Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 5 éve
122 pont három meccsen ,tavaly ez 6 meccs alatt volt meg , ugy h idén ebből majd két meccsen Adams nem is volt . Egyértelmű h léptünk előre ezen az oldalon , sokkal változatosabb játék ..kimondottan jol keverget Mlf , - az a 4. kisérlet mikor behivta a középső futást. Azon kivül kifejezetten jo plant rakott le , sokat használtuk a Te-ket, szépen el lettek osztva labdák.3 meccs után nem vesztettünk labdát !
Aaron továbbra is extra és felszabadult , Mvs-t túl dobta talán 2x de ezen kívűl hiba nélkül , és Adams hiányában is jól haladtunk , sztm alakul közte és Mlf közt a kémia ,reakciókat nézve .
Lazard szépen előre tudott lépni Davante hiányában .
A Támadó falra továbbra sem lehet egy rossz szót sem szólni , három meccsen 2 sacket engedtek , pedig volt bőven sérülés is , nyilván ebben szerepe van annak is Aarod sokkal gyorsabban szabadul labdáktól ,és Turner játszott Wagner helyén érdekes .. de nem volt vele gond.
Crosby pedig hihetetlen magabiztosan rugdos idén !
Védelem ..hat az olyan amilyen ..nyelik a yardokat tisztességesen de Zadarius labdaszerzése volt sztm a döntö momentum .Clarkal jobb lesz azért .Keke 2 sacket nem láttam jönni 😀
Summers semmivel nem volt rosszabb mint Kirksey sőt..
Alexander is rendben volt majdnem lett egy pick is .
Nem egy jo egység de ha meccseként szereznek 1-2 labdát az sokszor elég lehet majd .
Alakul ez 😊 3-0 , jön a falcons remélem 1 hétig marad még náluk Quinn .
több mint 5 éve
Nem lattam a meccset (egyelore) de azthittem itt nagyobb oromkodes lesz😀 Vagy most egy ujabb gyenge csapatot vertunk?
több mint 5 éve
az miRodgers with the no look 😱😱 @AaronRodgers12 @packers pic.twitter.com/1Q4QdC9m6c
— The Checkdown (@thecheckdown) September 28, 2020
több mint 5 éve
Adok-kapok pisztolyparbajban barki ellen jok lehetunk. Ezt az Arod-ot evek ota nem lattuk, de imadom nezni, amikor kielezett helyzetben is vigyorog. Ugyanakkor a meccset ma is MLF nyerte meg.De ha tuljut az ellenfel a D-lineunkon akkor nevetseges, ami kovetkezik.
Kar a SB almokrol beszelgetni, amig ebben nincs elorelepes.
több mint 5 éve
Számomra a két legfontosabb tanulság most, hogy az éjszakai meccseket nem véletlenül nem nagyon nézem élőben az utóbbi években, illetve, hogy Breest még egy járvány se tántorítja el a fura kéznyalogatásától.Ma te is jól játszottál, Feri! 😀
Peszinter Ferenc
több mint 5 éve
Számomra a két legfontosabb tanulság most, hogy az éjszakai meccseket nem véletlenül nem nagyon nézem élőben az utóbbi években, illetve, hogy Breest még egy járvány se tántorítja el a fura kéznyalogatásától.
több mint 5 éve
Így hogy Adams nincs, EQ meg korabban IR: MVS, Lazard és Malik Taylor az összes elkapó az aktív kereten. Bold prediction: Regie Begelton aktivalasra kerul (Nem tudom meddig kell ezt bejelenteni) es lesz elkapott yardja😄Nagyon szurkoltam, hogy ő kapja a helyet 😕
amaru
Szerintem Shep' mar "le"bizonyitott, es en ugy ezem a jol sikerult edzotabor utan jarna Reggie-nek is egy esely.
több mint 5 éve
Érdekes ez a Shepherd sztori, tavaly kivalo preseason utan roster hely Allan Lazard elott (!) majd teritett betli es roster cut. Nem gondoltam volna hogy valaha csapatot fog még de a fotelbol nehez megitelni, remeljuk bevalik.The Green Bay Packers signed TE John Lovett (love-it) and WR Darrius Shepherd to the active roster from the practice squad and elevated DL Billy Winn from the practice squad to the active roster for gameday.Így hogy Adams nincs, EQ meg korabban IR: MVS, Lazard és Malik Taylor az összes elkapó az aktív kereten. Bold prediction: Regie Begelton aktivalasra kerul (Nem tudom meddig kell ezt bejelenteni) es lesz elkapott yardja😄Magam részéről szívesen megnézném Begeltont. Igen, a packers.com szerint még a tarcsiban van, de azt se mindig frissítik rendesen. Majd látjuk...
amaru
nagylaza
casaubon
több mint 5 éve
Ugye a doubtful 25%-os pályára lépési vszínűséget takar elméletben.Gyakorlatban (egy idényre vetítve) a doubtful minősítésű játékosok 4%-a szokott aktív lenni.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Halkan jegyzem meg, h Devante "csak" doubtful, és hagyjuk is főni a levében a NO védőkordinátorát, hogy végül játszik-e. Állítólag a bemelegítésnél dönt a csapat róla.
I... don't care... John.
több mint 5 éve
Azért a tippmixen nem festenek túl jól az esélyeink. Régen fogadtam már (utoljára akkor, amikor Hándli volt a beugró QB😊), de könnyen lehet, hogy most megteszem a Packers W-t. Hülyeség?A mult heti Saintset latva nem 😊 de tartok tole, hogy most osszeszedik magukat.
nagylaza
több mint 5 éve
Azért a tippmixen nem festenek túl jól az esélyeink. Régen fogadtam már (utoljára akkor, amikor Hándli volt a beugró QB😊), de könnyen lehet, hogy most megteszem a Packers W-t. Hülyeség?
több mint 5 éve
Akkor így jártunk.The Green Bay Packers signed TE John Lovett (love-it) and WR Darrius Shepherd to the active roster from the practice squad and elevated DL Billy Winn from the practice squad to the active roster for gameday.Így hogy Adams nincs, EQ meg korabban IR: MVS, Lazard és Malik Taylor az összes elkapó az aktív kereten. Bold prediction: Regie Begelton aktivalasra kerul (Nem tudom meddig kell ezt bejelenteni) es lesz elkapott yardja😄Magam részéről szívesen megnézném Begeltont. Igen, a packers.com szerint még a tarcsiban van, de azt se mindig frissítik rendesen. Majd látjuk...
amaru
nagylaza
casaubon
több mint 5 éve
The Green Bay Packers signed TE John Lovett (love-it) and WR Darrius Shepherd to the active roster from the practice squad and elevated DL Billy Winn from the practice squad to the active roster for gameday.Így hogy Adams nincs, EQ meg korabban IR: MVS, Lazard és Malik Taylor az összes elkapó az aktív kereten. Bold prediction: Regie Begelton aktivalasra kerul (Nem tudom meddig kell ezt bejelenteni) es lesz elkapott yardja😄Magam részéről szívesen megnézném Begeltont. Igen, a packers.com szerint még a tarcsiban van, de azt se mindig frissítik rendesen. Majd látjuk...
amaru
nagylaza
több mint 5 éve
Így hogy Adams nincs, EQ meg korabban IR: MVS, Lazard és Malik Taylor az összes elkapó az aktív kereten. Bold prediction: Regie Begelton aktivalasra kerul (Nem tudom meddig kell ezt bejelenteni) es lesz elkapott yardja😄Magam részéről szívesen megnézném Begeltont. Igen, a packers.com szerint még a tarcsiban van, de azt se mindig frissítik rendesen. Majd látjuk...
amaru
több mint 5 éve
Így hogy Adams nincs, EQ meg korabban IR: MVS, Lazard és Malik Taylor az összes elkapó az aktív kereten. Bold prediction: Regie Begelton aktivalasra kerul (Nem tudom meddig kell ezt bejelenteni) es lesz elkapott yardja😄
több mint 5 éve
Puff, ennyit a memóriámról. Fogadni mertem volna rá, hogy háromnál nem többet.4 meccset hagyott ki, 4 győzelem lett azokon.Remélem Adams annyira fog hiányozni, mint tavaly, aztán akkor hagyja ki nyugodtan a jövő heti meccset is, utána meg úgyis Bye week jön.Az még megvan, hogy kevés meccset hagyott ki, de arra már nem emlékszem, mennyit. Kettőt?
Peszinter Ferenc
nagylaza
Peszinter Ferenc
több mint 5 éve
4 meccset hagyott ki, 4 győzelem lett azokon.Remélem Adams annyira fog hiányozni, mint tavaly, aztán akkor hagyja ki nyugodtan a jövő heti meccset is, utána meg úgyis Bye week jön.Az még megvan, hogy kevés meccset hagyott ki, de arra már nem emlékszem, mennyit. Kettőt?
Peszinter Ferenc
nagylaza
több mint 5 éve
Az FK szerint Adams a csapat "egyetlen jó" elkapója.Ezzel nehezen tudok kivetelesen vitaba szallni. Tobbiekkel szemben rettento melyen vannak az elvarasaink es ha netan elkapnak egy-egy vallalhato meccset elhisszuk nekik.
nagylaza
több mint 5 éve
Remélem Adams annyira fog hiányozni, mint tavaly, aztán akkor hagyja ki nyugodtan a jövő heti meccset is, utána meg úgyis Bye week jön.Az még megvan, hogy kevés meccset hagyott ki, de arra már nem emlékszem, mennyit. Kettőt?
Peszinter Ferenc
több mint 5 éve
Remélem Adams annyira fog hiányozni, mint tavaly, aztán akkor hagyja ki nyugodtan a jövő heti meccset is, utána meg úgyis Bye week jön.
több mint 5 éve
Most, hogy nincs Adams/Thomas, elvileg mindkét oldalon a futójátéknak kellene dominálnia. Tehát: minden valószínűség szerint sok passz lesz😊. Kíváncsi vagyok, milyen trükkös playeket vesznek elő a mellényzsebből.Furcsa, de azon veszem észre magam, hogy úgy várom ezt a meccset, mintha már PO lenne.😊
több mint 5 éve
Nem orulok annyira, hogy a NO-nal Hill-nek(kösz' McCarthy) es Cook-nak is van "elszamolni valoja" velunk. Az ilyen plusz motivacio + hazai palya sose orom...Brees-t meg szerintem jol felhuzta a sajto a szokasos (mint TB, Rodgers, Big Ben stb.) "ványadt öregember már, se karerő, se pontosság" szoveggel.
Ha se Adams, se Thomas nem jatszik, az vegulis igazsagos.
😉
Thomasról van hír? Az utolsó, amit olvastam róla, hogy csütörtökön még nem edzett.Out
AaronRoberts
több mint 5 éve
Szerintem a korrekt megfogalmazás: a csapat "legjobb elkapója". Esetleg: "kiemelkedően legjobb elkapója".Az FK szerint Adams a csapat "egyetlen jó" elkapója.Hát, a többiek az utóbbi években tényleg inkább abban tűntek ki,hogy vicces a nevük.
nagylaza
Kampman
több mint 5 éve
Az FK szerint Adams a csapat "egyetlen jó" elkapója.Hát, a többiek az utóbbi években tényleg inkább abban tűntek ki,hogy vicces a nevük.
nagylaza