Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 6 éve
jah, mert a Chiefs nem a végén nyert és Mahomes nagyon jó volt egész meccsen...meg az elkapói sem jobbak, meg az edzője sem...kib.szott jó játékos Mahomes, de, hogy még a GB fanok között is van olyan, aki szerint Rodgers van túlfizetve az vicc, meg öregszik stb...majd Rodgers után mi lesz itt..kiváncsi vagyok Mahomes(vagy bármelyik istenített QB) mivel tett volna többet, ha a Chiefs védelme is benyel több mint 280+futott yardot..Mahomes vs 49ers stats: 26/42 286y 2TD 2INT 78.1 Rating😀
Rodgers vs 49ers stats: 31/39 326yard 2TD 2INT 97.2 Rating
Egyik SB MVP , a másikat meg sokan már leírják, gyenge, öreg stb...
A chiefs védelme tartotta magát annyira/addig hogy , mahomes-nak legyen esélye fordítani , ez Rodgers-nek szinte sosem adatott a playoff-ban, mert a defense általában teljesen becsődölt ...nyilván ő van túlfizetve és le kene cserélni, ő a fék a csapatban....
Pep71
Azért a 27–0 után összekozmetikázott valamire ne találjuk már ki, hogy jó volt
Mahomesnak valóban szerencséje volt abban, hogy maradt esélye. De valahogy meg is csinálja ezeket
Wyatt
több mint 6 éve
Mahomes vs 49ers stats: 26/42 286y 2TD 2INT 78.1 Rating😀
A chiefs védelme tartotta magát annyira/addig hogy , mahomes-nak legyen esélye fordítani , ez Rodgers-nek szinte sosem adatott a playoff-ban, mert a defense általában teljesen becsődölt ...nyilván ő van túlfizetve és le kene cserélni, ő a fék a csapatban....
Pep71
Azért a 27–0 után összekozmetikázott valamire ne találjuk már ki, hogy jó volt
Mahomesnak valóban szerencséje volt abban, hogy maradt esélye. De valahogy meg is csinálja ezeket

több mint 6 éve
A Packerst playoffban megverő NFC csapatok egész jó arányban nyernek Super Bowlt 😊Bevillant, hogy az első Packers PO-meccs, amit láttam: 2005 január, a Vikingek ellen. Favre irányított (ne legyen félreértés, akkor még nem lilában). Könnyed kézzel szórta az INT-et, Ricsi pedig egy idő után a szokásos fejhangján üvöltött, hogy „úristen, miiittt csiiinnnáááálll Fáááávvvrrrr???!!!”
Peszinter Ferenc
több mint 6 éve
A Packerst playoffban megverő NFC csapatok egész jó arányban nyernek Super Bowlt 😊Velünk senki sem baszakodhat.
Peszinter Ferenc
Vagy ha igen, akkor utána már tényleg nem.
több mint 6 éve
A Packerst playoffban megverő NFC csapatok egész jó arányban nyernek Super Bowlt 😊
több mint 6 éve
Mahomes vs 49ers stats: 26/42 286y 2TD 2INT 78.1 RatingÉn inkább a KC és mi Hc-énk hasonlítanám össze, nem a két irányítót...de úgy összességében az egész edzői stábot, mint offens, mint D téren... Mahomes konkrétan pontatlan volt, rosszul olvasta a játékot, az int is az övé volt..,szóval sorra egyéni hibákat vétett az elején.., de a lehetőség lényegében meg volt neki teremtve az elejétől. Lehetett volna ebből baszó statisztika is! Mi pedig "nem tudtunk rendesen felkészülni.." wtf?
