NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 465
41
01:35 #7 Tennessee @ #12 Georgia - MATCH4
Detroit Lions
35 feliratkozó
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Mosleyval mi történt, hogy hazaküldték?
több mint 10 éve
Fairlynek elvileg MCL és PCL sérülése van 4-5 hét mire visszatérhet.
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Bazza! Az eredménykövetőbe félidőben posztoltam, hogy nyugi ez még nincs elveszvecsi77Sose tanul...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Tomcsik
8 008
Bocsi még annyi hogy a Falcons fórumba írtam egy kis képes élménybeszámolót... Láttam, hogy itt kért valaki ilyet, szóval ha valakit érdekel ott megtalálja...bocs Bazza ez volt az utolsó ígérem...
több mint 10 éve
Valóban nincs még PO, és nem jó előre inni a medve bőrére.Az offseasonbéli szóváltást követően gondoltam megvárom a fél szezont, mire idejövök, és megkérdezem:Várhatok még a válasszal? 😊
Jó edző Caldwell, vagy jó edző? 😉Sobri Jóska
Amúgy pozitív csalódás.
De gondolom azt is megérted, hogy miért vagyunk szkeptikusak mindenben.Bazzani
De az már most is látszik, hogy összerakott egy fasza csapatot, ahol már nem CJ+52 emberről szól a sztori, hanem nélküle is lett egy összeszedett, markáns, pofás Lions. Csapat, tartás lett Detroitban. Ez Caldwell érdeme.
több mint 10 éve
Az offseasonbéli szóváltást követően gondoltam megvárom a fél szezont, mire idejövök, és megkérdezem:Várhatok még a válasszal? 😊
Jó edző Caldwell, vagy jó edző? 😉Sobri Jóska
Amúgy pozitív csalódás.
De gondolom azt is megérted, hogy miért vagyunk szkeptikusak mindenben.
több mint 10 éve
C8-on nézem a Bears meccset csi77 barátom. Ezért nem is írtam oda, meg van elég bajotok nélkülem is. 😊
több mint 10 éve
Bazza! Az eredménykövetőbe félidőben posztoltam, hogy nyugi ez még nincs elveszve, aztán elmentem a gyerekekkel játszótérre, látom bejött. Baszki félidőben hiányzott a te posztod cserébe, tuti megfordítottuk volna....... 😊Amúgy gratula fiúk, most már húzzátok be, inkább mint a Packers!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Hihetetlen élmény volt ezt àtélni! Boldogság van !
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Tomcsik!Ne már Bazza, nyugi 😊
Melyik részét nem értetted, hogy húzz innen?
Boldogítsd a sajátjaidat.
Köszi.Bazzani
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
Tomcsik
8 008
Amúgy szerintem soha semmi rosszat nem mondtam itt a Lionsról. Néha ide nézek, ráadásul jobbára a te írásaid miatt mert érdekesek...Mivel divízió riválisuk vagytok nyilván érdekel mi a helyzet. Vagy az a bajod, hogy az Atlanta fórumba beírtam hogy neki drukkolok majd? Nyilván nem a riválisunknak fogok bocsi ha ez ekkora gond... Nem igazán értem mi bajod...De ne izgulj többet nem írok ide...
több mint 10 éve
Az offseasonbéli szóváltást követően gondoltam megvárom a fél szezont, mire idejövök, és megkérdezem:Jó edző Caldwell, vagy jó edző? 😉
több mint 10 éve
Tomcsik
8 008
Boldogítjuk mi magunk ne izgulj...Ha esetleg te jössz a mi fórumunkba hasonlóan kedves leszek...mondjuk az a gondod hogy gratuláltam mert a második félidőben nagyon jók voltatok??? Akkor bocs...
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 829
Bakker, félidőben, 0-21-nél elmentem futni, mire visszajöttem....... Hát nem volt semmi, gratula!garrett27A Falconsnak is inkább futni kellett volna.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Bakker, félidőben, 0-21-nél elmentem futni, mire visszajöttem....... Hát nem volt semmi, gratula!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Tomcsik!Melyik részét nem értetted, hogy húzz innen?
Boldogítsd a sajátjaidat.
Köszi.
több mint 10 éve
Tomcsik
8 008
Hatalmas meccs volt nagy adag mázli és Ryan idióta Intje kelett hozzá, de a 2.félidőbennagyon jók voltatok,megérdemelt volt a fordítás
több mint 10 éve
sornyito
51
Naggyon durva volt...Szunetben a stadionban felettebb csendes, szomoru, lehajtott feju Lions polos emberkeket lehetett latni...bezzeg a vegen 😀 Szinte felrobbant a stadion, es kifele nagyon boldog arcok vigyorogtak :d:d
több mint 10 éve
Hát ez kemény volt! Grat a fordításhoz, nagy menetelést a PO-ban is! 😀
több mint 10 éve
a Henery cut volt a kulcs 😊 a Lions továbbra is a csoport élén, a nap végére az is eldől, hogy mennyivelMegatron heteket hagy ki.ha már ilyen borúlátó vagy, legyen 4 meccses a kihagyás, így néz ki a schedule:
Szerintem kettőt biztos, de lehet több is. Tehát két vereség garantált hiába remek Tate. Ross, Fuller és Broyles a maradék. Henery pedig még mindig a keretben.
Két-három hét barátaim és a draftról fogunk diskurálni.Bazzani
Lions (3-2): @ Vikings, vs Saints, @ Falcons, BYE
Packers (3-2): @ Dolphins, vs Panthers, @ Saints, BYE
Vikings (2-3): vs Lions, @ Bills, @ Bucs, vs Redskins
Bears (2-3): @ Falcons, vs Dolphins, @ Pats, BYE
jelenleg a Lions vezeti a csoportot, és szerintem nem kizárt, hogy ez a bye week után is így lesz, de ehhez a Vikingst mindenképpen verni kell vasárnap. ha pedig a bye előtte nem is, de utána biztos visszatér Megatron, aztán jöhet a szőnyegbombázás 😊JSanyo
több mint 10 éve
Matthew arra én is mert 14 órázok a héten. Talán szerda este meg tudom írni. Nagyon talán.BazzaniHát ha ez a töltet nem tart ki addig akkor semmi.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Nem gondoltam volna, hogy létezik olyan szabály az NFL-ben ami miatt a mi javunkra dől el egy meccs.mire gondolsz? a delay of game-re? ezt nem miattatok találták ki csak most éppen nektek kedvezett 😊
Gondolom most nagy lesz a felzúdulás, a Megatron rule-nál letudták sokan azzal, hogy ez a szabály mégha szar is. A Hálaadás napi Schwartz féle piros zászlós story detto.
Én hülye meg szarul érzem magam, hogy így nyertünk mert tudom mit érez a másik oldal.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy borúlátó Lions fan 😊.3 meccsel ezelőtt...
Két-három hét barátaim és a draftról fogunk diskurálni.Bezzeg Blevi, a kisebbik pesszimista, már 2-1-et mert tippelni 😀. Ment is tőlem egy like rá.
...
Lions 0-3 (a kövi 3 meccsre, Megatron nélkül)Bazzani
Bomba Jabba rulez!
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Matthew arra én is mert 14 órázok a héten. Talán szerda este meg tudom írni. Nagyon talán.
több mint 10 éve
Nem gondoltam volna, hogy létezik olyan szabály az NFL-ben ami miatt a mi javunkra dől el egy meccs.Gondolom most nagy lesz a felzúdulás, a Megatron rule-nál letudták sokan azzal, hogy ez a szabály mégha szar is. A Hálaadás napi Schwartz féle piros zászlós story detto.
Én hülye meg szarul érzem magam, hogy így nyertünk mert tudom mit érez a másik oldal.