Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Ez gyors volt
több mint 8 éve
Bleki biztosan azt mondaná, hogy rájött, hogy ti önerőből is képesek vagytok 1/2-re.Ha ezt tényleg meghúzza, akkor jövőre visszavonul BB, mert máshova nem hívják többet JMD-t

több mint 8 éve
csak steznek lesz igaza valahogy...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Elég csak az AFC South felé nézelődni és megunod 😀JMD a HC hivatalosSok sikert JMD!
dande
Lassan mar nem tudok eleg meccset nézni, ha minden ex-Pats HC-t követni szeretnek. 😉
Sinisa
több mint 8 éve
Peter King a Colts McDaniels házasságról:www.colts.com/news/article-1/Peter-King-On-Josh-McDaniels-Andrew-Luck-Colts-Future/214ad946-5d04-41ae-9961-4b1fe6279e60

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
JMD a HC hivatalosSok sikert JMD!
dande
Lassan mar nem tudok eleg meccset nézni, ha minden ex-Pats HC-t követni szeretnek. 😉
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 8 éve
Megvan a DCnk is, Matt Eberflus. Akkor jön a 4-3 as D?Gyaníthatóan, bár Eberflus állítólag nem dolgozik kifejezetten saját rendszerrel, dolgozott ilyenben is meg olyanban is.
Tony Adams
Lassan azért alakul a stáb. És ha igazak a pletykák, akkor azért nem kell besz*rnunk amiatt sem, hogy mindenki szétrepült tőlünk az alsóbb szinteken és máshonnan már nem tudjuk megfelelő emberekkel feltölteni a megüresedett helyeket a kései időpont miatt. McDaniels-el minimum 2 ember érkezni fog a Pats stábból, Schuplinski és a már említett Judge. (Schuplinski nevét sose hallottam még, de állítólag a jövő egyik HC várományos fiatal koponyája. Ha ez túlzás is, remélem jó okkal hozza ide őt JMD.)
Pletykálnak még további 1-2 nevet is, de számottevőnek mondható forrásból még nem olvastam vissza a többit nevet. Majd beírom, ha olvasom, addig úgyis fölösleges lenne.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Megvan a DCnk is, Matt Eberflus. Akkor jön a 4-3 as D?twitter.com/AlbertBreer/status/960908687270465536
Tony Adams
több mint 8 éve
Megvan a DCnk is, Matt Eberflus. Akkor jön a 4-3 as D?
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
És ami nem hivatalos, de pletykálják, hogy hozza magával Joe Judge-t a Pats ST koordinátorát. (Feltételezem ehhez Kraft / BB jóváhagyása kellett, mert nem előléptetés.)Sztem Judge szerződése lejárt Patsnél, így nem kell semmi engedély.
peterk2005
több mint 8 éve
És ami nem hivatalos, de pletykálják, hogy hozza magával Joe Judge-t a Pats ST koordinátorát. (Feltételezem ehhez Kraft / BB jóváhagyása kellett, mert nem előléptetés.)

több mint 8 éve
Az OC nekem tök mindegy. JMD-nek olyan ember kell, aki tud Erhardt-Perkins-ül, kiadja az edzésen a feladatokat, elvégzi a kézi munkát és hordja helyette a papírokat. A többit úgyis JMD fogja csinálni. Szerintem az OC-nál most egy ideig a pozíciós edzők is fontosabbak lesznek az offense-ben, mert ők nevelőmunkát végeznek, az OC még azt sem.A DC lesz itt a fontos. Meg a rendszer. Én kicsit fázom a 4-3 alapú fronttól. Azt mondják, könnyebb egy 4-3-ba megfelelő embereket találni, mint 3-4-be. Én ezt nem így érzem amióta ilyen passz orientált lett a liga, és egyre több csapat játszik gyors, rövid passzos játékot. A 4-3 négy emberes rush-át mindig a front4 adja, mert nincs közöttük olyan akit vissza lehetne vonni területet védeni. Ergó vagy ugyanazok mennek a QB-ra vagy pedig blitzelni kell, ami hátul emberhiányt teremt. A 3-4-ben a negyedik rusher lehet bárki. Lehet OLB, lehet ILB, lehet safety, lehet corner. Nekem ez manapság rugalmasabbnak tűnik. Kivéve, ha olyan az emberanyag, mint Seattle-ben, Jacksonville-ben, stb., ahol mindhárom szinten baromi jó játékosok vannak. Nálunk ez nem reális, hiába igazoltunk és draftoltunk (draftolunk) jól. Úgyhogy ha 4-3, akkor remélem valami 3-4-re is hajazó hibrid lesz, bár ennek se vagyok nagy fanja. Denverben Del Rio sokkal kevesebbet hozott ki egy ilyen rendszerrel abból az emberanyagból, mint ami bennük volt.

