NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Chargers Are Interested In Bruce Arians As Head Coach

kezdődik..Farky
Kizártnak érzem egy alap bukta Franchisehoz menne... Stev85
az csak rajta múlik, hogy mi bukta, mi nem.

azért a Chargers-nél tudnék mondani szarabb állapotú gárdákat 😊

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 685 — Colts Fan és Anti-Pats Fan

kezdődik..Farky
Kizártnak érzem egy alap bukta Franchisehoz menne... Még ha a Pit hívná... Közben Hester bejelentette a visszavonulását, Lovie Smith kirúgása miatt..

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧

kezdődik..

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
azért a 6-os átlaga most is megvolt Fosternek. ugyanúgy szétfutott volna mint ahogy szokott, csak most nekik kellett az eredmény után menni ezért Schaubra passzaira kellett hagyatkozni

több mint 13 éve
Minden Fórumozónak Boldog Új Évet Kívánok!! (És Colts SB győzelmet 😊)))

több mint 13 éve
Azért ha Fostert meg tudtuk fogni Reeding nélkül Rice sem jelenthet megoldhatatlan feladatott.. Meg azért 2 meccsen futottak minket szét(KC, Hou 1.), a többin vállalható futásokat kaptunk..

több mint 13 éve
A meccs előtt eléggé másnapos voltam egész nap. Nem tudtam aludni egész nap pedig nagyon vágytam rá! És jött a meccs! ugy voltam vele belenézek kicsit aztán vagy elalszok vagy nem.
Hát mondanom sem kell hogy amikor a meccs elején üvözölték Paganot, az valami hihetetlen volt. Akkor tudtam hogy nem fogom otthagyni a meccset. És milyen jól tettem! Ha a meccsek alatt szoktak lenni momentumok amik eldöntik a találkozó állását, akkor a szezon momentuma nálunk van!
És ahogy hajnalba mondták a stúdióba: A Ravens ellen a lélektani előny a Coltsnál van!
Hát akkor GO COLTS!!!kluivert930312
Lélektani előny? Visszamenni Baltimoreba eléggé szar lesz. Pagano lehet, hogy be akarja bizonyítani az ex csapatának, hogy jobb a Colts, viszont ne feledjuk el, hogy Andris, nem szeret idegenben játszani és az, hogy a Baltimore szurkolók szívből utálják a Coltsot sem segít rajta😊 Szóval a Ravensnek a szurkolók miatt is az a célja, hogy szét taposson minket. Na mind1, az tuti, hogy nagy meccs lesz😊FearTomi
És?
Na puff. Szerintem kb. mindenkinek az a célja, hogy a másikat széttapossa. Próbálkozni lehet, a túlságosan nagy erőlködés meg visszaüthet. És azért én továbbra is úgy gondolom, hogy mi vagyunk az underdogok, ez meg azért mindig nagy előny. Nem rajtunk, tavalyi 1/1-es, kb. 30 új játékost felvonultató fiatal csapaton van teher, hanem Bajuszon főleg. Nekünk viszont ez csupán tapasztalatszerzés lesz, így is kurva nagy évet nyomott a csapat. Plusz ott az esélytelenség nyugalma a fejekben, és ott a bizonyítási vágy Pagano betegsége, és Ravens múltja miatt. Ahogy benne is.
Ha Rizsát megfogjuk, akkor szerintem nagyon könnyedén meglepetést okozhatunk.

UI.:
Ja, és kikapunk. 😀Stez
Mernél mást írni 😀 Ja és Butler pick six!!!! Azt se felejtsük 😀 Lassan elkezdek gondolkodni Karim KR TD jinxelésén de még nem 😀

