Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 7 éve
Hát ez meglepett 😀Jó ez a Savage gyerek. | Nem. Nem az. | Mindig is mondtam, hogy BoB-nak van szeme az ilyesmihez. | Nem. Nincsen. |
LanceVance
És az meglepett, hogy Kevin Johnson megint nem tudott egy meccset végignyomni? 😀
több mint 7 éve
Mikor kezdődik a következő szezon?Ezen mocsok nagyot nevettem, bravó 😀 😀 😀 😀 😀
nagymarceee
több mint 7 éve
Mikor kezdődik a következő szezon?Jaguars szurkolóként a tapasztalat az, hogy amikor tavaly: majd jövőre.
nagymarceee
több mint 7 éve
Mikor kezdődik a következő szezon?😀😀😀DDDD
nagymarceee
több mint 7 éve
JohnnyX
32
Elég durva, hogy mennyire két arcú az Offense Watsonnal- és nélküle. Úgy néz ki ennyit tesz egy jó irányító. Már csak azért kell szorítani, hogy rendesen felépüljön, és ne a sérülések határozzák meg a karrierjét, bár lévén szó "scramble" irányítóról és egy kurva gyenge falról, erre nem látok sok esélyt. Bár már legalább azt is tudjuk, hogy egy jó corner/ safety, és egy-két minőségibb O fal hiányzik ahhoz, hogy contender legyen a Texans. Legalább is az én meglátásom szerint.
Fullerről tud valaki valamit? Én nem láttam semmi hírt róla.
Szerkesztette: JohnnyX
több mint 7 éve
Remélem a QB suttogó története Houstonban most már véget ér. Azért 1-2 győzelem még jól jönne, hogy ne adjunk jó draft pozíciót az első két körben a Brownsnak 😀
több mint 7 éve
ennél már az is korrektebb lenne, ha goodell simán csak kiszórna neki egy örökös eltiltástGratulálunk! Tiéd a 8ezredik hozzászólás a topicban! "tüzijáték monokinis csajok meg ami kell"
twitter.com/rodger_sherman/status/928008347160317962
baggio
Nyereményed egy youtube stream a hétvégi rams-texans meccsre amit magad kereshetsz ki!
több mint 7 éve
ennél már az is korrektebb lenne, ha goodell simán csak kiszórna neki egy örökös eltiltásttwitter.com/rodger_sherman/status/928008347160317962
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Ő legalább nem elmeroggyant mint mondjuk egyes AFC southos kollegája 😀
több mint 7 éve
pedig lassan hagyomány lesz az AFC South-ban, hogy utódlást kizárólag házon belül szabad megoldani a leggyengébb egység edzőjével, és mivel a HC tapasztalat is szükséges, Crennel tökéletesen illene ebbe a sorbaHa mégis elküldik, Crennelt kell megtenni HC-nek ....En es a fogorvosom nem ajanljuk ezt senkinek.
samu09
ulpianus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Ha mégis elküldik, Crennelt kell megtenni HC-nek ....En es a fogorvosom nem ajanljuk ezt senkinek.
samu09
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Nem néztem a meccset, mert biztos lerúgtam volna a laptopot az ágyról. Majd este az összefoglalót. Nem vagyok biztos benne, hogy ha nem lesz PO BoB elmegy. McNair türelmes ember. Kubiakot is csak azért küldte el mert "illett". Idén a sok sérülés magyarázat lehet a teljesítményre. Ha mégis elküldik, Crennelt kell megtenni HC-nek, és hozni egy értelmes OC-t és hagyni dolgozni.
több mint 7 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Így van, egyszer ti is bejuthattok 😀 😛3 utolsó driveban elbukott meccs,3-6,Nincs JJ,nincs Mercilus,Secondary nem létező,edző az.... és még első körünk sincsen.Mondok 3 okot az optimizmusra: JJ, Mercilus és Watson jövőre visszatér.
www.chicagonow.com/cubs-den/files/2015/06/9ReRvb8.jpg
nagymarceee
iktriad
több mint 7 éve
hétszilvafás adam8
2 647
De legalább BOB így KO lesz, ennek azért örülhetünk, ha már idén nem verjk a Cincyt a PO-ban 😀
több mint 7 éve
3 utolsó driveban elbukott meccs,3-6,Nincs JJ,nincs Mercilus,Secondary nem létező,edző az.... és még első körünk sincsen.Mondok 3 okot az optimizmusra: JJ, Mercilus és Watson jövőre visszatér.
www.chicagonow.com/cubs-den/files/2015/06/9ReRvb8.jpg
nagymarceee
több mint 7 éve
nagymarceee
126
3 utolsó driveban elbukott meccs,3-6,Nincs JJ,nincs Mercilus,Secondary nem létező,edző az.... és még első körünk sincsen.www.chicagonow.com/cubs-den/files/2015/06/9ReRvb8.jpg
több mint 7 éve
Szar érzés lehet ráérezni a vér ízére, aztán visszatérni a facsart citromra :/ Még ellenfélként is rossz ezt nézni.
több mint 7 éve
helyett Savage/TJ Yates/McGloin time!sikerült!
a qb mágus bizonyíthat
baggio
twitter.com/NFLResearch/status/927250979304521728
---
több mint 7 éve
under még akkor is ha 4.et mondodover/under 7 negyed mire beáll a 3.Mindenki nyugodjon le a picsába, MANZIEL TIME!helyett Savage/TJ Yates/McGloin time!
Stez
a qb mágus bizonyíthat
baggio
Höri
több mint 7 éve
over/under 7 negyed mire beáll a 3.Mindenki nyugodjon le a picsába, MANZIEL TIME!helyett Savage/TJ Yates/McGloin time!
Stez
a qb mágus bizonyíthat
baggio
több mint 7 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába, MANZIEL TIME!helyett Savage/TJ Yates/McGloin time!
Stez
a qb mágus bizonyíthat
---