több mint 8 éve
Mondanám, hogy hála az égnek, de nincs kedvem. Rohadék történet az ilyen. Fiatal, sikeres srác, szomorú az ilyen vég.Nekem is kicsit fura, hogy Bewell a jó hír. 😀
Még nincs meg JMD bejelentés, de ott most kezdődik a nap, várható, hogy majd estefelé valamikor. Mindenesetre a médiának van min csámcsognia addig is. Állítólag Patricia beszélt a Pats FO-val a Superbowl előtt és közölte, hogy távozik a csapattól, JMD viszont nem. Ez aztán beindította az újságírói fantáziákat, kezdve a nem is hagyja el a Pats-et-től az annyira megromlott a viszony, hogy már nem is beszélnek-ig.
A legújabb hírek szerint egyébként nem a Raiders QB coach lesz az új OC, hanem Darell Bewell, volt Hawks OC jönne hozzánk.
peterk2005
több mint 8 éve
Sose jinxelnék ilyet.Aztán majd jól meglepődik mindenki, amikor a Super Bowl után Ballard Belichicket jelenti be, nem JMD-t.Ik te vagy az?
Stez
ThundersNFL
több mint 8 éve
Olvastam én is. És annak ellenére, hogy úgy is JMD hívná a játékokat, az ég óvjon Bevelltől.JMD amőgy azért nem közölte, hogy távozik, mert ő nem távozik. Mondtam, hogy BB hagyja ott New Englandet Indianapolis kedvéért, nem hittetek nekem. Négy óra múlva meglátjátok.
több mint 8 éve
Mondanám, hogy hála az égnek, de nincs kedvem. Rohadék történet az ilyen. Fiatal, sikeres srác, szomorú az ilyen vég.Még nincs meg JMD bejelentés, de ott most kezdődik a nap, várható, hogy majd estefelé valamikor. Mindenesetre a médiának van min csámcsognia addig is. Állítólag Patricia beszélt a Pats FO-val a Superbowl előtt és közölte, hogy távozik a csapattól, JMD viszont nem. Ez aztán beindította az újságírói fantáziákat, kezdve a nem is hagyja el a Pats-et-től az annyira megromlott a viszony, hogy már nem is beszélnek-ig.
A legújabb hírek szerint egyébként nem a Raiders QB coach lesz az új OC, hanem Darell Bewell, volt Hawks OC jönne hozzánk.

több mint 8 éve
Azért álltak meg az út szélén, mert rosszul lett. Ekkor egy jogosítváyn nélkül vezető ittas sofőr elgázolta őket. Megpróbált elmenekülni, de elkapták. 37 éves, spanyol/latin név, nem valószínű, hogy csapattárs.Szegény srác, és szegény szülei / barátnő. 😕R.I.P.
Bulizás végén történhetett, hajnali 4 körül nyilván nem bevásárolni ment. Csak nehogy kiderüljön, hogy a lelécelt gázoló valamelyik haver volt, aki szintén Colts-os... 😕
peterk2005
Az egész 2016-os defense-ből ő volt a kedvencem.
A hírek szerint az elkövető megvan. Remélem börtönben rohad meg. Részegen, jogsi nélkül 2 embert gázolt halálra.
uatu
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
abból látszik h az edzőstáb számít a legtöbbet h szezon előtt ugyanolyan esélyekkel vágott neki a szezonnak az eagles, kiesett az irányító és mégis nyertek. mert jó az edzői stáb, koordiántorostul pozíciós edzőstül.
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 8 éve
Aztán majd jól meglepődik mindenki, amikor a Super Bowl után Ballard Belichicket jelenti be, nem JMD-t.Ik te vagy az?
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Szegény srác, és szegény szülei / barátnő. 😕R.I.P.
Bulizás végén történhetett, hajnali 4 körül nyilván nem bevásárolni ment. Csak nehogy kiderüljön, hogy a lelécelt gázoló valamelyik haver volt, aki szintén Colts-os... 😕
peterk2005
Az egész 2016-os defense-ből ő volt a kedvencem.
A hírek szerint az elkövető megvan. Remélem börtönben rohad meg. Részegen, jogsi nélkül 2 embert gázolt halálra.
több mint 8 éve
Szegény srác, és szegény szülei / barátnő. 😕Bulizás végén történhetett, hajnali 4 körül nyilván nem bevásárolni ment. Csak nehogy kiderüljön, hogy a lelécelt gázoló valamelyik haver volt, aki szintén Colts-os... 😕

több mint 8 éve
Basszus, basszus, basszus, tehetséges fiatal srác volt...😕
több mint 8 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal