Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Ebben a classban nincs Robert Mathis.DE VAN DE VAN DE VAN!!!!! 😀
Stez
www.stampedeblue.com/2018/3/28/17174792/ogbonnia-okoronkwo-may-remind-colts-fans-of-someone-they-watched-for-more-than-a-decade
több mint 8 éve
Ebben a classban nincs Robert Mathis.
több mint 8 éve
Önmagában a feelgood miatt inkább ne húzzunk senkit. Ezek a volt katona, meleg, valamilyen survivor, stb. akiket felkap a sajtó általában nem úgy végződnek, hogy játékos is lesz az illetőből. A feelgood sztori jön magától is, pl. Desir. Az ötödik körben inkább húzzunk egy Robert Mathist ismét. 😊Giffinből lehet szerintetek több, mint egy jó spec teamer? Drukkolok a srácnak, de nehezen tudom elképzelni, hogy kézfej nélkül hatékonyan megcsinálja a gyenge oldalára a tacklet. 😕16%ról 13%ra javult 2016ról 2017re a missed tackles százaléka. Ez még mindig átlag alatti (főleg egy LB-nél), de az agresszivitásával és sebességével próbálja pótolni a hiányzó kézfej miatti hátrányát. Már csak a mentalitása és a plusz miatt amit az öltözőbe tudna hozni megérne egy esélyt, de ugye ez a liga (meg úgy átlag a profi sport) nem a fairy tale sztorikról híres. Bőven benne van, hogy nem jut tovább a PS csapatokon az NFL-ben. De egy hátsó körös picket megérhet, pont azért a mentális pluszért amit hozhat.Borbinho
peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Igen, ott más testrész hiányzik, agynak hívják 😀Giffinből lehet szerintetek több, mint egy jó spec teamer? Drukkolok a srácnak, de nehezen tudom elképzelni, hogy kézfej nélkül hatékonyan megcsinálja a gyenge oldalára a tacklet. 😕16%ról 13%ra javult 2016ról 2017re a missed tackles százaléka. Ez még mindig átlag alatti (főleg egy LB-nél), de az agresszivitásával és sebességével próbálja pótolni a hiányzó kézfej miatti hátrányát. Már csak a mentalitása és a plusz miatt amit az öltözőbe tudna hozni megérne egy esélyt, de ugye ez a liga (meg úgy átlag a profi sport) nem a fairy tale sztorikról híres. Bőven benne van, hogy nem jut tovább a PS csapatokon az NFL-ben. De egy hátsó körös picket megérhet, pont azért a mentális pluszért amit hozhat. Illetve a mi LB sorunkban mindenkinek megvan mindkét kézfeje, mégse tudják megcsinálni a tackle-t...😕
peterk2005
Borbinho
több mint 8 éve
Azert Griffint a 2.korbe varni merő naivitas.Nem 2. körben, hanem kettő körrel az 5. előtt már lehetséges. Nálam pl. Tampa vitte 3. körben őt. Na bumm. Lazardnak meg utolsó három évben mindig volt 7-10 közötti TD-je, úgyhogy nálam ő a hatodikat végképp nem "éli" meg..
Janek
több mint 8 éve
Azert Griffint a 2.korbe varni merő naivitas.Az 5. körnél az inkább 3. kör. De az is sok lehet jaja
Janek

több mint 8 éve
persze, ezt már miközben csináltam feltűnt. mindenki aláírna most egy ilyen draftot a Colts részéről, és Ballardot is kb azonnal HoF-ba küldenék 😀WyattFast Willie
lehet azért, mert easyre raktam a nehézséget? most kipróbálom difficulton, kiváncsi vagyok mi sül ki belőle 😊
szerk:
sokat nem változtatott a lényegen, de azért kb hülyébb lett a gép, mint easy-n:
| 1/1 rosen 1/2 darnold 1/3 mayfield 1/4 GUICE 1/5 Allen (1/6ra behúztam Chubbot), és 1/13on ment ki Barkley...😀 |
1: R1P6 , EDGE BRADLEY CHUBB, NORTH CAROLINA STATE
2: R2P4 , CB JOSH JACKSON, IOWA
3: R2P5 , G WILL HERNANDEZ, UTEP
4: R2P17 ,RB SONY MICHEL, GEORGIA
5: R3P3 , WR DEON CAIN, CLEMSON
6: R4P4 , DL RASHEEM GREEN, USC
7: R5P3 , LB JOSEY JEWELL, IOWA
8: R6P4 , OT BRANDON PARKER, NORTH CAROLINA A&T
9: R7P3 , LB KENNY YOUNG, UCLA
Azért ezt is elfogadnám 😀 [/quote][/quote]
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Azert Griffint a 2.korbe varni merő naivitas.
több mint 8 éve
IRL ez elképzelhetetlen. Extrém esetben az első hat helyen szereplő emberke kimehet első körben. Barkley a legreálisabb. Szerintem Griffin kb. kettő, Lazard kb. három körrel is hamarabb kimehet.Na Fanspeak-en toltam egy draftot (trade-ek nincsenek):Ikszdé
6: R1P6
RB SAQUON BARKLEY, PENN STATE
36: R2P4
EDGE MARCUS DAVENPORT, UTSA
37: R2P5
CB JOSH JACKSON, IOWA
49: R2P17
LB LEIGHTON VANDER ESCH, BOISE STATE
67: R3P3
TE MIKE GESICKI, PENN STATE
104: R4P4
EDGE LORENZO CARTER, GEORGIA
140: R5P3
LB SHAQUEM GRIFFIN, CENTRAL FLORIDA
178: R6P4
WR ALLEN LAZARD, IOWA STATE
221: R7P3
G BRIAN ALLEN, MICHIGAN STATE
Borbinho
Wyatt
több mint 8 éve
Hát igazából ja, nem lepne meg, ha az első hat nem lenne már rég bent, mire jöttök, de talán még Griffinbe is belezúgnak hamarabb 😊Ikszdéez meg gondolom arra jött, h 2.körben leesett 3 olyan player akit a legtöbben 1.körbe várnak 😀 meg Gesicki se valószínű h 3.körig csúszik.
Wyatt
Borbinho

több mint 8 éve
Ikszdéez meg gondolom arra jött, h 2.körben leesett 3 olyan player akit a legtöbben 1.körbe várnak 😀 meg Gesicki se valószínű h 3.körig csúszik.
Wyatt
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Memphis akart lenni, csak kapkodtam a zárás miattMarshallról is húzhattál volna valakit, az is kékfehér, nem kell rögtön behomérkodni a NyittaniLájonzba, ja mér nem Hamilton, mér?A Marshall nem zöldbe tolja? 😀 a Penn State homerkodás meg a Luck-Fleener duó után jött szabadon. Elején a playmaker, az offense felelőse, utána meg a TE 😀
sutianap
Hamilton 5.körben még bent volt, de inkább Griffint húztam a hype miatt.
