NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Csoda a Suck 4 Luck nem lett levédve..😀Stev85
szerencsére az amatőr focistákhoz nem ér el az NFL keze 😛

Nem értem a Super Bowl vegyes érzéseit, Caldwell gyűrűt nyert, hiba volt kirúgni 😀

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 696 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Krűger takarogggy!

Kurvára nincs szükségem még egy Zbikowskira a védelemben.Höri
Csak azért mersz ilyeneket mondai, mert Ork épp nem figyel.
Boooo, inkább örülnél, hogy támadnak a fehérek!Stez
Tegnap nem kis sacket csinált 😛

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
Krűger takarogggy!

Kurvára nincs szükségem még egy Zbikowskira a védelemben.Höri
Csak azért mersz ilyeneket mondai, mert Ork épp nem figyel.
Boooo, inkább örülnél, hogy támadnak a fehérek!

több mint 12 éve
természetesen a sztori annyiból fogott meg, hogy egy bonyolult jogi ügyletben a delikvens legfőbb követelése: neki Colts-bérlet kell!wmitty
Az tényleg kedves volt 😊 Azt én is kérnék, (mellé egy induri pinduri kis Indianapolisi lakást és melót 😛) 😊

több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 729 — Colts fan
természetesen a sztori annyiból fogott meg, hogy egy bonyolult jogi ügyletben a delikvens legfőbb követelése: neki Colts-bérlet kell!

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
"Az indianai Roy Fox még tavaly októberben gondolta úgy, jó esély van arra, hogy a 49ers és a Ravens találkozzon a döntőben, így létrejöhessen az edzők testvérharca. Le is védette a Harbowl és Harbaugh Bowl márkákat ezer dolláros költséggel, de csak két hétig örülhetett, mert az NFL azonnal felszólította, hogy szüntesse be tevékenységét és adja át nekik a két kifejezés minden jogát. Fox ezt kérte, legalább az ezer dollárt fizessék vissza neki (és adjanak egy éves bérletet a Colts hazai meccseire), de a liga bekeményített, és perrel fenyegette meg, mire a férfi habozás nélkül felhagyott jogsértőnek minősített tevékenységével."

( index.hu/kultur/media/2013/02/03/a_samsung_a_super_bowl_alatt_szo_be_az_nfl-nek/)wmitty
Nflnek mennyi jogásza lehet.. Ők is perelnek, őket meg a régi focisták perelik..😀 Minek ide bevétel?😀
De vicces a Harbowl miért zavarta őket.. Csoda a Suck 4 Luck nem lett levédve..😀

több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 729 — Colts fan
"Az indianai Roy Fox még tavaly októberben gondolta úgy, jó esély van arra, hogy a 49ers és a Ravens találkozzon a döntőben, így létrejöhessen az edzők testvérharca. Le is védette a Harbowl és Harbaugh Bowl márkákat ezer dolláros költséggel, de csak két hétig örülhetett, mert az NFL azonnal felszólította, hogy szüntesse be tevékenységét és adja át nekik a két kifejezés minden jogát. Fox ezt kérte, legalább az ezer dollárt fizessék vissza neki (és adjanak egy éves bérletet a Colts hazai meccseire), de a liga bekeményített, és perrel fenyegette meg, mire a férfi habozás nélkül felhagyott jogsértőnek minősített tevékenységével."

( index.hu/kultur/media/2013/02/03/a_samsung_a_super_bowl_alatt_szo_be_az_nfl-nek/)

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Hát vegyes érzelmekkel vagyok túl a döntőn. Az egyetlen pozitívum talán az, hogy elmondhatjuk a későbbi győztestől kaptunk ki. Mindegy mostmár. most egy kis pihi, felkészülés és jövőre eljön a mi időnk!!!!!!
több mint 12 éve
Krűger takarogggy!

Kurvára nincs szükségem még egy Zbikowskira a védelemben.

több mint 12 éve
Kruger bitang jó szezont nyomott. Csak ugye élete szerződését akarja megkötni majd valszeg, nem viccből írtam, hogy állítólag 40 millió dollár körüli szetont akar majd kapni. Az meg sok szvsz, annyiért lehet hagynám inkább.

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
én annyira nem örülnék neki ha hozzánk jönne. mert gondolom drága lesz, annyit szvsz meg nem ér.

viszont ha egy baráti árban meg lehet vele egyezni, akkor jöhet is. nem egy elit játékos, de van benne potenciál

több mint 12 éve
s.gergo Baltimore Ravens 228 — Ravens fan
J. Michael of CSN Baltimore says impending free agent OLB Paul Kruger "definitely" won't be re-signed by the Ravens.

