Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 8 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
fenntartom
 twitter.com/jsanyo/status/937406850940723201
JSanyo
Mivel sajna nagyon jól tudjuk milyen helyzetben vagytok, inkább lemondjunk ellene.

És egy kis siker: senki nem szerzett ennyi pontot a Jags ellen páratlan héten idén, mint ma a Colts. Pedig játszottunk a Steelersszel is. Championship!
iktriad
jó, de az két hét alatt jött össze 😀

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 148 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
fenntartom
JSanyo
Mivel sajna nagyon jól tudjuk milyen helyzetben vagytok, inkább lemondjunk ellene.

És egy kis siker: senki nem szerzett ennyi pontot a Jags ellen páratlan héten idén, mint ma a Colts. Pedig játszottunk a Steelersszel is. Championship!
több mint 8 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
fenntartom

több mint 8 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
Nagyon át kell hogy alakuljon a Colt-os beidegződésem... A mai meccs negyedik negyedének elején azért 'drukkoltam', hogy bárcsak maradhatna a 10-27-es állás.

Otthonom MisColts
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 148 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat Gore all time 5. helyéhez. És ne feledjétek, mikor legutóbb oda-vissza vertünk titeket, a következő drafton jött Luck. Hátha ez jó ómen lesz nektek.,
több mint 8 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
oké, most éreztem meg: eljutottunk odáig, hogy a Jax lenéz minket (nem ok nélkül)
wmitty
A Manning-Luck érában nem sok sót ettek meg a csoportban, ideje törleszteni 😊.
több mint 8 éve
oké, most éreztem meg: eljutottunk odáig, hogy a Jax lenéz minket (nem ok nélkül)

Otthonom MisColts
több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 920 — Colts Fan
több mint 8 éve
Hogy hangulatilag kárpótoljam magam az elmúlt időszak, hm, szenvedéseiért, tegnap nekivágtam egy mostanában talált és letöltött régi meccsnek: Halloween, 1988.

Oltári szerencsém volt, ritka jó és eredményes focit láthattam!
És mókás képeket 😊

(igény szerint, kérésre, szívesen odaadom letölthető formában)

Otthonom MisColts
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Meglátjuk mi lesz vele. A teljesítménye miatt nem válnék meg tőle - annyit bőven nyújtott már tavaly is, amennyit egy 3., 4. számú TE nyújthat, ha nincs sérülés. Szituációs játékosként, meccsenként 1-2 playre pályáre kerülve hasznos volt és lehet. Az a kérdés, hogy ha nem tud egészséges se maradni, akkor érdemes-e vele szórakázni, vagy jöjjön inkább valaki új. (Költség szempontból nincs jelentősége, ha megtartjuk is, minimum körül maradna, alig kerülne többe, mint egy UDFA ifjonc.)

TE poszton mindenesetre jó lenne még egy impact játékos. Aki nem Swoope, hanem jobb. A Colts offense Luck-al jobban muzsikál(t) minden edző alatt, ha volt két bevethető elkapó TE-nk. Nekem ezért is tetszene pl. Jimmy Graham. Blokkolni nemigen tud, de kvázi possession receiverként ill. slotban egy méretes célpontként Doyle mellett igencsak tuna működni szerintem. És már nem kerülne annyiba, mint pár éve (bár mostanában tornászgatja föl az árát, de ez inkább jó, mert azt mutatja, van még benne valami, nem egy Johnson féle igazolás lenne).

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 278 — Whoops, looks like something went wrong.
Ilyen ez a popszakma. Swoope nélkül, de vele is szar a Colts. Szituációs játékos, csak passznál használható, rengeteget esetben akkor is hasztalan. Rég rossz, ha egy csapatot egy ilyen kaliberű játékos elvesztése bármilyen szinten is megcsap.
Stez
Abbol a szempontbol bosszanto hogy igy nem tudjuk meg, fejlodott-e es ha igen, miben. Egy ilyen kuka szezonban vegulis azt erdemes figyelni hogy kire lehet szamitani a jovoben es kit vagjunk ki a rotacios emberek kozul.
Baba Yaga
Hat, szerintem nem is tudnad meg, mert hiaba lenne egeszseges, es jatszana mondjuk az utolso 4-5 merkozesen, de ugyebar csereiranyito dobalna neki, masreszt azert fel ev piheno utan jonne vissza, tobb hetbe telne visszarazodnia. Igy meg igazabol nem tudnad hova tenni igy sem, hogy a gyerek most akkor jobb-e vagy sem.

Mivel fel evig serult volt, igy jo 2-3-4 hetig alapbol alig jatszana az egyebkent is rotacios jatekos. Nem tudom, azert en szerintem osszessegeben volt eleg ideje bizonyitani, nem elt vele. El kell engedni, a tobbi hatalmas tehetsegnek kikialtott palival.

több mint 8 éve
Ilyen ez a popszakma. Swoope nélkül, de vele is szar a Colts. Szituációs játékos, csak passznál használható, rengeteget esetben akkor is hasztalan. Rég rossz, ha egy csapatot egy ilyen kaliberű játékos elvesztése bármilyen szinten is megcsap.
Stez
Abbol a szempontbol bosszanto hogy igy nem tudjuk meg, fejlodott-e es ha igen, miben. Egy ilyen kuka szezonban vegulis azt erdemes figyelni hogy kire lehet szamitani a jovoben es kit vagjunk ki a rotacios emberek kozul.
több mint 8 éve

Szerkesztette: Stez

több mint 8 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Swoope se lát már idén pályát.
uatu
ezt azért már szezon elején lehetett tudni
Farky
Persze, csak mostmár a csapat is kijelentette, és mégegy hitegetéssel kevesebb.
több mint 8 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
uatu
ezt azért már szezon elején lehetett tudni

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én a sackek számától nem vagyok kiborulva. Rosszabb volt a tavalyi bottom 5 szereplés, mint az idei, mert akkor Luck-al értünk el annyit. Az idei 47 sackből legalább 15 kifejezetten Brissetté. Ha azt levonod, akkor ugyan a 30 körüli se kevés, de az már a mezőnyben van, nem azon múlik egy offense teljesítménye, hogy 25 vagy 33 esetben sackelik a QB-t. Brady-t már most annyiszor sackelték eddig, mint tavaly egész idényben, és az ide Pats offense a hiányzók ellenére is jobb, mint a tavalyi.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 862
Ha már rekordok: Kalkulálva az eddigiekkel, 47 sacket engedtünk idén -> 11 meccs alatt. Ebből a projected érték a 16 meccses szezonra: ~69 sack, amivel már egész előkelő TOP10-ben lehetnénk az 1978-tól számított összes csapat listáján (ez azért egy több mint 1000 tagot számláló lista!)

Off: Amúgy meglepődtem az 1986-os Eagles 104 sacket engedett (és abból 708 yardot bukott) egy 16 meccses szezon alatt (és elért 5-10-1-es rekordot...)
több mint 8 éve
Melvin azért nem csak idén játszik jól, tavaly is már a legjobb cornerünk volt. Ballard Doyle-t is megkínálta szerződéssel, pedig ő sem az ő embere. Nem hiszem, hogy Melvint ne tartaná meg, ha egyébként úgy látja, hogy érdemes. Márpedig érdemes. Még mindig folyamatosan fejlődik, úgy, hogy most már #1 CB teljesítményt produkál, szép fokozatosan már-már elit szintre jut. Ilyen játékost nem kéne elkótyavetyélni. Most kellene megtartani, mert most még nem kerülne Bouye szintű pénzbe. Szerintem annyiért mint amennyit Davis keresett/kapott (évi 8-10 milla) meg lehetne tartani. Lehet, hogy kicsivel kevesebbért is. Davis távoztával meg is van rá a felszabaduló pénz, úgyhogy nem is kellene további összegeket költeni, megtarthatnánk abból amennyit eddig is költöttünk corner posztra.

Amúgy a 3-8 ellenére kezd a történet úgy kinézni védelmi oldalon, amit idény előtt reméltem. Az volt az elvárásom, hogy a kezdeti szenvedés után álljon össze a dolog, kezdjen működni, legyen látható, hogy a sok FA igazolás és a sok fiatal kezd összeszokni, és kezdik megtanulni a feladatukat. És pontosan ezt látom. Fejlődünk. Sőt, még az LB poszton is - amelyikről idény előtt ill elején azt gondoltam, hogy teljes vérfrissítés kell - vannak bíztató jelek. Bostic meccsről meccsre egyre jobb, az utóbbi meccseken már coverage-ben is érzi a feladatát. Őt el tudom képzelni akár jövőre is a csapatban. Úgyhogy most már amondó vagyok, hogy elég lenne egy igazán jó off ball LB-t találni/draftolni/igazolni, mert George és Morrison rotációban elvinnék Bostic és az új, elit LB mögött a posztot.

