Indianapolis Colts
The #Jaguars agreed to terms with Press Taylor as their offensive coordinator, source said.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) February 10, 2022
The 34-year-old Taylor — brother of #Bengals coach Zac Taylor, and the guy who culled the “Philly Special” — reunites with Doug Pederson in Jacksonville.
Szerkesztette: Tony Adams
Ja hogy en hogy allnek fel? En szivem szerint Emily Ratajkowski asszisztalasaval.Hogy érted, hogy 3 vagy 4 embert az LB sorban? Ennyi lenne rosteren? Mert pályán egyszerre 4 LB sosem lesz, az szinte ziher. 😊 Bradley védőfala alapvetően one gap (egy ember szokott 2 gapet is kapni), és szeret "elephant" LB-t (hívják leo-nak is) használni, de nem gondolom, hogy emiatt plusz egy LB lenne a pályán, hanem a feladatok lesznek valamelyest mások (már, ha LB lesz és nem valaki a falemberek közül, mert méretre, atletikusságra van leo-ra alkalmas ember ott is. Nem is egy.)Mar picit tobbet ittam es biztos felreertheto voltam, de nem LB jatekosokrol beszeltem hanem csak mint a palyan levo elhelyezeskent hivtam DL( mindegy milyen posztokbol pl. OLB-DT-DT-OLB, barhogy es barmennyi ) LB sornak es sec.
Szóval a pályán eddig is a snapek 80%-ban 2 LB volt (időnként csak 1), ez nem hiszem, hogy drasztikusan változna. Az meg, hogy a teljes rosteren hány LB lesz, attól is függ, hogy hányan lesznek akik spec teamben fontosak.
peterk2005
Jatek lenyege-teljesen fuggetlen mindentol- ti hogy allnatok fel ( Base ) ha Leonardot veszem alapkent mint fo alapko vagy akar anelkul es csak mint egy a 11-bol.
no
New Colts DC Gus Bradley is still working on his staff, but as of now, it looks likely former Raiders DBs coach Ron Milus will join him in Indy. Milus is highly regarded. Has coached Eric Weddle, Jason Verrett, Derwin James, Casey Hayward Jr and Desmond King, among others.
— Stephen Holder (@HolderStephen) February 7, 2022
És mi lenne Leonard feladata? Vgy osszuk ki azt is mi? 😊En is racsapnam a terhet, pazarlasnak erzem most.
Mindegy, ez így túl tág, Leonard nem tud egymaga fő alapkő lenni. Hacsak nem ő lesz az is, aki a dupla blokkokat kapja a falban, és közben levédekezi a pálya közepét, plusz besegít a #1 elkapó duplázásában is. 😀
(Ha Leonard szerepkörére vagy kíváncsi, akkor én többet használnám kötöttebb szerekörben, mint Eberflus tette. Kevesebb fumble-t csinálna úgy, mint Eberflus lényegében szerepkör nélküli "ne gondolkodj, csak csináld" féle elég szabad szerepkörében, viszont szerintem javulna a pálya közepén a passz védekezésünk, mert Leonard kiváló tudna lenni benne. Volt olyan időszak, amikor a pff top5-be rakta az _összes_ coverage játékos között, beleértve cornereket is. Mi ezt nem nagyon használtuk ki eddig, inkább a turnovereire mentünk.)
