Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 166 — Steelers fan
Jim Irsay hired Bill Polian day after earning 1st pick in ’98 draft. Jim Irsay fired Bill Polian day after earning 1st pick in ’12 draft. :cool:

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 698 — Whoops, looks like something went wrong.
komoly rebuild kezdődik itt
és Poliannel talán az inaktív offseasonok is távoznak

több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
húúúúú....
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 861 — no es importante
Túl sokat akart kérni az 1/1-ért, ez lehet az oka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
tenorx 14 107 — fő libsi
Wow.
több mint 14 éve
Na az tényleg wow.

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 821
Chris Mortensen: "Filed to ESPN: Irsay cleans house, including Bill and Chris Polian, per league source."
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 820 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az igen - Filed to ESPN: Irsay cleans house, including Bill and Chris Polian, per league source
több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Illetve, hogy mindenki nézze a Fiesta bowlt.

edit, lehet kicsit többet:
"Filed to ESPN: Irsay cleans house, including Bill and Chris Polian, per league source"
wow.

több mint 14 éve
Nagyon helyes.
És kijelenti, hogy Caldwell remek munkát végzett ezzel a csapattal. 😀
Majd egy linket ide tolhatnál, kíváncsi lennék én is.

több mint 14 éve
Állítólag változások lesznek, de nem ma... Fogalmam sincs, mit csinálhatott az elmúlt 3 hét alatt Irsay.Escalade
Amit egész évben csinált: vedelt.Beher
remélem azért valami jóféle whiskeyt... 😉ThundersNFL
Csak rinyálnom kellett: 5től (23:00) Irsay press conference.

több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 662 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Állítólag változások lesznek, de nem ma... Fogalmam sincs, mit csinálhatott az elmúlt 3 hét alatt Irsay.Escalade
Amit egész évben csinált: vedelt.Beher
remélem azért valami jóféle whiskeyt... 😉

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Spagnoulo jöjjön DC-nek elsőként, aztán menjen Caldwell a sunyiba

több mint 14 éve
Beher Indianapolis Colts 38
Amit egész évben csinált: vedelt.
több mint 14 éve
Állítólag változások lesznek, de nem ma... Fogalmam sincs, mit csinálhatott az elmúlt 3 hét alatt Irsay.

több mint 14 éve
Soha. Puhapöcs Polian, nem fogja kivágni. Vagy ha igen, majd jön Norv San Diegobol. 😀

több mint 14 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Közben javában folyik a "Black Monday".

Steve Spagnuolo, Raheem Morris lapáton.
Caldwell-re mikor kerül már sor?

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Szar volt 4 hónapon át úgy leülni a gép elé, hogy a Red Zone Channel jobb opció volt, mint a Colts-meccs. Most, hogy vége, jövök divatkodni a holtszezonra. 😊
több mint 14 éve
Közben elolvastam az Escalade által ajánlott cikket.
http://coltsauthority.com/2012-archives/january/luck-and-manning-will-not-co-exist.html

Tényleg ajánlom mindenkinek.

A Coltsauthority.com tényleg jó lesz, legalábbis jobb mint az a pöcs BBS.

több mint 14 éve
Mint a Jags fanbase nagy része, én is utálom. Egyébként meg elég csak ennyit írnom: 1999.
Plusz csak valamivel jobb HCnek tartom, mint JDR.iktriad
Azt értem, hogy személy szerint utálod.
De szakmailag mi a bajod vele?
Nyilván meg tudod indokolni.szf61
Sok szakmai kifogás nincs vele, bár például a 2000es években nagyon rosszul kezelte a QB kérdést McNair távozása után. És voltak periódusok, amikor nagyon nem voltak válaszai krízishelyzetben (2009es 0-6os kezdés jut eszembe).iktriad
jó, a Qb kérdést nála pont elemezték..
San Diegoban lenne egy Riverse, a Ramsben mondjuk Bradford kérdőjel, nálunk lenne egy Manningje, akibe bele van buzulva, és lenne utána egy Luckja is
kurvára tudnám sajnálni 😊
csak Bradford lenne kérdéses, egyébként akárhová megy ezek közül, QB gondja nem lenne.. nála a Ramst pedzegették a tulajjal való barátság miatt, de megemlítették azt is, hogy Poliannal is nagyon nagy a spanolás, úgyhogy nyilván ha Caldwell megy, akkor nagyon könnyedén itt köthetne ki, márpedig valahol ki fog, mivel vissza akar térni

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 820 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi a baj Fisher-rel?szf61
Mint a Jags fanbase nagy része, én is utálom. Egyébként meg elég csak ennyit írnom: 1999.
Nyilván meg tudod indokolni.szf61
Sok szakmai kifogás nincs vele, bár például a 2000es években nagyon rosszul kezelte a QB kérdést McNair távozása után. És voltak periódusok, amikor nagyon nem voltak válaszai krízishelyzetben (2009es 0-6os kezdés jut eszembe).
több mint 14 éve
Akkor látom nem csak nekem van Fisher fóbiám. 😊iktriad
Mi a baj Fisher-rel?szf61
Nyilván meg tudod indokolni.

több mint 14 éve
Ismét egy jó Nate Dunleavy cikk a Luck-Manning döntésről.
'If Peyton Manning is healthy, the Colts should deal Luck. This isn't a choice between 4 years of Peyton Manning and 15 years of Peyton Manning Part 2. This is likely a choice between 4 years of Peyton Manning and 15 years of Drew Bledsoe, Carson Palmer, or Vinny Testaverde. Given that, I'll take the four years of Peyton Manning, thank you very much. Luck might be a special once-in-a-generation player...but the odds are very much against it. If he's any of those guys I mentioned, then he'd be a very good #1 pick. A nice 15 year career with a handful of Pro Bowls is a good solid haul for the top pick.'