Mindez azt is jelenti, hogy kezd csökkenni a nagyon lyukas posztok száma. Ha pedig csökken, akkor lehet olyan irányban is nézelődni, amerre egyébként nem lehetne. Például: továbbra is gondot jelent támadásban , hogy Doyle-n kívül nincs igazán jó célpont a rövid passzos játékhoz ill. RZ-ban. Hilton nem ez az alkat, Moncrief tudna az lenni, de hajlamos eltűnni hosszabb időre. Úgyhogy itt pl. lehetne valamit tenni. Jimmy Graham például free agent lesz. Ha Moncrief megfizetése helyett elhoznánk Graham-et, Moncrief meg mehetne isten hírével, akkor Chester Rogers megoldaná azt amit Moncrief csinált eddig, és Doyle mellé lenne egy második olyan célpontja Lucknak, akit RZ-ban és 5-10 yardon borzasztó nehéz levédekezni. És a 3WR-es felállások helyett játszhatnánk a 2013-2014-ben sokat játszott 2 TE-es felállásban, csak ezúttal Fleener és Allen helyett egy sokkal jobb Doyle+Graham párossal. (Swoope maradhatna harmadiknak, a sérülése miatt fillérekért meg lehet majd tartani.)

több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Jól olvastam, hogy Kelly agyrázkódás protokollban, Melvin meg valószínűleg out for season? Csodálatos hír lenne mindkettő.
kristóf17
Most komolyan, nem mindegy már?
Melvin úgy is távozik a nyáron, és én egyébként Ballard helyében korrekt fél szezonért biztosan nem fizetnék neki annyit, amennyit mások kínálni fognak majd. Pagano állása már nem ezeken a sérüléseken múlik, viszont legalább könnyebben kapunk ki, ha valóban meghal az egész csapat.

Ami Luckot illeti, azért nála emlegették itt korábban, hogy mentálisan is lehetnek gondok, szóval az sem kizárható. Hiába óriási vezér a csávó, meg mindig pozitív, ilyen sérüléssel még életében nem találkozott. Tudja a fene, mi történik itt.
Stez
Nézhetőség miatt nem mindegy. A szezon már rég nem érdekel, de szeretem a jó corner teljesítményeket nézni. 😊 Nyilván nem emiatt néztem Colts meccseket eddig. Erre ott volt a Saints, de most már akkor inkább lövöm be a Browns meccseket szurkolni nekik azért az egy winért, és csak lehalkítva másodiknak a Coltsot.

Szerkesztette: kristóf17
több mint 8 éve
Jól olvastam, hogy Kelly agyrázkódás protokollban, Melvin meg valószínűleg out for season? Csodálatos hír lenne mindkettő.
kristóf17
Most komolyan, nem mindegy már?
Melvin úgy is távozik a nyáron, és én egyébként Ballard helyében korrekt fél szezonért biztosan nem fizetnék neki annyit, amennyit mások kínálni fognak majd. Pagano állása már nem ezeken a sérüléseken múlik, viszont legalább könnyebben kapunk ki, ha valóban meghal az egész csapat.

Ami Luckot illeti, azért nála emlegették itt korábban, hogy mentálisan is lehetnek gondok, szóval az sem kizárható. Hiába óriási vezér a csávó, meg mindig pozitív, ilyen sérüléssel még életében nem találkozott. Tudja a fene, mi történik itt.

több mint 8 éve
deleted account 1 758
 twitter.com/AndrewSiciliano/status/935201794199773184

twitter.com/ClarkWade34/status/935268379295932417

Tony Adams
Még ez a rekord is azé a mocskos peccé?!?!?! 😀
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 16 001 — a new hope (again)
Azt álmodtam, hogy luck válla annyira gatya, hogy inkább kívágtátok a nyáron. Bocs, bevacsoráztam lefekvés előtt 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
 twitter.com/AndrewSiciliano/status/935201794199773184
Tony Adams
Rájátszás nuku, de legalább idén se maradunk rekord nélkül 😊