Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
70.000 dollárt kell fizetnie Suh-nak és játszhat.

T.Romo likeolja ezt.
több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Bazzani: nem érdemes felhúznod magad jorge hozzászólásán,eagles fan... 😉Wong
Nem vagyok ideges.
Nekem teljesen mindegy ki milyen fan és jóban tudok lenni bárkivel aki nem úgy jön ide ahogy ő tette.Bazzani
Sehogy nem jöttem ide. Egy bőven nem csak Lions témában feltettem a kérdést, hogy miért véditekba védhetetlent? Valaszt nem kaptam, csak odahanytál egy kolumnát, hogy mit keresek itt? A kérdés egyébként nem is feléd irányult elsősorban. (ezek utan azert gyanús, hogy nem a hülyék találnak meg téged, hanem fordítva, lásd, hozzám is bemásztál a ringbe). Azóta egy fb hsz miatt eljutottatok Hitlerig. Tényleg rossz homokozóba másztam be, pedig amúgy nem vagyok az a ventillátorba szaró típus.

Jó PO-t, peace
több mint 10 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
aztán majd csodálkozik mindenki, hogyha valakinek okoz egy carrier ending sérülést ezek után... saját magát röhögteti ki a liga. Ha ez a magyar fociban történne, akkor is mindenki kiröhögné az MLSZ-t jogosan, nem hogy itt...
több mint 10 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Na, a mindenki ellene Lionsban játszhat a csakőttiltsukel Suh.

szerk.: segítsetek már, így még nem nyert a Dallas? Meg lesz tartva a meccs??

Közben úgy olvasom, azért nyert, mert a jobb lábra akart rálépni, de a balra sikerült, és ez legális. A Suh rule szerint a bal lábra lehet szándékosan lépni, a jobbra tilos.

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az ne a zavarjon, hogy le tehénszaroztak itt némely Úriemberek titeket, igaz az már kb 20 oldallal ezelőtt volt 😉 😛dande
Indokolatlan a többesszám.
Nekem semmi bajom a Cowboys-al, kivéve ezt a nagy Amerika csapata feelinget meg az ha legyőznek minket vasárnap. 😉Bazzani
Való igaz, bocs Bazza nem te voltál, és nem is neked szántam 😉 Igazából mindegy is tényleg érdemes Ata hozzászólást elolvasni a NO topicban,ezt újra és újra mondom magamnak is 😀
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 023 — Axel Foley
Az ne a zavarjon, hogy le tehénszaroztak itt némely Úriemberek titeket, igaz az már kb 20 oldallal ezelőtt volt 😉 😛dande
Indokolatlan a többesszám.
Nekem semmi bajom a Cowboys-al, kivéve ezt a nagy Amerika csapata feelinget meg az ha legyőznek minket vasárnap. 😉

több mint 10 éve
Nem vagyok ideges.
Nekem teljesen mindegy ki milyen fan és jóban tudok lenni bárkivel aki nem úgy jön ide ahogy ő tette.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az ne a zavarjon, hogy le tehénszaroztak itt némely Úriemberek titeket, igaz az már kb 20 oldallal ezelőtt volt 😉 😛
több mint 10 éve
Egy dologra biztos jó lesz ez az eltiltás.
Meglátjuk mit ér nélküle ez a D#.
Mondjuk ha nincs Suh és megfogjuk Romo-ékat akkor meg Austint viszik el HC-nak azonnal. 😊

több mint 10 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Bazzani: nem érdemes felhúznod magad jorge hozzászólásán,eagles fan... 😉
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Érdemes Facebook-ot olvasni.
Az ilyen nem való pályára alattomos egy csapat, úgy ahogy van az egész.
Ezt magamra tetováltatom.Bazzani
most komolyan, lételemeddé vált az évek során a hülyék módszeres felkutatása és az ő "mondanivalójukon" való pörgés 😊
ki az aki egy ilyen véleményt komolyan vesz?davemayer
Aki hülye az is marad...
Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés...

Hány de hány ilyen van. Az ilyen kommenteket nem kell komolyan venni, szerinted miért nem építenek hülyék házát? Elfogyna a tégla... 😀

Véleményem, hogy továbbra se vagytok szemét/alattomos/sunyi stb csapat. Van egy olyan játékosotok akit nem bírok a magatartása miatt. De a csapat egyébként nekem szimpatikus sok szerethető játékossal (nálam Levyvel az élen).
Sok sikert a boys ellen, nyerjétek meg! Nem a kiemelések miatt, hanem mert a 2 csapat közül sokkal szimpatikusabbak vagytok. 😊

Liverpool Fc
több mint 10 éve
most komolyan, lételemeddé vált az évek során a hülyék módszeres felkutatása és az ő "mondanivalójukon" való pörgés 😊
ki az aki egy ilyen véleményt komolyan vesz?davemayer
Ez itt marha nagy OFF de a való életben (is) vonzom a hülyéket.
Ha vagyunk 50en egy teremben és bejön egy debil akkor tuti hozzám jön oda valamiért. De utcán, orvosi váróban, bevásárlóközpontban és megannyi helyen is talált már bennem információforrást valami félkegyelmű.
A feleségem és a céges váltótársam már csak röhög ezeken.
Kb 50 ilyen storym van az utóbbi 5 évből.

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
ki az aki egy ilyen véleményt komolyan vesz?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Ezt magamra tetováltatom.

több mint 10 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Egyébként a Lions szurkolók tökéletesen látják a helyzetet mást ezért nem tiltottak volna el, hanem pénzbüntetést kapott volna. De mi ezzel a gond? Ez nem a Lions büntetése (más Lions játékos is pénzbüntetést kapott volna), hanem Suh büntetése Suh pedig mint többszörös visszaeső a legsúlyosabb büntetést érdemli, ami a ligában az eltiltás. Így működik minden, miért kell ezen meglepődni?

Szóval, aki szerint az eltiltás nem jogos aszerint nem történt semmi, ami elgondolkodtató. Mondjuk a kedvencem MacPhisto érvelése, aki szerint azért nem lehet ezt számonkérni mert Suh nem Rodgers bal lábára akart rálépni eredetileg, hanem a jobbra, hát érdekes 😀Jughead
Jughead kommentjét emeljük ki. Ebben benne van minden.
Erős az ilyenért eltiltás? kicsit
Erős Suh eltiltása az ilyenért? nem
MacPhisto érvelése a legviccesebb a témában? egyértelműen.

hajrá Lions, hozzátok ezt a meccset a Northból.

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Egyébként a Lions szurkolók tökéletesen látják a helyzetet mást ezért nem tiltottak volna el, hanem pénzbüntetést kapott volna. De mi ezzel a gond? Ez nem a Lions büntetése (más Lions játékos is pénzbüntetést kapott volna), hanem Suh büntetése Suh pedig mint többszörös visszaeső a legsúlyosabb büntetést érdemli, ami a ligában az eltiltás. Így működik minden, miért kell ezen meglepődni?

Szóval, aki szerint az eltiltás nem jogos aszerint nem történt semmi, ami elgondolkodtató. Mondjuk a kedvencem MacPhisto érvelése, aki szerint azért nem lehet ezt számonkérni mert Suh nem Rodgers bal lábára akart rálépni eredetileg, hanem a jobbra, hát érdekes 😀
több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Cassius Vaughn rossz játékos. Egy dolog tudja őt alulmúlni, saját maga ha slot elkapókon védekezik.Bazzani
és még Riddickre írtad, hogy időzített bomba 😀 amíg a Coltsban volt, mi is aggódtunk, amikor fenn volt a pályán

több mint 10 éve
Kullogjatok haza parasztok.nando89

Gondolkodtam rajta, hogy írjak e bármit erről a meccsről, hisz úgysem marad meg más a drukkerek emlékezetében mint a Suh-Rodgers incidens. De mivel annyi gondolat nem maradhat a fejemben így elétek tárom azokat. Előre is elnézést ha nem vagyok most kellően összeszedett, de az én nemlétező agyamba is bekavartak az elmúlt napok eseményei.
Tudtuk, hogy a Lambeau-n nyerni csak abban az esetben lehet ha a csapat tökéletes munkát végez minden részlegben. Igazából csak az offense a defense és a speciális egység vétett meccset eldöntő hibákat így pillanatra sem lehetett kétséges a győztes kiléte. Reménykedtem benne, hogy Caldwell vezetésével nem visszük újra tálcán a győzelmet a sajtfejűeknek de újra csalódnom kellett.
Az alapszakasz utolsó "Ahogy Bazza látta" részében leginkább a hibákról lesz szó, de remélem találtam néhány olyan dolgot is ami majd mosolyt csal az arcotokra.

A nap hőse:

Igazán nehéz szívvel tudnék jó teljesítményeket mondani annak ellenére, hogy a meccs két harmadáig azért volt ok a reményre még ha kis mértékben is.
DeAndre Levy újra a védelem vezére volt, 10 szerelést mutatott be. Nem rajta múlott, hogy a futás elleni védelem ezúttal nem volt a megszokotthoz hasonló. Egyre jobban kezdek rászokni arra, hogy őt figyelem a védekező play-ek kezdetekor. Elképesztő játékintelligenciával rendelkezik, mindig tudja merre megy a labda és a legritkább esetben vét el szerelést.
A támadófal legjobb tagja a másik nagy kedvencem Larry Warford volt. Sajnos sérülése nagyban megváltoztatta a meccs menetét. Hihetetlen volt ahogy az egyik playben méretét meghazudtoló sebességgel futott és takarított Joique Bell előtt.

Megatron két elkapott TD-ja végre emlékeztetett arra, hogy miért is rettegett tőle a liga évekig. Az ő teljesítményét nagyban lerontja, hogy 11 dobásból mindössze 4 elkapást tudott megcsinálni, már nem olyan robbanékony mint régen gondolom a sok sérülés miatt.
Aki a meccs meg nem énekelt hőse volt az nem más mint Theo Riddick. Most gondolom sok Lions drukker felkapja a fejét és mormolja magában az „Ez hülye?” mondatot. Miért is rá esett a választásom? Egyrészt, hogy felhívjam a figyelmet a játékára. Másrészt a srác egy időzített bomba a pályán. Ha nála van a labda általában nagy játék kerekedik belőle. Én elfelejteném őt mint futót, ellenben a csapat legjobb slot elkapója jelenleg a keretben.
Jeremy Ross 24 elkapás 314yard 1TD
Theo Riddick 34 elkapás 316 yard 4 TD
Úgy, hogy Riddick meccseket tölt el a padon míg Ross a kezdő slot WR.
A Green Bay ellen az utolsó negyedben (3 perc volt hátra a meccsből) kapott először labdát . Összteljesítménye 5 elkapás 34 yard 1 TD. Majdnem annyi amennyit Megatron vagy Tate hozott össze egész meccsen és ezek sem garbage time yardok voltak.
Hülyeség volna őt komolyabban foglalkoztatni Mr.Lombardi?

