Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
És én mondjuk emiatt tartok az 1/3-tól.Stez
Szintén.
Mondjuk az évszázad lúzere címre simán pályázhatunk, hogy ha ilyen pozícióból képesek leszünk elszúrni. Nem csak Luck-ot, mert róla lényegében már lemondtam, de ha nyerünk a JAX ellen, akkor lehet, hogy RGIII is megy a levesbe.
Most nem vagyok túl optimista.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tudom hogy vagytok vele, de én sokkal jobban örülök neki, hogy Wayne elkapta azt a labdát és nyertünk, még akkor is ha bandi nem hozzánk kerül...sőt talán jobban is járunk. Igazából a két nagy QB-ből nekünk az kell aki képes leülni PM mögé a padra.

Jobb volt így látni a csapatot, ahogy küzd és nyer is. Nem pedig azt amit egész évben láttunk.

A másik: Szerintetek a '97es idényben is ekkora spekulációk voltam Manning körül mint most Luck körül? 😀dugo1993
Jó, de azért egy kérdésem lenne.
Ha PM áprilisban mondjuk a draft előtt bejelenti, hogy a nyaka nem jött rendbe és visszavonul, akkor is boldog leszel, hogy nem tudjuk mondjuk behúzni Luckot, mert végül a szezon utolsó meccseit meghúztuk és nyertük?
Vagy, gondolkozz el egy durvább verzión. Verjük a Jaxet, 1/3 leszünk. Akkor is ilyen boldog leszel, ha 1/1-re elviszi más Luckot, ráadásul 1/2-re meg betradelnenk elénk RGIII-ért, aztán maradna nekünk max Landry Jones?
Mert tudod könnyen lehet ez is, tekintve, hogy Luck 1/1 lesz valszeg, viszont nálunk meg mindenki tudni fogja, hogy bizony az 1/3-unkkal RGIII-at akarjuk elvinni, így nagy eséllyel bejönnek elénk majd. Mert lesz jó pár olyan QB needes csapat, aki azért az 1/2-ért is a zsebébe nyúl, ha Griffint akarja, nem csak Luckért lesz nagy a tolongás.
Én valahogy baromira nem lennék boldog egy ilyen forgatókönyvvel.
És én mondjuk emiatt tartok az 1/3-tól.Stez
Azért amerikában teljesen más a felfogás erről...elképzelhetetlennek tartom hogy a Colts szurkolói ne örültek volna a tegnapi győzelemnek, vagy esetleg ne örülnének majd jövő héten ha legyőzitek a Jaguars-t...minden egyes W-nek hatalmas jelentősége és presztizse van, az ott nem európa és nem soccer hogy azzal kalkulálgassan hogy kikapnak....Luck ide vagy oda...
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 865 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát nem tudom hogy vagytok vele, de én sokkal jobban örülök neki, hogy Wayne elkapta azt a labdát és nyertünk, még akkor is ha bandi nem hozzánk kerül...sőt talán jobban is járunk. Igazából a két nagy QB-ből nekünk az kell aki képes leülni PM mögé a padra.

Jobb volt így látni a csapatot, ahogy küzd és nyer is. Nem pedig azt amit egész évben láttunk.

A másik: Szerintetek a '97es idényben is ekkora spekulációk voltam Manning körül mint most Luck körül? 😀dugo1993
Jó, de azért egy kérdésem lenne.
Ha PM áprilisban mondjuk a draft előtt bejelenti, hogy a nyaka nem jött rendbe és visszavonul, akkor is boldog leszel, hogy nem tudjuk mondjuk behúzni Luckot, mert végül a szezon utolsó meccseit meghúztuk és nyertük?
Vagy, gondolkozz el egy durvább verzión. Verjük a Jaxet, 1/3 leszünk. Akkor is ilyen boldog leszel, ha 1/1-re elviszi más Luckot, ráadásul 1/2-re meg betradelnenk elénk RGIII-ért, aztán maradna nekünk max Landry Jones?
Mert tudod könnyen lehet ez is, tekintve, hogy Luck 1/1 lesz valszeg, viszont nálunk meg mindenki tudni fogja, hogy bizony az 1/3-unkkal RGIII-at akarjuk elvinni, így nagy eséllyel bejönnek elénk majd. Mert lesz jó pár olyan QB needes csapat, aki azért az 1/2-ért is a zsebébe nyúl, ha Griffint akarja, nem csak Luckért lesz nagy a tolongás.
Én valahogy baromira nem lennék boldog egy ilyen forgatókönyvvel.
És én mondjuk emiatt tartok az 1/3-tól.

több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
RGIII nyilatkozott olyat h padozna? Vagy nem értem miért gondolja mindenki, h ő leülne PM mögé, de Luck nem. Ha PM visszatér mindegy melyikük jön, ha nem akkor inkább Luck, de az elmúlt hetek forma javulását nézve a srácok sztem tudnak valamit 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
csak szerintem ment volna egész meccsen a passzolgatás ? érthetetlen szituációkba hívott futást Caldwell. a körmömet is lerágtam a végén , de Angerer és D is jól játszott leszámítva ,hogy párszor beszopták a fake futást.szampi#33
Caldwellnek mikor volt értelmes megmozdulása? Annak örülmék PM visszatérésén kívül a legjobban, ha elküldenénk a festővel együtt, de azt hiszem erre várhatunk.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498

A másik: Szerintetek a '97es idényben is ekkora spekulációk voltam Manning körül mint most Luck körül? 😀

több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ejha. Valaki nagyon nem akarja Luckot a csapathoz. Az hagyján, hogy nyertünk, de jópár játékos úgy örült neki, mintha superbowlt nyertünk volna. 😀peterk2005
Polianék mindig karácsony előtt osztják a srácoknak járó százalékot az éves tippmix-bevételből, még szép, hogy örültek 😊

több mint 14 éve
A Rams bukja a visszalévő 2 meccsét az tuti. Még ha a Rams is lenne az 1/1 miért húznák Luck-ot? Mi értelme lenne nekik? Bradford gig szerződése mellé egy Luck-ot? Igaz már kontrollált a lové amit Luck kaphat, de aligha hiszem, hogy Bradfordra ráhúznák Luckot. Elcserélni nem tudnák, aligha fizetné ki bárki más Bradfordnak azt a pénzt. Ha cut, akkor meg agyonvágj a a salary capot nagyrészt.Alabama Niners
Mert az 1/1-et elcserélni nem tudják...
Végül is ez igaz, elvégre Luck egy foshalmaz, a ligába meg nincsenek QB needes csapatok, így biztosan nem adna ssenki semmit azért az 1/1-ért...
Egyébként meg már hajnalban írták, mikor még hátrányba voltunk, ha kikapunk, tutira miénk az 1/1, de nyertünk. Ha a Jax ellen is nyerünk, akkor marad a miénk az 1/1, ha a Rams és a Jax is nyer még egy meccset. Egyébként 1/3 leszünk, ha ez nem így történik és megverjük a Jaxet is. Ilyen egyszerű az egész.
Ha a jövő héten nyerünk, RGIII, ha kikapunk, Luck.Stez
Akár Vikings, akár Rams lesz az 1/1, simán elcserélhetik. Akár a Browns is adhat érte 2 első köröst még 2012-re (Falconstól van nekik ugyebár), mert McCoy sem az igazi. Csak mint példaLN
Ha nem a QB needes Indy lesz végül az 1/1, akkor legalább 5-10 csapat keresheti majd meg a Rams/Vikings duót az 1/1-ért.
És mivel Luck az utóbbi 20 év legjobb prospectje a legtöbbek szerint, így nyilván a csapatok többsége hajlandó is lesz majd érte a zsebébe komolyan belenyúlni.. Most hadd ne kelljen felsorolni azt a 10 csapatot, akinek eléggé kéne egy Luck a kezdőjébe.. 😊
Szóval jah, ha nem a miénk lesz az 1/1, akkor maximum RGIII jöhet, mivel mi nem tudunk abszolút versenyezni egy licitháborúban az 1/1-ért, de nem is akarunk, hiszen akkor nem nyertünk volna hajnalban. 😊

több mint 14 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
csak szerintem ment volna egész meccsen a passzolgatás ? érthetetlen szituációkba hívott futást Caldwell. a körmömet is lerágtam a végén , de Angerer és D is jól játszott leszámítva ,hogy párszor beszopták a fake futást.

több mint 14 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
A Rams bukja a visszalévő 2 meccsét az tuti. Még ha a Rams is lenne az 1/1 miért húznák Luck-ot? Mi értelme lenne nekik? Bradford gig szerződése mellé egy Luck-ot? Igaz már kontrollált a lové amit Luck kaphat, de aligha hiszem, hogy Bradfordra ráhúznák Luckot. Elcserélni nem tudnák, aligha fizetné ki bárki más Bradfordnak azt a pénzt. Ha cut, akkor meg agyonvágj a a salary capot nagyrészt.Alabama Niners
Végül is ez igaz, elvégre Luck egy foshalmaz, a ligába meg nincsenek QB needes csapatok, így biztosan nem adna ssenki semmit azért az 1/1-ért...
Egyébként meg már hajnalban írták, mikor még hátrányba voltunk, ha kikapunk, tutira miénk az 1/1, de nyertünk. Ha a Jax ellen is nyerünk, akkor marad a miénk az 1/1, ha a Rams és a Jax is nyer még egy meccset. Egyébként 1/3 leszünk, ha ez nem így történik és megverjük a Jaxet is. Ilyen egyszerű az egész.
Ha a jövő héten nyerünk, RGIII, ha kikapunk, Luck.Stez
Akár Vikings, akár Rams lesz az 1/1, simán elcserélhetik. Akár a Browns is adhat érte 2 első köröst még 2012-re (Falconstól van nekik ugyebár), mert McCoy sem az igazi. Csak mint példa
több mint 14 éve
Az a baj, hogy a Jax pass rusherei nagymami szintjén tolják, így az utolsó hétvégén Orlovsky lazán, de nagyon lazán fog majd dobálni és benne nincs meg a Painter faktor, hogy elbukja a meccseket totál nyertes helyzetből. Úgyhogy én igazából már elkezdtem megbékélni a RGIII draftunkkal.
Nyerünk, a srácok nagy felszívták magukat és látszik, hogy már nem akarnak 1/1-et. Nem véletlen el az elképesztő "javulás". Biztosan ők is azt akarják, hogy PM mögé menjen maximum padozni valaki, ne pedig kitúrják a csapat éléről, most érte is küzdenek a fiúk.

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ejha. Valaki nagyon nem akarja Luckot a csapathoz. Az hagyján, hogy nyertünk, de jópár játékos úgy örült neki, mintha superbowlt nyertünk volna. 😀

Megjegyzem, én örülök a történteknek. Egy ideje beleszerettem a Manning felgyógyul, RGIII kispadra ül verzióba, és afelé megyünk. 😀

(Clarkról nem akartam vitát kirobbantani. Mint írtam a kedvenc játékosom, de Andre Johnssont és Gronkowskit is jobbnak tartom nála. Fura kettősség tudom, majd eljárok csoportterápiára. 😀)peterk2005
A. Johnson szerintem WR. Q*a jó játékos, de így alma-körte összehasonlítás...

