NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 815 — beers & Packers
Igen, teljesen egyetértek. Ha normális draft lett volna, akkor három forduló után nem ez a szégyenletes 3-0 lenne a mérlegünk, hanem sokkal-sokkal jobb. És talán Rodgers is élvezné picit a játékot.
Szóval: peace.
nagylaza
Magyarázd el, légy szives, hogy mivel is járult hozzá ez a draft és főleg az eleje a mostani jó szerepléshez!
Ja, Rodgerst felbaszták agyilag és most újra ég benne a tűz.
Vagy ezért játszik most úgy, ahogy vagy azért mert egy kicsit jobban összecsiszolódott LaFleur rendszerével.
Mindenesetre egy elsőkör és 2 negyedik talán egy kicsit sok volt egy motivációs kísérlethez.
SBL
Ha jól emlékszem, a draft idején a topikban temetési harangok szóltak a Love pick után. Sokan azonnal tudni vélték, hogy ez ARod elárulása, egy klasszis QB utolsó éveinek a feláldozása, ami minimum gyalázat. (Ja, és a passzjátéknak ezzel vége is, szörnyűség.)
Ehhez képest most az van, hogy három forduló után a Packers tette fel a legtöbb pontot a táblára. Nemcsak a csoportban vagy a főcsoportban, hanem az egész ligában. Rodgers láthatóan teljesen jól érzi magát a pályán, remekül megvédik (tudom, rövidebb ideig tartja meg a labdát), együtt van a csapat és MLF. Nálunk pedig még mindig a draft miatt megy a kesergés. Vicces. Soha nagyobb bajunk ne legyen.
A vak is látja, hogy a legnagyobb gondok nem az O-val, hanem a futás elleni D-vel vannak. Inkább azzal kellene végre kezdeni valamit.
nagylaza
Tok igaz , elmondtad mi a gond !Akkor miért nem a védelembe draftoltunk ? Miért egy full season inaktív qb egy 3 . Számú futó és egy Te-Fulback hibrid jött az első 3 körben , hisz a vak is látja mi a gond ☺️

Pont ez miatt faj megjobban ez a draft , mert igen azt én is megadom h Aaron és az MLF rendszer kezd nagyon jól kinezni , de azért azt fogadjuk el h az első körökben jött 3 olyan ember akinek ehhez mennyi köze van ? 0 Ahelyett h jött volna egy Dt-Lb-wr harmas mindneki döntse el melyik mikor .
nando89
Nem tudom a választ, de - leírtam már néhányszor - azért azt fogadjuk el, hogy amit mi látunk kívülről, MLF-ék sokkal jobban látják belülről.
több mint 5 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 364
Apropó: emlékeztek még, hogy a "szakértők egybehangzó véleménye" szerint melyik csapatnak sikerült legjobban az idei draftja? (Nem ér lesni.)
nagylaza
Justin Jefferson le is hozott egy monster game-t, sztem többet tudna adni az offense-nek mint Love 😃
Nando tökéletesen megfogalmazta, h mik a gondok.
több mint 5 éve
Apropó: emlékeztek még, hogy a "szakértők egybehangzó véleménye" szerint melyik csapatnak sikerült legjobban az idei draftja? (Nem ér lesni.)
nagylaza
Tudom, tudom!!

Vikes, ugye?

Mit nyertem?
Indubitably
Jesz!
Nyereményként pedig fogadd őszinte gratulációmat!😊
több mint 5 éve
Indubitably Green Bay Packers 539
nagylaza
Tudom, tudom!!

Vikes, ugye?

Mit nyertem?

Szerkesztette: Indubitably

I... don't care... John.
több mint 5 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 362
Igen, teljesen egyetértek. Ha normális draft lett volna, akkor három forduló után nem ez a szégyenletes 3-0 lenne a mérlegünk, hanem sokkal-sokkal jobb. És talán Rodgers is élvezné picit a játékot.
nagylaza
Magyarázd el, légy szives, hogy mivel is járult hozzá ez a draft és főleg az eleje a mostani jó szerepléshez!
Vagy ezért játszik most úgy, ahogy vagy azért mert egy kicsit jobban összecsiszolódott LaFleur rendszerével.
Mindenesetre egy elsőkör és 2 negyedik talán egy kicsit sok volt egy motivációs kísérlethez.
SBL
Ha jól emlékszem, a draft idején a topikban temetési harangok szóltak a Love pick után. Sokan azonnal tudni vélték, hogy ez ARod elárulása, egy klasszis QB utolsó éveinek a feláldozása, ami minimum gyalázat. (Ja, és a passzjátéknak ezzel vége is, szörnyűség.)
Ehhez képest most az van, hogy három forduló után a Packers tette fel a legtöbb pontot a táblára. Nemcsak a csoportban vagy a főcsoportban, hanem az egész ligában. Rodgers láthatóan teljesen jól érzi magát a pályán, remekül megvédik (tudom, rövidebb ideig tartja meg a labdát), együtt van a csapat és MLF. Nálunk pedig még mindig a draft miatt megy a kesergés. Vicces. Soha nagyobb bajunk ne legyen.
A vak is látja, hogy a legnagyobb gondok nem az O-val, hanem a futás elleni D-vel vannak. Inkább azzal kellene végre kezdeni valamit.
nagylaza
Tok igaz , elmondtad mi a gond !Akkor miért nem a védelembe draftoltunk ? Miért egy full season inaktív qb egy 3 . Számú futó és egy Te-Fulback hibrid jött az első 3 körben , hisz a vak is látja mi a gond ☺️

Pont ez miatt faj megjobban ez a draft , mert igen azt én is megadom h Aaron és az MLF rendszer kezd nagyon jól kinezni , de azért azt fogadjuk el h az első körökben jött 3 olyan ember akinek ehhez mennyi köze van ? 0 Ahelyett h jött volna egy Dt-Lb-wr harmas mindneki döntse el melyik mikor .

Szerkesztette: nando89
több mint 5 éve
több mint 5 éve
nagylaza
SBL
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 948
PFF szerint ARod(akit tavaly már sokan még innen is nyugdíjaztak volna..) a legjobb QB eddig megelőzve Wilson-t és Mahomes-t.
Azért most nem jönne rosszul egy első körös ILB v DT esetleg TE v WR, de Love jobban kellett 😀 😀 😀
Egyébként ARod-nak tavaly sem volt rossz éve, nem rajta múlt a SF-i vereség és ez a védelem most sem lesz elég egy SB runra, sajnos.
Amúgy a NO-i meccsen dobta a 2.TD-jét ami első körösnek ment. Peyton kb 290 ilyet dobott.
Pep71
Pár évig kiégett, de már újból meggyulladt 😊
több mint 5 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 362
PFF szerint ARod(akit tavaly már sokan még innen is nyugdíjaztak volna..) a legjobb QB eddig megelőzve Wilson-t és Mahomes-t.
Azért most nem jönne rosszul egy első körös ILB v DT esetleg TE v WR, de Love jobban kellett 😀 😀 😀
Egyébként ARod-nak tavaly sem volt rossz éve, nem rajta múlt a SF-i vereség és ez a védelem most sem lesz elég egy SB runra, sajnos.
Amúgy a NO-i meccsen dobta a 2.TD-jét ami első körösnek ment. Peyton kb 290 ilyet dobott.
Pep71
Es mind a 2 elso korosnek meno TD passzt Marcedes Lewis kapta el - azert ez eleg feketehumor, vagy inkabb szomoru.
Mi lett volna Arod karrierjeben, ha 10 ev alatt az O-be is draftol a csapat vkit az 1. korben?!
jossbeaumont
Ez az első körös dolog egy statisztikai baromság érdekesség csupán. Lehet, hogy ARod passzolt a legtöbbet olyannak, akinek 6 lábujja van...