A nap hülyéje:

Egy olyan vereséget amit buta hibák tömkelege okoz nem szeretnék egy ember nyakába varrni. Inkább egy egész éven át tartó problémáról szeretnék kicsit magamban morfondírozni.
Ez nem más mint az állandóan ismétlődő hibák helytelen kezelése.
Nem vitatom, hogy Caldwellék érkezése pozitív irányba hatott a franchise szempontjából, hálás is vagyok ezért az évért nekik mert végre több öröm volt benne mint keserűség. Ellenben azt sem lehet tagadni, hogy bizonyos dolgokat alighanem nem megfelelően kezeltek és ezáltal maradt bennem némi hiányérzet.
Nagyon szépen hangzott, hogy a tehetségnél többet fog jelenteni ha valaki „system fit”. Ez mind szép és jó lenne ha Broyles és Riddick nem szorulna háttérbe emiatt a teljesen hatástalan Bush-Ross duó miatt. Mindkét játékos megmutatta, hogy ha megfelelően vannak használva akkor a csapat legnagyobb erősségei lehetnek.
Bush mellett a másik játékos aki érthetetlenül van még a csapatnál az Garrett Reynolds. Szánalmas volt nézni ahogy a Packers játékosok szó szerint minden playben agyonverték. Tudom ilyenkor már nehéz/lehetetlen jó FA játékost találni, de ennél csak jobb megoldás születhet. Társa Cornelius Lucas volt a jobb oldalon akinek szintén sokadszor sikerült bizonyítani, hogy egy papírból kivágott egészalakos Jeff Backus kép is jobban tudná védeni Staffordot mint ő.
Cassius Vaughn rossz játékos. Egy dolog tudja őt alulmúlni, saját maga ha slot elkapókon védekezik. Cobb úgy csinált belőle bohócot ahogy akart. Konkrétan ott tartunk ha játszik akkor TD-t kapunk róla. Miért kellett a jól teljesítő Gorrert elküldeni a csapattól?
Meccsek óta nemlétező fogalom a passrush. Rodgerst egyszer sem sikerült földre vinni, de már a Bears OL és a Vikings OL is elitnek nézett ki ellenünk, pedig egyik sem az. Miért nem lehet többet blitzelni vagy bármit változtatni?
Órákig lehetne ecsetelni a speciális egység hibáit. Ezen a meccsen „csak” egy oldalra kirúgott kickoff (20 yard ajándék) és egy visszahordott TD (7 pont ajándék) szerepel negatívumként a nevük mellett, de hatalmas probléma, hogy nem merünk FG-t rúgatni 45 yardon kívülről ezért gyakran kell 4. kísérleteket vállalni emiatt vagy elpuntolni a labdát ígéretes helyzetből.
Miért nem lehet továbblépni vagy változtatni ha valami láthatóan (meccsek óta) nem működik???

A nap meglepetésembere:

Egy meccsből dőreség ítélkezni de Travis Swanson nagy lépést tett annak irányába, hogy jövőre joggal pályázzon Raiola megüresedő helyére. Sokkal jobban mutatkozott be mint reméltem, összesen 2 QB siettetést jegyezhettünk róla és egyetlen labdafeladást sem hibázott. Jobban játszott mint rutinos elődje.

Kedvenc play:
7 kísérletet védekezett ki a defense egymás után a gólvonalnál:
1st and 7 at DET 7 (10:13) (No Huddle, Shotgun) J.Starks up the middle to DET 5 for 2 yards (N.Suh).
2nd and 5 at DET 5 (9:34) (No Huddle, Shotgun) E.Lacy up the middle to DET 2 for 3 yards (N.Suh).
3rd and 2 at DET 2 (8:54) (No Huddle, Shotgun) A.Rodgers pass incomplete short middle to J.Nelson. PENALTY on DET-J.Ihedigbo, Defensive Pass Interference, 1 yard, enforced at DET 2 - No Play.
1st and 1 at DET 1 (8:49) L.Taylor and J.Tretter reported in as eligible. J.Kuhn left guard to DET 1 for no gain (A.Fluellen).
2nd and 1 at DET 1 (8:03) J.Tretter reported in as eligible. A.Rodgers pass incomplete short right to A.Quarless.
3rd and 1 at DET 1 (7:57) (Shotgun) A.Rodgers pass incomplete short right to J.Nelson.
4th and 1 at DET 1 (7:50) E.Lacy left tackle to DET 1 for no gain (E.Ansah). Yard marker changed due to change of possession.

www.detroitlions.com/media-center/videos/Highlight_Defense_make_goal_line_stand/60cc3b18-8756-45f4-a2a3-fd468f00c912

Amin jót nevettünk:
Ez a fogás talán még nem ér eltiltást:

Darius Slay indul a meccsre.

