Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
A könyvet ajánló Luck tavaly ősszel és a napokban. Hmm, pár kiló husi feljött az utóbbi hónapokban. 😊twitter.com/amberderrow/status/981168352092602368
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Keveritek a szezont a fazonnal. En mar az elso perctol kezdve azt mondtam, hogy primadonna, a hisztijei alapjan pedig igen, tartom is, mert primadonna.Fordítsuk egyszerűbbre a celebeskedést : Ronaldo.
Na most ezt megint sikerult egyeseknek a Giants-topikban azonositaniuk azzal, hogy OBJ az oltozoben a szart generalja, ilyet en peldaul nem irtam. Azert allitottam parhuzamba Dezt vele, mert tudtommal Bryant sem general kakit az oltozoben, szeretik a csapattarsai, viszont az oldalvonal melletti hisztijei utan azert valahol jogosan o is be lett allitva egy primadonnanak.
Az ilyen TO, Chad Johnson-fele arcoskodast pedig sok vezeto nem szereti, fuggetlenul attol, hogy alapjaba veve az oltozoben, meg a csapattarsakra nincsen jo hatassal ez.
Es coltman is erre gondol celebkedes alatt.
Az megint egy mas dolog, hogy azert az ilyen kokos video peldaul... Hat azert epp egy szerzodeshosszabbitas elott lehetne mar annyi esze, hogy meg csak ilyen kicsit is ketseges videokat nem is csinal. Utana sem jo poen, de hogy pont egy ilyen necces idoszakban, hat, azert sok eszre nem vall.
Ettol fuggetlenul klasszis, es mint mondtam, egy Belichick helyeben, tudvan, hogy azok a pickek PO-sok lesznek (vagy ha az 1/23-ra es az 1/31-re gondolok akar), siman odaadnek ket elso kort OBJ-ert, de ha mar azt nezem, hogy egy full lyukas, gyenge Colts 1/6-os cetlijet es meg egy elso kort adjak, hat azt mar nagyon nem tennem meg. Barmennyire is birnam, ha Luck OBj-nek dobalna, meg barmennyire is nagy klasszis OBJ. Sajnos egy ilyen ellenertek megadasa jelenleg oriasi luxus lenne, es ezt azert szerintem erzi Ballard is.
Igazabol alapbol nem ertem, melyik elmebeteg insider magyaraz olyat, hogy a Colts elhozhatna Beckhamet, mert egyaltalan semmi realitasat nem latom a dolognak. Ennek meg Grigsonnal lett volna, mert o aztan tenyleg tojik a nulla vedelemre. 8-)
Nyilvan ha csak az 1/6 lenne tema, azt viszont mar odaadnam, mert feltennem a kerdest magamnak: az 1/6-tal huzok-e olyan playmakert, mint Beckham? Az esely nem nagy ra.
Stez
Ballardnál szerintem a büdös életben szóba sem került OBJ. Ha most FA első napjain nem csináltunk semmit, és ott nem mentünk bele a jóval reálisabb licitháborúkba, akkor erős meglepetés lenne, ha egy ilyen tényleg teljesen agyatlan dolognak csak irányába fordítaná a fejét, tekintve hogy mi lenne az ára.
Grigson meg a büdös életben nem hozott volna OBJ-t, ő csak TR-t tudott hozni, kb mint a kezdő NFL-es : Fúúúú, ha 1/3-on draftolták, akkor tuti király. Realitás meg ugye egy halom középszerű meg hulladék játékos túlfizetése volt.
Amúgy meg van gyakorlatilag majdnem 3 második körünk, ott egy WR-t simán be lehet rántani, hátha lesz belőle valami - anno ugye Hilton is harmadik kör vége volt, és azért csak lett belőle egy használható játékos. Vagy tavaly Cipész is második körös volt.
több mint 8 éve
Keveritek a szezont a fazonnal. En mar az elso perctol kezdve azt mondtam, hogy primadonna, a hisztijei alapjan pedig igen, tartom is, mert primadonna. Na most ezt megint sikerult egyeseknek a Giants-topikban azonositaniuk azzal, hogy OBJ az oltozoben a szart generalja, ilyet en peldaul nem irtam. Azert allitottam parhuzamba Dezt vele, mert tudtommal Bryant sem general kakit az oltozoben, szeretik a csapattarsai, viszont az oldalvonal melletti hisztijei utan azert valahol jogosan o is be lett allitva egy primadonnanak.
Az ilyen TO, Chad Johnson-fele arcoskodast pedig sok vezeto nem szereti, fuggetlenul attol, hogy alapjaba veve az oltozoben, meg a csapattarsakra nincsen jo hatassal ez.
Es coltman is erre gondol celebkedes alatt.
Az megint egy mas dolog, hogy azert az ilyen kokos video peldaul... Hat azert epp egy szerzodeshosszabbitas elott lehetne mar annyi esze, hogy meg csak ilyen kicsit is ketseges videokat nem is csinal. Utana sem jo poen, de hogy pont egy ilyen necces idoszakban, hat, azert sok eszre nem vall.
Ettol fuggetlenul klasszis, es mint mondtam, egy Belichick helyeben, tudvan, hogy azok a pickek PO-sok lesznek (vagy ha az 1/23-ra es az 1/31-re gondolok akar), siman odaadnek ket elso kort OBJ-ert, de ha mar azt nezem, hogy egy full lyukas, gyenge Colts 1/6-os cetlijet es meg egy elso kort adjak, hat azt mar nagyon nem tennem meg. Barmennyire is birnam, ha Luck OBj-nek dobalna, meg barmennyire is nagy klasszis OBJ. Sajnos egy ilyen ellenertek megadasa jelenleg oriasi luxus lenne, es ezt azert szerintem erzi Ballard is.
Igazabol alapbol nem ertem, melyik elmebeteg insider magyaraz olyat, hogy a Colts elhozhatna Beckhamet, mert egyaltalan semmi realitasat nem latom a dolognak. Ennek meg Grigsonnal lett volna, mert o aztan tenyleg tojik a nulla vedelemre. 8-)
Nyilvan ha csak az 1/6 lenne tema, azt viszont mar odaadnam, mert feltennem a kerdest magamnak: az 1/6-tal huzok-e olyan playmakert, mint Beckham? Az esely nem nagy ra.
több mint 8 éve
Egyébként olyan szempontból tényleg nincs baj Beckhammel, hogy nem szennyezi be az öltözőt. Bírják a csapattársai és ő tényleg teljesen jó arc, nincs arról szó, hogy arcoskodna. Jobban kell kontrollálnia az érzelmeit és meg kell tanulnia, hogy nem mindig az van amit ő akar. Ezen kívül a bulvárban is felkapott téma, valóban akármit csinál azzal rögtön címlapra kerül. Azzal pedig szvsz semmi baj nincs ha más híres sportolóval, színésszel, zenésszel is haverkodik. Nem láttam rajta azt, hogy ne a foci lenne neki az első. A róla megjelenő hírek nagy része sem lett megerősítve az ő oldaláról, nem mondta azt, hogy holdoutolni fog, sem azt, hogy évi 20 millió alatt le se üljenek vele tárgyalni. Én nagyon szomorú lennék ha távozna, mert gyakorlatilag már az első meccsén klasszis teljesítményt hozott, ilyen tehetséget pedig nagyon nehéz találni. Mindig ott lesz a rivaldafényben és lesznek még olyan dolgai amely megosztja majd a szurkolókat, de nálam a hozott értéke bőven felülírja a negatívumait.
több mint 8 éve
Igen, azért ez nem teljesen biztos. 😀 Persze nem volt olyan egyértelmű, mint a volt Dolphins edző 😊...nem szív...Azért a múltkori kokós videója nem volt rossz 😀
peterk2005
dugo93
több mint 8 éve
Bevallom én nem értem ezt az OBJ a nehéz ember dolgot. Mit csinált a gyerek amitől mindenki így fázik tőle? Nincsenek balhéi, nem látni éjszakai bárokban, nem verekszik, nem szív - de legalábbis nem bukik le 😊 -, az öltözőben mindenki imádja. Hogy csapkod a partvonalon ha valami nem jön össze? Antonio Brown is csinálja, ő ment már neki koordinátornak is meccs közben, és mégsincs olyan kép róla, hogy balhés lenne.Azért a múltkori kokós videója nem volt rossz 😀
Szerintem ez nem több mint a big apple celeb státusz hozadéka. Akkora sztár, hogy ha balra néz az is hír ha jobbra néz az is. És mindig lesznek akiknek éppen nem tetszik az irány.