Mi lett volna, ha... Hány első körös elkapót soroljak, aki Davante Adams, Jordy Nelson, vagy a 7. körös Donald Driver nyomába se érhet?
James007
Azt hiszem ennél takarekosabban baromsagozom le mas velemenyet. Ettol fuggetlenul, a statisztikai (matematikai) szabalyszerusegek nem baromsagok. Adams es Nelson az utobbi 5 ev legjobban teljesito elkapoi voltak (nem csak statisztikailag, de még ránézésre is), ok mindketten a mi esetunkben legmagasabb, 2. köros kivalasztottak voltak. Nem azt mondtam, hogy aki nem elso koros, az nyomi, sose lesz belole semmi,hanem, hogy a statisztika igazolja, hogy akik a legjobbak az egyetemi evek alatt, nagyobb esellyel(de nyilvan nem tutira) lesznek jo jatekosok kesobb is. A draft a tehetseg vasara. A szabalyt en inkabb forditva latom: akikbe a draftvarazslok belelatták a titkos tehetseget, ritkabban valnak be (Trubisky, amit eddig lattam Love). Szerintem egy Arod szintű iranyitonak tíz ev alatt jart volna, már csak a megbecsules jelekent is, egy elso koros "esély".
De ez csak a velemenyem, bocs.
jossbeaumont
Nagyjából, de bontsuk sztm két részre az Aarod korszakot.
Az elso 4-5-6 évben sztm magyarázható és elfogadható h nem volt wr magas pick. Mert Volt James Jones , Greg Jenings ,Jordy Nelson , Randall Cobb , és jött még Adams is ...és az O jol is futott, a baj ott kezdődött mikor a felsorolt emberek elmentek /visszavonultak nem jött utánpotlás sem a piacról sem draftról, úgy 2015 után már nagyon kellett volna .

Szerkesztette: nando89
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!
Pep71
311 a pontos szám

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 199
Pep71
Es mind a 2 elso korosnek meno TD passzt Marcedes Lewis kapta el - azert ez eleg feketehumor, vagy inkabb szomoru.
Mi lett volna Arod karrierjeben, ha 10 ev alatt az O-be is draftol a csapat vkit az 1. korben?!
jossbeaumont
Ez az első körös dolog egy statisztikai baromság érdekesség csupán. Lehet, hogy ARod passzolt a legtöbbet olyannak, akinek 6 lábujja van...

Mi lett volna, ha... Hány első körös elkapót soroljak, aki Davante Adams, Jordy Nelson, vagy a 7. körös Donald Driver nyomába se érhet?
James007
Azt hiszem ennél takarekosabban baromsagozom le mas velemenyet. Ettol fuggetlenul, a statisztikai (matematikai) szabalyszerusegek nem baromsagok. Adams es Nelson az utobbi 5 ev legjobban teljesito elkapoi voltak (nem csak statisztikailag, de még ránézésre is), ok mindketten a mi esetunkben legmagasabb, 2. köros kivalasztottak voltak. Nem azt mondtam, hogy aki nem elso koros, az nyomi, sose lesz belole semmi,hanem, hogy a statisztika igazolja, hogy akik a legjobbak az egyetemi evek alatt, nagyobb esellyel(de nyilvan nem tutira) lesznek jo jatekosok kesobb is. A draft a tehetseg vasara. A szabalyt en inkabb forditva latom: akikbe a draftvarazslok belelatták a titkos tehetseget, ritkabban valnak be (Trubisky, amit eddig lattam Love). Szerintem egy Arod szintű iranyitonak tíz ev alatt jart volna, már csak a megbecsules jelekent is, egy elso koros "esély".
De ez csak a velemenyem, bocs.
több mint 5 éve
SBL Green Bay Packers 2 617
nagylaza
több mint 5 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Pep71
jossbeaumont