Borbinho

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Na Fanspeak-en toltam egy draftot (trade-ek nincsenek):Ikszdé
CB JOSH JACKSON, IOWA
Borbinho

több mint 8 éve
Ballard, Dodds meg Hogan is fent vannak LinkedInen, egy próbát megér idén 😊Hiába súgtam nekik, nem találták a mély weben a scoutjaink.Höri:Na itt a tavalyi, milyen jól sikerült...Alvin Kamara, RB, Tennessee
Farky
Farky
Höri
több mint 8 éve
Giffinből lehet szerintetek több, mint egy jó spec teamer? Drukkolok a srácnak, de nehezen tudom elképzelni, hogy kézfej nélkül hatékonyan megcsinálja a gyenge oldalára a tacklet. 😕16%ról 13%ra javult 2016ról 2017re a missed tackles százaléka. Ez még mindig átlag alatti (főleg egy LB-nél), de az agresszivitásával és sebességével próbálja pótolni a hiányzó kézfej miatti hátrányát. Már csak a mentalitása és a plusz miatt amit az öltözőbe tudna hozni megérne egy esélyt, de ugye ez a liga (meg úgy átlag a profi sport) nem a fairy tale sztorikról híres. Bőven benne van, hogy nem jut tovább a PS csapatokon az NFL-ben. De egy hátsó körös picket megérhet, pont azért a mentális pluszért amit hozhat. Illetve a mi LB sorunkban mindenkinek megvan mindkét kézfeje, mégse tudják megcsinálni a tackle-t...😕
peterk2005
több mint 8 éve
Hiába súgtam nekik, nem találták a mély weben a scoutjaink.Höri:Na itt a tavalyi, milyen jól sikerült...Alvin Kamara, RB, Tennessee
Farky
Farky
több mint 8 éve
Giffinből lehet szerintetek több, mint egy jó spec teamer? Drukkolok a srácnak, de nehezen tudom elképzelni, hogy kézfej nélkül hatékonyan megcsinálja a gyenge oldalára a tacklet. 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Marshallról is húzhattál volna valakit, az is kékfehér, nem kell rögtön behomérkodni a NyittaniLájonzba, ja mér nem Hamilton, mér?A Marshall nem zöldbe tolja? 😀 a Penn State homerkodás meg a Luck-Fleener duó után jött szabadon. Elején a playmaker, az offense felelőse, utána meg a TE 😀
sutianap
Hamilton 5.körben még bent volt, de inkább Griffint húztam a hype miatt.
több mint 8 éve
Na Fanspeak-en toltam egy draftot (trade-ek nincsenek):Marshallról is húzhattál volna valakit, az is kékfehér, nem kell rögtön behomérkodni a NyittaniLájonzba, ja mér nem Hamilton, mér?
CB JOSH JACKSON, IOWA
Darnold, Allen, Mayfield, Chubb, Lamar Jackson (LOL) volt az első 5 pick (Rosen 12.en ment a Billshez 😀), így maradt Barkley/Nelson vagy vmeik ILB.
Barkley sztem akkora pluszt nyújtana, hogy egyszerűen nem hagyhattam bent. Ha nem tömik a boxot, akkor benne van mindig egy home run is, ha meg tömik, akkor Luck van olyan jó, hogy gyorsan szétszedje a defet (már ha felépül, egy picit elgondolkoztam a Rosen picken 😀, se!).
Davenport nagyon jó adottságokkal rendelkezik, megküzdhetne Bashamékkel a kezdőért.
Josh Jacksont sokan 1.kör közepére is teszik, nekem is egyik kedvencem idén a CB-k közül, itt nem hagyhattam bent.
Dettó ugyan ezt írhatnám Vander Esch-re, csak annyiban más, hogy ő LB. Akár középen, akár szélen is kaphatna szerepet, túl jó értéket képviselt itt.
Gesicki az első erősen luxus pick, de én nagyon belezúgtam a srácba (#nohomo), prototípus napjaink TE-je, két éve nem volt dropja (nfl.com szerint). Blokkolásban nem a legjobb, ezért is luxus. De nyomhatnánk a két TE-s felállásokat, Ebron mehetne slotba, ha meg nem válik be Ebron, akkor jövőre repül, és Gesicki ott lesz mint opció.
Carterre azt írják, hogy 34ben és 43ban is OLB lehet, de én a fal szélén is el tudnám képzelni. fizikai adottságai és atletikussága miatt húztam be, keveset tudok róla.
Griffin a kombájn sztárja, ráadásul WILL-be szerintem még fit is lenne nálunk.
HazardLazard személyében megtaláltam a colos feka elkapót a szélre, örömbódogság. Évről évre egyre több elkapása lett collegeben, yardokat és TD-ket is szépen termelt.
Allen személyében egy újabb sokoldalú belső falemberünk lehetne, 37 meccsen kezdett egyetemen, 16ot centerben és 21et guardban. Ereje rendben van, viszont hiányzik a fürgesége, hogy kezdő lehessen. Depthnek a tapasztalata miatt jó lehet, 7.körben amúgy is már potenciális UDFA-k közül kell többnyire válogatni
Borbinho

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Az OL-t hiányolom az elejéről, de ha Barkley, Davenport, Jackson és Van der esch is jönne egyszerre, akkor erre röhögve rábólintanék. 😀 Hadd lógjon kicsit bilibe a kezünk.Barkley egyébként - nem tudom ki mennyire nézte, lehet, hogy mindenkinek triviális amit mondok, akkor bocs - nem egy AP, Gurley, Elliott féle vízhordó. Nem bír meccsenként 25+ futást. Ő egy 12-15 futás + néhány elkapásos fickó, csak abban eszméletlen jó.

több mint 8 éve
Na Fanspeak-en toltam egy draftot (trade-ek nincsenek):6: R1P6
CB JOSH JACKSON, IOWA
Darnold, Allen, Mayfield, Chubb, Lamar Jackson (LOL) volt az első 5 pick (Rosen 12.en ment a Billshez 😀), így maradt Barkley/Nelson vagy vmeik ILB.
Barkley sztem akkora pluszt nyújtana, hogy egyszerűen nem hagyhattam bent. Ha nem tömik a boxot, akkor benne van mindig egy home run is, ha meg tömik, akkor Luck van olyan jó, hogy gyorsan szétszedje a defet (már ha felépül, egy picit elgondolkoztam a Rosen picken 😀, se!).
Davenport nagyon jó adottságokkal rendelkezik, megküzdhetne Bashamékkel a kezdőért.
Josh Jacksont sokan 1.kör közepére is teszik, nekem is egyik kedvencem idén a CB-k közül, itt nem hagyhattam bent.
Dettó ugyan ezt írhatnám Vander Esch-re, csak annyiban más, hogy ő LB. Akár középen, akár szélen is kaphatna szerepet, túl jó értéket képviselt itt.
Gesicki az első erősen luxus pick, de én nagyon belezúgtam a srácba (#nohomo), prototípus napjaink TE-je, két éve nem volt dropja (nfl.com szerint). Blokkolásban nem a legjobb, ezért is luxus. De nyomhatnánk a két TE-s felállásokat, Ebron mehetne slotba, ha meg nem válik be Ebron, akkor jövőre repül, és Gesicki ott lesz mint opció.
Carterre azt írják, hogy 34ben és 43ban is OLB lehet, de én a fal szélén is el tudnám képzelni. fizikai adottságai és atletikussága miatt húztam be, keveset tudok róla.
Griffin a kombájn sztárja, ráadásul WILL-be szerintem még fit is lenne nálunk.
Allen személyében egy újabb sokoldalú belső falemberünk lehetne, 37 meccsen kezdett egyetemen, 16ot centerben és 21et guardban. Ereje rendben van, viszont hiányzik a fürgesége, hogy kezdő lehessen. Depthnek a tapasztalata miatt jó lehet, 7.körben amúgy is már potenciális UDFA-k közül kell többnyire válogatni
több mint 8 éve
www2.pictures.zimbio.com/gi/Blair+White+Indianapolis+Colts+v+New+England+cibVbZC9YMdl.jpgtrade Griff Whalenért!Meg fogja, mert feher.austin collie-t visszahozzuk?
Stez
Miska84
Borbinho
Farky
Az ultimate win, akinek még a neve is fehér 😀
Szerkesztette: Borbinho
több mint 8 éve
trade Griff Whalenért!Meg fogja, mert feher.austin collie-t visszahozzuk?
Stez
Miska84
Borbinho
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
trade Griff Whalenért!Meg fogja, mert feher.austin collie-t visszahozzuk?
Stez
Miska84
több mint 8 éve
Meg fogja, mert feher.austin collie-t visszahozzuk?
Stez
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick