Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Pont ez az, hogy minden ütközésnél fosni kell, ráadásul közben még a térde is szétment. Nem éri meg a kockázatot se nekünk, sem pedig a maga szempontjából.
több mint 12 éve
Amugy van még egy Collienk is. Tudom h sokak szerint nem szabadna többet játszania, de kb ugyanannyian vannak azok is akik szerint 1 év mindenféle ütközés nélkül jót tesz neki, és újból bevethető lesz. Ugye nem fejsérülés miatt lett IR...2 év alatt 4 agyrázkódás.. Imádtam a játékát, óriási kedvencem volt, de hagyja abba.. Mert annyit nem ér tropára menjen az agya...Szakértők szerint is ennyi vplt Collie az Nflben.. Meglepne ha szerződést adnánk neki...
Akárhogy is, egy jó Collie nagyon nagy segítség lenne Lucknak.shady
több mint 12 éve
Amugy van még egy Collienk is. Tudom h sokak szerint nem szabadna többet játszania, de kb ugyanannyian vannak azok is akik szerint 1 év mindenféle ütközés nélkül jót tesz neki, és újból bevethető lesz. Ugye nem fejsérülés miatt lett IR...Akárhogy is, egy jó Collie nagyon nagy segítség lenne Lucknak.
több mint 12 éve
Kakukk tojás 😛 vagy csak mi nem tudjuk értékelni Vaughnt.. De a Det elleni pick6-e rulz 😀én az ég egy adta világon semmit sem tudok az illetőről, sem konkrétan, sem általánosságbanvaughn is kapott...😀shady
csak egyvalamit:
a világ legszuperebb bajnokságának (egyik) legjobb csapata szerződést kínált neki
akkor a világ egyik legjobb játékosa kell hogy legyen
valaki máshogy gondolja?wmitty
több mint 12 éve
én az ég egy adta világon semmit sem tudok az illetőről, sem konkrétan, sem általánosságbanvaughn is kapott...😀
csak egyvalamit:
a világ legszuperebb bajnokságának (egyik) legjobb csapata szerződést kínált neki
valaki máshogy gondolja?wmitty
több mint 12 éve
én az ég egy adta világon semmit sem tudok az illetőről, sem konkrétan, sem általánosságbancsak egyvalamit:
valaki máshogy gondolja?
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Grigson egy éve vn itt, és csak Freeman jött a CFL-ből. Oké, bejött, de ritka az ilyen. Azért nem veszem tutira, hogy akkor majd tutira bejön ez is, meg minden húzása. Ezt a szerződést inkább tudnám be a kivételesen jó méreteinek a srácnak. Az meg majd kiderül edzésen, hogy tud-e pluszt adni az offensenek, egyáltalán be tudja-e verekedni magát az 53-as keretbe. Azt mondják, hogy ST játékosként juthat főként szerephez majd egyébként. Meg gondolom, RZ-ben is pályára kerül majd.
több mint 12 éve
Azt kívánom én is h legyen jó, de nem véletlenül nem játszott az NFL-ben
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Még véget sem ért a szezon, megkínáltunk egy aréna futballból érkező WR future contracttal, és te már azon gondolkodsz, hogy akkor nem is kell elit WR piacról? 😀Én már vélelmeztem nem kutya ütő, Grgison szeme nem szokott Cfl-ből bénákat húzni.. Majd kiderül, ha olyan teljesítményt nyújt mint Freeman, már elégedett leszek. (Itt nem éppen a törött kézzel játszásra gondolok 😛
EGyelőre lehet, hogy az első edzésen kiderül, hogy Kelley elkapni is alig bírja a labdákat ezen a szinten, azt ki is basszuk az első hét után. 😀 Azért nem minden a jó méret. Brazill meg egyelőre korántsem megoldás, ahogy Whalen is IR-ről jön vissza majd.
Ez még baromi korai szvsz. Nyilván, ha a csávó idejön, aztán rögtön lepipál mindenkit, akkor nem kell a kérdéssel foglalkozni, de az csak nekünk lenne jó. De amúgy szerintem a méretein kívül egyáltalán semmi sem lehet benne, nem véletlenül volt UDFA, majd utána próbálta ki magát mindenhol máshol.Stez
több mint 12 éve
Még véget sem ért a szezon, megkínáltunk egy aréna futballból érkező WR future contracttal, és te már azon gondolkodsz, hogy akkor nem is kell elit WR piacról? 😀EGyelőre lehet, hogy az első edzésen kiderül, hogy Kelley elkapni is alig bírja a labdákat ezen a szinten, azt ki is basszuk az első hét után. 😀 Azért nem minden a jó méret. Brazill meg egyelőre korántsem megoldás, ahogy Whalen is IR-ről jön vissza majd.
Ez még baromi korai szvsz. Nyilván, ha a csávó idejön, aztán rögtön lepipál mindenkit, akkor nem kell a kérdéssel foglalkozni, de az csak nekünk lenne jó. De amúgy szerintem a méretein kívül egyáltalán semmi sem lehet benne, nem véletlenül volt UDFA, majd utána próbálta ki magát mindenhol máshol.
több mint 12 éve
Mivel red zoneban szarok voltunk idén, így feltételezem nem véletlen, hogy Fleener mellé még egy 6'6 magas elkapót is nézünk... Bejöhet még, ha megéli az 53-as rostert, akkor Luck jövőre szeretni fogja RZ-ben főleg.StezSzerintem be fog kerülni, de komolyan elgondolkoztató ezek után költünk e Elit Wr-re.. Wayne, TY, Brazil, Whalen, Kelley. Lehet még 1et hozunk de akkor Whalen vs Kelley ből valamelyik PS-es lesz.
több mint 12 éve
Mivel red zoneban szarok voltunk idén, így feltételezem nem véletlen, hogy Fleener mellé még egy 6'6 magas elkapót is nézünk... Bejöhet még, ha megéli az 53-as rostert, akkor Luck jövőre szeretni fogja RZ-ben főleg.
több mint 12 éve
6'6 4,57es idővel nem rossz, 42es verticallal főleg. 😀 reménykedekmondjuk ahogy nézem CFL-es meg AFL-es highlightokat, nem épp a helyből indulás a fő erénye, szal NFL-ben nemtom mire lesz jó
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
4.57-et futott 2010-ben a Pro Dayén. Annyira nem rossz az, még akár nagyot is foghatunk vele, bár azért korai lelkendezni még, lehet az első keretszűkítésnél repül. 😀
több mint 12 éve
www.stampedeblue.com/2013/1/30/3933682/colts-sign-gigantic-wr-jeremy-kelley-formerly-of-cflremélem megtaláltuk a magunk "kis" megatronját 😊
Cflből egy WR jött 😊
Közel akkora termetre mint Fleener. Fix nem speedster 😀Stev85
több mint 12 éve
na végre egy magas WR. Remélem egy csiszolatlan gyémánt, és nem csak tölteléknek jött a 90es rosterbe.
több mint 12 éve
www.stampedeblue.com/2013/1/30/3933682/colts-sign-gigantic-wr-jeremy-kelley-formerly-of-cflCflből egy WR jött 😊
Közel akkora termetre mint Fleener. Fix nem speedster 😀
több mint 12 éve
Ne is legyetek az NFL Stanfordja, jah várj már azok vagytok 😊
több mint 12 éve
Szerintem az túlzás, hogy Stanford banda leszünk csupán csak megspóroljuk a Luck - Offense összehangolódásra szánt időt plusz ezek a játékosok nem annyira szarok (bár az eredményt majd a pályán látjuk )Whalenben én is bízom, UDFA-ként hoztuk, Luck szobatársa volt ugye az egyetemen, és szerintem ő robbanthat is majd, ha nem sérül le megint.. Pre seasonban nagyon jól nyomta slot WR-ként, remélem, hogy Luck belőle is kihozza az állatot.értem, idén nem láttam, csak a régi emlékek élnek bennem. shadyÉn du. Stockleyért kaptam, Moss ugyanaz, öreg és nem megoldás... Én egyébként megnézném Luck haverját hátha gyémánt a srác 😊Stev85
Mondjuk az már más tészta, hogy annyira nekem sem tetszik, hogy lassan ilyen Stanford banda leszünk. 😀
És van egy olyan érzésem, hogy ha a 3. körben még elérhető lesz, akkor elhozzuk Stepfan Taylort.Stez
több mint 12 éve
azért milyen szépet szólna, WR posztot megoldanánk házon belül és elhoznánk, Vollmert és Talibot 8) Nem lenne kis dolog 😊Sok esély nincs rá, hogy bent lesz, de alapból feltradere számítanak sokat Grigsontól Taylorért.Whalenben én is bízom, UDFA-ként hoztuk, Luck szobatársa volt ugye az egyetemen, és szerintem ő robbanthat is majd, ha nem sérül le megint.. Pre seasonban nagyon jól nyomta slot WR-ként, remélem, hogy Luck belőle is kihozza az állatot.Miért baj az, ha ismerik egymást 3-4 éve? 😀 Bár nem hiszem, hogy Taylor bent lesze a 3. kör végén. Jól sikerült az idei szezonja, a Rose Bowl offensive MVP-je lett, a Senior Bowl edzőtáborában és a meccsen is jól szerepelt.Mákosak leszünk, ha bent lesz még 3/23ra 😊
Mondjuk az már más tészta, hogy annyira nekem sem tetszik, hogy lassan ilyen Stanford banda leszünk. 😀
És van egy olyan érzésem, hogy ha a 3. körben még elérhető lesz, akkor elhozzuk Stepfan Taylort.Stez
aztec
Mondjuk ezek nyilván csak tippelgetések, csak túlságosan is adja magát az újabb stanfordi gyerek... Ahogy Hamilton is adta például, és ugye rögtön itt is kötött ki.
Ő meg azért gondolom elejt majd néhány mondatot Grigsonéknak, hogy mennyire örülne Taylornak az offensébe...Stez
több mint 12 éve
Sok esély nincs rá, hogy bent lesz, de alapból feltradere számítanak sokat Grigsontól Taylorért.Whalenben én is bízom, UDFA-ként hoztuk, Luck szobatársa volt ugye az egyetemen, és szerintem ő robbanthat is majd, ha nem sérül le megint.. Pre seasonban nagyon jól nyomta slot WR-ként, remélem, hogy Luck belőle is kihozza az állatot.Miért baj az, ha ismerik egymást 3-4 éve? 😀 Bár nem hiszem, hogy Taylor bent lesze a 3. kör végén. Jól sikerült az idei szezonja, a Rose Bowl offensive MVP-je lett, a Senior Bowl edzőtáborában és a meccsen is jól szerepelt.Mákosak leszünk, ha bent lesz még 3/23ra 😊
aztec
Mondjuk ezek nyilván csak tippelgetések, csak túlságosan is adja magát az újabb stanfordi gyerek... Ahogy Hamilton is adta például, és ugye rögtön itt is kötött ki.
Ő meg azért gondolom elejt majd néhány mondatot Grigsonéknak, hogy mennyire örülne Taylornak az offensébe...
több mint 12 éve
Whalenben én is bízom, UDFA-ként hoztuk, Luck szobatársa volt ugye az egyetemen, és szerintem ő robbanthat is majd, ha nem sérül le megint.. Pre seasonban nagyon jól nyomta slot WR-ként, remélem, hogy Luck belőle is kihozza az állatot.Miért baj az, ha ismerik egymást 3-4 éve? 😀 Bár nem hiszem, hogy Taylor bent lesze a 3. kör végén. Jól sikerült az idei szezonja, a Rose Bowl offensive MVP-je lett, a Senior Bowl edzőtáborában és a meccsen is jól szerepelt.Mákosak leszünk, ha bent lesz még 3/23ra 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Hát szvsz ha 3/23on még bent lesz akkor hozzuk is el,ha csak nem lesz még bent vmi nagy steal lehetőségWhalenben én is bízom, UDFA-ként hoztuk, Luck szobatársa volt ugye az egyetemen, és szerintem ő robbanthat is majd, ha nem sérül le megint.. Pre seasonban nagyon jól nyomta slot WR-ként, remélem, hogy Luck belőle is kihozza az állatot.értem, idén nem láttam, csak a régi emlékek élnek bennem. shadyÉn du. Stockleyért kaptam, Moss ugyanaz, öreg és nem megoldás... Én egyébként megnézném Luck haverját hátha gyémánt a srác 😊Stev85
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Whalenben én is bízom, UDFA-ként hoztuk, Luck szobatársa volt ugye az egyetemen, és szerintem ő robbanthat is majd, ha nem sérül le megint.. Pre seasonban nagyon jól nyomta slot WR-ként, remélem, hogy Luck belőle is kihozza az állatot.értem, idén nem láttam, csak a régi emlékek élnek bennem. shadyÉn du. Stockleyért kaptam, Moss ugyanaz, öreg és nem megoldás... Én egyébként megnézném Luck haverját hátha gyémánt a srác 😊Stev85
És van egy olyan érzésem, hogy ha a 3. körben még elérhető lesz, akkor elhozzuk Stepfan Taylort.
több mint 12 éve
A sebessége már megkopott, az emberétől való elszakadás gondot okoz neki, és két éve meg már egyáltalán nem olyan, hogy így is elkap mindent, amit felé dobnak. Akkor már jöjjön Whalen, Brazill, Adams, draft, másik UFAStezAzt hittem azt írod akkor legyen inkább Avery Re-sign 😛