Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
A Pats topicban meg azzal vedik JMD donteset, hogy biztosan a Colts csinalt valamit ami miatt vissza kellett mondania 😀 Jo eg.De öröm volt olvasni hogy "igazi Pats". Remélem Shurmur, Eli, és OBJ meg fogja mély torkoztatni ezt a nyomorult gárdát (mondjuk örülnék ha minden más csapat megtenné ezt), JMD-t meg ezért a húzásért száműzik a ligából év végén. Adná az Isten hogy így legyen, olyan jót röhögnék a markomba 😀
Jobban jartatok igy, egy ilyen fereg ember milyen oltozot es csapategyseget tudott volna felepiteni?
Csak egy pelda, hogy lehet ezt mashogyan is: egy honapja Ken Norton Jr. leszerzodott a 9ershez dc-nek, de volt a szerzodeseben egy klauzula, hogy ha a Hawks felajanlja neki a dc posztot, elmehet. Felajanlottuk, eljott. Mindenki ismerte a kockazatot. De ez a JMD huzas mindennek a legalja, igazi Pats. Nem is tudom kitol tanulta, a kamerazos kapucnistol vagy a putyinelloptaagyurumet tulajtol.
undisputedly
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 8 éve
A Pats topicban meg azzal vedik JMD donteset, hogy biztosan a Colts csinalt valamit ami miatt vissza kellett mondania 😀 Jo eg.Jobban jartatok igy, egy ilyen fereg ember milyen oltozot es csapategyseget tudott volna felepiteni?
Csak egy pelda, hogy lehet ezt mashogyan is: egy honapja Ken Norton Jr. leszerzodott a 9ershez dc-nek, de volt a szerzodeseben egy klauzula, hogy ha a Hawks felajanlja neki a dc posztot, elmehet. Felajanlottuk, eljott. Mindenki ismerte a kockazatot. De ez a JMD huzas mindennek a legalja, igazi Pats. Nem is tudom kitol tanulta, a kamerazos kapucnistol vagy a putyinelloptaagyurumet tulajtol.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Kivancsi leszek hogy ezek utan melyik szabadugynok akar ide igazolni. Gondolom Ballardnak eleg vllagos elkepzelesei vannak hogy kit akar leszerzodtetni -es penzunk is van ra, de most kb annyira lehetunk vonzok mint a Browns 😀. Ballardot sajnalom, eleg sok melot tett bele hogy meggyozze JMD-t es kb mindent vagy semmit jatszott. Szerintem ezet utan a hetvegi bevasarlasra is csinal veszforgatokonyvet 😊.
több mint 8 éve
ez olyan mint amikor kiderül h a feleség/csajod/mantiteonálafaszid megcsal és azon gondolkozol miután kidobod h valójában így nem is vagy a világ balekja mert így már másnál rontja a levegőt.
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 8 éve
én tényleg csak a "leendő stáb" tagjait sajnálom
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Na eeeezt szeretem. Még időben kiderült, hogy egy retek emberi jellem most is. Szuper! Nagyon is jól jártunk.
több mint 8 éve
Megspóroltátok-bocs ha már volt:több mint 8 éve
Igazi féreg meló volt ez, tényleg mindent megtanult BB-től.Viszont ha ebből pecc hc-állás lesz (márpedig úgy fest), akkor ez a cserépedény elintézte, hogy a nagy dinasztia után is legyen miért a Pats ellen szurkolnom. Köszi.

több mint 8 éve
több mint 8 éve
Nem hiszem hogy olyan rosszul jártatok azzal hogy nem jön. Tom és BB árnyékában és irányítása mellett érte el "az eredményeit". Ahogy kimozdult a szoknyájuk alól ,totál katasztrófa lett a gyerek. Az pedig hogy ezt a történetet lezárta nem a ti szégyenetek, hanem az ő patkánysága. Az pedig ,hogy egy ilyet bevállalt mutatja a "jellemét".