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Pep71
több mint 5 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 364

Szerkesztette: Pep71
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Kirksey-re már most azt irják hogy a bye-week után térhet csak vissza (legjobb esetben)
gamerkr
Jelentkezzen, aki nem sejtette, hogy igy lesz (ahogy minden eveben). A jo hir, h nem erzodott a hianya a palyan, es ez nem dicseret...
Viszont Keke 2 sacks, 2 quarterback hits, 2 tackles, 1 pass defense, 1 forced a fumble (on one of the sacks).
😀
több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 561 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Kirksey-re már most azt irják hogy a bye-week után térhet csak vissza (legjobb esetben)

több mint 5 éve
Egy jó csapatot sikerült megverni. Brees mai számai és főleg Kamara játéka a legtöbbször W-t érnek.
Amit sajnálok az a két ordas bírói tévedés (a "horse-collar tackle" + a DPI az elkaphatatlanra). Ezek nélkül is meglett volna, de így nekem személy szerint nem teljes az örömöm. Jó lenne már egy meccs ilyenek nélkül, gondolom az sem jeletene automatikus L-t.
Tactful Cactus
Kamara... Ne is mondd! Időnként teljesen szétzilálta a D-t, egymaga tartotta meccsben a Szenteket.
A trendi szakértői kánon szerint, ugyebár, a futók képességeinek nincs különösebb jelentősége (fölösleges nagy pénzt adni nekik), a játékrendszer a lényeg. Érdekelne, mennyiben tartják fenn a véleményüket, ha megnézik, mit produkál Kamara, vagy akár tőlünk AJ.
több mint 5 éve
Nem lattam a meccset (egyelore) de azthittem itt nagyobb oromkodes lesz😀 Vagy most egy ujabb gyenge csapatot vertunk?
JéBé
Egyelőre úgy vagyok vele: túl szép, hogy igaz legyen.
több mint 5 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 144
Egy jó csapatot sikerült megverni. Brees mai számai és főleg Kamara játéka a legtöbbször W-t érnek.
Amit sajnálok az a két ordas bírói tévedés (a "horse-collar tackle" + a DPI az elkaphatatlanra). Ezek nélkül is meglett volna, de így nekem személy szerint nem teljes az örömöm. Jó lenne már egy meccs ilyenek nélkül, gondolom az sem jelentene automatikus L-t.

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 681 — playoffs???
Grat a gyozelemhez!

több mint 5 éve
No.
Ma éjszaka megtanultam, hogy lehet (lényegében) WR1 nélkül, jól menő futás nélkül, pass rush nélkül és hatékony futásvédekezés nélkül meccset nyerni, ráadásul a NO ellen.
Nem hiszem, hogy A-Rod-on kívül ezt bárki meg tudta volna csinálni (no persze kellett hozzá Lazard 2 nagy elkapása, Z. Smith villanása meg Crosby biztos lába is, de én a credit 90 %át azért Rodgersnek adnám.)

Jó lenne, ha lassan meggyógyulnának a kulcsjátékosok...
esz-ki-mo
Tegyünk hozzá még valakit, akit meccs közben méltatlanul keveset emlegettünk: Tonyan. (Bónusz: Stern.)
több mint 5 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 370
No.
Ma éjszaka megtanultam, hogy lehet (lényegében) WR1 nélkül, jól menő futás nélkül, pass rush nélkül és hatékony futásvédekezés nélkül meccset nyerni, ráadásul a NO ellen.
Nem hiszem, hogy A-Rod-on kívül ezt bárki meg tudta volna csinálni (no persze kellett hozzá Lazard 2 nagy elkapása, Z. Smith villanása meg Crosby biztos lába is, de én a credit 90 %át azért Rodgersnek adnám.)

Jó lenne, ha lassan meggyógyulnának a kulcsjátékosok...