Most mi lesz vajh az ucsó fordulóban? Nem lett vón egyszerűbb most kikapni a végén meg nyerni?Fredo
Én pont ezt nézem miért hasonlít össze WR-eket Te-el.... Totál érthetetlen.
No végigolvasva ahogy nézem más sem érti.
több mint 14 éve
Ha a jövő héten nyerünk, RGIII, ha kikapunk, Luck.

több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Ejha. Valaki nagyon nem akarja Luckot a csapathoz. Az hagyján, hogy nyertünk, de jópár játékos úgy örült neki, mintha superbowlt nyertünk volna. 😀

Megjegyzem, én örülök a történteknek. Egy ideje beleszerettem a Manning felgyógyul, RGIII kispadra ül verzióba, és afelé megyünk. 😀

(Clarkról nem akartam vitát kirobbantani. Mint írtam a kedvenc játékosom, de Andre Johnssont és Gronkowskit is jobbnak tartom nála. Fura kettősség tudom, majd eljárok csoportterápiára. 😀)peterk2005

Most mi lesz vajh az ucsó fordulóban? Nem lett vón egyszerűbb most kikapni a végén meg nyerni?Fredo
na pont erre gondoltam én is, h egy WR-t összehasonlítani egy TE-vel hülyeség.Farky
Clark egyébként inkább elkapó TE, nem? Mert ha így van akkor inkább Hernandezzel hasonlítsuk össze.
több mint 14 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
A Rams bukja a visszalévő 2 meccsét az tuti. Még ha a Rams is lenne az 1/1 miért húznák Luck-ot? Mi értelme lenne nekik? Bradford gig szerződése mellé egy Luck-ot? Igaz már kontrollált a lové amit Luck kaphat, de aligha hiszem, hogy Bradfordra ráhúznák Luckot. Elcserélni nem tudnák, aligha fizetné ki bárki más Bradfordnak azt a pénzt. Ha cut, akkor meg agyonvágj a a salary capot nagyrészt.
több mint 14 éve
Relax, a hétvégén nyernek a közvetlen "riválisok" és minden el van intézve 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én tényleg örülök, hogy örültök, de kicsit materialistábban gondolkodva, mi a fa*zt csinálunk? Tényleg tervbe vették a vezetők, hogy a Colts szurkolók a következő másfél évtizedben a falba verjék a fejüket?
több mint 14 éve

na pont erre gondoltam én is, h egy WR-t összehasonlítani egy TE-vel hülyeség.

több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 405 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Az 1/1-el kapcsolatban az év kommentje:

A Colts megsemmisítő győzelmet szenvedett 😂
(The Colts suffered a devastating victory!!!)szf61
micsoda WISECRACK!!!!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Az 1/1-el kapcsolatban az év kommentje:

A Colts megsemmisítő győzelmet szenvedett 😂
(The Colts suffered a devastating victory!!!)

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 405 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Most nézem reggel az eredményt és már lassan sikersorozatról beszélhetünk...

Drafttal kapcsolatban mennyire láttok esélyt arra, hogy 1/1 vagy 1/2 lesztek és nem QB húztok?

Draft

több mint 14 éve
olyan qb mellett mint Brady nem nehéz jónak lenni. 😊Lecso4
Azért Clark-nak sem az iskolai futballcsapat vizesfiúja dobálgatott 😀nDRo
pontosan

Draft

több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
olyan qb mellett mint Brady nem nehéz jónak lenni. 😊Lecso4
Azért Clark-nak sem az iskolai futballcsapat vizesfiúja dobálgatott 😀
több mint 14 éve
Fredo 205

Most mi lesz vajh az ucsó fordulóban? Nem lett vón egyszerűbb most kikapni a végén meg nyerni?
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Például?iktriad
Nem látunk be az öltözőbe, de bőven lehet olyan játékos, aki úgy látja, hogy a leendő szerződése attól függ, hogy behúzzuk-e Luckot. Akár cap space, akár rebuild okán, stb.peterk2005
Akit elküldenek a salary cap vagy rebuild miatt és még van nafta a tankjában tuti kiköthet majd máshol is. Például a Colts szeméttelep 1.számú guberálóinál, vagyis nálunk.