Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Tavalyig konkrétan a liga bohóccsoportja volt, nem erős... De a Jaguars valóban úgy néz ki, hogy contenderré lép elő, Houstonban viszont úgyis elromlik valami, a Titans sem verhetetlen, csak éppen a Colts egyelőre elég hurkának néz kiTe, a Colts 2011 ota hurkanak nez ki, aztan latod, hogy egy kiraly kube mit alkot ezzel a hurka csapattal is. Szoval tudom am, hogy imadod a hurkat, de ez nem mervado. 8-P
Wyatt
Ha Luck rendben lesz, akkor boven realis lehet a csoportgyozelem. Es lekopogom, de a jelenlegiek szerint ugy tunik, hogy hosunk felepult teljesen, a valla legalabbis egyelore birja.
Es akkor egyebkent maris ott vagyunk, hogy ha a sorolasod szerint a Jaguars tartani tudja a szintet es behuzza a csoportot, akkor is futhatunk peldaul a wild card utan. De azert en abban sem vagyok biztos (mint mondtam is), hogy a Jaguars valoban olyan szezont nyom majd, mint amit varnak tole. De persze papiron szerintem is lazan a csoport legjobb csapata, csak hat alapbol evente latjuk, mennyi meglepetes van, a mi negyesunkben pedig aztan vegkepp allandoan borul a papirforma.
több mint 7 éve
Ertelek, nem vitatom a komment helytallosagat, de furcsan hangzik amikor a suket cikizi a nemat. Plusz mindig jo erzes "belerugni" (atvitt ertelemben, szoveggel is kiirom) a Pats fanokba 😀A Colts, a Jaguars, a Texans és a Titans az AFC South-ban szerepel, úgyhogy nem, nem az AFC Eastről van szó. Nyugodtan nézd vissza te is, hogy hosszú éveken át (asszem 2013 és 2016 között, de ha nagyon akarod, meg tudod te is nézni pontosan) fölényesen a legszarabb győzelmi mutatót hozták össze a csapatok a ligán belül (amíg volt szerencsém ezt a csoportot írni, minden évben vállalhatatlanul gyengén teljesített, amióta Steznek adtam, javult valamelyest 😀)Tavalyig konkrétan a liga bohóccsoportja volt, nem erős... De a Jaguars valóban úgy néz ki, hogy contenderré lép elő, Houstonban viszont úgyis elromlik valami, a Titans sem verhetetlen, csak éppen a Colts egyelőre elég hurkának néz kiAz AFC Eastrol beszelunk?
Wyatt
undisputedly
Bár az igaz, hogy az NFC West is nagyon igyekezett ezért a helyért
Wyatt
több mint 7 éve
A Colts, a Jaguars, a Texans és a Titans az AFC South-ban szerepel, úgyhogy nem, nem az AFC Eastről van szó. Nyugodtan nézd vissza te is, hogy hosszú éveken át (asszem 2013 és 2016 között, de ha nagyon akarod, meg tudod te is nézni pontosan) fölényesen a legszarabb győzelmi mutatót hozták össze a csapatok a ligán belül (amíg volt szerencsém ezt a csoportot írni, minden évben vállalhatatlanul gyengén teljesített, amióta Steznek adtam, javult valamelyest 😀)Tavalyig konkrétan a liga bohóccsoportja volt, nem erős... De a Jaguars valóban úgy néz ki, hogy contenderré lép elő, Houstonban viszont úgyis elromlik valami, a Titans sem verhetetlen, csak éppen a Colts egyelőre elég hurkának néz kiAz AFC Eastrol beszelunk?
Wyatt
undisputedly
Bár az igaz, hogy az NFC West is nagyon igyekezett ezért a helyért

több mint 7 éve
Tavalyig konkrétan a liga bohóccsoportja volt, nem erős... De a Jaguars valóban úgy néz ki, hogy contenderré lép elő, Houstonban viszont úgyis elromlik valami, a Titans sem verhetetlen, csak éppen a Colts egyelőre elég hurkának néz kiAz AFC Eastrol beszelunk?
Wyatt
több mint 7 éve
Tavalyig konkrétan a liga bohóccsoportja volt, nem erős... De a Jaguars valóban úgy néz ki, hogy contenderré lép elő, Houstonban viszont úgyis elromlik valami, a Titans sem verhetetlen, csak éppen a Colts egyelőre elég hurkának néz ki

több mint 7 éve
Te, a fel draftunk OL-rol szolt, ennel tobbet akkor tehettunk volna, hogyha Norwellt elhozzuk evi 888 millioert, de eszunkbe sem jutott, mivel mar akkor is tudtuk, hogy Nelsont akarjuk a topban.Ahhoz, hogy Luck on múljon meg kellett volna erősíteni első körben az O falat.. De itt visszaolvasgatva mindenki látja, hogy ergya..Mondjuk én alapból nem értem, hogy ti miért gondoljátok azt, hogy Ballard az idei keretet meg szeretné erősíteni.Ha Luck rendben van, kizart a top10. Ha nincs rendben, akkor Dezzel is laza top7-10, talan top5 is. Itt az egyetlen lenyeges tenyezo Luck.
Minek, hogy top10 en kívül draftoljatok?
gordon
Stez
Új stáb, új séma, másfél év után visszatérő irányító, qva erős csoport..én biztos nem az idei évvel terveznék.
gordon
Ezen kivul RT kellett voilna, oda jott a masodik korben Smith. AMugy meg jott egy Slauson, aki ket poszton teljesen korrekt es hasznalhato. Ha olvastad, amiket irtunk, akkor lattad, hogy a fo gond Castonzo serulese, mert az o helyen van nagy bibi, illetve meg nagy kerdes, hogy RT-ben ki fog jatszani. Azert nem tudjuk mi sem tutira, mert annyi serules volt TC-ben, hogy konkretan mar szinte Luck is megfordult a poszton a gyakorlason. Illetve ugyebar Smith ujonc, es valo igaz, hogy eddig egy fos volt, de megiscsak fiatal, tehetseges, nagy potencial van benne. Ido kell neki, ujonc. Azert az az altalad hianyolt erosites OL-ben igencsak megerkezett, kar, de hat kozbeszoltak a serulesek.
Eros a csoport. Igen, papiron az. Csak epp 3.4 eve igy indulunk neki minden idenynek, hogy a Texans mennyire jo papiron, hogy a Titans is, hogy a Jaguars is. Aztan megis az van, hogy Luckkal valahogy altalaban hoztuk ezeket a meccseket, es meg jo parat, amikkel nem is szamoltunk volna. A Jaguarstol mindenki sokat var, en nem vagyok biztos benne, hogy nem esik ismet vissza, raadasul azert tavaly eleg erosen megusztak a seruleseket, a frontban a huzoemberek es a secondaryben a sztarok is birtak.
Ha Luck fejben es testben tenyleg felepul es a regi onmagat hozza a palyan es azon kivul, akkor egyaltalan nem vagyok meggyozodve rola, hogy ez a csoport lefutott a Colts szamara, es nem leszunk versenyben legalabb a wild cardert. Ennyit ad egy jo Luck.
több mint 7 éve
twitter.com/HolderStephen/status/1036684571050422272hmm, Pascal 4.helyenek lottek is, de Grant helyeben kezdenek gyakorolni a slotban 😀 prototype wr az szelen van, es TY 1.helyet remelem meg jo par evig nem fenyegeti senki
twitter.com/zkeefer/status/1036637568614457344
Ugye Simonnak azert kellett mennie, mert Sheard tuloldalara olyan jatekos kell, aki robbanekony es gyors. Az tenyleg egyelore Turay. Basham sztem neha kifejezetten darabosan mozgott, de Turay alig jatszott az elsokkel...
twitter.com/zkeefer/status/1036678116335407104
twitter.com/zkeefer/status/1036652487472766983
hat ennyit Haegrol mint RT akkor 😀...hosszutavon meg Good aki szoba johet, de o serult volt, meg utana pre vegere ujra leserult...
Turaynak akk adott a lehetoseg h fejlodjon, ugy is sokat lesz rotalva a DL, sokat szamithat a tapasztalat kesobb ha mar elejetol jatszik
twitter.com/zkeefer/status/1036630018712121345
LT-ben nem remlik h jatszott Haeg, de ha nincs AC es balon Clark jobbon Webb, akkor marad megint az ima Luckert...Atkinst remelem meg tudjak fogni Nelsonek..
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Azért elég kemény,hogy a tippmixen még mindig mi vagyunk az esélyesebbek a hétvégére (1.55 vs 2.1)mert azok legalabb ertenek az amerikai fodballhoz!
Tony Adams
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Azért elég kemény,hogy a tippmixen még mindig mi vagyunk az esélyesebbek a hétvégére (1.55 vs 2.1)
több mint 7 éve
a Jaxnel meg mindig Borszesz a QB es a def nem fog minden meccset megnyerni nekik,h Fournette futhasson vegig. Masreszt ergya az OL depth. De a kezdo 5os ha AC visszater akkor siman vallalhato, egyedul az RT kerdeses, de ott Haegnak van tapasztalata mar, de jot Nelson kezdo LG-be illetve Slauson kezdo RG-be, meg meg ugye 2 eve Kelly 1.korben, aki amikor nem volt serult siman elfogadhatoan jatszott. Es akkor ott van meg Braden Smith akinek adottsaga megvan, a technikat kell tanulnia, de van ideje, 22 eves.Ahhoz, hogy Luck on múljon meg kellett volna erősíteni első körben az O falat.. De itt visszaolvasgatva mindenki látja, hogy ergya..Mondjuk én alapból nem értem, hogy ti miért gondoljátok azt, hogy Ballard az idei keretet meg szeretné erősíteni.Ha Luck rendben van, kizart a top10. Ha nincs rendben, akkor Dezzel is laza top7-10, talan top5 is. Itt az egyetlen lenyeges tenyezo Luck.
gordon
Stez
Új stáb, új séma, másfél év után visszatérő irányító, qva erős csoport..én biztos nem az idei évvel terveznék.
gordon
Illetve uj rendszer, ami epp arra lesz, h Luckot ne torjek agyon. Eroltetni fogjuk a futast meg a sok rovidpasszt.
A WR depth-el nem vagyunk megelegedve, illetve futo sincs 1 kimondott kezdo se, de rengeteg a fiatal, illetve ahogy lentebb irtam, a skillpozik tunningolasa (talan) jovore kezdodhet meg drafton is, elobb a falakat kell(ett) rendbetenni. A nagy FA igazolasok (amik SB runhoz kellenek) meg 1-2 szezon mulva lesznek leghamarabb (legalabbis Ballard + Irsay is ezt mondja).
több mint 7 éve
Ahhoz, hogy Luck on múljon meg kellett volna erősíteni első körben az O falat.. De itt visszaolvasgatva mindenki látja, hogy ergya..Mondjuk én alapból nem értem, hogy ti miért gondoljátok azt, hogy Ballard az idei keretet meg szeretné erősíteni.Ha Luck rendben van, kizart a top10. Ha nincs rendben, akkor Dezzel is laza top7-10, talan top5 is. Itt az egyetlen lenyeges tenyezo Luck.
gordon
Stez
több mint 7 éve
Lewis helyére jött egy TE, Ryan Hewitt.Jött 4 új arc a PS ba::
guard Jamil Douglas, defensive end Carroll Phillips, linebacker Ahmad Thomas, and defensive end Jihad Ward
Dzsihádnak van 2 éves NFL rutinja, talán később használható lesz.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 7 éve
Mondjuk én alapból nem értem, hogy ti miért gondoljátok azt, hogy Ballard az idei keretet meg szeretné erősíteni.Ha Luck rendben van, kizart a top10. Ha nincs rendben, akkor Dezzel is laza top7-10, talan top5 is. Itt az egyetlen lenyeges tenyezo Luck.
gordon
több mint 7 éve
Mondjuk én alapból nem értem, hogy ti miért gondoljátok azt, hogy Ballard az idei keretet meg szeretné erősíteni.Azert, mert itt van Luck. Ha o jatszik, akkor kb barki ellen lehet eselyunk. Illetve nyilvan ki lett mondva, hogy nem iden akarunk SB-t nyerni, de ettol meg kizartnak tartom,h ne a PO-ra hajtanank.
gordon
Nem fer bele meg egy szezon, hogy majd jo helyrol draftoljunk. Tavaly se Brisseteken mulott, ennyire volt jo az a keret meg legfokepp az edzoi stab. Reich meg Ballard se egy ergya szezonnal akar bemutatkozni (igaz Ballardnak mar 2.eve, de most mar az a stab van akit o valogatott).
több mint 7 éve
Mondjuk én alapból nem értem, hogy ti miért gondoljátok azt, hogy Ballard az idei keretet meg szeretné erősíteni.Minek, hogy top10 en kívül draftoljatok?
több mint 7 éve
Akkor ennyit a Dez-pletykarol.Az Indystaros sztorinak meg nincs a hattereben semmi tudtommal, egyszeruen az ottani szakirok szerint fos es vekony a WR-sorunk, Lucknak es a csapatnak szuksege lenne Bryantre.
Ez igy eleg alaptalan lett sajnos, es nem is hiszem, hogy Ballard valoban azon ugykodne, hogy Dezzel dumaljon egyet.
több mint 7 éve
Mondjuk Dezre nagyon komplex játékokat lehet majd hívni. De a red zone-ban kétség kívül jó lenne

több mint 7 éve
De mondhatnal valami forrast, hol lattad a dolgot.twitter.com/PacersPritch/status/1035243910711394304
Stez
Pacers scout, lehetnek ismerosei a varosban 😊
Par napja Keefer + Doyel irtak,h o kell Lucknak, az az Indystaros cikk sztem csak egy sima "mi lenne ha" cikk volt barmi info nelkul. + ugye meg a draft elott mondta Ballard, h nagy fanja Deznek. A Brownstol elv 1 ev 5 misit, a Ravenstol 3 ev 21 misit kapott volna. 1 ev, 4-5 million ami felmehet akar 10re is, siman beleferne a reszunkrol (1000 yard, 10 TD, pro bowl, all pro, hasonlo osztonzok), vagy akar egy 1+1 eves szerzodes is, bar azoknal altalaban a jatekosnak is van opcioja kilepni.
szerk: gyanus h kamu a profil, Pacers oldalan KJ Pritchard-ot talaltam mint scout, ez meg J.K. 😀 Raadasul alig van kovetoje.
twitter.com/PritchardHoops/status/1036075362558636032 o lehet az igazi 😀 (kovetok/aktivitas alapjan valszeg tenyleg o )
több mint 7 éve
De mondhatnal valami forrast, hol lattad a dolgot.
több mint 7 éve
En siman kinezek Dezbol 800yardot meg 6-8-10 TD-t. ha tudna hozni a par evvel ezelotti onmagat, akkor third downoknal meg red zoneban lenne egy megbizhato elkaponk a szelre, nem kene mindig Doylet keresni. Raadasul a skillsetje tokeletes lenne TY melle a tuloldalra. Ha tenyleg akar meg sikereket, es nem a zsetonert nyomul Dez (keresett mar eleget mondjuk), akkor eleg motivalt is lehet. Persze ott volt a teljes nyar h elhozzuk, szoval megint balfaszsag lenne picit ha majd csak most, reg week 1 elott iratnank ala...oke, adtunk eselyt a fiataloknak, de Cain nem tegnap serult le pl...