Illetve hogyan ítéljünk TD-t ha nem vagyunk biztosak benne (Rodgers bevetődős TD-ja után):
Official 1: "¯\_(ツ)_/¯"
Official 2: "¯\_(ツ)_/¯"
Official 1: "TOUCHDOWN!"

A nap képe:
Ezek után mondja bárki, hogy a Lions drukkerek nem tudnak élni:

Újoncfigyelő:
Swansonról már esett szó, ahogy a tragikus napot záró Lucasról is. Mellettük Ebron volt az egyetlen említést érdemlő rookie, hisz Van Noy megint teljesen láthatatlan volt a meccsen. Ebronnak 7 passzból 2-t sikerült megszelidíteni, ezzel 38 yardot haladt előre a csapat.

több mint 10 éve
Soldados
Seymour, Dockett, Suh
Ki kapott közülük eltiltást?Bazzani
Csak Suh. Illetve Seymourt kizárták a meccsről. De ez nem menti fel Suh tettét. Ezt próbáljátok megérteni.

Azért mert x megússza a gyilkosságot, akkor y-t is fel kell menteni alóla. Nem. Legalábbis az én világnézetem szerint nem.Soldados
Nem kell felmenteni Suh-t, nem is írta ezt senki.
Csak ne nevezzetek minket paranoiásnak, ha úgy érezzük, hogy velünk másként bánik a liga. Ez egyszerű hátrányos megkülönböztetés.
Ha innentől kezdve minden szándékos sérülésokozást eltiltással fog büntetni a liga akkor visszavonok mindent.
Egyébként ma 8.30kor hirdetik ki a fellebbviteli tárgyalás eredményét.
Amúgy az ilyen eltiltásos ügyeknél nem kellene ott lenni valakinek a klubtól? Mert nekem kicsit furcsa ez a páran összeülünk és kérdés nélkül hozunk egy döntést.
How can the league suspend Suh after Walt Anderson (The Ref) Saw the whole thing and wrote the league saying it was not intentional?

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldados
Seymour, Dockett, Suh
Ki kapott közülük eltiltást?Bazzani
Csak Suh. Illetve Seymourt kizárták a meccsről. De ez nem menti fel Suh tettét. Ezt próbáljátok megérteni.

Azért mert x megússza a gyilkosságot, akkor y-t is fel kell menteni alóla. Nem. Legalábbis az én világnézetem szerint nem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Szerintem olvassátok el Ata írását a NO topicban 😉
több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Soldados
Nelson védekezett, szerelni akart, ez biztos.
De Brown is szegény támadni akart csak véletlenül felemelte 1 méterre a lábát is 😕
több mint 10 éve
Hozhattok tobb videót de ez Suh-t aki mint visszaeső külön elbírálás alá esik nem fogja felmenteni.
Toca
De csak mert kedvellek hoztam Neked is egyet:
 www.youtube.com/watch?v=HgyKJprL5V8&feature=youtu.be

több mint 10 éve
Soldados
Seymour, Dockett, Suh
Ki kapott közülük eltiltást?

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A hideg fej az, hogy itt ülök a gép előtt, kitervelem jó igényesen, hogy meglátogatok vkit és miközben fekszik a földön megtaposom. Az ha a passz play után 1,75 másodperccel megtaposok valakit az egy dirty, aljas dolog, de nem hidegfejű döntés... Suh egy dirty player és meg is érdemelte az eltiltást, de amit csinált azt nem hideg fejjel tette.