Mondjuk állítólag 40 milliós szerződést akar...Stez
Jó a Bal nagy szívásba lehet Flaccoval is... Ugye új szerződést Sb után kap.. Ha megnyerik kér vagy 80-90 Milliót... Fura de szerintem annyit meg nem ér.. Még ha a Bal-ban franchise Qb lett is...Stev85
Krugert szerintem se tartjuk meg, mert egyrészt szerintem túl lesz fizetve, másrészt azért van egy Suggs-Upshaw kettősünk, szóval eléggé luxus lenne megtartani.
több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 977
J. Michael of CSN Baltimore says impending free agent OLB Paul Kruger "definitely" won't be re-signed by the Ravens.

Jó a Bal nagy szívásba lehet Flaccoval is... Ugye új szerződést Sb után kap.. Ha megnyerik kér vagy 80-90 Milliót... Fura de szerintem annyit meg nem ér.. Még ha a Bal-ban franchise Qb lett is...Stev85
Én Flaccoval úgy vagyok, mint A. Smith-el a 49ersben.
Szerintem egy jó irányító egy kiváló védelemmel és kiváló futással rendelkező csapatban. Szerintem őt is simán kitúrná egy Colin Kapernick-hez hasonló Qb.
több mint 12 éve

Jó a Bal nagy szívásba lehet Flaccoval is... Ugye új szerződést Sb után kap.. Ha megnyerik kér vagy 80-90 Milliót... Fura de szerintem annyit meg nem ér.. Még ha a Bal-ban franchise Qb lett is...

több mint 12 éve

Mondjuk állítólag 40 milliós szerződést akar...

több mint 12 éve
Én meg vagy Wilsonnak, vagy Lucknak adtam volna a díjat.
Abban egyetértek, hogy RGIII-nak azért nagy plusz az a hatalmas hype, ami már az egyetemről végigkíséri, jelenleg Ő az "eladható" fiatal, rookie sztár QB. Viszont sajnos abban is biztos vagyok, hogy ha nem tanul meg normálisan futkorászni, meg esni, akkor minden évben sérülni fog valamije. Mert a látottak alapján mindig azt vettem észre, hogy túl sokat akar vállalni, plusz 1-2 yardért nekimegy akár a védőnek is, és valahogy mindig olyan szerencsétlenül esik, hogy azt már nézni is rossz. Meg kellene tanulnia, hogy QB-ként neki mit érdemes és meddig játszania. Az meg más kérdés, hogy alapjába véve szerintem Ő nem is érzi olyan jól a nyomást, mint Luck, és a Skins fal mögött ez elég nyugtalanná tenne, akárcsak az Indy fal mögött. 😊
De ez van. Igazából szerintem tökre mindegy, ha Luck fasza lesz, nekem csak az számít, semmi több. Arians nem szarozott vele, egyből bedobta a mélyvízbe, meccs/50 passzt nyomatott simán, pár hét után a no huddlet is hagyta, hogy Luck tolja, ha úgy gondolja.
Továbbra is hansúlyozzuk ki, ez az év tanulóév volt Luck számára, ami azt hiszem, több mint remekül sikerült egy tavaly még 1/1-es csapat élén.
Valamikor 14. hét környékén azt hiszem az egyik meccsen mutattak egy sokatmondó statot, miszerint Luckon a legtöbb a QB hit, a legtöbb hurry, és folyamatosan odaérnek hozzá. Luck így hozott ilyen szezont, ami azért nem kis szó. Szerencsétlen gyerek számára ismeretlen érzés, amikor nyugodtan van 3-4 másodperce arra, hogy célpontot keressen, ne kelljen kirohannia a zsebből, vagy ne lógjon valami védő a nyakában. Ilyen nyomás alatt persze, hogy jöttek sokszor a pickek, de ez elfogadható. Grigson mondta már, hogy prioritás lesz az offseasonban az OL megerősítése és Luck védelmének erősítése, ha pedig ez sikerül, akkor azért egy nagyban más, magabiztosabb Luckot láthatunk majd szerintem. Plusz ugye amíg Arians nagyban erőltette a medium, és long passzokat is, addig Hamilton azért inkább a rövid, közepes passzokra alapoz.
Ezek önmagukban azért szerintem nagy változásokat, javulást hozhatnak, és akkor nem is beszéltem még arról, hogy egy-egy játékos közben robbantani is tud. Mint Fleener, Whalen, Brazill, stb...
Ettől függetlenül az biztos, hogy Lucknak fejlődnie kell és jobban vigyázni a labdára, de ezekre a fumblejeire is nagyon oda kellene figyelnie a jövőben.

több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 977
BA az év edzője, Rg3 az ORoY Grat Ba-nak. Nálam akkor is Luck az ORoY 😊Stev85
Az én véleményem szerint Lucknak kellett volna kapnia, igaz én eléggé elfogult vagyok.
Szerintem RG3-t a média eléggé körberajongta, míg Luck-al úgy voltak, hogy ez a gyerek jó, szóval neki ezt a szintet kell hoznia, és ezért nem kap ORoY-t.
Lucknak nem voltak olyan futója, mint A. Morris, támadófalban is erősebb a Redskins, a védelme is jobb volt mint a Coltsé. Igaz, hogy RG3 elég sok Td-t is futott.
Lucknak a hátránya a sok INT volt egyértelműen.

Még egyszer leírom, ez az én szubjektív, és kicsit elfogult véleményem, nehogy valaki nekem essen ezért.
több mint 12 éve
BA az év edzője, Rg3 az ORoY Grat Ba-nak. Nálam akkor is Luck az ORoY 😊

több mint 12 éve
egyébként Höri, neked ki lenne az a 3-4 játékos akit legszívesebben látnál a csapatban FA-ról? bármilyen posztot tekintve. nem emlékszem, hogy különösebben írtál volna ebben a témában. csak te vagy itt a szakember 😀dugo1993
motiválatlan vagyok holtszezon ügyben.Höri
te sem birod megemeszteni h lenne min varialni mi ? 😀
nekem amugy eszembe jutott az a lehetoseg is, h nem lesznek itt tulzottan "szurkolobarat" fa szerzodtetesek, ami nem is volna feltetlen hatalmas baj. MMMS
Nem tudok együtt élni a ténnyel egyelőre, hogy van a csapatnak pénze 😀 ha Polian itt lenne akkor legalább tudnám, hogy nem jön >senki< , viszont Grigsonban bízom, hogy megint kifog 1-2 aranyhalat.
Szóval egyelőre nem élem bele magam, hogy kiváló helyzetben vagyunk, csak várom, hogy mi lesz.

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Appearing on NFL Live, Adam Schefter mentioned the Colts and Patriots as potential landing spots for impending free agent FS Ed Reed.
The Bill Belichick love affair for Ed Reed has been exhausted by this point, but another man that has strong ties to Reed is Colts head coach Chuck Pagano. Pagano was Reed's defensive backs coach at Miami (Fla.) before the two were together again with the Ravens from 2008-11. The Colts could use an upgrade over Tom Zbikowski back deep.

Nekem nem kéne. Inkább Byrd jöjjön. 😛Stez
Ja, weapon-x is mennyire trutyi volt a Broncos-nal.
Ha mar Baltimore-ban jatszotta le az eletet, stilszeru lenne az innet torteno visszavonulas 😊
Byrdot en megmondom oszinten annyira nem csipazom, annyit pedig vegkepp nem er, amit top fa skent kapni fog. Ha hozunk veteran kezdo safetyt, az legyen legalabb Bethea szintjen. Draft mas teszta, onnan irtam korabban, hogy erdemes lenne vkit hozni. 3. korben iden lesz meg olyan, aki instant upgrade lenne lefegedhez, zbikowskihoz kepest.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
egyébként Höri, neked ki lenne az a 3-4 játékos akit legszívesebben látnál a csapatban FA-ról? bármilyen posztot tekintve. nem emlékszem, hogy különösebben írtál volna ebben a témában. csak te vagy itt a szakember 😀dugo1993
motiválatlan vagyok holtszezon ügyben.Höri
te sem birod megemeszteni h lenne min varialni mi ? 😀
nekem amugy eszembe jutott az a lehetoseg is, h nem lesznek itt tulzottan "szurkolobarat" fa szerzodtetesek, ami nem is volna feltetlen hatalmas baj. a cap stagnalasa miatt viszonylag sok atlagosnak mondhato veteran a minimum kornyeken alairni varhatoan. tehat, ha vki olyanert fizetunk, aki egyebkent is beleillene az elkepzeleseinkbe az benne van, de ez egybol leszukiti a kort. folosbe nem fogjuk mi itt szorni a dollart, csak azert, hogy koltsunk vmi nagy nevre. az meg, hogy a celpontjaink kozul kit sikerul megszerezni sokszor szerencse kerdese is a fa elso harom napjan.
most olvastam egy holtszezon elorejelzest az nfl.comon, amiben ugyanezt mondja az illetekes urge, hozzateve h szte hasonlo rusht fogunk latni a rakat kozepes qbert a drafton, mint 2 eve. hat azon nagyon fogok rohogni, foleg, mert sokban hasonlit a 2 class a dolgok jelenlegi allasa szerint 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Appearing on NFL Live, Adam Schefter mentioned the Colts and Patriots as potential landing spots for impending free agent FS Ed Reed.
The Bill Belichick love affair for Ed Reed has been exhausted by this point, but another man that has strong ties to Reed is Colts head coach Chuck Pagano. Pagano was Reed's defensive backs coach at Miami (Fla.) before the two were together again with the Ravens from 2008-11. The Colts could use an upgrade over Tom Zbikowski back deep.

Nekem nem kéne. Inkább Byrd jöjjön. 😛

több mint 12 éve
motiválatlan vagyok holtszezon ügyben.

több mint 12 éve
majd a broncos elviszishady
Akkor nagyon nagy h*lye... Hagyja abba és szerintem lenne neki valami front office melo...Azért ennyi agyrázkódás nem gyerek játék... Sosem tudok elfelejteni 2 dolgot... 1, Foster lábtörése. 2, Coolie kiütése a PHI ellen....

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
majd a broncos elviszi