Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 648
Remélem tényleg idejön.
Mondjuk nem lenne magasan a léc, csak felfelé lehetne menni.

több mint 4 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Belegondoltam, mától A-Rod az aktív irányítók közt a rangidős... (még Fitzmagicnél is 2 nappal korábban draftolták 😊 )
Azért 2-3 éve még nem lehetett ezt látni... Eli, Rivers, BigBen, TB, pik-pakk kihullottak előle...
Vajon még hány év van benne? Én akár még 3-4-et is mondanék, de ilyen korban a hanyatlás már gyorsan jöhet...
esz-ki-mo
Kort nézve Fitz az idősebb kb 10 nappal. 😀
alatriste
Remélem egyszer lesz még Packers rosteren is a visszavonulása előtt
Kampman
Jövőre jöhet, hozzánk meg jön ARod Hackett spanjához 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Belegondoltam, mától A-Rod az aktív irányítók közt a rangidős... (még Fitzmagicnél is 2 nappal korábban draftolták 😊 )
Azért 2-3 éve még nem lehetett ezt látni... Eli, Rivers, BigBen, TB, pik-pakk kihullottak előle...
Vajon még hány év van benne? Én akár még 3-4-et is mondanék, de ilyen korban a hanyatlás már gyorsan jöhet...
esz-ki-mo
alatriste
Remélem egyszer lesz még Packers rosteren is a visszavonulása előtt

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 834 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
esz-ki-mo

Liverpool Fc
több mint 4 éve
esz-ki-mo
2-3 év még talán.
De ő szerintem ezerszer hiúbb, mint pl. Big Ben, ezért olyan szezonokat már biztosan nem vállalna be, mint amiket Roethlisberger csinált a vége felé. Ha olyan állapotba kerül, akkor inkább visszavonul.

több mint 4 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 383
több mint 4 éve
hage Green Bay Packers 122 — balastyairem@citromail.hu
vagy féltucat GB ST segédzőnek nem GB jelentette az NFL-s karrier végét, eddig. Mindegyik profilt váltott egyébként és inkább a D-t vagy az O-t edzi
több mint 4 éve
SBL Green Bay Packers 2 709
GB 102 éve íródó történetének utolsó negyedében mindössze 3 GB ST vezető talált magának csapatot az NFL-ben és csak 1 STC pozicióban (másfél évtizede Mennengán kivül minden STC házon belülról érkezett, felkészül Rayna Stewart?)
hage
Neeee!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
GB 102 éve íródó történetének utolsó negyedében mindössze 3 GB ST vezető talált magának csapatot az NFL-ben és csak 1 STC pozicióban (másfél évtizede Mennengán kivül minden STC házon belülról érkezett, felkészül Rayna Stewart?)
több mint 4 éve
SBL Green Bay Packers 2 709
Úgy tűnik újabb nagyszerű szakembertől kell búcsút venni

Peszinter Ferenc
Istenem, mennyire vártam ezt a hírt!
több mint 4 éve

Peszinter Ferenc
Nem értem miért nem bíztunk benne h más elviszi tőlünk … kaptunk volna comp picket 😀
nando89
pedig egy Probowler edzőert igazán kapkodhatnának a csapatok
több mint 4 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 952
Úgy tűnik, lesz pár új arc az öltözőben és nemcsak a játékosok között
hage
Gondolom a védelem oldalán nem várható jelentős változás, így elsősorban az OL és a QB edzői posztot kell okosan pótolni.

Jajj, a ST-ről majd elfelejtkeztem! 😉
esz-ki-mo
OL edzonek elorelephet Luke Butkus, az eddigi asszisztens, aki mellesleg a Bears-legenda Dick Butkus unokaoccse.
casaubon
Elöre is lépett
 www.packers.com/news/5-things-to-know-about-new-packers-offensive-line-coach-luke-butkus?fbclid=IwAR1WBI9HosylJHj_omjlwpQ9xEoKI0pS9h9rBQRKq55kwejSCtMjp8tMUtw
több mint 4 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428

Peszinter Ferenc
Nem értem miért nem bíztunk benne h más elviszi tőlünk … kaptunk volna comp picket 😀
több mint 4 éve
több mint 4 éve
pecsi92 Green Bay Packers 512
Stenavich lett az Offensive Coordinator, ez akár Rodgers maradását segítheti kicsit.
több mint 4 éve
 www.espn.com/blog/new-orleans-saints/post/_/id/34976/no-calls-have-continued-to-haunt-saints-at-historic-rate
Utóbbi években a Packers az élbolyban van azok között a csapatok között, akinek az ellenfeleire a legkevesebb zászlót dobják. Már erre se lehet számítani... 😀
Peszinter Ferenc
inkább a nyugdíjba ment Payton
több mint 4 éve
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F0119%2Fr963466_1296x729_16-9.jpg
'No-calls' haunt the New Orleans Saints, numbers suggest its worse than one playoff call
Since 2018, the Saints have finished in the bottom three for penalties called against their opponents.

Utóbbi években a Packers az élbolyban van azok között a csapatok között, akinek az ellenfeleire a legkevesebb zászlót dobják. Már erre se lehet számítani... 😀
több mint 4 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
hage
Gondolom a védelem oldalán nem várható jelentős változás, így elsősorban az OL és a QB edzői posztot kell okosan pótolni.

esz-ki-mo
OL edzonek elorelephet Luke Butkus, az eddigi asszisztens, aki mellesleg a Bears-legenda Dick Butkus unokaoccse. QB-coach velhetoen kivulrol johet, illetve lehet, hogy TE-coach is kell, ha Outten megy Hacketthez OC-nek (most ez a pletyka).
ST-edzonek kis tulzassal barki johet, sokkal rosszabb nem lesz.
casaubon
St edzőnek ha találunk egy olyat aki képes azt elérni h legalább 11en menjenek fel a pályára már az masszív előre lépés lesz , olyan mélységben van az az egység h onnan már tényleg csak felfelé vezethet út...
több mint 4 éve
casaubon Green Bay Packers 3 897
hage

esz-ki-mo
OL edzonek elorelephet Luke Butkus, az eddigi asszisztens, aki mellesleg a Bears-legenda Dick Butkus unokaoccse. QB-coach velhetoen kivulrol johet, illetve lehet, hogy TE-coach is kell, ha Outten megy Hacketthez OC-nek (most ez a pletyka).
ST-edzonek kis tulzassal barki johet, sokkal rosszabb nem lesz.
több mint 4 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 383
hage

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 380
Stenavich-nek örülök.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megvan Hackett utódja OC-ben:
több mint 4 éve
SGBP 344
Úgy néz ki Getsy a top jelölt a Bears-nel OC-nek, ő hívná a játékokat is..

Közben:
The #Packers interviewed #Chargers TEs coach Kevin Koger and are expected to interview #Eagles QB coach Brian Johnson for their vacant OC job, sources say. Luke Getsy and Adam Stenavich are the top in-house candidates.