Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem jon Norwell, eddig sem hittuk el. Viszont az, hogy egy top OG irant erdeklodunk, nyilvanvalova teszi, hogy Mewhort tavozasaval szamolunk mar, es valahogy, valami modon nagyon potolni akarjuk, lehetoleg olyan minoseggel, akit egybol be lehet pakolni a kezdobe.Talan ezert sem lepne meg, ha esetleg egy letrade utan Ballard berantana 1/10-12 korul Nelsont, mert erezheto, hogy mekkora lyuk van a tamadofalban Castonzo mellett. Oriasi, felemetesen nagy. Hiaba csak egy guard, ha azt nezzuk, mekkora upgrade-et adna, akkor nekunk bizony ez megerheti.
Nyilvan mondjuk ez fugg attol, hogy a piacon a tovabbi needeket hogyan tudjuk betomkodni, de szerintem ez mindenkepp lehetseges opcio lesz a drafton.
több mint 8 éve
Norwellben nem hiszek, szerintem csak veri fel az árát. Jól jöhet neki még 5-10 milla plusz garantált a Giantsnál.Benya Mayowa minket is felírt a vizitlistájára, de elég hátul vagyunk a sorban.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 8 éve
Norwell iránt a 49ers és a Giants mellett mi is élénken érdeklődünk.
több mint 8 éve
A Bills nagyon készülődik... Szerintem egyébként ha a Browns QB-t húz, kizárt, hogy 1/4-en tegye. Konteónak jó, de nincs az a barom GM, aki felteszi az állását egy olyan "csavarra", amivel mondjuk megszerezhet egy Barkley-t, de közben lemaradhat arról a QB-ról akiről azt hiszi, hogy megmentheti a seggét. És szerintem azt sem tehetik már meg Clevelandben, hogy még mindig ne húzzanak QB-t. MIndennek van határa, és a Browns már így is túllépte a határt. Úgyhogy szerintem 1/1-en Browns QB húzás lesz. (Ha mégis eladják az 1/1-et azt meg fogjuk tudni előtte már, mert az 1/1-el nem szoktak várni draft napig, mert nem függ a trade semmitől.)
A Giants letrade-el is úgy vagyok, hogy nem látom az értelmét. Van egy alapvetően jó rosterük, kevés need-el. OL és RB kell nekik. Norwell-t viszik FA-ról, futót lehet később is húzni. Minek halmozzák akkor a pickeket? Egyszerűen nem éri meg nekik a pick halmozás ahhoz képest, hogy most kihúzhatják Eli utódját. (Lehet, hogy évekig esélyük se lesz utána, mert nem húznak top15-n belül.)
Remélem nem lövök nagyon mellé, mert akkor ez azt jelentené, hogy a Bills a 3. QB-ért készül felmenni, és akkor mi leszünk az első számú trade jelölt. (A Browns 1/4-e nem jó nekik, mert akkor a Denver, Jets bejöhetne eléjük 1/3-ra. Aki feljön ennyit, az már biztosra megy.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Nem latok sok eselyt erre a cserere. Esszeru lenne, de akkor sem.
több mint 8 éve
1/3 ért 1/12 + 20 meg némi apróMár csak 3 dologtól félek:
1 kicsivel kevesebb apróért a Brown 1/4-ével is megelégednének,
2 kicsit több apróért már a Giants is beleállhat a dologba,
3 plusz 1 jövő évi első körössel a Browns-nál az 1/1en is elgondolkodnának. Ahogy szoktak.
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Szexi lenne két első körrel operálni, meg egy kései második vagy korai harmadikkal pluszban, ergo 67-ig lenne 5 húzásunk. De ez még bilibe lóg a kezem sztori, hiszem ha látom.Egyre szimpatikusabb nekem a Bills mint trade partner, főleg ezzel a feltradedel.Pontosan erre gondoltam én is. Az 1/20 + 1/21 még karcsú volt, így már jöhet.
Tony Adams
uatu
több mint 8 éve
Szerintem már felemelték a kagylót a felek 😊 Eléggé adja magát a Bills lépése.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Egyre szimpatikusabb nekem a Bills mint trade partner, főleg ezzel a feltradedel.
több mint 8 éve
Elore latom, ahogy agyverzest kapok, amikor kifizetunk evi 6-7-8 milliot Dion Lewisnak.
több mint 8 éve
Nem az én agyamba égett, hanem Ballardéba. 😊 Neked van contactod hozzá, mint leendő utód. Hívd fel és mondd meg neki, hogy öreg, néha egy öreg igazolása nem öreg hiba. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Nagyon az agyadba egett ez a fiatalitas szo. Csakhogy ez nem azt jelenti, hogy akkor innentol az Indianapolis Colts nem igazol iksz evnel idosebb jatekost. Azt jelenti, hogy a fiatalokra epitunk, es ahol lehet, probalunk fiatalokat hozni, eszerint mozgolodni. De attol meg johet veteran jatekos is.Nyilvan attol fugg, hogy Ballardek hogy itelik meg, mennyit tud javitani a csapatreszen, mekkora pluszt tud adni es mennyire nagy szuksegunk van az illetore.
