NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 696 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
értem, idén nem láttam, csak a régi emlékek élnek bennem. shady
Én du. Stockleyért kaptam, Moss ugyanaz, öreg és nem megoldás... Én egyébként megnézném Luck haverját hátha gyémánt a srác 😊

több mint 12 éve
Annyi capet tudunk összekaparni, hogy Smith 8.5M-es fizuja beleférne, de akkor nem maradna pénz a draftolandó játékosokra, max ha Cromartiet is tradelnénk, így erre a Revis dealre kis esélyt látok sajnos.Beki
Ezért mondtam hogy sok nektek az Alex Smith fizuja.. De ez a JaMarcus Russell téma érdekes..😀
Nem gondolnám upgrade Sanchohoz képest.... Az meg hogy Revis és Cromartie is trade.. Nem lepne meg, mert ritka nagy gondjaitok vannak a Cappel..

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
értem, idén nem láttam, csak a régi emlékek élnek bennem.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
A sebessége már megkopott, az emberétől való elszakadás gondot okoz neki, és két éve meg már egyáltalán nem olyan, hogy így is elkap mindent, amit felé dobnak. Akkor már jöjjön Whalen, Brazill, Adams, draft, másik UFA

több mint 12 éve
jah, köcsög, de a tudását nem lehet elvitatni. 1-2 év simán benne van. És mivel most se nyer SB-t(😀), lehet elgondolkozna azon h beálljon a sorba, és Luck dobálgasson neki.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
Moss mi a frásznak?
Öreg, pofázik, köcsög.
Nekünk egy kezdő WR kéne, aki Wayne mellett #2 lenne, Wayne visszavonulása után meg akár #1 is. Moss helyett akkor már inkább játszatnám a fiatalokat.

több mint 12 éve
Moss mennyit kérhetne szerintetek? Ha relative keveset, akkor elnéznék egy Jennings-Moss párost, Avery kárára. Wayne-nel, TY-al, a két TE-vel finom kis elkapósora lenne Bandinak.
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
Annyi capet tudunk összekaparni, hogy Smith 8.5M-es fizuja beleférne, de akkor nem maradna pénz a draftolandó játékosokra, max ha Cromartiet is tradelnénk, így erre a Revis dealre kis esélyt látok sajnos.Beki
Sajnos?!Borbinho
simán jobb, mint bármelyik idei Jets QB

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Sajnos?!Borbinho
Sanchez idei játékát nézve én megértem 😀 😀

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Sajnos?!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Annyi capet tudunk összekaparni, hogy Smith 8.5M-es fizuja beleférne, de akkor nem maradna pénz a draftolandó játékosokra, max ha Cromartiet is tradelnénk, így erre a Revis dealre kis esélyt látok sajnos.
több mint 12 éve
egyébként Höri, neked ki lenne az a 3-4 játékos akit legszívesebben látnál a csapatban FA-ról? bármilyen posztot tekintve. nem emlékszem, hogy különösebben írtál volna ebben a témában. csak te vagy itt a szakember 😀

több mint 12 éve
Most nézzem, Lucky boy haverja a Stanfordról még ott van WR poszton jövőre, nem olyan silány így a WR Depth 😊 Teljesen el is felejtettem a srácot.

Revis témához egy dolog: 49ers adná Alex Smith+2. körös cetlit Revisért... de ez még nem hivatalos, twitter infóStev85
Jajam, Whalen még talonban van nálunk, robbanthat idén, és persze én várom Jenningset is. El tudnám képzelni a Coltsban.Ha west coast offense lesz, akkor egy olyan RB-re van szükségünk, aki tud elkapni is.
Ez a Jets-49ers trade egész elképzelhető lenne.
aztec
De a Jetsen nem sokat segít mert Alex Smith 8,5M et kap jövőre... És állítólag első kört akarnak érte.. Bármennyire is nagy spíler Revis első kört nem adnék érte... Még ha a 28-30. hely is lenne...
Ha elmegy az Sf*be akkor még valakit beáldoznak a Jetsnél.

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Most nézzem, Lucky boy haverja a Stanfordról még ott van WR poszton jövőre, nem olyan silány így a WR Depth 😊 Teljesen el is felejtettem a srácot.

Revis témához egy dolog: 49ers adná Alex Smith+2. körös cetlit Revisért... de ez még nem hivatalos, twitter infóStev85
Jajam, Whalen még talonban van nálunk, robbanthat idén, és persze én várom Jenningset is. El tudnám képzelni a Coltsban.Ha west coast offense lesz, akkor egy olyan RB-re van szükségünk, aki tud elkapni is.
Ez a Jets-49ers trade egész elképzelhető lenne.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Stockley???? Minek?Farky
a klaviatúrámból vetted ki a szót 😀

37 éves lesz jövőre. kár lenne idehoznidugo1993
Akkor hamut szórok a fejemre, tényleg "öreg"

több mint 12 éve
Stockley???? Minek?Farky
Eltudnám képzelni nálunk, bár néha vannak erős tévképzeteim

több mint 12 éve
Stockley???? Minek?Farky
a klaviatúrámból vetted ki a szót 😀

37 éves lesz jövőre. kár lenne idehozni

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
Stockley???? Minek?

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve

Revis témához egy dolog: 49ers adná Alex Smith+2. körös cetlit Revisért... de ez még nem hivatalos, twitter infó

több mint 12 éve
hat nalam fan top prioritast a cb es lt\rt poszt kapna. az h mien tacklet hozunk az mindegy, mert castonzot azert atmozgathatonak erzem, de nem lenne a maradasa sem gaz. csak akit hozunk az tenyleg legyen kafa. s posztra ezen a drafton meg 3. korben is fog olyan s maradni, akiben van fantazia, igy a szelere 1 veteran mindenkepp kene farol szinten. ha ezek megvannak, onnantol szabadon varialhatunk a og, de, olb (c, k, wr) poszttal a megoldas utjat illetoen. mondjuk az idealis megoldas az kovetkezokkel egeszulne ki hamar bilibe log a kezunk: meg farol elhozni egy det (vmelyik kcs tenyleg nagyon faja lenne, dorseyt azert tobbre tartom), mert abbol kevesbe lennenk egy ujonccal kisegitve az elso kor vegefele. ellenben tuti bentlesz egy elit g es top15os tehetsegu passrush prospect is maradna, mire mi jovunk. en jobban elnem coopert pl, mint mingot pl, ezert vmi fiatal solid de/olb fare mindenkepp rarepulnek. bedobok egy nevet, ami meg nem volt, bar vsz hosszabbit. michael johnson ? wr eleg lenne a draft hatuljan, lesz ott ebbol alulertekelt fazon, a kozepso koroket meg vigan vegiglehetne bpazni. felolem ezen a drafton a qbn kivul kb barhova johet ember, mert ahol nem a minoseggel, ott a depth-tel vannak kurvanagy bajok.MMMS
Sb-n azt írják lehet kirakják Donaldot és húzunk egy Rb-t.. Ez konkrétan F*szság szerintem... Addait eltűrtük jóval tovább a 4ed ennyi teljesítménnyel.. Értem én West Coast offense lesz, meg minden... Levitre és Vollmert én szeretném, SS-be... ha Vollmer jön fix Talib marad NE-be úgyhogy Byrd-del kiegyezek. De-t draftról hozzunk, és egy jó WR nem feltétlen ragaszkodom Ligaelithez.. (Jennings árulja a házát Gb-ben) Jennings-Stockley-(Bowe) 3asból bárki jön, boldog vagyok..

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
hat nalam fan top prioritast a cb es lt\rt poszt kapna. az h mien tacklet hozunk az mindegy, mert castonzot azert atmozgathatonak erzem, de nem lenne a maradasa sem gaz. csak akit hozunk az tenyleg legyen kafa. s posztra ezen a drafton meg 3. korben is fog olyan s maradni, akiben van fantazia, igy a szelere 1 veteran mindenkepp kene farol szinten. ha ezek megvannak, onnantol szabadon varialhatunk a og, de, olb (c, k, wr) poszttal a megoldas utjat illetoen. mondjuk az idealis megoldas az kovetkezokkel egeszulne ki hamar bilibe log a kezunk: meg farol elhozni egy det (vmelyik kcs tenyleg nagyon faja lenne, dorseyt azert tobbre tartom), mert abbol kevesbe lennenk egy ujonccal kisegitve az elso kor vegefele. ellenben tuti bentlesz egy elit g es top15os tehetsegu passrush prospect is maradna, mire mi jovunk. en jobban elnem coopert pl, mint mingot pl, ezert vmi fiatal solid de/olb fare mindenkepp rarepulnek. bedobok egy nevet, ami meg nem volt, bar vsz hosszabbit. michael johnson ? wr eleg lenne a draft hatuljan, lesz ott ebbol alulertekelt fazon, a kozepso koroket meg vigan vegiglehetne bpazni. felolem ezen a drafton a qbn kivul kb barhova johet ember, mert ahol nem a minoseggel, ott a depth-tel vannak kurvanagy bajok.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Colts GM Ryan Grigson named NFL Executive of the Year

Gratulaszf61
nahát, nem Schneider? 😛 😛 😛Höri
Nem lep meg, Bár Elway erős ellenfél lehetett

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Gratulaszf61
nahát, nem Schneider? 😛 😛 😛

több mint 12 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.

Gratula

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Vollmernek örülnék, de őt szerintem nagyon megtömi valaki pénzzel, mert franchise LT-t is láthatnak benne.
Stez
Az tuti ha tageli az NE, akkor kiszállnak az idei nagy FA harcokból, de hátha meg tudjuk fogni 😊
Reménykedek, és mellé egy Levitre 😛 Hmmm el tudnám viselni 😀 Stev85
Állítólag vagy Talibot, vagy Vollmert tagelni fogja a Pats. Talib a kiesésük után azt mondta, hogy szerinte tesztelni akarja a piacot, de a Pats mindenképpen megtartaná. Kiderül hamarosan, mindenesetre ha Vollmerre taget raknak, utána még aláírathatnak vele egy hosszútávú szerződést, amivel egyrészt felszabadíthatnak pár millát még az offseasonra, másrészt meg el is cserélhetik, szóval nem olyan biztos az, hogy kiszállnak a piacról. Valahogy minden évben van egy nagyon nagy húzásuk, BB-től mindig fosni kell.
De hát persze most azért nyugodtabb vagyok ennyi hellyel a sapi alatt, bőven nézelődhetünk. Mondjuk nagyon kíváncsi leszek arra, hogy kit keresünk meg eleglőször, mert azért sok esetben a legjobb szabadügynökök már az első nap aláírnak, van, hogy el se utaznak meghallgatni más ajánlatokat.
Az a baj, hogy Esc múltkori kijelentése, hogy nála Byrd lenne az ász igazolás, bogarat ültetett a fülembe és valahogy kurvára szívesen látnám a defenseben. 😀 EGy hozzá hasonló playmaker kellene nagyon, de mondjuk Zbiko tutira maradni fog, Pagano embere.
Isten lenne egy Byrd-Levitre-Loadholt-Kruger-Jennings-Houston piacolás. 😀😀😀
Sok esély van rá. 😀

Stez
Talib hülye lesz nem menni FA-ra.. Patsnél nagyon sok a lejáró szerződés... ÉS ahogy néztem a tag pénzek horribilisek.. Én a helyükbe Vollmert tagelném, Welker úgyis megy FA-ra. Úgy vélem amennyire megoldható Grigsonék az első 2 napban nagy bevásárlást fognak tartani.. Zbiko maradhat, backupnak maximum, bár én nem látom a teljesítményét annyira trének mint az USA beli szakemberek.. Mocskosul lehúztak..
De ahogy néztem a Patsnek jó sok needje van.. kíváncsi vagyok mit fognak csinálni... Bár ha Talib nálunk kötne ki, nem borulnék sírva a kardomba, de nem az a prioritás...