NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 5 éve
JéBé Green Bay Packers 7 748
Nagyon jol nez ki ez Offense, terdre LaFleur elott oszinten.
több mint 5 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 199
Tonyan tigrisbukfenc utani TDje mar tenyleg a raadas 😀
Erdekes, hogy MLF a meccslabdat nem neki, hanem Za' Smith-nek adta. Alighanem tenyleg jo pszichologus is...
Megprobaltam osszeszedni kik maradtak ki/estek ki a csapatbol a meccsre/meccsen, de elfaradtam a felénél...
Mindenesetre "B csapatbol" Arod es MLF kihozta a maximumot. Nagyon erosen hisz magaban az a csapat, aki ezt megcsinalta. A hazai palya is segit, de nem baj, hogy a roster vege is kapott lehetoseget.
több mint 5 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 362
Ez az offense óriásit lépett előre, emelem kalapom MLF és a stábja előtt!!
WR1 és WR2 nélkül, ilyen meccset lehozni, nem semmi.
Jamaal újra előkerült elkapásokban is, Tonyan 3TD 😀 😀, Malik Taylor is csinált fontos 3rd down-t, elképesztően szét volt szórva a labda.
Igazuk volt sokaknak tavaly, ARod nem éri meg a pénzét, miatta sz.r a csapat 😀 😀 a legdurvább az emberben, hogy nincsenek homály passzai, lassan el is felejtik a GB szurkolók mi az az INT, hihetetlen.
1214 yard, 70.5%, 13TD, 0 INT, 128,4 Rating, nem vészes.
Védelem is jó volt, Zada egy állat, Clark még dobhat a futás ellen, akkor talán lehet esély a PO-ban is, mert idén a védelmek mindenhol igen gyengék.
Go Pack Go!
Pep71
ARod egész karrierje erről szól. Látta mit csinált az öreg Brett és szerintem megfogadta, hogy ő vigyázni fog a labdára. Fényévekre ver minden más valaha volt iskeres NFL irányítót a TD/INT arányával. 4.5-on áll most, a 2. Wilson (aki szintén elég jól vigyáz a zsugára, főleg mostanában) ~3.5. Majd Brady 3.

Amúgy a TO mutató rengeteget jelent ebben a sportban. Ha te vigyázol a labdára a védelem megnéha szerez akkor már piszok jó kiinduló helyzetben vagy.
alatriste
Ennek ellenére 1 SB-n játszott csak, ez nagyon sajnálatos, nagyon ritkán volt átlagosnál jobb védelem mellette.
TO mutató idén még többet érhet, mert a védelmek nagyon nem tudnak mit kezdeni az Offensekkel, nem tudom, hogy mi lehet az oka, de nagyon feltűnően sok pont van szinte az összes meccsen, pedig nagy szabályváltozás nem volt, de a Packers-nek jobb ez, sztem.
Pep71
Ez így van , talán az Offseason hiánya?! Illetve ami tény a támadó falakra liga szinten nem jön annyi zászló.
több mint 5 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 364
Jamaal újra előkerült elkapásokban is, Tonyan 3TD 😀 😀, Malik Taylor is csinált fontos 3rd down-t, elképesztően szét volt szórva a labda.
Igazuk volt sokaknak tavaly, ARod nem éri meg a pénzét, miatta sz.r a csapat 😀 😀 a legdurvább az emberben, hogy nincsenek homály passzai, lassan el is felejtik a GB szurkolók mi az az INT, hihetetlen.
Védelem is jó volt, Zada egy állat, Clark még dobhat a futás ellen, akkor talán lehet esély a PO-ban is, mert idén a védelmek mindenhol igen gyengék.
Go Pack Go!
Pep71
ARod egész karrierje erről szól. Látta mit csinált az öreg Brett és szerintem megfogadta, hogy ő vigyázni fog a labdára. Fényévekre ver minden más valaha volt iskeres NFL irányítót a TD/INT arányával. 4.5-on áll most, a 2. Wilson (aki szintén elég jól vigyáz a zsugára, főleg mostanában) ~3.5. Majd Brady 3.