Steelers fan
több mint 8 éve
Pont azt kaptam, amit vártam. Ilyen hozzáállással élni bzmeg. ÉS oké, hogy minket megszopat, de volt kollégákat és valószínűleg vele hasonlóan gondolkodó, jó kapcsolatot ápoló pozíciós edzőket győzött meg arról, hogy dobják el amilyük van, és írjanak alá a Coltshoz!Undorító ember, hála égnek hogy nem jön.
Nevetségessé vált a csapat, ezek után kívülről nem hoznák embert, úgyis csak a hulladékok jönnének. Chudzi for prez!
több mint 8 éve
Egy igazi buzi vagy mekkdenielsz....
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Bocs az én hibám eljinxeltem 😛.😉
több mint 8 éve
Nagyon gány ez így, ahogy van. Csak azt tudom elképzelni, hogy Krafttól, Bradyn át, BB-ig mindenki győzködte, hogy hagyja mégis az egészet, mert biztos jövője van legkésőbb 2019-től HC-ként nálunk. Mondjuk anno BB is tolt egy nagyságrendileg azért nem sokkal kisebb sztorit. Talán teljesen mindentől nem vágja el magát, de igen, marha nagyot kell virítania, és finoman szólva sem lesz könnyű örökség...Bevallom én ezt még így sem értem. Az oké, hogy a Patriots HC állás most maga a megtestesült álom. De Brady 41 éves, és amíg Belichick van, addig McDaniels nem lehet HC. Mi az a lehetőség amit felkínáltak neki, és annyira csábító volt, hogy eldobja az összes további esélyét? Mert kb. eldobta. Igazából ha elfogadja a Colts állást és bukik, akkor is elég nehéz elképzelni, hogy újra esélyt kapott volna, de így biztosan nem lesz több.
Wyatt
És mit kap ezért cserébe? Mennyivel vonzóbb hely Boston a többinél - nem csak Colts, de akár Giants, Titans, stb - Brady, Belichick és a Patriot way nélkül? Nem most, mert most nyilván aranybánya. De 1-2 év múlva? Mert ő erre mondott igent. Belichick-el a Patriot way, a kultúra is menni fog, az sem marad, hiszen az nem az épület, még csak nem is Kraft. Az Belichick. Nélküle nem lesz rendszer sem. Annyi lesz, amennyit McDaniels megismert és elsajátított belőle. De azt neki ugyanúgy fel kell Bostonban is majd építenie, ahogy máshol kellett volna. Mi a különbség?
Azt sem értem, hogy ha Kraft ennyire meg akarta tartani McDaniels-t, akkor miért nem 1 hónapja mondta el neki ugyanazt, amit ma? Ennek csak úgy van értelme, ha január eleje - sőt, múlt hét, mert JMD akkor volt utoljára itt interjún - óta valami komolyan megváltozott Bostonban.
Na mindegy, ez már a Ti ügyetek. Nekem mindenesetre ez a történet betette a kaput. Eddig sem voltam egy kifejezett Pats fan, de sokakkal ellentétben nem voltak különösebb ellenérzéseim sem. Untam a dominanciát, de ennyi, ettől eltekintve inkább szimpátiával és irígységgel néztem ami ott zajlik, mint ellenszenvvel. Na, JMD elintézte, hogy mától 180 fokban máshogy érezzek. Ha JMD főedző lesz, akkor életemben először lesz egy olyan csapat, amelyik ellen ugyanannyira fogok tudni szurkolni, mint amennyire a saját csapatomért. Ha nem jobban. Csak nem most lettem igazi denveri? 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Leslie Frazier az első név
több mint 8 éve
Nézzük a jó oldaláról (lehet ezt egyáltalán?) A csapat egyelőre úgyis sz*r, playoffra jövőre úgyse lett volna esélyünk, draftolni Ballard is tud. Lucknak van plusz egy éve felépülni. Nincs semmi baj. 😀Nagyon gány ez így, ahogy van. Csak azt tudom elképzelni, hogy Krafttól, Bradyn át, BB-ig mindenki győzködte, hogy hagyja mégis az egészet, mert biztos jövője van legkésőbb 2019-től HC-ként nálunk. Mondjuk anno BB is tolt egy nagyságrendileg azért nem sokkal kisebb sztorit. Talán teljesen mindentől nem vágja el magát, de igen, marha nagyot kell virítania, és finoman szólva sem lesz könnyű örökség...
Nem a f*szt nincs. Ész megáll. Már szerződtették az általa kiválasztott edzőket, leszervezték a holnapi sajtótájékoztatót. Ennél csak az lett volna a jobb, ha holnap a sajtótájékoztatón mondja vissza. 😀
JMD ultimate do or die-t dobott,. Vagy Bostonban sikeres lesz, vagy negyven x évesen vissza is vonulhat. mert ezek után edzői munkát nem kap az tuti. Még azt is kétlem, hogy a média keresné. De ez már legyen a bostoniak baja.
Ami zavar, hogy Ballardról azt hittem, hogy jó emberismerő. Azt hirdette, hogy high character jelöltet keres. Hát aki így, az utolsó pillanatban kilép, az minden, csak nem high character. Lehet, hogy remek offensive mind, de az emberi kvalitásai... Ezt Ballard alaposan benézte.
Akkor most vissza a Toub-i tervhez ... vagymi 😊
peterk2005

több mint 8 éve
Pontosan. Mondjuk egyelőre csak a DC van szerződtetve. Rob Chudzinski (a tavalyi OC) tudtommal szerződés alatt van még. Legalábbis elérhető. Majd meglátjuk.twitter.com/AdamSchefter/status/961049248811962368egyébként ilyenkor mi van? Ezeknek a coordinátoroknak a szerződése független a HC-tól nem? Magyarán most a gombokhoz fogják keresni a kabátot?
baggio 🏈
Amadeus

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/961049248811962368egyébként ilyenkor mi van? Ezeknek a coordinátoroknak a szerződése független a HC-tól nem? Magyarán most a gombokhoz fogják keresni a kabátot?
baggio 🏈
több mint 8 éve
Nézzük a jó oldaláról (lehet ezt egyáltalán?) A csapat egyelőre úgyis sz*r, playoffra jövőre úgyse lett volna esélyünk, draftolni Ballard is tud. Lucknak van plusz egy éve felépülni. Nincs semmi baj. 😀Nem a f*szt nincs. Ész megáll. Már szerződtették az általa kiválasztott edzőket, leszervezték a holnapi sajtótájékoztatót. Ennél csak az lett volna a jobb, ha holnap a sajtótájékoztatón mondja vissza. 😀
JMD ultimate do or die-t dobott,. Vagy Bostonban sikeres lesz, vagy negyven x évesen vissza is vonulhat. mert ezek után edzői munkát nem kap az tuti. Még azt is kétlem, hogy a média keresné. De ez már legyen a bostoniak baja.
Ami zavar, hogy Ballardról azt hittem, hogy jó emberismerő. Azt hirdette, hogy high character jelöltet keres. Hát aki így, az utolsó pillanatban kilép, az minden, csak nem high character. Lehet, hogy remek offensive mind, de az emberi kvalitásai... Ezt Ballard alaposan benézte.
Akkor most vissza a Toub-i tervhez ... vagymi 😊

több mint 8 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Nincs miért aggódni, Fisher még elérhető. Legalább ismeri a divíziót.
több mint 8 éve
Aztakurva, úgy látszik tanult Belichicktől és tolt egy Jets-et.Ugyanitt, pont ez a bajom a "hivatalos" megállapodásokkal úgy, hogy még kurvára megy a szezon, változnak a dolgok, és az egyik fél nagyon be tudja szopni (ok végül a hivatalos bejelentés is megvolt). Most pl. a Colts úgy, hogy JMD felépített egy stábot, illetve a Colts nem interjúzott már másokkal, és be is szopták.
Hű bazdmeg.
több mint 8 éve
Aztamindenit. Wyatt, egyetértünk. Ebből Pats HC állás lesz, mert máshol az életben nem kap ezek után esélyt.
(Coltman most hangosan örül. 😀 Nekünk viszont akkor lesz egy üres évünk, és jövőre újra.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond