Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Játszom egy GM játékban, ott Jensen pár hete 19 millióért kel el. 😀
Mondjuk ott még az IRL-nél is sokkal több a szabad elkölthető pénz, de remélem kb. a negyedével beéri, ha tényleg idejön. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 920 — Colts Fan
Ryan Jensen Tampa után hozzánk jön látogatóba.
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szóval enjixeltem, remek. 😀

5 év, 40 millió. Szép summa, de ez az első amire azt mondom Ballard is megadhatta volna. Mondjuk felül kellett volna licitálni (valószínűleg markánsan), hogy otthagyja Philly-t...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
deleted account 1 758
Szep volt peterk, szerzodtettuk Bradhamet.
Stez
Na mivan Stez, beelőzött peterk Ballard whatsapp accountjával? Tudhatnád, hogy a telefon ma már elavult kommunikációs forma, csak úgy mint a fax, de erről Dumervil tudna mesélni 😀
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 270 — Whoops, looks like something went wrong.
Szep volt peterk, szerzodtettuk Bradhamet.

több mint 8 éve
Gaines állítólag a Texansba tart. A Bills egyébként azért engedte el, mert sokallta a 9 milliót amit keresett volna. A helyére igazolták Vontae Davist. 😀 Milyen kicsi a világ.

Remélem azért ma lesz Colts bejelentés. Nigel Bradham érdekel a leginkább. Zach Brown nem kell. Nem volt ő rossz fiatalon coverage-ben, de az utóbbi 2 évben egyzserűen borzalmas. Amit manapság nyújt azt kis túlzással Bostic is hozni tudja. Bradham viszont kiváló coverage LB úgy, hogy a többi műfajban sem átlag alatti. Nagyon kéne egy ilyen játékos hozzánk.

Remélem Reich nem kezd el lelkizni, hogy azok után, hogy "elárulta" azt a csapatot amelyikkel éppen gyűrűt nyert, még le is nyúlja a játékosokat tőlük. 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
Az is biztos, hogy nem az első napos minél több garantált pénzel bíró szerződések Ballard vadászterülete. Prove-it deal-t nem ír alá senki ezekben az órákban.
De szerintem ma már lesz új emberünk. 1 ACL szakad csere LS, pl.
több mint 8 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359
Kicsit átgondolva nagyon örülök, hogy nem fizettünk túl senkit. Imádnám ha jövőre nem a harmadikok lennénk a fizetési sapkával hanem kő keményem beelőznénk a Browns-t. Biztos vagyok benne, hogy Ballard gyűjtötte a takarék bélyegeket kiskorában, és a hétvégi fő program lehetett a gazdálkodj okosan társasjáték is.

Ballard sokkal több mint egyszerű GM..Ő egy vezető, egy tanár. Nem árt erre nevelni a felnövekvő generációt. #InBallardWeTrust

több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
E.J. Gaines? Valami hír róla?
több mint 8 éve
Dion Lewis - > Titans
Erősödik a csoport.

Muhammad Wilkerson - > GB
1 év, 5 milla plusz 3 ösztönző, ennyit talán megért volna.
cartman023
Lewis nagyon tetszik a Titansba. Mármint nem tetszik, mert rivális, de nagyon jó igazolás. Sokkal több a fantázia egy Henry+Lewis kombóban, mint abban a smasmouth elképzelésben amit én sose értettem igazán, 2016-2017-ben. (A Butler igazolásuk kérdőjelebb, de várjuk meg Pees mit is akar ott csinálni.)

Hozzánk igazán akkor passzolt volna, ha JMD jön. De annak Mack lett volna az ára, az ő snapjeit fogyasztotta volna elsősorban. Így, hogy JMD nincs, Mack viszont van, és szeretnénk is ha lenne, inkább McKinnon, Hyde lehet a mi utunk. Vagy egy hozzájuk hasonló rookie a középső körökből.

több mint 8 éve
Mondjuk nem azert, de Breeland 3 ev/24 millio/11 millio garantalt penze azert tobb mint megfizetheto kategoria lett volna. Nem ennyire rossz jatekos o szerintem. Kozepes kezdo.

több mint 8 éve
Mindamellett, hogy természetesen én is örültem volna, ha Ballardék nem kuka-búvárkodni akarnak, de pl a Giants a 2016 piac első napján durván 190 millát lekötött 5 évre a J Jenkins-Vernon-D Harrison 3asával, és mégis előttünk húznak.
Tony Adams
Azert a Giantsnek kellett egy kisebb fele seruleshullam, plusz egy nagyon gyenge Elisha ehhez. Illetve egy meg talan Paganonal is fogalmatlanabb edzo (es stabja) gyokersege.

De ok a bevasarlas utan emlekeim szerint (most komolyan, szoktam en valaha hibazni? x-D) bementek a PO-ba. Illetve azert tegyuk hozza, hogy naluk peldaul a nagy penzes Oliver bevalt, talan meg jobb is volt, mint a Miamiban. Meg Jenkins is kivalo elso evet tolt, ebben a szezonban volt rengeteg gondja a bokajaval, ra is ment az ideny.

A Giants inkabb a vedelembe vasarolt be durvan, a nagy problema a tamadokkal volt. Elkepesztoen keves pontot szereztek, volt, hogy 1st downt is alig. Mindezt egy tamadoguru HC-val.

Ilyen szempontbol a Giants nem baszott ra a nagy koltekezesre. De en sem vartam annak a masolasat. De egy-egy nagy penzt vartam volna tolunk, minosegi jatekosokra. Csak mondom, egy, maximum ket esetben, es nyilvan itt nem Watkins-fele tulfizetesre gondolok azert. Csak en azt vartam, hogy ballard agressziv lesz, ezzel egyutt tudja, hogy hol a hatar.

Tetszik vagy nem, a piac minden evben ilyen. Ezt egy GM-nek muszaj elfogadnia, olykor pedig kolteni kell, ha nagyon muszaj. Nekunk ehhez a kerethez muszaj lenne, mert nagy szukseg van egy aktiv piacozasra is ahhoz, hogy valami gerincet kialakitsunk, ha csak a keret melyseget, a potencialt es a tehetseget nezzuk, akkor Luckot kiveve ez a csapat siman 1/1.

Ezen valtoztatni kell, ehhez azert nem eleg csupan a draft, meg ilyen Hunt- es Mingo-fele harmadkategoria, backupok elhozatala. Veluk a keret nem melyul igazan, nem lesz tehetsegesebb.

Hiaba vannak remek pickjeink, pusztan a draft sajnos nem lesz eleg ahhoz, hogy lenyegesen egyrol a kettore lepjunk.

Elment Williamson is, maradt Zach Brown, aki egyebkent jo jatekos, aki azert leader is. Hogy Reidrol ennyire nem hallani, tovabbra is betudom annak, hogy aktivan szerepet vallalt a terdelos cirkuszban. Persze ot azert szivesen elneznem Hooker mellett.

Breeland allitolag Panthers, Johnson ugye Jets, Butler pont a rivalisnal kotott ki. A cornereknel is azert fogyatkozik a felhozatal. Igy viszont azt mondom, hogy elkepesztoen sajnalom, hogy Peterst nem hoztuk el. Mindegy, ez van.

Bizzunk benne, hogy Norwell, Hitchens, Butler, Breeland, Watkins es Robinson JMD-zik egyet, mindegyik a szerzodes alairasa elott kirohogi a csapatat, aztan fogja es az osszes alair hozzank veteran minimumert!!!negyothat

több mint 8 éve
Nagyon durván robbantott az idei piac. És első nap nem csak a sztárok, de sok hasznos kis hal is elszállt.
Sok csapat bajban lesz azzal, hogy a sapka alá férjen.

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 8 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 017
Avery Williamson - > Jets
Trumaine Johnson -> szintén Jets - 15 milla évenként

A nekünk mondott FA-król azért szépen csúszkálunk lefele.

Dion Lewis - > Titans
Erősödik a csoport.

Muhammad Wilkerson - > GB
1 év, 5 milla plusz 3 ösztönző, ennyit talán megért volna.

Szerkesztette: cartman023
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 737 — Jedi Master
Rá lehet menni Jordy Nelsonra, ha már jó WR kell. Nem mai gyerek, de legalább fasza.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Mindamellett, hogy természetesen én is örültem volna, ha Ballardék nem kuka-búvárkodni akarnak, de pl a Giants a 2016 piac első napján durván 190 millát lekötött 5 évre a J Jenkins-Vernon-D Harrison 3asával, és mégis előttünk húznak.
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Össz nem bánom, hogy Moncrief meg Lee lesz a Jaxnel ARob helyett 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
Butler is elkelt. 5 év, 61 milla.
Nagyon kemények ezek az első napi szerződések.
Tony Adams
Es raadasul csoportrivalishoz
több mint 8 éve
Butler is elkelt. 5 év, 61 milla.
Nagyon kemények ezek az első napi szerződések.
több mint 8 éve
deleted account 1 758
Pff Moncrief....
Tony Adams
Új Sergio Brownt vagy az új Mike Petersont igazoltunk vele?
iktriad
Na kellett emlegetnem a Jagset meg a túlfizetéseket - olyan ez mint Biggie Smalls 😀
több mint 8 éve
Mi van vele? Mar a szezon kozbeni hisztijenel is kiderult, hogy szarik a csapatra, csak az onos erdekeit nezi. Egy pillanatig sem volt kerdes, hidegen hagyja a Colts, nem zavarja, ha rivalishoz igazol. Mondjuk ez sokakkal igy van, ezert nem fogom megszolni.

Orulok h nem tartottuk meg, nagyobb a fustje, mint a langja.

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 139 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pff Moncrief....
Tony Adams
Új Sergio Brownt vagy az új Mike Petersont igazoltunk vele?
több mint 8 éve
Pff Moncrief....
több mint 8 éve
Na legalább az önképünk és az önirónia még a helyén van. 😊

több mint 8 éve
deleted account 1 758
 twitter.com/Colts_Coverage/status/973643377286709248

😀
Tony Adams
Colts fans in 2016: "We need to stop going after free agents and build through the draft!"

*Colts hire a GM who wants to do exactly that*

2018: "Colts need to spend money in free agency!!!!! Ballard is a terrible GM!"

So true 😀