Dennis Allen főedzőt kirúgta a Saints!

Green Bay Packers

78 feliratkozó

24 másodperce
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 865
A sima zakó az idei teljesitmenyunkkel varhato volt.
De.
10 buntetés, 6 elejtett labda es a kreten int/pick six vert meg minket. A Det abszolut megerdemelten nyert, de hat semmi extrat nem csinalt: fegyelmezetten tolta szekeret, es koszonte, élt a hibáinkbol.
Love hiaba lett a liga legjobban fizetett jatekosa, keptelen a megfizetett szinten jatszani. Ezuton gratulálok, hogy vezeti a ligat a 10 INT-el. Ez nem Favre szint, kar ezt a dumát eroltetni.
jossbeaumont
Szerintem senki nem gondolhatta komolyan, hogy azért, mert megfizették, mindjárt TOP 3 teljesítményt fog nyújtani.
Ez a pénz a jövőbeli potenciálnak szólt, annak, hogy talán nem kell év(tized)eket keresgélni új franchise QB után.
Ha bejönnek a számítások, s meglesz a QB-nk 10+évre, akivel SB esélyesek is lehetünk, akkor bőven megérte az árát.
Ha nem, akkor 2-3 év megy a levesbe, aztán lehet újból próbálkozni.
esz-ki-mo
Hat igen, en pont forditva ertem. Nem ugy, h ha sok penzt kap, akkor legyen is jo. Hanem, hogy abban remenykedtem, esetleg Gute-ék latták azt eveken at, amit mi nem lathattunk, h lehet a liga legjobb QB-ja, es azert kapta meg a nagy penzt. Most ugy latom, hogy vakon megkapta, oszt' meglatjuk...
jossbeaumont
Értem amit írsz de megkapta Tua ,Trevor vagy Prescott is ezek a liga legjobbjai ?! ( én sem örültem h már megkapta érveltem is ellene anno ) sztm nem , így müködik most a Qb piac , nem fogom Love-t védeni a tegnapi pick miatt vagy a másik 3-4 miatt ami hülyeség volt , de tavaly ilyenkor a szezon ezen szakaszászban konkrétan Mock draftokat néztünk , abból lett playoff meg playoff győzelem is , most 6-3 mérleg , a védelem sztm tök jól helytált egy abszolut sb eselyes ellen , és emelett meg magunkat is megvertük , mert sose tudjuk meg mivan ha nincs a sok idióta bünti , vagy drop , de csak ha az első lions drivenál Slayton nem csinál Neutral Zone Infractionst biztos h 4. és 7re is megcsinálják a Td-t ??, mind1 tegnap rohadt sokat hibáztunk és ez egy ilyen jo csapat ellen nem fér bele .
Love kritika meg nyilván jogos több kell , de legalábbis sokkal jobb döntések , meglátjuk ez idén is át tud e fordulni , de én ezt tegnap nem éltem meg katasztrófának .
1 órája
jossbeaumont Green Bay Packers 1 179
De.
10 buntetés, 6 elejtett labda es a kreten int/pick six vert meg minket. A Det abszolut megerdemelten nyert, de hat semmi extrat nem csinalt: fegyelmezetten tolta szekeret, es koszonte, élt a hibáinkbol.
Love hiaba lett a liga legjobban fizetett jatekosa, keptelen a megfizetett szinten jatszani. Ezuton gratulálok, hogy vezeti a ligat a 10 INT-el. Ez nem Favre szint, kar ezt a dumát eroltetni.
jossbeaumont
Szerintem senki nem gondolhatta komolyan, hogy azért, mert megfizették, mindjárt TOP 3 teljesítményt fog nyújtani.
Ez a pénz a jövőbeli potenciálnak szólt, annak, hogy talán nem kell év(tized)eket keresgélni új franchise QB után.
Ha bejönnek a számítások, s meglesz a QB-nk 10+évre, akivel SB esélyesek is lehetünk, akkor bőven megérte az árát.
esz-ki-mo
Hat igen, en pont forditva ertem. Nem ugy, h ha sok penzt kap, akkor legyen is jo. Hanem, hogy abban remenykedtem, esetleg Gute-ék latták azt eveken at, amit mi nem lathattunk, h lehet a liga legjobb QB-ja, es azert kapta meg a nagy penzt. Most ugy latom, hogy vakon megkapta, oszt' meglatjuk...
3 órája
esz-ki-mo Green Bay Packers 303
De.
jossbeaumont
8 órája
gbol Green Bay Packers 372
De.
jossbeaumont
10:3nál támadhattunk az egyenlítésért. A D 17 pontot engedett a Lionsnak, akik 30 fölött átlagolnak. Ennek ellenére egy pillanatig nem volt esélyünk. Ahogy a Vikings ellen sem, akik egy kukázott Darnolddal nyomják. Azért rohadtul idegesítő ilyen csoport meccseket nézni. Ez a rivalizálás miatt kb felért egy PO meccsel. És ez volt annyira kiábrándító, hogy nehezen bízzak benne, hogy a PO ban majd teljesen máshogy fog kinézni. Főleg sorozatban több meccsen, élesebb csapatok ellen...(ráadásul úgy vezeti a ligát Intekben, hogy 2 1/2 meccset ki is hagyott) Meg fiatal csapat(még), meg még "csak" november van stb. De messze nem látszik olyan előrehaladás, ami azért elvárható lenne. Akiktől meg nem is varták, simán előznek. Mind1, jól jön szurkolói szemmel a byeweek. Utána lehet nyomni egy jó sorozatot!
twitch(4thline)
Mahomes ma este beelőzheti INT-ben😉
9 órája
twitch(4thline) Green Bay Packers Wisconsin Badgers 706 — twitch@citromail.hu
De.
jossbeaumont
10:3nál támadhattunk az egyenlítésért. A D 17 pontot engedett a Lionsnak, akik 30 fölött átlagolnak. Ennek ellenére egy pillanatig nem volt esélyünk. Ahogy a Vikings ellen sem, akik egy kukázott Darnolddal nyomják. Azért rohadtul idegesítő ilyen csoport meccseket nézni. Ez a rivalizálás miatt kb felért egy PO meccsel. És ez volt annyira kiábrándító, hogy nehezen bízzak benne, hogy a PO ban majd teljesen máshogy fog kinézni. Főleg sorozatban több meccsen, élesebb csapatok ellen...(ráadásul úgy vezeti a ligát Intekben, hogy 2 1/2 meccset ki is hagyott) Meg fiatal csapat(még), meg még "csak" november van stb. De messze nem látszik olyan előrehaladás, ami azért elvárható lenne. Akiktől meg nem is varták, simán előznek. Mind1, jól jön szurkolói szemmel a byeweek. Utána lehet nyomni egy jó sorozatot!

Szerkesztette: twitch(4thline)
10 órája
De.
jossbeaumont
Ha vigasztal, Love messze nem a legmegfizetettebb játékos. De gondolom nem ez bánt a legjobban. Viszont a hosszú évek alatt mert megtanultam, hogy tök fölösleges a szezon közepén bármit is túlreagálni. Egy a cél, bejutni a playoffban, addig pedig van még jópár meccs.
12 órája
jossbeaumont Green Bay Packers 1 179
De.

Szerkesztette: jossbeaumont
18 órája
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 130 — beers & Packers
Nem a vereség fáj a legjobban, hanem az, hogy bántóan sima volt. Erre azért nem számítottam... Némi vigasz, hogy a következő fordulóban egész biztosan nem fogunk kikapni.
1 napja
casaubon Green Bay Packers 2 256
Jelentes a helyszinrol
casaubon
Nem tudom, merre jársz éppen, de örömmel olvasnék élménybeszámolót. (És közben piszkosul irigy vagyok.🙂)
nagylaza, főpohárnok
Ez a het eleg zuros, de jovo heten tudok irni, ha van ra igeny 😊
casaubon
Vegre kesz van, sok videoval 😊
 www.packershungaryclub.hu/2024/11/01/elmenybeszamolo-ilyen-egy-meccs-a-lambeau-fielden/
casaubon
Jó, hogy megírtad, sikerült átadnod a hangulatot.🙂 (Kár, hogy a legtöbb videóból csak annyit látok, hogy "A videót nem lehet lejátszani, mert a fájl sérült"...)
Arra megkaptam a választ, hogyan szereztél jegyet, de lenne még egy-két praktikus dolog, amire kíváncsi lennék. Hány napig tartott a túra? Hol volt a szállásotok? Ha nem túl bizalmas a kérdés: tokkal-vonóval együtt mennyiből sikerült kihoznod az utat? Találkoztál olyan helyi Packers-drukkerekkel, akik tudták, hol van Magyarország?🙂
nagylaza, főpohárnok
Szerintem az USA-ban él 😊

James007
Igen, valoban ott elek 😅 de mivel nem akartam vasarnap hajnali hatkor indulni, ezert a “kozelben” aludtunk - vagyis ugy egyoranyira. Meccsnapon es elotte Green Bayben vagy nincs szallas, vagy csak horroraron amugy. Magyarorszag most nem kerult szoba, de amikor a multkor ott jartunk, akkor valaki kerdezte, hogy milyen nyelven beszelunk egymas kozott (lengyelre tippelt), es amikor mondtuk, hogy magyar, akkor a “hu, az jo messze van” volt a valasz. Illetve aki akkor a stadionturat vezette, az elmeselte, hogy evekig Becsben elt, es jart is Budapesten.

A videokat sajnos nem mindegyik bongeszo jatssza le rendesen, tobbel is kiprobaltuk: Chrome, Vivaldi es Safari igen, Edge egyaltalan nem.
casaubon
Ja, es a mennyibe kerul az egesz. Ez nagyon sok mindenen mulik. A repjegyek pl. jellemzoen olcsobbak oktober-novemberben, mint szeptemberben, kis kutakodassal 6-700 dollarert is lehet akar talalni, ha ket honappal elore megveszed. Kerdes aztan, hogy mennyi idot akarsz Amerikaban tolteni, es hol (csak a meccsre nem hiszem, hogy atugrik valaki 😅). Szallasra varostol, igenytol es idoszaktol fuggoen lehet ejszakankent 80 es 400 dollar kozotti osszeggel szamolni, utobbi azert inkabb csak nepszeru varosokban, kiemelt esemenyek alatt. Green Baynek van reptere, de pl. Chicagobol kocsival sokkal egyszerubb, akkor annak a berlesevel is kell szamolni, napi 100 dollarral erdemes. Plusz a benzin, de az olcsobb, mint otthon. Szamolni kell azzal is, hogy Amerika amugy dragabb, mint Magyarorszag, bar mar kozel sem mindenben, es ez is nagyon fugg attol, hogy hol vagy. Egy wisconsini kisvarosban pl. egy vacsora nem kerul tobbe, mint egy hasonlo kategoriaju budapesti etteremben. A meccsjegy ara fugg attol, ki az ellenfel es hogy hova szol. Arra nagyon kell figyelni, hogy csak a hivatalos masodlagos piacon vegye meg az ember, ami a Ticketmasterm, de oda visz a link a csapat es az NFL oldalarol is.
2 napja
Jelentes a helyszinrol
casaubon
Nem tudom, merre jársz éppen, de örömmel olvasnék élménybeszámolót. (És közben piszkosul irigy vagyok.🙂)
nagylaza, főpohárnok
casaubon
 www.packershungaryclub.hu/2024/11/01/elmenybeszamolo-ilyen-egy-meccs-a-lambeau-fielden/
casaubon
Jó, hogy megírtad, sikerült átadnod a hangulatot.🙂 (Kár, hogy a legtöbb videóból csak annyit látok, hogy "A videót nem lehet lejátszani, mert a fájl sérült"...)
Arra megkaptam a választ, hogyan szereztél jegyet, de lenne még egy-két praktikus dolog, amire kíváncsi lennék. Hány napig tartott a túra? Hol volt a szállásotok? Ha nem túl bizalmas a kérdés: tokkal-vonóval együtt mennyiből sikerült kihoznod az utat? Találkoztál olyan helyi Packers-drukkerekkel, akik tudták, hol van Magyarország?🙂
nagylaza, főpohárnok

James007
Nem tudtam...
2 napja
Jelentes a helyszinrol
casaubon
nagylaza, főpohárnok
casaubon
casaubon
nagylaza, főpohárnok

James007
Igen, valoban ott elek 😅 de mivel nem akartam vasarnap hajnali hatkor indulni, ezert a “kozelben” aludtunk - vagyis ugy egyoranyira. Meccsnapon es elotte Green Bayben vagy nincs szallas, vagy csak horroraron amugy. Magyarorszag most nem kerult szoba, de amikor a multkor ott jartunk, akkor valaki kerdezte, hogy milyen nyelven beszelunk egymas kozott (lengyelre tippelt), es amikor mondtuk, hogy magyar, akkor a “hu, az jo messze van” volt a valasz. Illetve aki akkor a stadionturat vezette, az elmeselte, hogy evekig Becsben elt, es jart is Budapesten.

A videokat sajnos nem mindegyik bongeszo jatssza le rendesen, tobbel is kiprobaltuk: Chrome, Vivaldi es Safari igen, Edge egyaltalan nem.
2 napja
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 850
Jelentes a helyszinrol
casaubon
nagylaza, főpohárnok
casaubon
casaubon
nagylaza, főpohárnok
2 napja
Jelentes a helyszinrol
casaubon
nagylaza, főpohárnok
casaubon
casaubon
2 napja
Tavaly nyolc meccs után 3-5-el álltunk, a mostani 6-2 kicsit jobban fest.🙂 Persze, majd a DET ellen fog kiderülni, hogy ez mennyit ér.
nagylaza, főpohárnok
Azért attól a meccstől ne várj sokat, ha lesérült Love, Alexander és Jacobs. Velük együtt sem vagyunk most olyan formában, mint a Lions. Remélem év végére összeáll a csapat (annál több nem is kell)
gbol
Alexander is rendben van
SGBP
Én róla például csak annyit olvastam, hogy csinálnak neki egy MRI-t. Ennek eredményét sehol. Love-rol azt, hogy nem olyan súlyos, napról napra javul (jelentsen bármit is), de legalább nem a lábára sérült rá.
gbol
Nala is negativ lett az MRI
casaubon
Alexander egész héten nem edzett és bár kérdéses a besorolása, sajnos inkább a nem fog játszani verziót vizionálják
gbol
Lehet, jobb is lenne. Hiaba nincs szakadas vagy ilyesmi, valami miatt faj a terde, jobb lenne pihentetni egy kicsit, plane, hogy bye week jon.
2 napja
Jelentes a helyszinrol
casaubon
nagylaza, főpohárnok
casaubon
casaubon
Szuper volt a beszámoló, köszi. 🙂 Hogy tudtatok jegyhez jutni?
pecsi92
Egy ismerosunk csaladjanak van berlete, meg talan a nagypapatol orokoltek, es minden evben van nehany meccs, amelyikre nem tudnak menni. Ilyenkor elso korben mindig a baratait, kollegait kerdezi meg, hogy nem akar-e valaki menni 😊
2 napja
Tavaly nyolc meccs után 3-5-el álltunk, a mostani 6-2 kicsit jobban fest.🙂 Persze, majd a DET ellen fog kiderülni, hogy ez mennyit ér.
nagylaza, főpohárnok
Azért attól a meccstől ne várj sokat, ha lesérült Love, Alexander és Jacobs. Velük együtt sem vagyunk most olyan formában, mint a Lions. Remélem év végére összeáll a csapat (annál több nem is kell)
gbol
Alexander is rendben van
SGBP
Én róla például csak annyit olvastam, hogy csinálnak neki egy MRI-t. Ennek eredményét sehol. Love-rol azt, hogy nem olyan súlyos, napról napra javul (jelentsen bármit is), de legalább nem a lábára sérült rá.
gbol
Nala is negativ lett az MRI
casaubon
Alexander egész héten nem edzett és bár kérdéses a besorolása, sajnos inkább a nem fog játszani verziót vizionálják
2 napja
pecsi92 Green Bay Packers 504
Jelentes a helyszinrol
casaubon
nagylaza, főpohárnok
casaubon
casaubon
Szuper volt a beszámoló, köszi. 🙂 Hogy tudtatok jegyhez jutni?
2 napja
Jelentes a helyszinrol
casaubon
nagylaza, főpohárnok
casaubon
2 napja
gamerkr Green Bay Packers 10 669 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

zacknorb
Hol kell aláírni?? 😊

2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 259 — Kinek mit intézett a kormánya
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 259 — Kinek mit intézett a kormánya
Kérdéses (questionable): Jaire Alexander CB, Corey Ballentine CB, Josh Jacobs RB, Jordan Love QB
Kétséges (doubtful): Josh Myers C
Out: Evan Williams S
3 napja
X lett október hónap védője az NFC-ben🤩
3 napja
 www.packers.com/news/packers-lions-injury-report-oct-31-2024?s=09

Jaire, Myers és sajnos a kiváló újonc safety Williams nem edzett ma, a többiek tudtak valamilyen munkát végezni.
3 napja
Nagyon várom a Lions elleni meccset.🙂 Annak ellenére, hogy nem mi vagyunk az esélyesek - és aggasztóan sok a csapatban a questionable -, kifejezetten bízom a győzelemben. Idén komoly teljesítmény lenne megnyerni a csoportot: nemcsak a presztízs miatt kellene a W, hanem ezért is. Ha mégse jön össze, azzal fogom vigasztalni magam, hogy a DET túl korán lendült csúcsformába.🙂
5 napja
JéBé Green Bay Packers 6 992
Keves posztnak all jol a taunting de a corner pont ilyen. 1v1 a hypolt skill playerek ellen akik egy 10 yardos ekapas utan is magyaraznak. Ennyit hagyjunk meg a cornereknek😀