Green Bay Packers
Mondjuk nem lenne magasan a léc, csak felfelé lehetne menni.
#Packers coach Matt LaFleur has been in talks with Las Vegas Raiders special teams coach / interim coach Rich Bisaccia bout becoming the #Packers' special teams coach, according to two sources. Packers will have to pay a lot to get him and they may be willing to do it.
— Tom Silverstein (@TomSilverstein) February 5, 2022
Jövőre jöhet, hozzánk meg jön ARod Hackett spanjához 😉Remélem egyszer lesz még Packers rosteren is a visszavonulása előttBelegondoltam, mától A-Rod az aktív irányítók közt a rangidős... (még Fitzmagicnél is 2 nappal korábban draftolták 😊 )Kort nézve Fitz az idősebb kb 10 nappal. 😀
Azért 2-3 éve még nem lehetett ezt látni... Eli, Rivers, BigBen, TB, pik-pakk kihullottak előle...
Vajon még hány év van benne? Én akár még 3-4-et is mondanék, de ilyen korban a hanyatlás már gyorsan jöhet...
esz-ki-mo
alatriste
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Remélem egyszer lesz még Packers rosteren is a visszavonulása előttBelegondoltam, mától A-Rod az aktív irányítók közt a rangidős... (még Fitzmagicnél is 2 nappal korábban draftolták 😊 )Kort nézve Fitz az idősebb kb 10 nappal. 😀
Azért 2-3 éve még nem lehetett ezt látni... Eli, Rivers, BigBen, TB, pik-pakk kihullottak előle...
Vajon még hány év van benne? Én akár még 3-4-et is mondanék, de ilyen korban a hanyatlás már gyorsan jöhet...
esz-ki-mo
alatriste
Belegondoltam, mától A-Rod az aktív irányítók közt a rangidős... (még Fitzmagicnél is 2 nappal korábban draftolták 😊 )Kort nézve Fitz az idősebb kb 10 nappal. 😀
esz-ki-mo

Liverpool Fc
Vajon még hány év van benne? Én akár még 3-4-et is mondanék, de ilyen korban a hanyatlás már gyorsan jöhet...2-3 év még talán.
esz-ki-mo
De ő szerintem ezerszer hiúbb, mint pl. Big Ben, ezért olyan szezonokat már biztosan nem vállalna be, mint amiket Roethlisberger csinált a vége felé. Ha olyan állapotba kerül, akkor inkább visszavonul.
GB 102 éve íródó történetének utolsó negyedében mindössze 3 GB ST vezető talált magának csapatot az NFL-ben és csak 1 STC pozicióban (másfél évtizede Mennengán kivül minden STC házon belülról érkezett, felkészül Rayna Stewart?)Neeee!!!!!!!!!!
hage
Úgy tűnik újabb nagyszerű szakembertől kell búcsút venniIstenem, mennyire vártam ezt a hírt!
Maurice Drayton will not return as #Packers special teams coordinator, a source said. Story to come shortly.
— Tom Silverstein (@TomSilverstein) February 1, 2022
Peszinter Ferenc
pedig egy Probowler edzőert igazán kapkodhatnának a csapatokÚgy tűnik újabb nagyszerű szakembertől kell búcsút venniNem értem miért nem bíztunk benne h más elviszi tőlünk … kaptunk volna comp picket 😀
Maurice Drayton will not return as #Packers special teams coordinator, a source said. Story to come shortly.
Peszinter Ferenc
nando89
Elöre is lépettOL edzonek elorelephet Luke Butkus, az eddigi asszisztens, aki mellesleg a Bears-legenda Dick Butkus unokaoccse.Úgy tűnik, lesz pár új arc az öltözőben és nemcsak a játékosok közöttGondolom a védelem oldalán nem várható jelentős változás, így elsősorban az OL és a QB edzői posztot kell okosan pótolni.
hage
Jajj, a ST-ről majd elfelejtkeztem! 😉
esz-ki-mo
casaubon
www.packers.com/news/5-things-to-know-about-new-packers-offensive-line-coach-luke-butkus?fbclid=IwAR1WBI9HosylJHj_omjlwpQ9xEoKI0pS9h9rBQRKq55kwejSCtMjp8tMUtw
Úgy tűnik újabb nagyszerű szakembertől kell búcsút venniNem értem miért nem bíztunk benne h más elviszi tőlünk … kaptunk volna comp picket 😀
Peszinter Ferenc
www.espn.com/blog/new-orleans-saints/post/_/id/34976/no-calls-have-continued-to-haunt-saints-at-historic-rateinkább a nyugdíjba ment Payton
Utóbbi években a Packers az élbolyban van azok között a csapatok között, akinek az ellenfeleire a legkevesebb zászlót dobják. Már erre se lehet számítani... 😀
Peszinter Ferenc
Utóbbi években a Packers az élbolyban van azok között a csapatok között, akinek az ellenfeleire a legkevesebb zászlót dobják. Már erre se lehet számítani... 😀
St edzőnek ha találunk egy olyat aki képes azt elérni h legalább 11en menjenek fel a pályára már az masszív előre lépés lesz , olyan mélységben van az az egység h onnan már tényleg csak felfelé vezethet út...OL edzonek elorelephet Luke Butkus, az eddigi asszisztens, aki mellesleg a Bears-legenda Dick Butkus unokaoccse. QB-coach velhetoen kivulrol johet, illetve lehet, hogy TE-coach is kell, ha Outten megy Hacketthez OC-nek (most ez a pletyka).Úgy tűnik, lesz pár új arc az öltözőben és nemcsak a játékosok közöttGondolom a védelem oldalán nem várható jelentős változás, így elsősorban az OL és a QB edzői posztot kell okosan pótolni.
hage
esz-ki-mo
ST-edzonek kis tulzassal barki johet, sokkal rosszabb nem lesz.
casaubon
OL edzonek elorelephet Luke Butkus, az eddigi asszisztens, aki mellesleg a Bears-legenda Dick Butkus unokaoccse. QB-coach velhetoen kivulrol johet, illetve lehet, hogy TE-coach is kell, ha Outten megy Hacketthez OC-nek (most ez a pletyka).Úgy tűnik, lesz pár új arc az öltözőben és nemcsak a játékosok közöttGondolom a védelem oldalán nem várható jelentős változás, így elsősorban az OL és a QB edzői posztot kell okosan pótolni.
hage
esz-ki-mo
ST-edzonek kis tulzassal barki johet, sokkal rosszabb nem lesz.
Úgy tűnik, lesz pár új arc az öltözőben és nemcsak a játékosok közöttGondolom a védelem oldalán nem várható jelentős változás, így elsősorban az OL és a QB edzői posztot kell okosan pótolni.
hage
The #Packers are promoting Adam Stenavich to offensive coordinator, sources tell me and @TomPelissero.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 30, 2022
Stenavich replaces Nathaniel Hackett, who hoped to bring him along to Denver. The path is now clear for Luke Getsy to be the #Bears OC. That is expected to be official soon.
Közben:
The #Packers interviewed #Chargers TEs coach Kevin Koger and are expected to interview #Eagles QB coach Brian Johnson for their vacant OC job, sources say. Luke Getsy and Adam Stenavich are the top in-house candidates.