Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 8 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359
 twitter.com/FieldYates/status/986342268721344513
Tony Adams
Ha egèszsèges tudna maradni nagyon nagy upgrade lehetne, csíptem amit a Chiefs-nèl alkotott.
szampi#33
ez másik Chris Jones  en.wikipedia.org/wiki/Chris_Jones_(defensive_tackle,_born_1990)
empty taxi
Fasza, köszi. Valahol furcsa is volt, de mindig tanul az ember.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 324 — NFL bracket champion '26
Tony Adams
Ha egèszsèges tudna maradni nagyon nagy upgrade lehetne, csíptem amit a Chiefs-nèl alkotott.
szampi#33
ez másik Chris Jones  en.wikipedia.org/wiki/Chris_Jones_(defensive_tackle,_born_1990)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Tony Adams

több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 919 — Colts Fan
több mint 8 éve
deleted account 1 758
Szerintem Ballardnak már comp picket érintő igazolása nem lesz, úgyhogy majd draft után lesz érdemes megnézni a piacot. Akkor már látjuk azt is, hogy kik jöttek draftról. (Pontosan nem emlékszem de a draft után 1-2 héttel van az az időpont ami után már úgy lehet igazolni hogy az nem érinti a comp pickeket.)
peterk2005
Május 8.
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem Ballardnak már comp picket érintő igazolása nem lesz, úgyhogy majd draft után lesz érdemes megnézni a piacot. Akkor már látjuk azt is, hogy kik jöttek draftról. (Pontosan nem emlékszem de a draft után 1-2 héttel van az az időpont ami után már úgy lehet igazolni hogy az nem érinti a comp pickeket.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
C.J. Andersont elküldte a Broncos, amikor egeszseges volt brutal munkásember kèpèt mutatta. Szerintem van mèg bőven neki a tankban ès mèg csak 27 èves.

Vèlemèny?

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
A ligában a Jets után a Coltsnak van jelenleg a legtöbb leigazolt játékosa (79). Emellé messze a második legmagasabb cap space-e. Ez a két adat minden elárul arról, hogy milyen fázisnál tartunk.

Hogy mennyire durván rebuildben nyomjuk, ahhoz érdemes megnézni picit a konkrét számokat is: Cleveland 67 milla, Colts 61 milla, Niners / Titans 37-38 milla, Bears / Texans 32 milla, Jets 26 milla. A többi csapat már 20 alatt van. A legtöbb cap space-el rendelkező csapatok közül a Browns, Niners és Colts-nak van "veterán szerződésű" QB-ja is már a cap-ben, a többi 7-nek nincs. (McCown és Bradford 10 milláját már nem számítva veterán QB contractnak.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Bryant utóbbi évén sajnos sok Andre Johnsoni jelet láttam, a routok végén már messze nem az aki volt. Kicsit mint Reggie a sérülése után. Kíváncsi vagyok hol köt ki és mennyire tudják majd használni. Megérdemelne még 1-2 jó évet.

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 259 — Whoops, looks like something went wrong.
Azert hangosan felrohogtem, amikor valamelyik szaki ravagta a Coltsot, mint Dez lehetseges kovetkezo allomasa. Az biztos, hogy Ballard allaspontjaval es epitkezesi szokasaival sem talalkozott meg.

több mint 8 éve
Úgy látom senki nem nézegeti az OL prospecteket, mert nem ömlenek a kérésemre az ajánlott jelöltek. 😊
Ezek szerint nem csak én vagyok béna az OL prospectezésben? 😀
peterk2005
"Isaiah Wynn (Georgia LT-G) will meet with Colts today. Wynn has been going mid-late first round in many mocks. Colts possibly could trade the 6th pick for couple mid-late first rounds "

több mint 8 éve
deleted account 1 758
Hát biztos, hogy jobban fog mozogni Anderson, mivel le is nyilatkozta, hogy macera volt tartani a 290 fontos súlyt, és közelebb áll hozzá a 260-265, amire ugye most belőtték. Szóval az biztos, hogy lassabb nem lesz, a kérdés inkább az, hogy erőből mennyire fog hiányozni neki ez a mínusz.
több mint 8 éve
Visszatérve Anderson fogyásához, érdemes megjegyezni, hogy 290 fontosan jobb 3 cone és short shuttle eredményei voltak 3 éve a combine-on, mint a 260-270 fontos Chubb vagy Davenport idei eredményei! Emlékszem annak idején a pff úgy jellemezte, hogy a leggyorsabb első lépéssel rendelkező DL akit valaha scoutoltak. Ki tudja, lehet, hogy az elég peches induló évek után ebben a 4-3-ban fogja igazán megtalálni a helyét és fogjuk meglátni az igazi értékét. Legyen csak így.

Mindazonáltal - bár lassan feleslegesnek érzem a tippjátékot, mert ahányszor elkezdek agyalni valami verzión, megszólal valamelyik edző és olyant mond ami rögtön cáfolja 😊 -, de mindazonáltal szerintem azért a fő szerepköre belül lehet. El tudom képzelni, hogy amolyan Michael Bennett-ként első downoknál DE-be áll fel, aztán második, harmadik downban beljebb húzódik 3tech-be és egy kasszik edge játékos jön föl mellé.

több mint 8 éve
Úgy látom senki nem nézegeti az OL prospecteket, mert nem ömlenek a kérésemre az ajánlott jelöltek. 😊
Ezek szerint nem csak én vagyok béna az OL prospectezésben? 😀

több mint 8 éve
Kenneth Acker a fedélzeten.
szampi#33

több mint 8 éve
Kenneth Acker a fedélzeten.

több mint 8 éve
peterk a szaki a témában, de én arra gondolok, hogy be van szűkülve a váll mozgástere és/vagy bizonyos mozdulatokat még nem erőltethet, miközben a váll többé része már rendben van. Legalábbis gondolom nem 50 yardos passzokat durrogtat a medicinnel, hanem csak mondjuk feldobja vagy maga elé pár méterre. 😀
dugo93
Én szaki? 😀 Csak visszamondom azt a litániát amit a kinti médiában olvasok. 😊

Annyit tudtam magam számára értelmezni, hogy a) Luck sérülése nem degeneratív, magát a sérülést azzal az artroszkópos műtéttel sikerült korrigálni, és maga a váll izület/porc/csont nem gyenge, bírja az élsportot. Van akinél ez a sérülés azért következik be, mert a váll izület nem elég erős. Náluk ez karrier ending, mert elit terhelésre újra sérül. Akinek a válla elég erős és a sérülést extrém sokk - hatalmas ütés - okozza, az rendbe rakható, és a játékos újra sportolhat. Viszont mivel izületi sérülés, nagyon gyenge vérellátással, ezért egyrészt a rehabilitáció is elég hosszú, másrészt a szokásosnál is egyén függőbb. Vannak technikák a gyógyulás felgyorsítására (a vérellátás javítására), de Luck sérülése ezt a fokot az elmondások szerint nem érte el, ezért a természetes felépülést választották. Ennyit tudtam magáról a sérülésről és műtétről összerakni. Meg annyit, hogy a műtét jól sikerült, és ezt az elmúlt 14-15 hónapban is folyton visszaigazolják a kontroll vizsgálatok. Az izület rendben van, az nem akadálya a visszatérésnek.

Az infó morzsák alapján a tavaly őszi visszatérés azért nem sikerült, mert a korrigált porc illetve a hosszú pihentetés után a váll izülethez csatlakozó izmok "lerövidültek" és a nagy terhelésnél a túlfeszülés fájdalmakat okozott. Erre létezik beavatkozás nélküli gyógymód - csak rehabbal, kinyújtva az izmokat -, és van egy második műtétes verzió, amikor az izmokat rögzítik egy picit máshová, feloldva a túlfeszülést. Lucknál egy ideig mindkettő lehetőség a képben volt - erről szólt a második műtét esetleges lehetősége -, de végül elvetették a műtétet és a természetes, rehabos metódust választották.

Azóta Luck rehabol, fokozatosan újra építi a váll izomzatot olyan módon, hogy bírja az NFL terhelést, ne fájjon, és ne legyen jövőbeli rásérülésnek kockázata. Izomzat nyújtása, megerősítése, és ezzel együtt a dobó mozdulat újra építése is a feladat. És akkor már közben picit bele is nyúltak a mozdulatba, és optimalizáltak rajta úgy, hogy több csipő, alsó test legyen benne, és kevesebb direkt váll. Ez utóbbit sok NFL QB sérülés nélkül is megcsinálja, jópáran néhány évente újra-és-újra építik a mozdulatukat, mert az évekkel "elromolhat", felszedhetnek rossz szokásokat, és ezért jó "újraprogramozni" a dolgot.

Úgyhogy felteszem a medicin, kislabda, nagy labda, kis tojás, nagyobb tojás, stb. attól függ, hogy éppen milyen fázisban éppen min dolgoznak. Erősítik is a vállat - ehhez kell gondolom a nehéz labda -, nyújtják is az izmokat - ezzel nem tudom kell-e labda -, és a dobó mozdulattal is foglalkoznak - ehhez kell állítólag a kisebb labda, mert azzal állítólag könnyebb az izom memóriát programozni.

Arról fogalmam sincs, hogy igazi labdával miért nem dobál. Erről nincs infó. Lehet, hogy azért, mert 5 hónappal az idény kezdet előtt nincs is értelme. Még az OTA-k - amikor ténylegesen kimehet a pályára és dobhat az elkapóinak - is csak júniusban indulnak, a TC meg augusztusban. Lehet, hogy nem is kell addig valódi labdával dobni, mert ha a mozdulat kész, és precízen memorizálva van, akkor a valódi labdát bármikor kézbe veheti. De az is lehet, hogy most még nem ajánlott, mert még más fázisban van, még erősödni kell, még tanulni kell a mozdulatot, vagy valami ilyesmi.

A lényeg, hogy ha a vezetésben valós dilemma lenne, hogy Luck karrierje esetleg nem folytatódhat, akkor nem hiszem, hogy eltradeltük volna a 3. picket. Ezzel úgy vagyok, mint a híres mondattal, "ne azt figyeljék, hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit csinálok". Ha én lennék a GM/HC, és számottevő kétségeim lennének, akkor nem szaroznék, hanem 1/3-ra berántanék Luck és Brissett mellé is egy 3. QB-t, mert 2018-ban még úgysem vagyunk contenderek. Aztán ha Luck felépül és semmi baja, el lehet tradelni a srácot és vissza szerezni a picket. Ha meg nem épül fel, megvan a lehetséges utód. Ez fontosabb, mint egy Chubb/Nelson/akárki. Ha viszont biztos vagyok benne, hogy a QB helyzet megoldott, akkor tradelek és halmozom a pickeket.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát én elfogadom az érveket, csak nekem ez akkor is furának tűnt. Dobáltam én medicint, kézit, kosarat, foci labdát és tojást is, ezek közül nem úgy tűnt, hogy az utóbbi a megterhelő, de abban lehet igazság, hogy a medicint nem úgy dobálja, mint ahogyan nekünk kellett anno 😊

több mint 8 éve
deleted account 1 758
Mondjuk, ahogy látom, azt csak én nem értem, hogy mi a bánatnak kell medicinlabdákat dobálgatnia a regenerálódó karjával, de hogy ezt követően meg az a szöveg, hogy okosan nem dobáltatják normál méretű amcsifoci-labdával, hogy ne siettessék... Ez csak nekem nem akar összeállni?

Nem dobálhatsz egy könnyű tojást, mert fosol, hogy szétmegy a váll, de a tízszer nehezebb medicinlabdát igen? Valaki mondja már meg, hol hagyok ki valamit, mert nekem ez rohadtul nem logikus.

Mondjuk az sem, hogy gunnert kell vinni 1/6-ra, mert az még annyira sincs, mint LB, de az már az én bajom 😊
Wyatt
peterk a szaki a témában, de én arra gondolok, hogy be van szűkülve a váll mozgástere és/vagy bizonyos mozdulatokat még nem erőltethet, miközben a váll többé része már rendben van. Legalábbis gondolom nem 50 yardos passzokat durrogtat a medicinnel, hanem csak mondjuk feldobja vagy maga elé pár méterre. 😀
dugo93
Kb ez a lényeg, dinamikailag más eldobni egy medicinlabdát, mert azt nem kezded el csavarni, mint a tojáslabdát. Gondolom Wyatt dobáltál már valamilyen kerek labdát, annak közelébe nem az a dobómozdulata, mint a tojáslabdának, vagy a pitchingnek. Plusz medicinlabda az szimplán izomépítésre van, amivel gondolom olyan gyakorlatokat végeznek, ami minimálisan terheli az ízületet, míg a dobómozdulat azért jóval nagyobb terhelés az ízületnek. Legalábbis nekem ez tűnik logikusnak, de infó ugye nincs, hogy miket csinált Luck, szóval ez megint csak tippmix.
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
Mondjuk, ahogy látom, azt csak én nem értem, hogy mi a bánatnak kell medicinlabdákat dobálgatnia a regenerálódó karjával, de hogy ezt követően meg az a szöveg, hogy okosan nem dobáltatják normál méretű amcsifoci-labdával, hogy ne siettessék... Ez csak nekem nem akar összeállni?

Nem dobálhatsz egy könnyű tojást, mert fosol, hogy szétmegy a váll, de a tízszer nehezebb medicinlabdát igen? Valaki mondja már meg, hol hagyok ki valamit, mert nekem ez rohadtul nem logikus.

Mondjuk az sem, hogy gunnert kell vinni 1/6-ra, mert az még annyira sincs, mint LB, de az már az én bajom 😊
Wyatt

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Szerkesztette: Wyatt

több mint 8 éve
Mondjatok olyan OL-t akit második kör környékén (jöhet első kör vége is, feltehetjük, hogy picit felmozgunk) csípnétek a csapatban.

több mint 8 éve
Nem vallalhato. Semmi alapjan sem tudod ezt mondani, amig egy eleteben meg sosem vegig kezdo Autry a kezdod. Es Hankins tavozasa utan a fal kozepe sem olyan biztos, mint ahogy azt mobdod.

Simonrol nem tudni, hol fog jatszani es ott milyen lesz. Ugyhogy nem, ez egyelore ures talalgatas, hogy vallalhato. En viszont amobdo vagyok, egy Chubb-fele, papiron dominans end rohogve elfer Sheard masik oldalan.

Ha pedig az 1/6on ott van Chubb, akkor a gyengebb LB-sor ellenere sem kerdes nalam, hogy nem Edmunds, nem Smith, hanem Chubb lenne a jobb valasztas. Ismezlem, nalam.

több mint 8 éve
Abban egyetértünk, hogy a LB rohadt nagy need. És egyébként a sémaváltás után én arra készülük, hogy a váltásból következően vissza fog esni a front futás elleni védekezési hatékonysága, úgyhogy még inkább szükség lesz jó LB-kre. Viszont a pass rusher is nagy need, és a jelenlegi építkező fázisban fontosabb, hogy a tehetségre menjünk, ne posztra. Szóval ha a pass rusher van a board tetején, akkor jöjjön pass rusher, ha LB van a tetején, akkor jöjjön LB. Bármelyik körben, bármilyen kombinációban. Maxoljunk talentet.

több mint 8 éve
deleted account 1 758
Nem hiszem, hogy kevesbe need. Reich testkozelbol tapasztalta, hogy egy mely fronthet es pass rusher egyseg mennyit adhat egy csapatnak, en boven el tudom kepzelni a Chubb-picket, akkor is el tudnam, ha FA-rol meg hoznank rushert manapsag, vagy akar cserelnenk.

Az az erzesem, hogy a pass rushra nagyon kemenyen ra akarnak menni Ballardek, ha iden nem, akkor jovore.
Stez
Az még így rendben van, de a front4-ben azért már van egy vállalható emberanyag, ami azért ha nem is NFL elit, de egy jó szintet lehoz. Viszont az LB-sor az még mindig a sírnom kell kategória. És csapatot nem úgy építesz, hogy egyik részt felhúzod tökig, másik meg lerohad, hanem kb együtt próbálod emelni, ergo egy Chubb összességében nem hozna annyit a front7-nek, mint egy LB (Edmunds, Smith, Esch, ki mire hajaz).

Azt majd lehet jön Ballard és húz egy CB-t első körben 😀
coltman
Vallalhato? Szerintem koze sincs a vallalhatohoz. Ide egy edge megitelesem szerint ugy kell, mint egy falat kenyer. Hogy most ez Chubb lesz-e, azt nem tudom, de a fal egyik szelen oriasi lyuk van, azt azert abszolut nem mondhatjuk, hogy Simonnal rendben van a szel. Sheard rendben, de nalam Autry nem meriti ki a stabil, megbizhato pontot. Simonnal pedig egyebkent inkabb 4-3-ba is LB-kent probalkoznek, Chubb pedig nagyon siman elferne itt.

Nem vagyok elajulva tole, kicsit fazom tole, de ha o jonne az 1/6-on, egy rossz szavam sem lenne. A pass rush mindennek az alapja, nalunk az pedig siralmas volt tavaly.
Stez
Ne értetlenkedj már ennyire 😉 4-ből 4 ember vállalható - nem elit, meg kurva nagy, de hasonlítsd már össze a LB sorunkkal. kb 2 univerzum különbség van a kettő között.

A pass rush meg mindennek az alapja? Háááát. ok, kell, de ha nincs LB sorod, akkor a komolyabb irányítok, 2 mp alatt dobják a fal mögé a labdát valamelyik mismatchre.

Szóval attól ha most odatennénk a fal két szélére Clowneyt meg Jonest mondjuk, nem lenne hirtelen kurva jó a védelmünk ugyanezzel a LB sorral, mivel coverage ugyanúgy nem lenne, ergo ha nem váltja el magát az ellen fala és van direkt út a QB felé, akkor nem sokkal lennénk beljebb. Ellenben ha betennénk mondjuk Luke bátyót az LB sorba akkor rögtön lenne coverage, és kapnának +1-2 mp-t a pass rusherek még ahhoz, hogy odaérjenek a QB-hoz. Én azért utóbbi verziót jobb megoldásnak látom.