Amúgy a TO mutató rengeteget jelent ebben a sportban. Ha te vigyázol a labdára a védelem megnéha szerez akkor már piszok jó kiinduló helyzetben vagy.
alatriste
Ennek ellenére 1 SB-n játszott csak, ez nagyon sajnálatos, nagyon ritkán volt átlagosnál jobb védelem mellette.
TO mutató idén még többet érhet, mert a védelmek nagyon nem tudnak mit kezdeni az Offensekkel, nem tudom, hogy mi lehet az oka, de nagyon feltűnően sok pont van szinte az összes meccsen, pedig nagy szabályváltozás nem volt, de a Packers-nek jobb ez, sztem.
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Go Pack Go!
Pep71

Liverpool Fc
több mint 5 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 362
Annyi biztos h 2-3 éve nem szórakoztam így mint ezen a 4 meccsen eddig.
Volt tavaly az a mondás h annyi pár pontos győzelmünk volt h az nem tartható és könnyen vereségbe fordulhat..biztos igaz volt így nem hagyjuk h pár pont legyen közte 😊
Elég vegyes volt itt MLf megitélése, az megvan h All time dobogós lett az első 20 meccsen elért győzelmek számával ? 17-3 Wow
Az O úgy haladt mintha nálunk lenne Julio vagy Ridley .. 😊
Zadariust meg lassan el kéne kezdeni top5 játékosként emlegetni a posztján 20 meccs 18,5 sack.
Jaire is extra volt ,Ridleynek lett végül elkapása ?

Van két hét nyalogatni a sebeket mert sérült volt megint bőven .., aztán Tampa de már Clark- Adams párossal 😊
több mint 5 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 364
Go Pack Go!
több mint 5 éve
Az "eloszezon csapatunk" a labda mindket oldalan remekul helytallt. Remélem Arod nem serult bele, az veget vetne a csodaszezonnak.
több mint 5 éve
casaubon Green Bay Packers 3 587
Begelton felhozva ..✌🏼✌🏼
Karriernapot😁😁 Viccet félretéve Go pack go🧀🙋🏽‍♂️
gerappa
Ez érdekes. Asszem, kora délután néztem, és akkor még a tarcsiban volt. Vagy megőrültem volna?
nagylaza
Nem sokkal ezelott jelentettek be.
Kivancsi leszek azert, hogy egyaltalan palyara kerul-e.
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 815 — beers & Packers
Begelton felhozva ..✌🏼✌🏼
gerappa
Ez érdekes. Asszem, kora délután néztem, és akkor még a tarcsiban volt. Vagy megőrültem volna?
több mint 5 éve
gremi Green Bay Packers 118
Halihó!
02:50kor lesz a kezdés végül? Mert már annyi féle időpontot láttam, hogy nem tudom követni.
twitch(4thline)
3kor kezdunk...

twitter.com/packers/status/1313206856614129668?s=19

Szerkesztette: gremi
több mint 5 éve
safety Darnell Savage and defensive tackle Kenny Clark are both "unlikely" to play tonight.
Ez ma olyan csapat lesz, amit nem nagyon gondoltunk jatszani par hete...
De Begeltonnak nagyon szurkolok, en inkabb az 53ba latom, mint EQ-t, Funchess-t Shepherdet...
Igaz mindig oda lattam Kumerow-t is 😕
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 111
Halihó!
02:50kor lesz a kezdés végül? Mert már annyi féle időpontot láttam, hogy nem tudom követni.
twitch(4thline)
Úgy van, bepofátlankodott két AFC-s csapat, aztán még nekünk kell alkalmazkodni!!!

több mint 5 éve
gerappa Green Bay Packers 157
Begelton felhozva ..✌🏼✌🏼
több mint 5 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 822 — twitch@citromail.hu
Halihó!
több mint 5 éve
pecsi92 Green Bay Packers 512
Fantasyben is nálam van Adams, ilyenkor már kukazni is nehéz helyette. Shepherd lesz helyette, aztán uccu neki
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Igazából 3-0-ás a mérleg, a 2. számú WR 4-6 hétre kidőlt. Kövi héten bye week, szóval ha kérdéses a dolog én se erőltetném. Ha most nem öltözik be, akkor több mint 3 hetes egybefüggő a pihenő. Így nagyobb esélye van, hogy teljesen felépüljön.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Nézzük a jó oldalát: szívesebben veszem, ha egy papírforma W helyett izgalmasnak ígérkező meccs miatt hajnalozok.😊
(Jöjjön bármi, örülök, ha a GB félig sérülten nem kockáztatja Adams játékát.)
nagylaza
Szerintem ez ellen az ATL ellen jobb félni... Amugy az utolso 4 meccsunk kozul 3szor kikaptunk (mind Ryan/Rodgers) toluk.
Az ő utolso idei eselyuk ma van, osszetákoltak akit lehet (Julio, Ridley), es nem egy lehetetlen taktika ha a pisztolyparbajt akarjak megnyerni ellenunk Adams es Lazard nelkul.
Olyan erzesem van, az a csapat nyer, ahol a vedelem is kijon a palyara (legyunkmilegyunkmilegyunkmi).
😉
több mint 5 éve
gremi Green Bay Packers 118
Adams azt írta twitteren, hogy ma nem öltözik be (azóta lekerült a tweet).
+ az Arena4 váltott a programban és a Chiefs meccsét adja...
gamerkr
Vannak szemfules twitterezok 😀

Fenebe, nem tudok fenykepet feltolteni ide a telefonomrol 😕

Szerkesztette: gremi
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 815 — beers & Packers
Nézzük a jó oldalát: szívesebben veszem, ha egy papírforma W helyett izgalmasnak ígérkező meccs miatt hajnalozok.😊
(Jöjjön bármi, örülök, ha a GB félig sérülten nem kockáztatja Adams játékát.)
több mint 5 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
gamerkr
[/quote]Eléggé az pörög twitteren hogy Adams out...
Szóval ma az MVS, Tyler Ervin, Darrius Shepherd, Malik Taylor négyessel rohamozunk ha minden igaz, érdekes lesz az biztos.
Remélem a futójáték továbbra is működik illetve be lehet vonni a 3 TE-et is (Lewis játszik ma?, mint ha a héten nem nagyon edzett volna)
Egyébként mikor nincs Adams akkor AR nagyon jól szétosztja labdákat ebben lehet bízni, plussz hátha ma valamelyik ,,ismeretlen'' elkapó előlép a reflektorfénybe 😊
több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 357 — Packers Suicide Squad
Esetleg Robert Foster a PS-ből? Van már 26 meccses tapasztalata

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 561 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

több mint 5 éve
gbol Green Bay Packers 462
Why the Packers Offense is Unstoppable!
 www.youtube.com/watch?v=WnNE_synXE8&ab_channel=NFL
több mint 5 éve
SBL Green Bay Packers 2 617
Most, hogy nem egészen 4 perccel a vége előtt a Colts 19-3-ra vezet a CHI ellen, megkockáztatom: egy MNF-győzelemmel a GB kicsit ellépne a csoportban.
nagylaza
Nagyon tartok én ettől a meccstől. Remélem Adams tényleg lesz és egészséges is lesz mert pontokat kell gyártani, mert a Falcons is fog.
alatriste
Nincs közöttünk vita. Nem változott a korábbi véleményem: én is tartok tőle, Lázár sérülése után különösképpen.
nagylaza
In system (and MLF) we trust 😀.
.
.
.
Ezt gondoltak San Franciscoban is 😀
gremi
Abból szempontból jobb helyzetben vagyunk mint a SF, hogy náluk nem egy Arod szintű QB irányított. Reméljük ez a különbség elég lesz, hogy a végeredmény is más legyen!