Amúgy továbbra is éles különbséget érzek a két út között. Ha Manning marad, neki kell menni a gyűrűnek, Mathist, Waynet és Saturdayt itt tartva. Amennyiben Luck jön, minimum 1 gyenge év lesz, ez esetben Mathis szerintem mehetne (pick, valamint Hughes megkapná az utolsó esélyét), Waynet és Saturdayt pedig maximum AL közérzete miatt tartanám meg. Különben mindhárom korábban említett FA "szavatossága" 2 év körül mozog, amik elméletileg pont a botladozó fiatal QB évek. Manninggel versenyképes a csapat, nélküle ennyit ér (pedig itt vannak a korábban említett Classic Coltok).

Szerintem Fisher nagyon jó választás lenne, cserébe meglepne, ha Caldwellt kirúgnák.

Alakult egy új oldal, a coltsauthority.com . Többnyire az 18to88, Coltszilla és Coltsider összeolvadásából. Jól hangzik, Colts fanoknek csak ajánlani tudom.

több mint 14 éve
nyilván comp pickről beszélek..
és szerintem 3. kört simán kaphatunk majd, ha az FA-n nem hozunk mi is drágábbért playát/playákat, azért Mathist szerintem szép zsozsóval fogják megdobni... És Wayne/Garcon is kapni fog eleget, akármelyik is megy.
Ez a need dolog érdekes kérdés, én nem látok olyan sok hatalmas lyukat. Ami feltűnő, az a CB-SS duó, az egyiket draftról, míg másikat FA-ról könnyedén meg lehetne oldani. Az LB sor fiatal, Angerer ugye még folyton fejlődik, idén Conner is tolt jó meccseket, Wheeler meg so-so, ő is folyton fejlődik.. Sims hát mikor milyen, azt hagyjuk. 😀
A DL-be azt hiszem korai picket áldozni Moala, Hughes és Nevis után kár volna, bár az biztos, hogy Mathis távozásával lesz pass rush hiány. Az OL-be jött Castonzo, aki véleményem szerint egyáltalán nem zárt rossz szezont, talán egy szar meccse volt, az Suggs ellen, amúgy teljesen korrekt volt, amikor nem volt sérült. Mellette ugye elvileg Ijalanával is számolhatunk, Saturday meg talán lehúz még egy évet, szerintem maradni fog. Diemet viszont szerintem kivágjuk, vagy hagyjuk elmenni, most így hirtelen nem tudom, FA lesz-e, de sokat keres, baszott szar volt idén OG-ként is, nem fogjuk marasztalni. Mondjuk nálunk teljesen mindegy, kit draftolunk, hová szánjuk, az utolsó UDFA is meg fogja járni a kezdő OL-t. 😊
A kérdés számomra a TE lesz, mert Clark szánalmas szezont tolt, mondjuk szerintem baszott az egészre, de jövőre azért valamit megint láthatunk majd tőle is. Ha meg Wayne megy, akkor kéne még egy WR, mert ez a Collie-Garcon-Clark trió baromira kevés lesz. De azért kör eleji pickjeink vannak, itt alapból ezekkel a pickekkel több lyukat tudunk majd betömni, ráadásul marad az FA is, amivel idén már nem alibizhetünk.

több mint 14 éve
Fredo 205
Szerintem nagyon jól jöttünk ki a szezonból. Érdekes ezt egy olyan csapatról elmondani aki 9(!!!) egymást követő évben PO résztvevő volt, most meg 2-14-el zárt... Az 1/1 megvan ráadásul nem is 0-16 kellett hozzá. Az hogy mit főzünk ki belőle nehéz kérdés. Mindenképp QB kell ez szerintem nyilvánvaló, akkor meg Luck mivel ő az 1/1. Egyszerű ez. Csak aztán így lesz két sztárkaliber irányítónk, pedig needek vannak szép számmal. De mégis azt mondom hogy ha a következő 10 évre bebiztosíthatjuk Luck-kal a jövőt, akkor ez kell aztán ahhoz kell alakítani a többi dolgot.
a problémaforrások:
- A needek, lejáró szerződésesek. Csak egy nagyobb draft trade keretében lehetne orvosolni, de PM korát nézve nem biztos hogy jól járnánk
- Luck nyűgös lesz nem akar padozni: esély 20% ( csak van annyi esze, hogy rájön hogy két év padozás PM mögött lehet, sőt biztos többet ér, mint két év kezdőként mondjuk a Brownsban (bocs barnák).
- Manning nem lesz többet egészséges: esély 20% Luck-ot be kell egyből vetni, ez lehet hogy bejön lehet hogy nem
- Manning játszik még egy-két-három évet még utána jön Luck: esély 60% reméljük lesz türelme kivárni a sorát
- Manning elmegy a Luck draft után: esély 0% (ezt csak a szívem mondatja velem, reálisan lehet kábé 10%)
- Luck nem válik be: esély 30% Láttunk már az nfl-ben ezt-azt. Ráadásul a beválik kategória nevű léc PM után kicsit magasan van...