peterk2005
Ma mar nem irok tobbet, pedig az asszony kutyaja kijozanitott. Az ordogfajzat
Mindegy, ez így túl tág, Leonard nem tud egymaga fő alapkő lenni. Hacsak nem ő lesz az is, aki a dupla blokkokat kapja a falban, és közben levédekezi a pálya közepét, plusz besegít a #1 elkapó duplázásában is. 😀
(Ha Leonard szerepkörére vagy kíváncsi, akkor én többet használnám kötöttebb szerekörben, mint Eberflus tette. Kevesebb fumble-t csinálna úgy, mint Eberflus lényegében szerepkör nélküli "ne gondolkodj, csak csináld" féle elég szabad szerepkörében, viszont szerintem javulna a pálya közepén a passz védekezésünk, mert Leonard kiváló tudna lenni benne. Volt olyan időszak, amikor a pff top5-be rakta az _összes_ coverage játékos között, beleértve cornereket is. Mi ezt nem nagyon használtuk ki eddig, inkább a turnovereire mentünk.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Hogy érted, hogy 3 vagy 4 embert az LB sorban? Ennyi lenne rosteren? Mert pályán egyszerre 4 LB sosem lesz, az szinte ziher. 😊 Bradley védőfala alapvetően one gap (egy ember szokott 2 gapet is kapni), és szeret "elephant" LB-t (hívják leo-nak is) használni, de nem gondolom, hogy emiatt plusz egy LB lenne a pályán, hanem a feladatok lesznek valamelyest mások (már, ha LB lesz és nem valaki a falemberek közül, mert méretre, atletikusságra van leo-ra alkalmas ember ott is. Nem is egy.)Mar picit tobbet ittam es biztos felreertheto voltam, de nem LB jatekosokrol beszeltem hanem csak mint a palyan levo elhelyezeskent hivtam DL( mindegy milyen posztokbol pl. OLB-DT-DT-OLB, barhogy es barmennyi ) LB sornak es sec.
Szóval a pályán eddig is a snapek 80%-ban 2 LB volt (időnként csak 1), ez nem hiszem, hogy drasztikusan változna. Az meg, hogy a teljes rosteren hány LB lesz, attól is függ, hogy hányan lesznek akik spec teamben fontosak.
peterk2005
Jatek lenyege-teljesen fuggetlen mindentol- ti hogy allnatok fel ( Base ) ha Leonardot veszem alapkent mint fo alapko vagy akar anelkul es csak mint egy a 11-bol.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Alapvetoen nem hulyeseg a cikk, mert Bradleynel ezek szokasos es allando stilusjegyek, amik minden csapatnal nagy fejtorest tudnak okozni, es igen, az o szisztemajahoz sokan nem fitek, akkor pedig szenvedni fog az egyseg. A 4 emberes pass rush nala azert fontos, mert nagyon konzervativ, nem szeret gyakorta blitzeket hivni, de ha meg a vedofal nem tud nyomast generalni, akkor konnyu szetszedni a vedelmet. Mivel egy melysegi safetyvel jatszunk majd, sokkal sebezhetobb lesz a DB-sor, ebbol a szempontbol is fontos Bradley vedelmeben a hatekony pass rush es a siettetesek szama, hogy ne legyen tamadhato a hatso zona.Ok nem olvastam el az elejet. Vaklaki es nem GB magyarazza el a D-enzet. Igy mar ertheto miert lett kisiskolas en meg azt hittem nekem nem nyitotta meg az egeszet.Hogy Bradleynek van egy eleg jellegzetes stilusa a szisztemat tekintve, es nagy valtozas lesz Eberflusehoz kepest. Es egyebkent ha ebbol tovabb akarunk gondolkozni, akkor ra lehetne terni arra, hogy Bradley rendszerebe elkepesztoen szukseg lesz ugye a bivaly 4 man pass rushra, plusz a ket safety nala mas stilust kepvisel, mint a Colts jelenlegi depthjeben talalhato jatekosok.www.si.com/nfl/colts/film/gus-glossary-mofo-mofcitt mi a lenyeg? Lemaradtam valahol.
Tony Adams
no
De ha marad a roster magja, es nem lesz nagyon valtozas a kezdoben, akkor ez azt jelenti, hogy Willis tulajdonkeppen LB/S hibrid lesz, aki rengeteget mozog fel a boxba, mig Blackmon verbeli free safety lesz, es folyamatosan melyen hagyja ot Bradley.
Eberflus alatt a ket safety picit szabadabban, nagyobb teruleten mozgott, mig Bradley sokkal "feszesebben" hasznalja a DB-it.
Stez
Amugy nalam nem a S-kel lenne a legnagyobb baj hanem a CB-k-nel. Persze roster epitese meg sehol szoval varjuk ki mi lesz a vegleges keret es abbol mi lesz a jatek.
| A brutal 4 man rush nem szuksegszeru, de aldas es minden D-nek az, jatszanak barmit. De azert egy normalis csapatnak azt fel kell tudni venni. |
Amugy csak temakent feldobva! Felejtsuk el a CB-ket es tegyuk fel szuperek cov2- es cov3-ban is. Van egy Leonard a csapatban es 3 vagy 4 embert szeretnetek a LB sorban? Azaz mit jatszanatok ha Leonard-bol indulnatok ki, mint alapko?
no
Bradley sem igazan embereztet, szanaszet zonaztatja a vedelmet.