Pep71
Szerkesztette: twitch(4thline)
több mint 6 éve
Mahomes vs 49ers stats: 26/42 286y 2TD 2INT 78.1 RatingRodgers vs 49ers stats: 31/39 326yard 2TD 2INT 97.2 Rating
több mint 6 éve
Azért ilyenkor, február elején, piszok nehéz elképzelni, hogy lesz még szeptember.
több mint 6 éve
Ha valaki szeret elmerulni a szamokban:cheeseheadtv.com/blog/what-can-the-packers-afford-in-free-agency-615
több mint 6 éve
Azért ez is megér egy+két szót:www.packers.com/news/packers-part-ways-with-wide-receivers-coach-alvis-whitted
Mármint az, hogy kitették a WR-edzőt. Nekem eddig tetszik, ami történik a csapatnál. Még akkor is, ha Pettine marad.
több mint 6 éve
na ez azért érdekesÉrdekesnek is lehet mondani, de inkább érthetetlen. Minden elemében. Kérdésem: WTF?
fuzovelkifele.com/2020/01/zadarius-smith-nem-voltunk-felkeszulve-a-49ers-ellen/
gamerkr
több mint 6 éve
na ez azért érdekesfuzovelkifele.com/2020/01/zadarius-smith-nem-voltunk-felkeszulve-a-49ers-ellen/
több mint 6 éve
Ilyen nincs Steelers-esbe?Sajna ezeket egy Packers drukker művész csinálja. Nagyon ritkán készít más csapatokról képet.
steelwolf

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ilyen nincs Steelers-esbe?
Matthew99
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Pár hét múlva, a hosszabbítások után kiderül, mik lesznek a főbb need-ek, de szerintem jelenleg az ILB, a WR, és a RT is előrébb van talán, mint a TE.FA piacon akik tényleges előrelépést jelentenének szerintem:
ILB J.Schobert, C.Littleton
WR itt inkább csak sok középkategóriás játékos van (én nem látom értelmét 10+ milliókat adni bárkinek)
RT itt is inkább lutri lenne bárkit hozni Bulaga helyére (J.Conklin?)
TE A.Hooper, és még néhány közepes játékos
Draft:
WR-ből rengeteg 1-2. kört érő van és el nem tudom képzelni, hogy az első két pickünkből valamelyik ne ide menjen
ILB-ből túl sok kezdő szintű nincs ott, ahol mi húzunk
OT-ből van azért 2-3 lehetséges opció
TE-ből nincs senki, aki első kört érne, még a 2. is kérdéses.
Őszintén szólva én nem látom értelmét egy újabb nagyobb TE igazolásnak, amíg Rogers a QB. Stern,Lewis,Tonyan hármas, ha marad, akkor megteszi még 1 évig.
több mint 6 éve
Igen, ez volt a kiindulási pont.Közben megnéztem pár, drafttal foglalkozó oldalt, hát...nem tűnik túl fényesnek a 2020-as év TE szempontból...Segítséééég! Átböngésztem néhányszor ERFA-tól UFA-ig a listát és a fizetési sityakot. Gute hétvégi nyilatkozata óta legalább már az valószínű, hogy Bulaga és Clark marad, Martinez pedig megy + prioritás a WC és az ILB. Belekalkuláltam Graham elküldését is, de hiába osztottam és szoroztam, képtelen vagyok kiszámolni, hogy mindent figyelembe véve beleférne-e egyáltalán egy magas gázsival elhozott TE (ha nem is feltétlenül Hooper). Hozzátartozik: a matek sosem volt az erősségem.Tavaly egy elég magas (3. kör) picket adtunk Sternbergerért, nem tudom, ezek után terveznek-e még egy nagyobb összeget költeni TE-re. Nem biztos. (feltéve, ha továbbra is bíznak Jaceben)
nagylaza
Nem ismerem az idei TE felhozatalt, de lehet, hogy a drafton középső körökben lehet vadászni használható embert, s akkor Lewis-al kiiegészítve olcsó(bba)n megoldható ez a terület.
esz-ki-mo
A legoptimistább jóslat is 3-4 db 2. körös prospect, de van, ahol csak a 3. kör vége felé jósolják a legelső picket...