több mint 7 éve
Amugy en nagyon pletyka szintjen olvastam, hogy Ballard talalkozna Bryanttel, de sehol sem lattam megbizhato insidertol erre megerositest. Igazabol az Indystar egyik agytrosztje hozta fel a temat, hogy a Coltsnak (es Lucknak) nagy szuksege lenne Dezre, szerintem ebbol indult ki a tema. De hogy igaz-e... Valamiert nem gondolom, hogy az lenne.
több mint 7 éve
na allitolag Ballardek megkerestek Dezt egy meetinggel kapcsolatban. 1 eves szerzodesre jo lehet, aztan Andre Johnson/Nicks szintjet hatha hozza 😀Dez allitolag prove it szerzodest akar, tehat az egy ev oke. Ha nem csal az emlekezetem (es nem kamuznak az insiderek), akkor a Browns valami 3.5-4 millio korul ajanlott neki, azt elutasitotta.
Borbinho
En amondo vagyok, hogy szivesen latnam, pofa ide vagy oda. Az elmult honapokban jo nagyot koppant a mi Dezunk, azt hitte, kapkodnak majd erte a csapatok, erre siri csend. Szerintem kezdi sejteni, hogy az utolso dobasa jon az NFL-ben, a hozza hasonlo jatekosokon ez a liga nagyon konnyen tul tud lepni, hiaba meg csak 29 eves.
Szoval szvsz osszekapna magat es nem pofazna. Ettol fuggetlenul nem tudom elkepzelni nalunk, mivel Ballard eddig korosan kerulte az ilyen karaktereket.
Lehet egyebkent, hogy ala is irna hasonlo penzert, mint amit a Cleveland ajanlott neki, Luck azert nem egy Tyrod Taylor, ide eloszeretettel jonnek a Bryanthez hasonlo veteranok abban a remenyben, hogy „ujjaszulethetnek”. Mondjuk eddig megegett mindegyik (Nicks, AJ, etc.), bar ezt nem irnam feltetlenul a csapat szamlajara, Nicks es AJ is mar csak arnyeka volt onmaganak. Dez is, de most hatha meg tud ujulni.
Megmondom oszinten, en egy „kiegett” Bryantben is jobban biznek, mint Grantben. Ez a WR-sor pedig... Hat jelenleg siralmas.
több mint 7 éve
na allitolag Ballardek megkerestek Dezt egy meetinggel kapcsolatban. 1 eves szerzodesre jo lehet, aztan Andre Johnson/Nicks szintjet hatha hozza 😀
több mint 7 éve
Én nem tudom, mit sírtok a WR-ek miatt, nekünk tegnap estével 3 (három) darab elkapónk volt a keretben, ebből az egyik Phillip Dorsett (a másik kettő Chris Hogan és Cordarrelle Patterson). Na ha ez lett volna nektek tegnap, aligha lennétek pozitívabbak 😀

több mint 7 éve
Delaire es Pipkins a ket tavozo...Morrison amugy bekerult a packers 53ba 😊 Akkor Besham a kezdo DE...hat igazabol hajra, az elvarasom vele szemben kb a 0, Turay lehet hamar sok snapet kap majd....Basham ugye, azt pofazta vegig h jo lesz visszakerulnie a 43as rendszerbe amiben egyetemen is jatszott, aztan 3rd string OT-k ellen se ment neki a pre alatt..
Fountaint meg tudtuk tartan a PS-be, de Simon ES Delaire elengedese...hat vakarom a fejem rendesen.
nyilvan azert sem jott tobb jatekos (pl Mario Edwards JR?), mert a 2 csapat (Browns, Giants) akik elottunk voltak egyutt 10+ jatekost vittek el.