Szerintem ket LB-s sorunk lesz, a strong safety meg felmozog a boxba ugymond harmadiknak, ez lenne Willis. Csak strongba itt egy olyan jatekosra lenne szukseg, aki gyors es atlatja a hivast, tudja, mi fog kovetkezni, olvassa a tamadojatekot. Willis ebben gyenge. Mig free-ben pedig egy coverage-ben nagyon jo, lehetoleg ballhawk vedore lenne szukseg, ez lenne Blackmon, de nala meg viszont tavaly lehetett latni, hogy passz ellen azert nagyon hullamzo tud lenni, sok jatekot nez be.
Alapvetoen ezert okozhat fejtorest, hogy a Colts-keretben ki milyen szerepkort hogyan tud majd elsajatitani, hogyan lehet alkalmazni a jatekosokat. Igazabol nekem Bradley kinevezese utan egybol az jutott eszembe, hogy Hamilton nagyon kellene ide a draftrol, de gyorsan ra is jottem, hogy elso korunk nincs. 😀
Mindenesetre itt a gyorsasag es a jatekfelismeres nagyon fontos lesz, es ebben sem Blackmon, sem Willis nem jeleskedett eddig, ugyhogy nem lepne meg, ha az elso idenyben szenvedos lenne azert a Bradley-rendszer elsajatitasa sokak szamara.
Ok nem olvastam el az elejet. Vaklaki es nem GB magyarazza el a D-enzet. Igy mar ertheto miert lett kisiskolas en meg azt hittem nekem nem nyitotta meg az egeszet.Hogy Bradleynek van egy eleg jellegzetes stilusa a szisztemat tekintve, es nagy valtozas lesz Eberflusehoz kepest. Es egyebkent ha ebbol tovabb akarunk gondolkozni, akkor ra lehetne terni arra, hogy Bradley rendszerebe elkepesztoen szukseg lesz ugye a bivaly 4 man pass rushra, plusz a ket safety nala mas stilust kepvisel, mint a Colts jelenlegi depthjeben talalhato jatekosok.www.si.com/nfl/colts/film/gus-glossary-mofo-mofcitt mi a lenyeg? Lemaradtam valahol.
Tony Adams
no
De ha marad a roster magja, es nem lesz nagyon valtozas a kezdoben, akkor ez azt jelenti, hogy Willis tulajdonkeppen LB/S hibrid lesz, aki rengeteget mozog fel a boxba, mig Blackmon verbeli free safety lesz, es folyamatosan melyen hagyja ot Bradley.
Eberflus alatt a ket safety picit szabadabban, nagyobb teruleten mozgott, mig Bradley sokkal "feszesebben" hasznalja a DB-it.
Stez
Amugy nalam nem a S-kel lenne a legnagyobb baj hanem a CB-k-nel. Persze roster epitese meg sehol szoval varjuk ki mi lesz a vegleges keret es abbol mi lesz a jatek.
| A brutal 4 man rush nem szuksegszeru, de aldas es minden D-nek az, jatszanak barmit. De azert egy normalis csapatnak azt fel kell tudni venni. |
Amugy csak temakent feldobva! Felejtsuk el a CB-ket es tegyuk fel szuperek cov2- es cov3-ban is. Van egy Leonard a csapatban es 3 vagy 4 embert szeretnetek a LB sorban? Azaz mit jatszanatok ha Leonard-bol indulnatok ki, mint alapko?
Hogy Bradleynek van egy eleg jellegzetes stilusa a szisztemat tekintve, es nagy valtozas lesz Eberflusehoz kepest. Es egyebkent ha ebbol tovabb akarunk gondolkozni, akkor ra lehetne terni arra, hogy Bradley rendszerebe elkepesztoen szukseg lesz ugye a bivaly 4 man pass rushra, plusz a ket safety nala mas stilust kepvisel, mint a Colts jelenlegi depthjeben talalhato jatekosok.www.si.com/nfl/colts/film/gus-glossary-mofo-mofcitt mi a lenyeg? Lemaradtam valahol.
Tony Adams
no
www.si.com/nfl/colts/film/gus-glossary-mofo-mofcitt mi a lenyeg? Lemaradtam valahol.
Tony Adams
Egyedul az baj, hogy erre az idoszakra ramennek a Colts huzoembereinek legjobb, plusz olcso evei. Leonard penze megugrik, Kennyt lekopogom, de eddig durvan elkerultek a serulesek, Bucknernek egyertelmuen ezek a legjobb evei, bar orulnek, ha Donald szintjen sokaig elkerulnek a serulesek, es elit tudna maradni, de nem ez az atlag.
Nagy kar lenne ertuk, nem szabadna elpocsekolni oket.
en csak szurkolni tudok neki.Én is, bár szvsz a Jagsnek legalább annyira jó lesz, hogy visszajött a divizióba, mint amikor a Coltsnak jó volt, hogy ő volt nálunk a HC...
Amadeus
Ha már HC-k, Doug Pederson beszélt Reichról és Carsonról itt egy keveset.
(Yes, I asked Doug if he's into @AEW
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) February 5, 2022
I also asked him about playing Carson Wentz + Frank Reich twice a year#DougDay#Jaguars@FCN2go pic.twitter.com/KQie3RhjNx
Gus nálunk szép munkát végzett. Egy liga alja védelmet pár FA igazolás és draft pick után felhozott a gyenge középmezőnybe. Mondjuk nálunk a 4 man pressure pont működött, ami ugye az alap az Ő sikeréhez.en csak szurkolni tudok neki.
Anélkül a kevés blitz miatt nagyon nehéz ezzel a sémában érvényesülni.
Red zone D terén volt nagyon gyenge nálunk, azzal nem tudott mit kezdeni.
Ami miatt én örülök, h cseréltünk az az, hogy nem volt hajlandó a semajatol elszakadni. Mahomes és Reid szét égetett minket a single high safety-vel az első meccsen (és már akkor is egyértelmű volt, h minden DC 2high S-t próbál ellenük használni) aztán ugyan azt tettük a második meccsén is eléjük és nem meglepő módon szétszedték megint. Emiatt lesz fejvakaras, de lesznek remek meccsek, amikor pont fekszik a séma az ellenfél ellen.
Rolni
De a jo hir hogy ebbol a fajtaju epitkezesbol konnyu aranylag gyorsan rafekudni es felelmelni csapatreszeket. Es ha a D lesz a problema akkor itt akar elol akar hatul akar elosztva is konnyebb lesz hozni meg ev kozben is erositest ha nagyon ugy alakulna a szezon.
Ettol fuggetlenul a fajsulyozas biztos hogy G elkepzelese fele fog huzni a D-be.
Anélkül a kevés blitz miatt nagyon nehéz ezzel a sémában érvényesülni.
Red zone D terén volt nagyon gyenge nálunk, azzal nem tudott mit kezdeni.
Ami miatt én örülök, h cseréltünk az az, hogy nem volt hajlandó a semajatol elszakadni. Mahomes és Reid szét égetett minket a single high safety-vel az első meccsen (és már akkor is egyértelmű volt, h minden DC 2high S-t próbál ellenük használni) aztán ugyan azt tettük a második meccsén is eléjük és nem meglepő módon szétszedték megint. Emiatt lesz fejvakaras, de lesznek remek meccsek, amikor pont fekszik a séma az ellenfél ellen.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
Schwartznak jobban örültem volna. Nekem Bradley túl konzervatív, és túlságosan Sehawksos még mindig amit csinál. De legalább nem egy kutyaütő. Még megtörténhet, hogy megszeretjük.Remek ember. Remélem itt is jönnek a LEO-k(nem Leonardok) és az OTTO-k- Újabb pikáns csavar a Pederson - Frank bácsi kapcsolat mellé az idei Jags- Coltsokon. 😀
peterk2005

Ez jo lesz. Erkezik az egyik legkonzervativabb vedoelme, aki nem szeret blitzeltetni. Ami nem mindig baj, de ha olyan DL-ed van, mint nekunk, akkor azert elegge szenvedos lehet. Ettol fuggetlenul jo szakembernek tartom, nem gondolom, hogy rossz kinevezes. Csak azert a Colts vedelemek jatekoskeretehez nem biztos, hogy fit lesz.Sources tell me that Colts are zeroing in on Gus Bradley as there new defensive coordinator… #Colts #ForTheShoe
— Rashaad Mcginnis (@KingOfColts) February 4, 2022
Tony Adams
Sources tell me that Colts are zeroing in on Gus Bradley as there new defensive coordinator… #Colts #ForTheShoe
— Rashaad Mcginnis (@KingOfColts) February 4, 2022
Going to miss you, @TomBrady. pic.twitter.com/u0at0Ek1Ox
— Indianapolis Colts (@Colts) February 1, 2022
Leonard elleneben Buckner. Gondolkodas nelkul, ha a ketto kozul kellene donteni, mert mondjuk egy maradhat.
A colts szempontjabol mindegy hogy 3 eve egy majd egy masik es utana a titans, most a bengals a jobb. De ha neked szamit akkor megnyugodhatsz, nem mondtam hogy a titans orokke elotetek marad. Ev elejen leirtam hogy jobbak es sokkal jobban sujtva serultekkel raadasul akire epul a taktikajuk nelkul kihasznalva a gyengebb sorsolast es elso kiemeltek, a colts nem jut PO-ba. Nalad ket kategoria van a KC-Bills es 8 utana egy kalapban. Nalam nem, iden siman be is bizonyosodott hogy oriasi kulonbseg volt a ket csapat kozott. Es nem feltetlenul a W szama a lenyeg mielott jossz hogy idepattan.
A 2. bekezdesben nem konkretan egy evrol beszeltem es nem is a csapat lejmenete a lenyeg ha A luck nelkul a csapat hoz 5-6 meccsel kevesebb W-t az nem jelenti hogy a csapat rosszabb-lejtmenetben van csak kiesett a legfontosabb lancszem es ez materializalodik. Ennyi. Ennyi tortent a 49-el is csak sok serultjuk volt es nem is volt ALuck-juk. A masik sokkal fontosabb, kiemeltem direkt Shanit mint OC nem mint HC. De FR-nak se kell tombolaznia egyedul is kepes oriasi faszsagokra mint HC. De errol en nem beszeltem.
3. bekezdes. Amit leirtal mint multiple felallas az nem szeretem es errol beszelek. Ez lehet hitvita, de nalam a jo csapatok nem ezt csinaljak hanem az pl. outside zone futasra epitem fel a passzjatekot es tudom hol fog keletkezni a res, majd az ellenfel erossegei-gyengei alapjan csavarok rajta ( akar a passz-vagy futojatekon) de nem kezdek powert futni mert azt nem szeretik. Egyszeruen nem lehet tokeletesre gyakorolni mindent es ez az oriasi kulonbseg mert ok "egyet" gyakorolnak. Ehhez talan meg jobb keret kellene.
Mindenki tanul a hibajabol. Itt a mindenkin van a hangsuly. A phalanx folyamatosan javitva lett de mindketto oldalon hasonloan es maradt az egal amig a romaik megmutattak nekik hogy kell gondolkodni out of box.
Hagyjuk hogy ki mire kepes a PO-ban szarsagot mert PM a liga sok nagyon fontos szempontjabol a legjobb volt es a PO-ban orulhetett hogy egy sexy rexit le tudott gyozni. Nem dolt el azert mert naluk van Allen vagy Mahomes. El lehet oket verni es jonnek Burrow-ek. Veluk egyszerubb az elet es nagyobb tarhazbol tudnak meriteni mint Tane-LJ-BM-Wentz. Viszont a colts nemcsak a Wentz-Allen parositasban van alul hanem a fegyverekben is.
Amikor az utolsohoz ertem nem tudtam hogy sirjak vagy nevetes legyen belole. A splash play nem elvarhato de fontos dolog es ebben Leonard jo. De egy napon emliteni Donald-al az karomkodassal er fel. Szerintem az elfogultakon kivul nem talalsz harom hulyet a foldon akinek Leonard kellene. Abban biztos lehetsz hogy tobb embert talalok akinel hiaba jo Leonard ennyi penzert nem kellene nekik. De ez inkabb a posztja ellen van