Szerintem.
több mint 8 éve
Hát akkor rosszul ismertek, mert nekem se Shermannel se Suh-al nem lenne problémám karakter okokból. 😀Viszont Sherman 30-ba lépett, Suh meg 31 éves. Ballard meg fiatalít. Ami logikus, bár én ennyire mereven nem ragaszkodnék a fiatalításhoz, 1-2 kivételt bőven lehetne tenni még. De ha tudomásul veszem, hogy Ballard nem idén akar superbowlt nyerni mert úgyse nyernénk, akkor meg 2-3 év távlatában tényleg nincs sok értelme most elkölteni azt a pénzt amit Sherman-re, Suh-ra költenénk. Inkább költsük fiatalabbakra, akik hosszabb távon is ittl lehetnek. Vagy neadjisten egyáltalán ne költsük el most, és majd akkor használjuk fel amikor egy SB run-t segíthet.
(Mondjuk Suh szvsz fölösleges is hozzánk. Ha van poszt ahol rendben vagyunk úgy, hogy akár playoffra is bőven elég lenne, az éppen defensive line közepe. Suh hiába lenne upgrade, annyit nem adna a csapathoz ami ekkora pénzt igazolhatna.)

több mint 8 éve
deleted account
1 758
Repult Suh. Azert a fal kozepere eleg szep upgrade lenne. 8-)Nem, jövök én, hogy Suh meg Ballard és a character issues kb a muhahaha kategória 😛 Ha Sherman impossible, akkor Suh dettó.
Tudom-tudom, eselytelen, folosleges, mindjart jon is peterk, hogy huzzam ki a fejem a seggembol.
Stez
Szerkesztette: deleted account
több mint 8 éve
Repult Suh. Azert a fal kozepere eleg szep upgrade lenne. 8-)Tudom-tudom, eselytelen, folosleges, mindjart jon is peterk, hogy huzzam ki a fejem a seggembol.
több mint 8 éve
Arra leszek kíváncsi, hogy Simon-t hol fogjuk tudni hasznosítani. 4-3 Endnek nyilvánvalóan kicsi. Valószínűleg kipróbáljuk Will vagy Sam pozícióba aztán meglátjuk megtalálja-e a helyét.Erről a Harold Landry-ről nekem Jonathan Newsome jut eszembe. Méretekre majdnem totál megegyeznek. Ha elhozzuk remélem több esze lesz.
több mint 8 éve
Egyébként se felejtkezzünk el Basham-ről. Ballard hozta, sokat vár tőle, neki nagyon jót tehet a 4-3-as váltás. Az első éve felemás volt, az elején teljesen eltűnt, de az idény végére egész szépen megérkezett. Mathis első évében spec teamer volt, szóval Bashamből is lehet még bármi. Ha ki tudna ugrani, akkor a Basham & Sheard párossal máris nem akkora need a pass rusher, mint első pillanatban tűnik. Annyira legalábbis nem, hogy ne jöhetne más is szóba.

több mint 8 éve
A top prospectekkel biztos, hogy lesz még találkozónk, meg fogjuk nézni őket többször is. Én most arra leszek kíváncsi, hogy rámegyünk-e Watkinsra vagy A-Rod-ra? Tavaly Ballard igazoltan próbálkozott Jeffery-vel. Meglátjuk most belemegy-e valamelyikkel kapcsolatban egy licitbe. A tippem az, hogy nem. Inkább hoz majd valami kevésbé fancy nevet, aki szép csendben azért hasznos lehet. (Pl. Quincy Enunwa, vagy valamelyik másik Jets WR attól függően melyik lesz szabad.)

több mint 8 éve
En alapbol mondtam mar, hogy nem vagyok Chubbtol elajulva, mar a Combine elott sem voltam. Nem latom benne h dominans rusher lesz, es egesz allo nap a kube seggeben lesz es az oruletbe kergeti. Ettol fuggetlenul nem izgat a Combine. Bosat szetfikaztak, mert nem hasitott. Azert most meg a fel NFL odaadna erte a fel vedelmet.
Persze vannak azert gyskorlatok, amik lenyegesek, ilyen a 3 cone is, de tul van lihegve a Combine. A scoutok is azert javaban a game tape-re hagyatkoznak.
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Érdekes közelítés...Another thing that Ballard said that was interesting to me, was in reference to a question Cowherd asked about the NFL Combine. He asked if Ballard had any one part of the Combine that was particularly important to him. Ballard gave a very canned GM answer about how all aspects are important. In that answer, he said something worth noting. He talked about having 25-30 years of data that indicate how the Combine performance in certain drills can correlate to a player’s success for some positions.
This leads to my own little bit of pure speculation, so bear with me.
Chubb has been continually mocked to the Colts, but he had a pretty rough run at the 3-cone, which is a pretty useful indicator of success as a pass rusher. There are always exceptions to everything, and Chubb could have just had a bad run. Putting too much stock in a day of drills is the way you get in trouble.
But if Ballard is not all-in on Chubb to begin with, his numbers there might be enough to convince him to trade out and look elsewhere at someone who has a track record of production as a pass rusher in addition to blowing the doors off the Combine. Someone like Harold Landry. Landry may be a guy with higher upside than Chubb.
Lehet benne valami, bár a másik oldalról meg mindig azt szajkózza mindenki, hogy bármit tol bárki a combine-on, ami a végén számít az az, amit a meccseken mutat valaki. Szóval most ezt rakja akkor össze valaki, hogy melyik a nagyobb ködösítés.
Közben Mayowat elvileg nagy valószínűséggel behúzzuk magunkhoz. Lévén, hogy ex-Cowboys, adja magát, bár ez megint inkább csak depth igazolás :/
Szerkesztette: deleted account
több mint 8 éve
Wilsonnak minden adottsága megvan - sebesség, agresszivitás, méret, ösztönök, intelligencia, kéz -, hogy man és zone coverage-ben is jó legyen. Ballard szerintem már ebbe a rendszerbe hozta, amit tervezünk. Neki csak Jó tanár kell, hogy fejlődhessen még.De váltás jön, ebbe a védelembe kevésbé való. Itt vagy cover 2 lesz, és zónázás - ami jóval kevésbé megy neki, mint az emberezés - vagy pedig ha meg nem cover 2, akkor cover 3, és neki, mint #1 CB-nek 1-1-ben kell(ene) megtartani az első számú elkapót.És Wilsonnak, ill. a többi rosteren lévő CB-nek szerinted mennyire tenne jót ez a sémaváltás?
peterk2005
Baba Yaga
A többiekről keveset tudok. Hairston slotba lett hozva, ott kellemes meglepetés volt, Szerintem marad is slotban. Desir, Moore nem tudom mennyire lenne fit. Miltontól meg remélem megszabadulunk. 😊

több mint 8 éve
De váltás jön, ebbe a védelembe kevésbé való. Itt vagy cover 2 lesz, és zónázás - ami jóval kevésbé megy neki, mint az emberezés - vagy pedig ha meg nem cover 2, akkor cover 3, és neki, mint #1 CB-nek 1-1-ben kell(ene) megtartani az első számú elkapót.És Wilsonnak, ill. a többi rosteren lévő CB-nek szerinted mennyire tenne jót ez a sémaváltás?
peterk2005
több mint 8 éve
Nem ezt írtam, de lényegtelen. Butler egy kiváló press man corner, a tavalyi Colts védelembe nagyon bírtam volna, abban tudott volna nagyon jó lenni.De váltás jön, ebbe a védelembe kevésbé való. Itt vagy cover 2 lesz, és zónázás - ami jóval kevésbé megy neki, mint az emberezés - vagy pedig ha meg nem cover 2, akkor cover 3, és neki, mint #1 CB-nek 1-1-ben kell(ene) megtartani az első számú elkapót. Amit remekül megold .... egy bizonyos mélységig. De aztán viszont már kijön a lassúsága, ha nincs mögötte safety. A combine-eredményénél - valami 4.65 körül futott, ami kb. teknős tempó egy cornertől -, azért gyorsabb a srác, de határozottan nem futóbajnok. Ha nincs mögötte safety - márpedig cover3-ban, single high safetyvel sokszor nem lesz, mert Hookernek elsősorban #2 CB-t kell majd segíteni -, az felhívás lehet keringőre. Nézd meg a Pats meccset tavalyról, amikor sokat zónáztak, és nézd meg, hogy mit csinált akkor amikor valamiért nem volt mögötte safety besegítés.
Melvinnek Butlerrel szemben kifejezetten fekszik a zónázás. Amikor a ligába került, gyakorlatilag zone only cornerként volt számon tartva. Közben megtanult emberezni is. Tavaly úgy játszott kiválóan, sokszor press man-t, hogy nem is az az igazi erőssége. Émellé magasabb, erősebb és gyorsabb mint Butler. Prototipikusan éppen olyan felépítésű és készségekkel bíró corner, amilyen ebbe az Eberflus által elképzelt tampa 2 gyökerekből induló, seattle-i cover 3 elemeket is használó rendszerbe passzol.