Szóval lehet, hogy, tényleg marad a szabadügynök piac...
esz-ki-mo
több mint 6 éve
Közben megnéztem pár, drafttal foglalkozó oldalt, hát...nem tűnik túl fényesnek a 2020-as év TE szempontból...Segítséééég! Átböngésztem néhányszor ERFA-tól UFA-ig a listát és a fizetési sityakot. Gute hétvégi nyilatkozata óta legalább már az valószínű, hogy Bulaga és Clark marad, Martinez pedig megy + prioritás a WC és az ILB. Belekalkuláltam Graham elküldését is, de hiába osztottam és szoroztam, képtelen vagyok kiszámolni, hogy mindent figyelembe véve beleférne-e egyáltalán egy magas gázsival elhozott TE (ha nem is feltétlenül Hooper). Hozzátartozik: a matek sosem volt az erősségem.Tavaly egy elég magas (3. kör) picket adtunk Sternbergerért, nem tudom, ezek után terveznek-e még egy nagyobb összeget költeni TE-re. Nem biztos. (feltéve, ha továbbra is bíznak Jaceben)
nagylaza
Nem ismerem az idei TE felhozatalt, de lehet, hogy a drafton középső körökben lehet vadászni használható embert, s akkor Lewis-al kiiegészítve olcsó(bba)n megoldható ez a terület.
esz-ki-mo
A legoptimistább jóslat is 3-4 db 2. körös prospect, de van, ahol csak a 3. kör vége felé jósolják a legelső picket...
Szóval lehet, hogy, tényleg marad a szabadügynök piac...
több mint 6 éve
Korábban már írtam, hogy Sternbergertől én is sokat várok, ezzel együtt a needek sorában nálam a TE előrébb van a WR-nél. Kívülről legalábbis (vállalva a népharagot) így látom. Kétségtelen az is, hogy még sosem edzősködtem az NFL-ben.Segítséééég! Átböngésztem néhányszor ERFA-tól UFA-ig a listát és a fizetési sityakot. Gute hétvégi nyilatkozata óta legalább már az valószínű, hogy Bulaga és Clark marad, Martinez pedig megy + prioritás a WC és az ILB. Belekalkuláltam Graham elküldését is, de hiába osztottam és szoroztam, képtelen vagyok kiszámolni, hogy mindent figyelembe véve beleférne-e egyáltalán egy magas gázsival elhozott TE (ha nem is feltétlenül Hooper). Hozzátartozik: a matek sosem volt az erősségem.Tavaly egy elég magas (3. kör) picket adtunk Sternbergerért, nem tudom, ezek után terveznek-e még egy nagyobb összeget költeni TE-re. Nem biztos. (feltéve, ha továbbra is bíznak Jaceben)
nagylaza
esz-ki-mo
több mint 6 éve
Rookie tight endek nagyon ritkan jatszanak jol, altalaban kell nekik 1-2-3 szezon, tehat hiaba jonne egy ujabb kozepso koros ujonc.Segítséééég! Átböngésztem néhányszor ERFA-tól UFA-ig a listát és a fizetési sityakot. Gute hétvégi nyilatkozata óta legalább már az valószínű, hogy Bulaga és Clark marad, Martinez pedig megy + prioritás a WC és az ILB. Belekalkuláltam Graham elküldését is, de hiába osztottam és szoroztam, képtelen vagyok kiszámolni, hogy mindent figyelembe véve beleférne-e egyáltalán egy magas gázsival elhozott TE (ha nem is feltétlenül Hooper). Hozzátartozik: a matek sosem volt az erősségem.Tavaly egy elég magas (3. kör) picket adtunk Sternbergerért, nem tudom, ezek után terveznek-e még egy nagyobb összeget költeni TE-re. Nem biztos. (feltéve, ha továbbra is bíznak Jaceben)
nagylaza
esz-ki-mo
Valoszinuleg biznak Sternbergerben, Lewis is maradna meg egy evet, tehat lesz, aki blokkoljon. Tonyannek is most lehet az utolso eselye, hogy mutasson valamit.
Egy kezdo szintu, de nem sztar FA-re elvileg lehet penz amugy (Martinez tavozasat feltetelezve), de az lehet, hogy linebacker lesz. Hacsak nem probaljak meg a Burks + egy ujonc verziot (ami nem hangzik tul jol).
több mint 6 éve
Segítséééég! Átböngésztem néhányszor ERFA-tól UFA-ig a listát és a fizetési sityakot. Gute hétvégi nyilatkozata óta legalább már az valószínű, hogy Bulaga és Clark marad, Martinez pedig megy + prioritás a WC és az ILB. Belekalkuláltam Graham elküldését is, de hiába osztottam és szoroztam, képtelen vagyok kiszámolni, hogy mindent figyelembe véve beleférne-e egyáltalán egy magas gázsival elhozott TE (ha nem is feltétlenül Hooper). Hozzátartozik: a matek sosem volt az erősségem.Tavaly egy elég magas (3. kör) picket adtunk Sternbergerért, nem tudom, ezek után terveznek-e még egy nagyobb összeget költeni TE-re. Nem biztos. (feltéve, ha továbbra is bíznak Jaceben)
nagylaza
több mint 6 éve
Segítséééég! Átböngésztem néhányszor ERFA-tól UFA-ig a listát és a fizetési sityakot. Gute hétvégi nyilatkozata óta legalább már az valószínű, hogy Bulaga és Clark marad, Martinez pedig megy + prioritás a WC és az ILB. Belekalkuláltam Graham elküldését is, de hiába osztottam és szoroztam, képtelen vagyok kiszámolni, hogy mindent figyelembe véve beleférne-e egyáltalán egy magas gázsival elhozott TE (ha nem is feltétlenül Hooper). Hozzátartozik: a matek sosem volt az erősségem.
több mint 6 éve
Jerry Gray lesz a DB coach, Vikesnal volt, szerintem nem rossz.
több mint 6 éve
Pedig most jon majd az ő igazi TD Jesus ideje!Kösz! Magamban Kumerow-ra gondoltam. Tudom, Wisconsin + tényleg szimpatikus "srác". Mégis mindig az ugrik be, amikor pályára lép, hogy éppen vígjátékot forgatnak.Lazard es Kumerow ERFA, roluk derul ki a leghamarabb, kapnak-e tendert. Allison szerzodese lejart, legkesobb marcius kozepeig kiderul, akarnak-e vele hosszabbitani. A tobbiek maradnak - legalabbis a keretszukitesig.Gute azt nyilatkozta hogy Bulaga és Crosby megtartása a prioritás, és h Clark hosszútávu szerződése is képben van .Ez mind jó hír .Érdekelne, hogy a WR-ek közül ki megy? Van erről valami infó?
Ahogy várható volt ez kb Martinez távozását is jelenti/heti.
Lazard gondolom megkapja a tendert , vagyis nagyon bízom benne.
Ez alapján várok egy ilb-t a piacról , és szinte biztos vagyok benne h az elején drafton jönni fog egy Wr.
Jah és állítólag Austin Hooper után is érdeklődünk, ugy h Graham cut/retired szinte biztos.
nando89
nagylaza
casaubon
nagylaza
(Ha marad), megint nezhetjuk a csoda elkapasait az eloszezonban, meg az edzomeccseken.
Kar, h ezt soha nem sikerul atvinni a 16 idény-meccsre.
több mint 6 éve
Kösz! Magamban Kumerow-ra gondoltam. Tudom, Wisconsin + tényleg szimpatikus "srác". Mégis mindig az ugrik be, amikor pályára lép, hogy éppen vígjátékot forgatnak.Lazard es Kumerow ERFA, roluk derul ki a leghamarabb, kapnak-e tendert. Allison szerzodese lejart, legkesobb marcius kozepeig kiderul, akarnak-e vele hosszabbitani. A tobbiek maradnak - legalabbis a keretszukitesig.Gute azt nyilatkozta hogy Bulaga és Crosby megtartása a prioritás, és h Clark hosszútávu szerződése is képben van .Ez mind jó hír .Érdekelne, hogy a WR-ek közül ki megy? Van erről valami infó?
Ahogy várható volt ez kb Martinez távozását is jelenti/heti.
Lazard gondolom megkapja a tendert , vagyis nagyon bízom benne.
Ez alapján várok egy ilb-t a piacról , és szinte biztos vagyok benne h az elején drafton jönni fog egy Wr.
Jah és állítólag Austin Hooper után is érdeklődünk, ugy h Graham cut/retired szinte biztos.
nando89
nagylaza
casaubon