Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 8 éve
nando89
3 894
Rollins játékára van esély hétvégén ? Egyre világosabb h hatalmas hiba volt elengedni Haywardot 😕Randallt megműtötték a hétvégén, Banjo és Abby IR-en. Felkészül GERONIIIIMOOOOO.Avagy szét kellene nézni, valami FA corner után is. Randall hetekre out, Rollins ki tudja mikor jön vissza (talán már a hétvége), a CB poszt elég karcsú.
Gergőbácsi
LN
Gunter bears ellen mér mutatott vmit..de jön Julio Jones..
több mint 8 éve
Pep71
2 589
Randallt megműtötték a hétvégén, Banjo és Abby IR-en. Felkészül GERONIIIIMOOOOO.Geronimooooo! Egy magas elkapó(193 cm) mindig elfér, meg amúgy is nagy kedvenc, 53-ba vártam 😀
Gergőbácsi
több mint 8 éve
Randallt megműtötték a hétvégén, Banjo és Abby IR-en. Felkészül GERONIIIIMOOOOO.Avagy szét kellene nézni, valami FA corner után is. Randall hetekre out, Rollins ki tudja mikor jön vissza (talán már a hétvége), a CB poszt elég karcsú.
Gergőbácsi
több mint 8 éve
Randallt megműtötték a hétvégén, Banjo és Abby IR-en. Felkészül GERONIIIIMOOOOO.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
10 yardon már fent van a Football Life Brett Favre !
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
The DUDE XD
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
James007
1 852
Na, a második félidő tetszett.Montgomery tavaly 6-0-nál esett ki. Akkor nagyon hiányzott a variációs lehetőségek miatt. A héten ismét megmutatta, hogy van benne kakaó. Adams meg remélem képes lesz folyamatosan ezt a szintet hozni. Nem statisztikában, mert az lehetetlen, hanem megbízhatóságban. De nagyon kellene egy átlagos futó teljesítmény és egy jó kis Finley-szerű TE ahhoz, hogy az O ismét kiismerhetetlen legyen.
Az azért tetszett, ahogy a végén szinte barátilag pacsiztak a játékosok. Hiába a nagy rivalizálás, így is lehet ezt csinálni. Rögtön eszembe is jutott a Steelers, Bengals, Ravens trió..
több mint 8 éve
De emeljuk ki a vedelmet is: a mult heti kaosz utan Gunter megmutatta, mire kepes, Perry meg sokba fog kerulni jovore, jelenleg o a defense legjobbja, most latszik, miert volt elso koros.Eredeti nyelven mondta is a kommentátor, hogy jó szezonja van, most volt az első olyan felkészülése, amikor semmilyen sérülés nem hátráltatta.
casaubon
Úgy tűnik Lacy szezonjának vége...Abban se vagyok biztos sajnos h látjuk még zöldben 😕Fog kapni szerződést, ha mást nem egy olyan Raji/Perry féle "prove it" szerződést
nando89
Szerkesztette: LN
több mint 8 éve
casaubon
2 373
Az 1. félidő borzasztó volt, a 2. már elfogadható. Látszott, hogy MM-ék felismerték, hogy gyorsan kell szabadulnia a labdától Rodgersnek, sok 10 yard alatti passz, amik be is jöttek. 2 mp alatt még nem tudják felvenni az összes elkapónkat, viszont elkapás után mind tudnak hozzá tenni lábon yardokat. Adams, Montgomery, és Cobb remekül játszottak, Montgomery új hibrid pozicíója pedig kifejezetten jól nézett ki. Kérdés, hogy mennyire lesz ez az új játékhívás kiismerhető pár meccs alattAzert Cobbnak ket TD esett ki a kezebol. Montgomery es Adams tenyleg nagyon jo volt, pont ez a szeparacio hianyzott masoktol, amit Adams rendszeresen bemutatott a masodik felidoben.
vidimate
De emeljuk ki a vedelmet is: a mult heti kaosz utan Gunter megmutatta, mire kepes, Perry meg sokba fog kerulni jovore, jelenleg o a defense legjobbja, most latszik, miert volt elso koros.
több mint 8 éve
vidimate
149
Az 1. félidő borzasztó volt, a 2. már elfogadható. Látszott, hogy MM-ék felismerték, hogy gyorsan kell szabadulnia a labdától Rodgersnek, sok 10 yard alatti passz, amik be is jöttek. 2 mp alatt még nem tudják felvenni az összes elkapónkat, viszont elkapás után mind tudnak hozzá tenni lábon yardokat. Adams, Montgomery, és Cobb remekül játszottak, Montgomery új hibrid pozicíója pedig kifejezetten jól nézett ki. Kérdés, hogy mennyire lesz ez az új játékhívás kiismerhető pár meccs alatt
Szerkesztette: vidimate
több mint 8 éve
JéBé
7 031
Nem láttam még a meccset, viszont ezt az all white cuccot rendszeresíthetnénk, nagyon állat.
több mint 8 éve
4-2, AR ismét 300y fölöttA divatdrukkerek érkezésétől azért még nem félek.
Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
Igen, olvastam utana en is, hogy kedden mar first teammel edzett, koszi.. csak meglepett hogy mennyire raerosek a dologgal, de vegulis jogos, lehet igy is csinalni.A "nevadai srác", Don Jackson is gyakorolt a héten az első csapattal RB poszton, a PS-ből promotálást ráértek most, pár órával a kickoff előtt megcsinálni, puszta formalitás. Sőt így, hogy Lacy IR-re megy, kiváltképp jól tették, hogy kivártak vele, nem kellett máshol hozzányúlni a kerethez, mehet egy az egyben a váltás közöttük.Davis fog kezdeni?Én azt hittem felhívják a nevadai srácot, de nem találtam semmi hírt egyelőre... vagy az lesz mint múlt héten Montgomerynek 10 dumpoff, meg mondjuk 5-6 vanilla carry Davisnek.
Elég sérülékeny szegény
Janek
Azért 2 nap alatt elég komoly lenne playbookot beleverni, de sztem inkább hosszú távra igazolták.
Igor
vassadi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Kampman
28 289
A vak is látja, hogy minden abban az írányban mutat, miszerint ebben a szezonban a SB-t csak a Green Bay nyerheti.Szar kezdés, sérülések, nincs futójáték, texasi Super Bowl. Ráadásul abban az évben is 3-3-mal kezdtünk, szóval ha hajnalban kikapunk, semmi nem menthet meg minket a bajnoki címtől. Már csak Rodgersnek kéne összeszednie egy szolid agyrázkódást úgy a 14. hét körül és már sínen is vagyunk.
SBL
több mint 8 éve
SBL
2 213
As some have pointed out, GB lost Grant in '10 opener. Back-to-back 1,200-yd seasons. Starks barely played until playoffs and GB won S'Bowl.Ehhez még vegyük hozzá, hogy a SB előtti évadban Arizonában kapott ki a csapat PO meccsen hosszabításban!
A vak is látja, hogy minden abban az írányban mutat, miszerint ebben a szezonban a SB-t csak a Green Bay nyerheti.
Csak ezt a Bears kellene ma este megütni valahogy.😊
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
Lacynek bokaműtét néz ki. A nyolc hét a minimum.Basszus, ekkora szarban régen voltunk...
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
vassadi
15 617
A "nevadai srác", Don Jackson is gyakorolt a héten az első csapattal RB poszton, a PS-ből promotálást ráértek most, pár órával a kickoff előtt megcsinálni, puszta formalitás. Sőt így, hogy Lacy IR-re megy, kiváltképp jól tették, hogy kivártak vele, nem kellett máshol hozzányúlni a kerethez, mehet egy az egyben a váltás közöttük.Davis fog kezdeni?Én azt hittem felhívják a nevadai srácot, de nem találtam semmi hírt egyelőre... vagy az lesz mint múlt héten Montgomerynek 10 dumpoff, meg mondjuk 5-6 vanilla carry Davisnek.
Elég sérülékeny szegény
Janek
Azért 2 nap alatt elég komoly lenne playbookot beleverni, de sztem inkább hosszú távra igazolták.
Igor
több mint 8 éve
két ilyen alapemberbert (Starks-al már három...) elvesztése sorsfordító.Ahogy elnézem a cornerback sorunkat, alaposan átkell értékelni a secondary teljesítményét a következő meccsek alapján.
A két veterán Dix és Burnett körül csupa rutintalan védő.
Az offense-nek óriási tőrdöfés a két RB sérülése, kíváncsi vagyok Montgomery tényleg kap-e 10 carry-t amennyit néhol jósolnak. Na meg hogy Davis mennyire lesz/lett beépítve.
És persze Rodgersen, így még nagyobb a teher. Jó kis csörte lesz este.
több mint 8 éve
nando89
3 894
Úgy legyen .Úgy tűnik Lacy szezonjának vége...Abban se vagyok biztos sajnos h látjuk még zöldben 😕Szerintem o jon vissza nyolc het utan.
nando89
casaubon
több mint 8 éve
casaubon
2 373
Úgy tűnik Lacy szezonjának vége...Abban se vagyok biztos sajnos h látjuk még zöldben 😕Szerintem o jon vissza nyolc het utan.
nando89
több mint 8 éve
fodi91
196
Volt értelme erőltetni a cowboys ellen. De szerintem őt fogjátok visszahozni.
több mint 8 éve
nando89
3 894
Úgy tűnik Lacy szezonjának vége...Abban se vagyok biztos sajnos h látjuk még zöldben 😕
több mint 8 éve
Litone
9
Laci tényleg IR-en van? 😕
több mint 8 éve
ez címvédés lesz...A Chargers a ligaelső, már 17 játékosuk van IR-en.out: Lacy, Randall, Rollins, Starks, Cook, Banjo, AbbrederisSzerintem az egész ligában nincs annyi sérült mint nállunk... Ugye Fuller, Houston, White IR... Grassu már szezon előtt oda került... Cutler, Langford, Goldman nincs már egy hónapja...McPhee talán most visszatér, Floyd is mindig kűzd valami nyavajával. Trevathen is kihagyott 3 meccset... CB-k sorra dőlnek ki... Most Sitton és Royal... Ezt bármelyik frenchise megérezné nemhogy ez a mostani Bears...
Adams questionable
Jackson meg mindig a practice squadban amugy...
a Bearsnel is sok a hianyzo: Royal, Hall out, Cutler, Goldman, Langford es Sitton doubtful, heten questionable.
casaubon
Tomcsik
empty taxi