több mint 13 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
A meccs előtt eléggé másnapos voltam egész nap. Nem tudtam aludni egész nap pedig nagyon vágytam rá! És jött a meccs! ugy voltam vele belenézek kicsit aztán vagy elalszok vagy nem.
Hát mondanom sem kell hogy amikor a meccs elején üvözölték Paganot, az valami hihetetlen volt. Akkor tudtam hogy nem fogom otthagyni a meccset. És milyen jól tettem! Ha a meccsek alatt szoktak lenni momentumok amik eldöntik a találkozó állását, akkor a szezon momentuma nálunk van!
És ahogy hajnalba mondták a stúdióba: A Ravens ellen a lélektani előny a Coltsnál van!
Lélektani előny? Visszamenni Baltimoreba eléggé szar lesz. Pagano lehet, hogy be akarja bizonyítani az ex csapatának, hogy jobb a Colts, viszont ne feledjuk el, hogy Andris, nem szeret idegenben játszani és az, hogy a Baltimore szurkolók szívből utálják a Coltsot sem segít rajta😊 Szóval a Ravensnek a szurkolók miatt is az a célja, hogy szét taposson minket. Na mind1, az tuti, hogy nagy meccs lesz😊FearTomi
És?
Na puff. Szerintem kb. mindenkinek az a célja, hogy a másikat széttapossa. Próbálkozni lehet, a túlságosan nagy erőlködés meg visszaüthet. És azért én továbbra is úgy gondolom, hogy mi vagyunk az underdogok, ez meg azért mindig nagy előny. Nem rajtunk, tavalyi 1/1-es, kb. 30 új játékost felvonultató fiatal csapaton van teher, hanem Bajuszon főleg. Nekünk viszont ez csupán tapasztalatszerzés lesz, így is kurva nagy évet nyomott a csapat. Plusz ott az esélytelenség nyugalma a fejekben, és ott a bizonyítási vágy Pagano betegsége, és Ravens múltja miatt. Ahogy benne is.

UI.:
Ja, és kikapunk. 😀Stez
Jó, persze, csak azért írtam, mert azért ez a lélek dolog nem egyértelmű😊

Alap, hogy kikapunk!😀

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 903 — Whoops, looks like something went wrong.
És?

UI.:
Ja, és kikapunk. 😀

több mint 13 éve
Lélektani előny? Visszamenni Baltimoreba eléggé szar lesz. Pagano lehet, hogy be akarja bizonyítani az ex csapatának, hogy jobb a Colts, viszont ne feledjuk el, hogy Andris, nem szeret idegenben játszani és az, hogy a Baltimore szurkolók szívből utálják a Coltsot sem segít rajta😊 Szóval a Ravensnek a szurkolók miatt is az a célja, hogy szét taposson minket. Na mind1, az tuti, hogy nagy meccs lesz😊

több mint 13 éve
kluivert930312 Indianapolis Colts 21
Hát akkor GO COLTS!!!
több mint 13 éve
a sigedet méretezd át max 150 pixel magasra

több mint 13 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
man, két meccset nem láttam a szezonban (mert 10 órára mentem a tévébe), mégpedig a Green Bay elleni W és a Texans elleni W.

Szerintem megvan a recept a nagyok ellen.Höri
jövőre remélem minden héten te leszel Sport TV-ben Ricsivel 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 13 éve
man, két meccset nem láttam a szezonban (mert 10 órára mentem a tévébe), mégpedig a Green Bay elleni W és a Texans elleni W.

Szerintem megvan a recept a nagyok ellen.

több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
egyébként ez, hogy a Ravens pihentetett itt az utolsó fordulóban szerintem nekünk kedvezhet. sokszor tudnak a pihent játékosok rosszabb játékkal visszatérni. ebben szerintem most is lehet bízni, mert mi pedig egy remek meccset játszottunk, remek játékkal.

más: közben mennyit beszéltek arról, hogy a jövő nagy csoportrangadói lesznek a SF-SEA meccsek.
asszem az is kimondható, hogy a Colts-Texans párosításnak is kinéz egy jó pár éves párharc.

több mint 13 éve
Továbbra is csak egy dologtól félek, mégpedig hogy Luck valahogy mindig szarul tolja hidegben, szélben. Most is ez lesz, már mindenhol, kivéve ha ismét összefutnánk a Texanssal.
Ha meg Rizsát megfogjuk, amire sok esély nincs, még komolyan meg is szivathatjuk Flaccoékat. 😊
Huh de nagy meccs lesz, nagyon várom már.Stez
De ha pl Vissza tud térni Carter és Ballard is OK lesz, akkor azért reális veszélyt jelentünk a földön, még ha az nem is mérhető Lucky Boyhoz. Én jobban félek a rookie WR miatt, a hidegbe ne legyen túl sok drop. De Zbiko, Reeding nálam upgrade ha vissza térhetnek. És ha Davis sem fagy le, akkor van esély. Vaughn és Butler pedig úgye az X faktorok...
Én komoly esélyt látok.. + Freeney is kezdi a régi önmagát idézni.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 903 — Whoops, looks like something went wrong.
Továbbra is csak egy dologtól félek, mégpedig hogy Luck valahogy mindig szarul tolja hidegben, szélben. Most is ez lesz, már mindenhol, kivéve ha ismét összefutnánk a Texanssal.
Ha meg Rizsát megfogjuk, amire sok esély nincs, még komolyan meg is szivathatjuk Flaccoékat. 😊
Huh de nagy meccs lesz, nagyon várom már.

több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Fejet kell hajtsak a döntés előtt. Sokkal pozitívabb vagyok most egy esetleges PO győzelemmel kapcsolatban, mint 1 napja. Hátborzongató, milyen élesen jött ki idén szinte az összes nagy meccsre ez a fiatal csapat (még a Pats meccsre is, csak ott kicsúszott a kezük közül az irányítás 1 negyed után), nem keveset árul ez el az edzői gárdáról.

Sok bizalmam volt az idei draftban, de erre nem számítottam (és jöttek melléjük Shipleyk, Freemanek, Butlerek, Guyok). Vonte is fokozatosan javult, az utóbbi két meccsen pedig komoly bírói szívatás ellenére is difference maker volt.

Ezek mellett 2 ST TD idén. Hivatalosan is új szelek fújnak....

több mint 13 éve
Ezek a tinci táncik 😀
 www.colts.com/media-center/videos/Postgame-Locker-Room-Speech-Texans/b2af549a-f0d9-4019-9a72-6b3463d3a3be
Stev85
Irsay a legjobb, egy bot hajlékonyabb nála😊FearTomi
Azért Pagano sem kispályás 😀 Mikor elkezdte nyomni már nagyon röhögtem 😀

több mint 13 éve
Ezek a tinci táncik 😀
 www.colts.com/media-center/videos/Postgame-Locker-Room-Speech-Texans/b2af549a-f0d9-4019-9a72-6b3463d3a3be
Stev85
Irsay a legjobb, egy bot hajlékonyabb nála😊

több mint 13 éve
Ezek a tinci táncik 😀

több mint 13 éve
Fent van a meccs a TenyardonStev85
Az ESPN America most adja le ismétlésben nyolctól.peterk2005
Én már lehúztam a többi közé, Ha meglesz az Álmom megcsinálom Bőrkötésbe 😛

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 419 — The only discipline that lasts, is self discipline
Fent van a meccs a TenyardonStev85
Az ESPN America most adja le ismétlésben nyolctól.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
hanyadszor ír(hat)om be vasárnap este 10 körül ebben a félévben, hogy: hihetetlen!?... 😊wmitty
A szám röviden N+1 de túléljük 😊
És csak jelzem, Davis egy LIGA elit WR ellen csinált 2 picket... Nála sima Pro Bowl... És Luck és TY is.. Nem pedig az INT király Schaub... Na de ez Magánvélemény..Stev85
Hálistennek nem egy meccs alapján osztják a Pro Bowlt.tenorx
Egy meccs... Jó isten.. Ha nem láttál még idén Colts mecset akkor írhatod ezt kb.. Nem tudom melyik emberrel van a gondod, de Davisnek ez jó meccse volt( a PB szigorúan poén szinten merült fel) A másik 2 rookie pedig elég kemény teljesítményt mutatott az év folyamán..

több mint 13 éve
Fent van a meccs a Tenyardon