(Ez nem jelenti azt, hogy örülnék, ha itt kötne ki. 😊 De szigorúan ár/érték okokból. Nem ér meg ilyen értékű picket plusz 20 milla körüli pénzt is egyszerre. Vagy egyik vagy másik simán oké lenne.)
peterk2005
több mint 8 éve
Bevallom én nem értem ezt az OBJ a nehéz ember dolgot. Mit csinált a gyerek amitől mindenki így fázik tőle? Nincsenek balhéi, nem látni éjszakai bárokban, nem verekszik, nem szív - de legalábbis nem bukik le 😊 -, az öltözőben mindenki imádja. Hogy csapkod a partvonalon ha valami nem jön össze? Antonio Brown is csinálja, ő ment már neki koordinátornak is meccs közben, és mégsincs olyan kép róla, hogy balhés lenne.Szerintem ez nem több mint a big apple celeb státusz hozadéka. Akkora sztár, hogy ha balra néz az is hír ha jobbra néz az is. És mindig lesznek akiknek éppen nem tetszik az irány.
(Ez nem jelenti azt, hogy örülnék, ha itt kötne ki. 😊 De szigorúan ár/érték okokból. Nem ér meg ilyen értékű picket plusz 20 milla körüli pénzt is egyszerre. Vagy egyik vagy másik simán oké lenne.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Nem igaz, mi (MU) voltunk annyira szarok, hogy nálunk elkerülte ez a borzalom 😀Cooks lassan olyan lesz mint Ibra akiért a világon a legtöbb pénzt adták eddig összesen: most már három első körnél tart és a rookie kontraktban van 😀Csak Ibra mindenhol nyert egy bajnoksagot. Cooksot elkerulok ezek a kellemetlensegek. 8-)
Miska84
Stez
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Teljesen nyilvánvaló, meg ki tudja mennyire lehetne celebséges viselkedését kordában tartani, az meg itt ugye nem annyira közkedvelt dolog. De teóriának elmegy, és kitölti a draftig üres időt.Azért röhögök, hogy látom a szakértőket nem hagyja nyugodni OBJ és hogy ugyan a 3 logikus csapat közül az egyik a Colts, de Ballardot nézve ennek semmi esélye. Most kell elkezdeni behűteni a pezsgőt, mert ha teljesen esélytelen, akkor megtörténik? 😀En nem nagyon olvastam, hogy OBJ kapcsan realis opcio lehetne a Colts. Nyilvan rohadtul orulnek neki, de semmifele eselyet sem latom. Egyreszt kizart, hogy az 1/6-ot megmozgatnank erte, masreszt meg annyi need van ebben a csapatban, hogy nem latom, Ballard miert adna ket elso kort barkiert is.
coltman
Elorebb lennenk Beckhammel, de a baj az, hogy annyival igazabol nem. Csak lenne a hat need helyett ot. Na persze tegyuk hozza, mindezt lekakalnam, birom OBJ-t, a tudasa megkerdojelezhetetlen, Luckkal eleg beteg paros lehetnenek, szoval orulnek neki.
De attol meg az eselyet ennek az egesznek zerora teszem. OBJ-nek olyan csapat kellene, ami azert a bajnoki cimert megy, es tulajdonkeppen mar csak egy klasszis elkapo hianyzik – igen, peldaul a Pats, foleg most. BB helyeben adnek ket elso kort, de Ballardeban mar nem.
Stez
több mint 8 éve
Cooks lassan olyan lesz mint Ibra akiért a világon a legtöbb pénzt adták eddig összesen: most már három első körnél tart és a rookie kontraktban van 😀Csak Ibra mindenhol nyert egy bajnoksagot. Cooksot elkerulok ezek a kellemetlensegek. 8-)
Miska84
több mint 8 éve
Cooks lassan olyan lesz mint Ibra akiért a világon a legtöbb pénzt adták eddig összesen: most már három első körnél tart és a rookie kontraktban van 😀
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 8 éve
Azért röhögök, hogy látom a szakértőket nem hagyja nyugodni OBJ és hogy ugyan a 3 logikus csapat közül az egyik a Colts, de Ballardot nézve ennek semmi esélye. Most kell elkezdeni behűteni a pezsgőt, mert ha teljesen esélytelen, akkor megtörténik? 😀En nem nagyon olvastam, hogy OBJ kapcsan realis opcio lehetne a Colts. Nyilvan rohadtul orulnek neki, de semmifele eselyet sem latom. Egyreszt kizart, hogy az 1/6-ot megmozgatnank erte, masreszt meg annyi need van ebben a csapatban, hogy nem latom, Ballard miert adna ket elso kort barkiert is.
coltman
Elorebb lennenk Beckhammel, de a baj az, hogy annyival igazabol nem. Csak lenne a hat need helyett ot. Na persze tegyuk hozza, mindezt lekakalnam, birom OBJ-t, a tudasa megkerdojelezhetetlen, Luckkal eleg beteg paros lehetnenek, szoval orulnek neki.
De attol meg az eselyet ennek az egesznek zerora teszem. OBJ-nek olyan csapat kellene, ami azert a bajnoki cimert megy, es tulajdonkeppen mar csak egy klasszis elkapo hianyzik – igen, peldaul a Pats, foleg most. BB helyeben adnek ket elso kort, de Ballardeban mar nem.
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Mind a ketto. Nekem lehet!Én még azért a helyedben Drew Scottot is beírnám a listába, csak hogy tutira menjél 😀 Elvégre Kansas State, és tudjuk, hogy Ballard onnan jön, és még fehér is 😀
Stez
több mint 8 éve
Igazan nem kell pedig sokat legorgetni. XdMegvan, de a kettőből melyik legyen? 😀
Stez
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Igazan nem kell pedig sokat legorgetni. XdLátom franchiset akarsz ebből, hogy a név sokáig fent maradjon 😀
Stez
több mint 8 éve
Igazan nem kell pedig sokat legorgetni. Xd
több mint 8 éve
Nincs adminisztralva a tippem.elveszett a nagy hsz tömegben, melyik volt az?
Stez
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Nincs adminisztralva a tippem.
több mint 8 éve
Szerintem jól gondolják. Ballard nem költene ennyit. Nem is éri meg. OBJ egy állat, de mégiscsak egy elkapó, nem egy QB. Egyszerűen nem ér első köröket plusz egyből 20 milliós szerződést is. Külön-külön megérné, együtt túl sok, sose hozná vissza a befektetést.

több mint 8 éve
deleted account
1 758
Azért röhögök, hogy látom a szakértőket nem hagyja nyugodni OBJ és hogy ugyan a 3 logikus csapat közül az egyik a Colts, de Ballardot nézve ennek semmi esélye. Most kell elkezdeni behűteni a pezsgőt, mert ha teljesen esélytelen, akkor megtörténik? 😀
több mint 8 éve
Sam Darnold, QB (USC) vagy Shaquem Griffin, LB (UCF). Vagy | Barbrady felugyelo, Jimbo, Folyoviz torzsfonok esetleg a denveri musztangok bajnokcsapata. |
több mint 8 éve
Ballard 2 mondása jár az én fejemben: BPA (kc-vel top dl-re húztak top dl-t), és a falak (o/d line) a legfontosabbak. Nem véletlenül nézte meg a notre dame-ot.Farky-hoz csatlakozom és olinera tennék: Quenton Nelson, OG, Notre Dame.
Culture is everything - Ballard pre draft press conference