Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Én már az átlag 20ast is aláírnám...Erre gondoltam én is: az köztudott, és "megszokott", hogy szánalmas e téren a teljesítményünk. (Egek, ki mindenkit, mennyi, de mennyi embert kipróbált a csapat returnerként csak az alatt a hat év alatt, mióta én nézek Colts-meccseket...)
Mostanában még hátrébbról is jövünk. 😕roniadi
De hogy "ennyire" kilátástalan legyen a dolog, legalábbis kinézetre - ilyenre alig emlékszem, ezért tűnt fel.
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Lefeged visszahordási átlaga 7 yard volt a meccsen.Így adoptáljon legközelebb kedvencet magának wmitty
több mint 13 éve
igen ez a probléma új és meglepő 😛Én már az átlag 20ast is aláírnám...
én inkább azon lepődök meg, ha van egy driveunk, amit nem 20-asról kezdünkStez
Mostanában még hátrébbról is jövünk. 😕
több mint 13 éve
igen ez a probléma új és meglepő 😛én inkább azon lepődök meg, ha van egy driveunk, amit nem 20-asról kezdünk
több mint 13 éve
Most is reménykedtem és drukkoltam az utolsó percekig.Megint meglehetett volna...
Ami viszont tragikus, és szinte sír az ember, mikor látja: a visszahordások kilátástalansága. Nem tudom, Lefeged mire lenne képes, mert amint kézbe kapja a labdát és egyet lépne előre, máris négyen teperik le.
Mondom, a kulcsszó a teljes kilátástalanság e téren. (Ellenben az ellenfél returnjeinél mindig megvan a sansz a 30-40 yard megszerzésére.)
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
És Don Polian a helyi maffia feje. 😊hát, 0-(1)6. ez van. azért kíváncsi vagyok, hogy mire gondolhatott Garcon, mielőtt megpróbálta hátratenni a labdát..JSanyotippmix 😛Höri
több mint 13 éve
hát, 0-(1)6. ez van. azért kíváncsi vagyok, hogy mire gondolhatott Garcon, mielőtt megpróbálta hátratenni a labdát..JSanyotippmix 😛
több mint 13 éve
hát, 0-(1)6. ez van. azért kíváncsi vagyok, hogy mire gondolhatott Garcon, mielőtt megpróbálta hátratenni a labdát..JSanyoMeglátta Reggie Nelsont és ez valószinű megzavarta.
több mint 13 éve
hát, 0-(1)6. ez van. azért kíváncsi vagyok, hogy mire gondolhatott Garcon, mielőtt megpróbálta hátratenni a labdát..
több mint 13 éve
Hughes és Thomas is inaktív. Egy sérülésektől ennyire megtépázott csapatba nem bekerülni szinte már tehetség (nem véletlenül 1 és 3. körös játékosok). Legalább azt mondhatnánk, hogy két nagyon mély, hatékony pozíció, ahova nem férnek be..... A 2010es draft volt a SB hangover, nem a szezon.Taps.
több mint 13 éve
annak is örülnék, ha Megatront elhoznánk a Lionstól, PM-mel laza 2000 yard, 20 TD-s WR lenne 😀 😛
több mint 13 éve
nem egészen mert ott mind2 QB volt, 2007-ben meg nem 😛Megatron 1/2 volt.Őrület, nem? Majdnem olyan a kontraszt, mint az 1998-as 1. és 2. között.wmitty
Jamarcus mögött.Bazzani
a Raiders-nek kellett a QB, de abban az évben ilyen posztú játékos nem volt a drafton (JMR, Quinn, Kolb, Matt Moore!), kivéve Drew Stantont, aki világklasszissá érett, de nem játszik soha.
több mint 13 éve
Megatron 1/2 volt.Őrület, nem? Majdnem olyan a kontraszt, mint az 1998-as 1. és 2. között.
Jamarcus mögött.Bazzani
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Megatron 1/2 volt.Luckot tartják 1/1nek. Jefferyt meg 1/2nek jelenleg leginkább. De az biztos, hogy Blackmon meg ő egyelőre TOP 5 várományosok.1/3
Megatron 1/2 volt ha jól emlékszem.ulpianus
De ha oda kerülünk az 1/1-hez és nem Luckot húzzuk akkor Polian tényleg bekaphatja 😀dugo1993
Jamarcus mögött.
több mint 13 éve
dugo93
4 232
Luckot tartják 1/1nek. Jefferyt meg 1/2nek jelenleg leginkább. De az biztos, hogy Blackmon meg ő egyelőre TOP 5 várományosok.1/3
Megatron 1/2 volt ha jól emlékszem.ulpianus
De ha oda kerülünk az 1/1-hez és nem Luckot húzzuk akkor Polian tényleg bekaphatja 😀
több mint 13 éve
Luckot tartják 1/1nek. Jefferyt meg 1/2nek jelenleg leginkább. De az biztos, hogy Blackmon meg ő egyelőre TOP 5 várományosok.Megatron 1/2 volt ha jól emlékszem.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Nem engem kell meggyőzni, láthatod, hogy Polian trade hajlamainak okait magyarázom meg.azért számold bele a szintkülönbséget is.indokold már meg légy oly kedves.Amadeus91ki az a világklasszis QB, aki eddig kiszolgálta Alshon Jeffery-t vagy Michael Floydot?
Justin Blackmonnak egy 27 éves baseball játékos a QB-ja.
Az egyedüli premier WR, akinek elit QB-ja is van, az Ryan Broyles.Höri
Luck köré tudnátok építeni hosszú évekre előre. Ha húztok egy elkapót (aki klasszis egyetemi szinten..már ha) akkor 2-3 év múlva mikor PM visszavonul, megint ugyanott lesztek.Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
azért számold bele a szintkülönbséget is.ki az a világklasszis QB, aki eddig kiszolgálta Alshon Jeffery-t vagy Michael Floydot?nagy baromságot szólottál, ülj le, egyes.indokold már meg légy oly kedves.Amadeus91
ha Wayne-t elcseréljük, WR lesz a pick. És kb elismerjük, hogy nem tudunk szarabbak lenni a Dolphins/Rams-nél 😀 (ha mégis, akkor cseréljük az 1/1-et)Höri
Az egyedüli premier WR, akinek elit QB-ja is van, az Ryan Broyles.Höri
Luck köré tudnátok építeni hosszú évekre előre. Ha húztok egy elkapót (aki klasszis egyetemi szinten..már ha) akkor 2-3 év múlva mikor PM visszavonul, megint ugyanott lesztek.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
ki az a világklasszis QB, aki eddig kiszolgálta Alshon Jeffery-t vagy Michael Floydot?indokold már meg légy oly kedves.Amadeus91idén pedig várhatóan nem lesz Calvin szerű elkapó drafton aki, ha nagyanyám dobál neki akkor is összeszed meccsenként 100 yardot.Amadeus91nagy baromságot szólottál, ülj le, egyes.
ha Wayne-t elcseréljük, WR lesz a pick. És kb elismerjük, hogy nem tudunk szarabbak lenni a Dolphins/Rams-nél 😀 (ha mégis, akkor cseréljük az 1/1-et)Höri
Az egyedüli premier WR, akinek elit QB-ja is van, az Ryan Broyles.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
indokold már meg légy oly kedves.idén pedig várhatóan nem lesz Calvin szerű elkapó drafton aki, ha nagyanyám dobál neki akkor is összeszed meccsenként 100 yardot.Amadeus91nagy baromságot szólottál, ülj le, egyes.
több mint 13 éve
Irsay már most tagadja, hogy Wayne és Mathis megfelelő ellenértékért vihető, szóval tutira mehetnek 😀
több mint 13 éve
idén pedig várhatóan nem lesz Calvin szerű elkapó drafton aki, ha nagyanyám dobál neki akkor is összeszed meccsenként 100 yardot.Amadeus91nagy baromságot szólottál, ülj le, egyes.
ha Wayne-t elcseréljük, WR lesz a pick. És kb elismerjük, hogy nem tudunk szarabbak lenni a Dolphins/Rams-nél 😀 (ha mégis, akkor cseréljük az 1/1-et)
több mint 13 éve
nálunk semmi sem simaMathist elcseréljük Kerriganre 😛evidens, hogy az elkapó nem tudja magának dobni a labdát... idén pedig várhatóan nem lesz Calvin szerű elkapó drafton aki, ha nagyanyám dobál neki akkor is összeszed meccsenként 100 yardot.
az adja magát, hogy ha Wayne megy, akkor WR kell, de akkor vagy Luck, vagy WR pick, akkor most melyik?
Vagy WR-t szedünk FA-ról? Azt nem hinnémStez
Ha meglesz az 1/1 akkor sima Luck.Amadeus91
ha meglesz az 1/1, akkor is simán benne van egy letradeStez
Ez igaz, de ha Luck lesz a következő Manning/Brady és a Colts inkább letradel, mintsem begyűjtse, sokáig fogják szidni a front officet. Főleg hogy PM se lesz már fiatalabb...
több mint 13 éve
nálunk semmi sem simaMathist elcseréljük Kerriganre 😛evidens, hogy az elkapó nem tudja magának dobni a labdát... idén pedig várhatóan nem lesz Calvin szerű elkapó drafton aki, ha nagyanyám dobál neki akkor is összeszed meccsenként 100 yardot.
az adja magát, hogy ha Wayne megy, akkor WR kell, de akkor vagy Luck, vagy WR pick, akkor most melyik?
Ha meglesz az 1/1 akkor sima Luck.Amadeus91
ha meglesz az 1/1, akkor is simán benne van egy letrade
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Mathist elcseréljük Kerriganre 😛evidens, hogy az elkapó nem tudja magának dobni a labdát... idén pedig várhatóan nem lesz Calvin szerű elkapó drafton aki, ha nagyanyám dobál neki akkor is összeszed meccsenként 100 yardot.
Ha meglesz az 1/1 akkor sima Luck.