?AdirotorÓriási a különbség, hogy az egyik egy play hevében történik, a másik pedig nem, hanem hidegfejjel, szándékosan.Soldadosnevezhetjük durvának, sportszerűtlennek, de nem aljasnak. Suhé pedig az.SoldadosTehát rálépni valakinek a lábára aljas , de izomból pofánrúgni nem.

több mint 10 éve
Hidd el, nem. Nem véletlen nem megyek bele a Schaub esetbe sem. Az legfeljebb gyanús a szememben, play hevében történik vmi. Nehéz lenne a szándékosságot megállapítani. De itt nincs kérdés. Ez aljas volt. És amikor Mac megmutatta Dockett esetét, arra is azt mondtam, hogy az volt és ő is eltiltást érdemelt volna. Pedig Dockett játékát és az Arizonát ugyanúgy bírom, mint a Lionsét és Suhét.Én inkább azt gondolom, hogy Neked is az számít, hogy ki csinálta. Ha Suh futás közben fejbetalpal valakit akkor itt már a felakasztását követelnék csomóan.BazzaniMeglehetősen érdekes álláspont. Engem inkább sisakkal a fejemen rúgjanak meg, minthogy védőfelszerelés nélküli lábamon taposson egy 170 kilós ember...Koca szinten: minden héten néz meccseket, de nincs kedvenc csapata.Ma megmutattam a Suh esetet és a Brown rúgást egy NFL-t koca szinten követő barátomnak. Azt mondta, hogy Brownt egy életre eltiltaná de a másikat is megbüntetné.Ez a barátod a kiemelt rész miatt vélekedett így. Előbbi egy football play, utóbbi egy aljas tett.
Le kell tenni a Suh/Lions hater szemellenzőt és nem mindig csak a rosszat látni az írásainkban.
Ha meg nem tetszik akkor lehet szurkolni a POban ellenünk. Vigyázz a Dallas-al játszunk az se jó Neked.Bazzani
Soldados
És ha választhatok akkor inkább lépjenek a lábamra mint rúgjanak pofán.Bazzani
Mindenesetre a barátod pedig még nincs képben az NFL-lel, ha ilyet mondott.Soldados

több mint 10 éve
Tehát azt mondod, hogyha Suh csinálja azt amit Brown akkor nem lenne itt kereszteshadjárat ellene?Pont ez a különbség, hogy a játék hevében kioszt valaki egy hard hitet, vagy blokkolsz egyet keményen, akkor Te nem sérülést akartál okozni, csak úgy sikerült. Kb tizezredmásodpercek alatt hozol döntéseket a pályán. Sajnos volt már ilyenre példa az NFL-ben. De nem a nyakát akarta törni az embernek. Csak rosszul esett, szerencsétlen helyen találta el, ilyesmi. De nem szándékos volt.Tehát ha play közben kitöröm valakinek a nyakát direkt az nem lenne aljas?AdirotorÓriási a különbség, hogy az egyik egy play hevében történik, a másik pedig nem, hanem hidegfejjel, szándékosan.Soldadosnevezhetjük durvának, sportszerűtlennek, de nem aljasnak. Suhé pedig az.SoldadosTehát rálépni valakinek a lábára aljas , de izomból pofánrúgni nem.
több mint 10 éve
Tehát ha megölök egy embert direkt play közben az nem aljas de ha play után akkor igen.Pont ez a különbség, hogy a játék hevében kioszt valaki egy hard hitet, vagy blokkolsz egyet keményen, akkor Te nem sérülést akartál okozni, csak úgy sikerült. Kb tizezredmásodpercek alatt hozol döntéseket a pályán. Sajnos volt már ilyenre példa az NFL-ben. De nem a nyakát akarta törni az embernek. Csak rosszul esett, szerencsétlen helyen találta el, ilyesmi. De nem szándékos volt.Tehát ha play közben kitöröm valakinek a nyakát direkt az nem lenne aljas?AdirotorÓriási a különbség, hogy az egyik egy play hevében történik, a másik pedig nem, hanem hidegfejjel, szándékosan.Soldadosnevezhetjük durvának, sportszerűtlennek, de nem aljasnak. Suhé pedig az.SoldadosTehát rálépni valakinek a lábára aljas , de izomból pofánrúgni nem.