Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Talan peterk emlitette Paul Richardsont mint lehetseges WR opcio. Nos o a Redskinshez megy 5 ev 40 milla (20m vmilyen garantalt) penzert.Azigen. Kíváncsi leszek Moncrief számaira. Ő ha egészséges, jobb mint Richardson...
nagytomy

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Megáll az ész, de komolyan. 😊 Egy nap van még a FA nyitásig, de már elcsesztünk a free agency-t, mert nem igazoltuk le csúcsgáziért Norwellt. 😀Na amúgy ha valakinek nem fizetnék 14 millát az pont egy G...Főleg hogy a draft elég mély OL terén...
Közben: Luck végzett L.A.-ben, jövő héten jön haza és Indyben folytatja a felkészülést.
peterk2005
több mint 8 éve
Talan peterk emlitette Paul Richardsont mint lehetseges WR opcio. Nos o a Redskinshez megy 5 ev 40 milla (20m vmilyen garantalt) penzert.Komolyan ezek után pacsi Pacenak a Robinson dealért.
nagytomy
több mint 8 éve
Ki kell abranditanom teged, a piac mar elkezdodott. Hidegen hagyja pont az egesz ligat a „hivatalos” nyitas idopontja. Ha pedig te azt olvastad tolem, hogy a piacot elbasztuk, mert nem hoztuk el Norwellt, akkor javasolnam a szovegertelmezes gyakorlasat.Mert en peldaul Norwellre elkoltottem volna ezt a penzt, de azert, mert Ballard nem igy tett, egyetlen olyan mondatot sem irtam, hogy az FA-nk mar kuka.
Akit kiemeltem, hogy szamunkra fokent fajo a picit draga penz ellenere is, az Hitchens. Es az is teny – elfogadod vagy sem –, hogy azert jo par szamunkra „lenyeges” jatekos talalt mar csapatra a mai nap, es igenis azert meglepo, hogy ennyire nem hallani a Coltsrol egyelore. Ballard agressziv piacot igert, szamomra igy azert furcsa, hogy ennyire csondesek vagyunk.
Persze, nyilvan a hatterben mennek az okoskodasok, nyilvan az FA nem kuka, de azert a Colts jelenlegi helyzetet elnezve szerintem tizbol kilenc Colts-fan tobbre szamitott. Nem vasarlasra, de legalabb nyilvanos erdeklodesekre, tapogatozasra, stb.
De egyelore siri csend. Nem beszeltem ma telefonon Chrisszel, dolgoztam, rohangaltam mindenfele, de szerintem mostmar radobok egy uzenetet, hogy a folytatasban hozza el valamelyik jobb cornert (akit nem Melvinnek hivnak!), a Williamson/Zach Brown paros egyiket csabitsa ide, mint ahogy Pugh-t is.
Suh nem need, de szanalmas pass rushunk volt tavaly, igy azert egy kort ott is megerne, hogyan allna egy 2-3 eves szerzodeshez, es en meg mindig azt mondom, Cushing mentalitasa es vezeregyenisege is olyan, amit nagyon szivesen latnek az oltozoben.
Meg hat ha mar guard keresoben lennenk, akkor Sittonra is erdemes vetni egy pillantast, azert egy sok evig konstansan elit jatekosrol beszelunk.
több mint 8 éve
Talan peterk emlitette Paul Richardsont mint lehetseges WR opcio. Nos o a Redskinshez megy 5 ev 40 milla (20m vmilyen garantalt) penzert.
több mint 8 éve
Megáll az ész, de komolyan. 😊 Egy nap van még a FA nyitásig, de már elcsesztünk a free agency-t, mert nem igazoltuk le csúcsgáziért Norwellt. 😀Közben: Luck végzett L.A.-ben, jövő héten jön haza és Indyben folytatja a felkészülést.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Jaja. Hozzunk megint nyolcezer OL-t, az elmult evekben is milyen rohadtul bejottek. Es nyilvan, alapozzunk a sok ujoncra mindent, aztan vagy bejon vagy meghal Luck. Ez mar Grigson idejeben is rohadt okos megoldas volt, hogy az FA-n nem voltunk hajlando OL-re igazan kolteni.Rohadt faraszto.
több mint 8 éve
Luckot nem azért kell megvédeni, hogy ne sérüljön le. Elég ha a média mantrázza ezt a marhaságot, legalább mi ne tegyük. Ha féltjük a sérüléstől, akkor hagyja abba a játékot. Aki pályára lép, az lesérülhet. Pont. (Luck egyébként egyik sérülését sem a fal miatt szedte be, ha már itt tartunk.)A falat azért kell megerősíteni, hogy ne kelljen 1.5mp alatt mindig eldobni a labdát. És, hogy ne forduljon elő minden drive-ban, hogy 3&rengeteget kell megcsinálni, mert benyaltunk egy sacket. Viszont ehhez nem kell feltétlenül Norwell. Jó, ha van, jó áron bírnám nagyon. De "elbaszott áron" nem jó. Olyan falat amelyik mögött lehet játszani lehet Norwell-ek nélkül is építeni. Justin Pugh vagy Josh Kline, stb. sem azt jelenti, hogy nincs OL.
Idén egyébként a tavalyival ellentétben elég mély OL class jön a draftra. Nem hallottam top5, kiemelkedő tehetségről Nelsonon kívül, de még a középső körökben is lesznek igencsak jó prospectek. Szerintem hozunk OL-t a draftról, lehet, hogy nem is egyet.

több mint 8 éve
A nagy részével teljesen egyetértek , de szvsz Norwell megérdemli, hogy a legjobban fizetett fal játékos legyen evör'.Nála megvan a poteciál, hogy éveken keresztül All-pro szintet toljon, és ami a legfontosabb a világ összes pénzéért cserébe konzisztenciát vehetsz, hogy ez a játékos hosszú évekig megtartja neked ezt a szintet.Én speciel Norwell -ért megadtam volna az 5 év évi 13.3 milliót, de nyilván nem én vagyok a GM (hanem Stez)Norwell ezzel nem csak a guard-ok, hanem a tackle-k (LT, RT) között is csúcstartó lett. Tényleg bankot robbantott...
szampi#33
Én tartom magam ahhoz, hogy bár több játékosnak is örültem volna (Norwell, Landry, A-Rob elsősorban), de annyiért amennyit fizettek nekik, nem kellenek. Eddig egyetlen játékost elszalasztását sem sajnálom. Hitchenst 9 millióért végképp nem. Dear Jesus, 9 milla egy max átlagosan jó kezdőért....
Akkor már inkább hozzuk vissza Jerrell Freeman-t egy átmeneti évre, ha még játékra képes állapotban van. Ő legalább tényleg jó coverage-ben is, a Bearsnél játszott 1-2 évet 4-3-as rendszerben, sőt ott volt a legjobb karrierje során.
Trey Burton közben a Bearshez megy, 4 év 32 milla. Na azt se fizetném ki....
peterk2005
Nyilván, ezt előre senkiről nem mondod meg, de ebbe a falba ezt meg kellett volna kockáztatni, mert a 100 millás irányítód kis túlzással éppenséggel újra tanul dobni..Nem papolni kell Luck megvédéséről, hanem ennyi pénzzel a hátunkon igenis ilyen elbaszott szerződésekbe beleállni...Sőt továbbmegyek, azok után, hogy megszereztem Norwell-t, elsőszámú prioritásként kezelném Quenton Nelson elhozatalát a draftról.
Arra már nem is akarok kitérni, hogy egy ilyen lépéssel mennyire feljavulnának a skill pozíciók.
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Hát a ment is része nem volt meg, de pl AP mondta, amikor volt a balhéja, hogy simán értéken alul elmenne a Patshez. Hogy most a Pats nem vállalta be az már egy más kérdés. Tudom, itt meg gyűrűt akart nyerni a kifogás...Ne feltételezésekről beszéljünk, hanem tényekről. Mondj egy Pats játékost (a házi nevelteken kívül) aki azt mondta, hogy megy Bostonba olcsóbbért, és ment is.szezon-fazon...csapat szempontból business, ott nincs is másnak értelme, de erősen kétlem, hogy ha mondjuk egy játékosnak a Pats beajánlana évi 8 misi helyett csak 7-et, akkor a játékos azt mondja, bocsi, kevés, megyek a Brownshoz, mert ott többet fizetnek.Amire csak ki akartam lyukadni, hogy a "csak a pénz számít" kijelentésed erősen túlzó volt, ennyi."They made a business decision. I made a business decision. Players, they feel a certain way, they can feel how they want to feel. But at the end of the day, it's a business. That's the thing people don't understand. It's not a family. We may say we're family. But when it comes down to it, if you can't do what this company wants you to do anymore, they'll get rid of you, so it's a business. I understand that. I've been cut eight, nine, 10 times -- it's nothing new to me."
coltman
tomi-tomi
coltman
peterk2005
több mint 8 éve
3-4 volt az a 4-3... Amúgy ez van ilyen a market, ha akarsz valakit meg kell fizetni... Vagy csinálhatod úgy mint mi tavaly hogy 4 fasza kezdő helyett hozhatsz 9 hulladékot akiknek a 80%-t kiszórod a következő évben...Én speciel Norwell -ért megadtam volna az 5 év évi 13.3 milliót, de nyilván nem én vagyok a GM (hanem Stez)Norwell ezzel nem csak a guard-ok, hanem a tackle-k (LT, RT) között is csúcstartó lett. Tényleg bankot robbantott...
szampi#33
Én tartom magam ahhoz, hogy bár több játékosnak is örültem volna (Norwell, Landry, A-Rob elsősorban), de annyiért amennyit fizettek nekik, nem kellenek. Eddig egyetlen játékost elszalasztását sem sajnálom. Hitchenst 9 millióért végképp nem. Dear Jesus, 9 milla egy max átlagosan jó kezdőért....
Akkor már inkább hozzuk vissza Jerrell Freeman-t egy átmeneti évre, ha még játékra képes állapotban van. Ő legalább tényleg jó coverage-ben is, a Bearsnél játszott 1-2 évet 4-3-as rendszerben, sőt ott volt a legjobb karrierje során.
peterk2005
több mint 8 éve
Ne feltételezésekről beszéljünk, hanem tényekről. Mondj egy Pats játékost (a házi nevelteken kívül) aki azt mondta, hogy megy Bostonba olcsóbbért, és ment is.szezon-fazon...csapat szempontból business, ott nincs is másnak értelme, de erősen kétlem, hogy ha mondjuk egy játékosnak a Pats beajánlana évi 8 misi helyett csak 7-et, akkor a játékos azt mondja, bocsi, kevés, megyek a Brownshoz, mert ott többet fizetnek.Amire csak ki akartam lyukadni, hogy a "csak a pénz számít" kijelentésed erősen túlzó volt, ennyi."They made a business decision. I made a business decision. Players, they feel a certain way, they can feel how they want to feel. But at the end of the day, it's a business. That's the thing people don't understand. It's not a family. We may say we're family. But when it comes down to it, if you can't do what this company wants you to do anymore, they'll get rid of you, so it's a business. I understand that. I've been cut eight, nine, 10 times -- it's nothing new to me."
coltman
tomi-tomi
coltman

több mint 8 éve
Én speciel Norwell -ért megadtam volna az 5 év évi 13.3 milliót, de nyilván nem én vagyok a GM (hanem Stez)Norwell ezzel nem csak a guard-ok, hanem a tackle-k (LT, RT) között is csúcstartó lett. Tényleg bankot robbantott...
szampi#33

több mint 8 éve
deleted account
1 758
szezon-fazon...csapat szempontból business, ott nincs is másnak értelme, de erősen kétlem, hogy ha mondjuk egy játékosnak a Pats beajánlana évi 8 misi helyett csak 7-et, akkor a játékos azt mondja, bocsi, kevés, megyek a Brownshoz, mert ott többet fizetnek.Amire csak ki akartam lyukadni, hogy a "csak a pénz számít" kijelentésed erősen túlzó volt, ennyi."They made a business decision. I made a business decision. Players, they feel a certain way, they can feel how they want to feel. But at the end of the day, it's a business. That's the thing people don't understand. It's not a family. We may say we're family. But when it comes down to it, if you can't do what this company wants you to do anymore, they'll get rid of you, so it's a business. I understand that. I've been cut eight, nine, 10 times -- it's nothing new to me."
coltman
tomi-tomi
több mint 8 éve
Amikor egy Mark Barron ezt a penzt kapja, akkor Hitchensre is kifizetheto ez. Az mas teszta, hogy en irtam nehany hete, en akkor olyan evi 7-7.5 milliora lottem ot be. Ez a kilenc az, amit szerintem nem er meg, de a piacon ez meg nem szamit oriasi tulfizetesnek, ez az a penz, amit mi is kifizethettunk volna neki. Es igen, azert is, mert ordas need a poszt. Plusz a DC-nk embere ugymond.
több mint 8 éve
Én speciel Norwell -ért megadtam volna az 5 év évi 13.3 milliót, de nyilván nem én vagyok a GM (hanem Stez)Szoval azert igenis jo lenne aktivizalni magunkat, mert agressziv piac szuksegeltetik. Nem elhozni kell mindenki, nem a minoseg a lenyeg, de az nem fer bele, hogy napokig kussban nezzuk, ahogy elmegy mellettunk a piac. Igenis tudomasul kell venni, hogy az FA-n akadnak esetek, hogy tul kell fizetni valakit. Ha mindenkit araban akarunk elhozni, akkor kitorolhetjuk a poponkat. Lehet ulni itt a 70-80 millios cap space-n, de abbol nem fogunk tudni eredmenyeket felmutatni.StezOké, akkor beszéljünk konkrétumokról. Te az eddig kiment játékosok közül kit hoztál volna el annyiért, amennyiért elvitték? Mert ha senkit, akkor nem világos, hogy mit vársz Ballardtól. Álljon ki és nyilatkozza le, hogy nyugi Stez, nem ülünk a seggünkön? 😊
peterk2005
több mint 8 éve
Semmi értelme az elveknek, mottóknak, ha nem tartjuk magunkat hozzá. Ezzel így van Ballard is. Nem ér annyit de akkora a need hogy mégis megadtad volna neki az évi 9et? Eléggé ellentmondás, nem lehet kivételt tenni, hiába ilyenek a körülmények. Nem fogunk közepes játékosnak elitnek járó pénzt fizetni. Más: Melvint ha nem viszik el a kövi 1-2 napban akkor sztem nagy eséllyel marad nálunk. Jó is lenne, egyel kevesebb need. Az fix, hogy túlfizetni nem fogjuk 😊
Jerry Hughes kólköt még odacsapja a Bills 1/12 + 1/22 mellé és jók is leszünk, kell a francnak az 1/3 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Nem er evi kilencet, de Hitchensnek kifizettem volna, mert akkora lyuk van a teljes LB-sorban. De nem kozepen jatszatnam, oda hoznam Willamsont (vagy Zach Brownt, bar en egyertelmuen elobbit favorizalom).Szoval azert igenis jo lenne aktivizalni magunkat, mert agressziv piac szuksegeltetik. Nem elhozni kell mindenki, nem a minoseg a lenyeg, de az nem fer bele, hogy napokig kussban nezzuk, ahogy elmegy mellettunk a piac. Igenis tudomasul kell venni, hogy az FA-n akadnak esetek, hogy tul kell fizetni valakit. Ha mindenkit araban akarunk elhozni, akkor kitorolhetjuk a poponkat. Lehet ulni itt a 70-80 millios cap space-n, de abbol nem fogunk tudni eredmenyeket felmutatni.StezOké, akkor beszéljünk konkrétumokról. Te az eddig kiment játékosok közül kit hoztál volna el annyiért, amennyiért elvitték? Mert ha senkit, akkor nem világos, hogy mit vársz Ballardtól. Álljon ki és nyilatkozza le, hogy nyugi Stez, nem ülünk a seggünkön? 😊
peterk2005
Ja, es Cousinsnak megadnam azt, amit a Vikings. x-D
több mint 8 éve
Szoval azert igenis jo lenne aktivizalni magunkat, mert agressziv piac szuksegeltetik. Nem elhozni kell mindenki, nem a minoseg a lenyeg, de az nem fer bele, hogy napokig kussban nezzuk, ahogy elmegy mellettunk a piac. Igenis tudomasul kell venni, hogy az FA-n akadnak esetek, hogy tul kell fizetni valakit. Ha mindenkit araban akarunk elhozni, akkor kitorolhetjuk a poponkat. Lehet ulni itt a 70-80 millios cap space-n, de abbol nem fogunk tudni eredmenyeket felmutatni.StezOké, akkor beszéljünk konkrétumokról. Te az eddig kiment játékosok közül kit hoztál volna el annyiért, amennyiért elvitték? Mert ha senkit, akkor nem világos, hogy mit vársz Ballardtól. Álljon ki és nyilatkozza le, hogy nyugi Stez, nem ülünk a seggünkön? 😊

több mint 8 éve
Amire csak ki akartam lyukadni, hogy a "csak a pénz számít" kijelentésed erősen túlzó volt, ennyi."They made a business decision. I made a business decision. Players, they feel a certain way, they can feel how they want to feel. But at the end of the day, it's a business. That's the thing people don't understand. It's not a family. We may say we're family. But when it comes down to it, if you can't do what this company wants you to do anymore, they'll get rid of you, so it's a business. I understand that. I've been cut eight, nine, 10 times -- it's nothing new to me."
coltman
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
MOST! x-DNa jó, hozzál még ilyen példákat .... Soldernek a kislánya rákos beteg, ő nem a csapatok között válogat, hanem a kislányára gondol. Neki egyik csapat sem megfelelő, mert fontosabb a kislány. Még a visszavonulás is megfordult a fejébe. Manning meg top5 all time QB, érte kb. 25 csapat tolta le azonnal a gatyáját. Nála 35 évesen, nyaksérülés után végképp nem a pénz volt a szempont, bár ő kb. annyit kérhetett amennyit akart, mindenki megadta volna. De ne ilyenekből induljunk ki amikor arról beszélünk, hogy egy Hitchens v. Norwell vajon miért ide vagy oda ír alá....de ha annyira akarod, akkor rászánom a hosszú hétvégém egy részét
A Jags-nek nagyon bejöttek az utóbbi évek csúcs igazolásai. De azért egy JT, Albert, stb. be-becsúszott. Csak eddig nem számított, mert annyi dellájuk volt, hogy lazán elviselték. Most már nem fogják. Tele vannak sok garantáltas, csúcs gázsis játékosokkal, akik közül ha valaki nem teljesít, már nem lesz hogyan javítani. És az utóbbi 2 nagyon jó draft évüket nem tudom hogyan akarják megtartani, mert így nem lesz rá pénz. De ez az ő dolguk. Amíg Bortlessel "üzemelnek", addig én nem tartok tőlük közép távon. 😊 Mire itt olyan csapat lesz amelyik komolyan mehet a playoffért (kb. jövőre), addigra az a védelem is leszáll a földre és akkor támadni is kell majd... Deshaun Watson sokkal nagyobb X faktor nálam egyelőre. 😊
peterk2005
coltman
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Na jó, hozzál még ilyen példákat .... Soldernek a kislánya rákos beteg, ő nem a csapatok között válogat, hanem a kislányára gondol. Neki egyik csapat sem megfelelő, mert fontosabb a kislány. Még a visszavonulás is megfordult a fejébe. Manning meg top5 all time QB, érte kb. 25 csapat tolta le azonnal a gatyáját. Nála 35 évesen, nyaksérülés után végképp nem a pénz volt a szempont, bár ő kb. annyit kérhetett amennyit akart, mindenki megadta volna. De ne ilyenekből induljunk ki amikor arról beszélünk, hogy egy Hitchens v. Norwell vajon miért ide vagy oda ír alá....Én most csak hoztam pár hirtelen eszembe jutó példát, de ha annyira akarod, akkor rászánom a hosszú hétvégém egy részét, és keresek még példákat 😀 Amire csak ki akartam lyukadni, hogy a "csak a pénz számít" kijelentésed erősen túlzó volt, ennyi.
A Jags-nek nagyon bejöttek az utóbbi évek csúcs igazolásai. De azért egy JT, Albert, stb. be-becsúszott. Csak eddig nem számított, mert annyi dellájuk volt, hogy lazán elviselték. Most már nem fogják. Tele vannak sok garantáltas, csúcs gázsis játékosokkal, akik közül ha valaki nem teljesít, már nem lesz hogyan javítani. És az utóbbi 2 nagyon jó draft évüket nem tudom hogyan akarják megtartani, mert így nem lesz rá pénz. De ez az ő dolguk. Amíg Bortlessel "üzemelnek", addig én nem tartok tőlük közép távon. 😊 Mire itt olyan csapat lesz amelyik komolyan mehet a playoffért (kb. jövőre), addigra az a védelem is leszáll a földre és akkor támadni is kell majd... Deshaun Watson sokkal nagyobb X faktor nálam egyelőre. 😊
peterk2005
DeShaun jövőre fog igazán vizsgázni, második év, ott szokott a szar elválni a víztől. Szóval én még nem fosom össze a lábam, anno Mariotától is mindenki azt várta, hogy majd szétgyaláz mindenkit, de a tavalyi éve elég közepes lett.
több mint 8 éve
Vagy Ballard reggel felhivta JMD-t, hogy HC-kent milyen erositeseket akar, aztan meglepve kapta a valaszt, hogy bocsesz, teves hivas. Most meg keressuk Reich telefonszamat.0690…