Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Ha erről az egyről (vagy pár játékosról) lenne szó, akkor én is elismerném, hogy a kákán való csomókeresés, de az elmúlt 5 év nem a fejlődés szelét hozta 1-2 játékost leszámítva. Edzőkben meg megint nehezen tudok hinni, mert a tavalyi nagytakarítás után annyit értek el, hogy most már egy egész szezonban játszó Luck-kal lettünk 8-8, nem mindenféle backup QB-val. Próbálom keresni a pozitívumokat, de egyre nehezebben megy és lesz az az érzésem, hogy csak bilibe lóg a kezem.A kákát arra értettem, hogy Green-t egymagát kiszedjük és elkezdjük hasonlítgatni a többi rookie safetyhez. Ennél azért egy csapat draftja és egy játékos fejlődése is összetettebb dolog.
coltman
Az edző/GM kérdéssel kapcsolatban meg én úgy vagyok, hogy az is bilibelógó kéz volt, hogy ide majd JMD, Harbaugh vagy Gruden féle potensebb valaki érkezhet. Ezek nem voltak reális opciók, látjuk, hogy máshová se érkeznek ilyenek. Ide se érkezett volna. Talán-talán JMD, de még őt is erősen kétlem, hogy sikerült volna megszerezni. És még Payton (a Saints-es) se mozdul. (Akit amúgy én nem is szerettem volna itt látni.) A GM keringő meg még szebb képet fest, amikor innen tőlünk visznek interjúra máshova jelöltet. 😀
Azzal meg mennyivel lennénk előbbre, ha elhoztuk volna a következő Ravens DC-t HC-nek? Esetleg Jags stílusban valamelyik coordinatorunkat léptettük volna elő? 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
a vakszerencsében mindig lehet bízni januárban, lehet, hogy draftolunk 7 kezdőjátékost a semmiből és újra fasza lesz minden. Én erre készülök 😀Ugy konnyu het kezdojatekost draftolni, ha a jelenlegi kereted fele UDFA szintu. Nem fog sikerulni.
Höri

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
5 pozíciós edzőnk van ott a Shrine Game-n hasonló pozícióban.Greg Williams (nyugati secondary)
Jemal Singleton (nyugati futók)
Brad White (keleti védőkoordinátor)
Frank Giufre (keleti OL)
meg még valaki, nem találom. Akarok írni az eseményről idén is majd.
több mint 9 éve
Szóval szerintem a Coltsnak most egy sötétebb időszaka jön majd, mert láthatóan Irsay már nem teljesen van képben,a vakszerencsében mindig lehet bízni januárban, lehet, hogy draftolunk 7 kezdőjátékost a semmiből és újra fasza lesz minden. Én erre készülök 😀
coltman
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Ez kákán csomó keresés. Igaz, volt Green után húzott, nála jobb rookie idényt futott safety, cserébe meg mondjuk Ridgeway 4, körben lett húzva és sok előtte húzott DL embert megelőzött. Vagy pl. Haeg 5. körös volt, és a fél ledraftolt OL mezőnyt megelőzte annak ellenére is, hogy mi év elején - joggal - nagyon szidtuk. Köztük a mi 3. köröben draftol Clark-unkat is.Ha erről az egyről (vagy pár játékosról) lenne szó, akkor én is elismerném, hogy a kákán való csomókeresés, de az elmúlt 5 év nem a fejlődés szelét hozta 1-2 játékost leszámítva. Edzőkben meg megint nehezen tudok hinni, mert a tavalyi nagytakarítás után annyit értek el, hogy most már egy egész szezonban játszó Luck-kal lettünk 8-8, nem mindenféle backup QB-val. Próbálom keresni a pozitívumokat, de egyre nehezebben megy és lesz az az érzésem, hogy csak bilibe lóg a kezem.
Egyszerűen korai még a verdikt. Green esetén is, de Ridgeway v. Haeg ill. Clark esetén is. Ha a látottak alapján véleményed van róluk, azt értem, véleményem nekem is van. De ez csak tényleg korai megérzés inkább, mint verdikt. Ettől még második évére Clark simán visszaelőzheti Haeg-et.
A korábbi szakmai munka (rookie képzés) eredményességéből sem érdemes következtetni, mert bár Grigson és Pagano ugyanaz, ők draftoltak, de a draft sikerességnek csak egy része maga a húzás, szvsz a nagyobbik rész az utána következő szakmai munka. És a fiatalokat nem Grigson/Pagano, hanem a pozíciós edzők képezik. Az a gárda meg teljesen lecserélődött az utóbbi időben.
(Ha már itt tartunk, akkor egyébként én Greenben még látok esélyt, mert bár nagyon mélyről indult, de láttam határozott fejlődést nála az idényben. Ellentétben Morrisonnal, nála pl. semmi fejlődést nem vettem észre. Nálam ő az első bust esélyes a tavalyi draftról. Aztán majd meglátjuk.)
peterk2005
több mint 9 éve
Ez kákán csomó keresés. Igaz, volt Green után húzott, nála jobb rookie idényt futott safety, cserébe meg mondjuk Ridgeway 4, körben lett húzva és sok előtte húzott DL embert megelőzött. Vagy pl. Haeg 5. körös volt, és a fél ledraftolt OL mezőnyt megelőzte annak ellenére is, hogy mi év elején - joggal - nagyon szidtuk. Köztük a mi 3. köröben draftol Clark-unkat is. Egyszerűen korai még a verdikt. Green esetén is, de Ridgeway v. Haeg ill. Clark esetén is. Ha a látottak alapján véleményed van róluk, azt értem, véleményem nekem is van. De ez csak tényleg korai megérzés inkább, mint verdikt. Ettől még második évére Clark simán visszaelőzheti Haeg-et.
A korábbi szakmai munka (rookie képzés) eredményességéből sem érdemes következtetni, mert bár Grigson és Pagano ugyanaz, ők draftoltak, de a draft sikerességnek csak egy része maga a húzás, szvsz a nagyobbik rész az utána következő szakmai munka. És a fiatalokat nem Grigson/Pagano, hanem a pozíciós edzők képezik. Az a gárda meg teljesen lecserélődött az utóbbi időben.
(Ha már itt tartunk, akkor egyébként én Greenben még látok esélyt, mert bár nagyon mélyről indult, de láttam határozott fejlődést nála az idényben. Ellentétben Morrisonnal, nála pl. semmi fejlődést nem vettem észre. Nálam ő az első bust esélyes a tavalyi draftról. Aztán majd meglátjuk.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Kicsit off:Tegnap megnéztem a Vak sötét c. filmet. Rájöttem mindenre, hogy Irsay miért nem takarít. | Ő a vak csávó a filmben |
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Azért Davis messze volt a projekt játékostól, tény hogy volt min javítania, de azért nem arról beszéltünk, hogy majd egyszer lehet belőle valami, hanem látszott, hogy jó, csak kell az NFL transition, és főleg nem volt tök utolsó soha a posztján. Az viszont, hogy a posztodon tök utolsó leszel (az összes az évi drafttal és UDFA-val karöltve) az erős projekt jelleg, bár nálam inkább már kilátástalanság.Nekem csak annyi bajom van, hogy azért első második körben nem projekt jellegű játékosokat szoktak elhozni, hanem olyat, aki rögtön kezdő, vagy legalább jó kiegészítő.coltmanElső körben ritkább a projekt játékos - azért akad, főleg QB, de más posztokon is -, de másodikban már gyakori. Az összetettebb posztokon főleg. Cornerként pl. Davisnek is eltartott 3 évig, hogy használható játékos legyen belőle, pedig ő első körös volt.
peterk2005
Csak hogy tutira menjek, végignéztem a 2016-os draftot, és bőven van benne még Green után is safety, aki messze jobban teljesített nála, és nem 2., hanem 4. körről beszélek, beleértve pl a clevelandi safety-t is, ahol ugye 1-15 volt a végeredmény, tehát ki lehet jelenteni, hogy nem brillírozott a csapat. De említhetem a pont Green után kiválasztott Sean Davist is.
Szóval ez számomra megint a magyarázkodás, hogy miért higgyünk megint egy elsőre kurvára hulladéknak látszó játékos feltámadásában. Eddig projektnek kikiáltott játékosaink ismeretében nem igazán látom bármilyen mód alátámasztottnak ezen forgatókönyvben való bárminemű hitet, látva, hogy a draft többi szereplője hogy teljesített. Kb hasonlóan valósnak érzem, mint hogy Freeman után minden évben hozunk valakit a CFL-ből, hogy majd ő heck of a player lesz, oszt lófasz se lesz belőle. Elvi esély megvan, de a gyakorlat rendre mást mutat.
több mint 9 éve
Nekem csak annyi bajom van, hogy azért első második körben nem projekt jellegű játékosokat szoktak elhozni, hanem olyat, aki rögtön kezdő, vagy legalább jó kiegészítő.coltmanElső körben ritkább a projekt játékos - azért akad, főleg QB, de más posztokon is -, de másodikban már gyakori. Az összetettebb posztokon főleg. Cornerként pl. Davisnek is eltartott 3 évig, hogy használható játékos legyen belőle, pedig ő első körös volt.

több mint 9 éve
deleted account
1 758
Nekem csak annyi bajom van, hogy azért első második körben nem projekt jellegű játékosokat szoktak elhozni, hanem olyat, aki rögtön kezdő, vagy legalább jó kiegészítő. És persze nem azzal van a bajom, hogy Green most milyet teljesített (bár az se mellékes), hanem a +1-gyel, hogy amikor nyakig ér a szar, akkor még megfejeljük egy ilyen játékossal, akiből 3-4 év múlva talán lehet egy jó safety. Kb, mintha égne a ház, és akkor oltás helyett elkezdünk oltórendszert tervezni. De befogtam, nem ..... meg .....-zom.És persze újabb gyöngyszem a draftok között :Ez még korai. Matt Paradis tavaly liga tökutolsó volt a pff ranglistán, annyira, hogy még minden csere, egyszerbeugrós center is megelőzte, idén pedig top 3. A breakout listán meg Landon Collins mögött és Jay Ajayi előtt végzett asszem másodikként. Azon lehet lamentálni, hogy láttál-e Green-ben lehetőséget a pályán vagy sem, de igazából nincs értelme. Egy projekt játékos, aki a fizikai adottságai alapján remek alapanyag, de életében nem játszott 20-nál több meccset ezen a poszton. Rengeteget kell még tanulnia, ha lesz is belőle valami, az még jövőre se biztos, hogy kijön.
www.stampedeblue.com/2017/1/10/14229814/t-j-green-was-the-worst-safety-in-the-nfl-this-season-per-pff-colts
Nem tudom, hogy ez fejlődés nálunk, hogy már nem kukázunk ki rögtön első köröst, hanem második körös ember is megmarad rosteren, vagy a vég kezdete, hogy még második körben is tudunk ekkora fost húzni. Idei draft után lehet poénból csinálok egy collage-t Girgson féle húzásokról - alapanyag lesz hozzá.
coltman
Egyébként, ha minden idei (tavalyi) rookie, projekt fiatal, UDFA, stb. esetén és úgy általában, ha esik a hó, ha nem esik, ha hideg a sör, ha meleg, ha megszólal Goodell, ha csendben marad, ha visszavonul valaki, ha leszerződik, ha érkezik, ha elmegy, minden témánál a paganogrigzonozáshoz jutunk vissza, esküszöm hamarosan tényleg befonom a hajam. 😕
peterk2005
több mint 9 éve
És persze újabb gyöngyszem a draftok között :Ez még korai. Matt Paradis tavaly liga tökutolsó volt a pff ranglistán, annyira, hogy még minden csere, egyszerbeugrós center is megelőzte, idén pedig top 3. A breakout listán meg Landon Collins mögött és Jay Ajayi előtt végzett asszem másodikként. Azon lehet lamentálni, hogy láttál-e Green-ben lehetőséget a pályán vagy sem, de igazából nincs értelme. Egy projekt játékos, aki a fizikai adottságai alapján remek alapanyag, de életében nem játszott 20-nál több meccset ezen a poszton. Rengeteget kell még tanulnia, ha lesz is belőle valami, az még jövőre se biztos, hogy kijön.
www.stampedeblue.com/2017/1/10/14229814/t-j-green-was-the-worst-safety-in-the-nfl-this-season-per-pff-colts
Nem tudom, hogy ez fejlődés nálunk, hogy már nem kukázunk ki rögtön első köröst, hanem második körös ember is megmarad rosteren, vagy a vég kezdete, hogy még második körben is tudunk ekkora fost húzni. Idei draft után lehet poénból csinálok egy collage-t Girgson féle húzásokról - alapanyag lesz hozzá.
coltman
Egyébként, ha minden idei (tavalyi) rookie, projekt fiatal, UDFA, stb. esetén és úgy általában, ha esik a hó, ha nem esik, ha hideg a sör, ha meleg, ha megszólal Goodell, ha csendben marad, ha visszavonul valaki, ha leszerződik, ha érkezik, ha elmegy, minden témánál a paganogrigzonozáshoz jutunk vissza, esküszöm hamarosan tényleg befonom a hajam. 😕

több mint 9 éve
Denver looked to Indy (sorta, kinda) for new HC. In 1996, Vance Joseph wore No. 43 w/Colts for four games. Waived prior to final game.Vittek volna inkabb Paganot... 😀
több mint 9 éve
Szerintem nem keres, szerintem ő ugye mindent feltett Manningre és annak lehet, hogy tényleg megakadtak a tárgyalások, de gondolom még próbálkozik, nem tett le róla, hogy hátha. Emiatt még vár. Amikor letesz a dologról (vagy Manning mondjuk kiáll a nyilvánosság elé és elárulja, idén biztos nem, etc), akkor ő is megteszi.Mivel úgy hiszem, ez a helyzet, nem is gondolom jelenleg úgy, hogy hibázott volna azzal, hogy nem kommunikál, annak ellenére sem, hogy igazából hetek óta nagy a csönd.
Ez a Pagano-féle sajtótájékoztató pedig igazából eléggé öngól volt, vagyis Pagano nagyon lejáratta magát. Viszont ezt ő intézte magának azzal, hogy az utolsó meccs utáni sajttáj felén fogta magát és sértődötten kisétált a teremből. Gondolom Irsay megkérte, hogy valamit csináljon, de Pagano erre kiment feszíteni, mintha fingja nem lett volna, hogy ezt kell tennie és totál ötlete sem lett volna, mit mondjon, felkészületlen volt.
Lassan ő maga bizonyítja be, hogy egy bohóc, nem kell ehhez Grigson, Irsay, más sem.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Az valid, hogy rögtön nem állt ki, azzal nincs is probléma, de hogy még most sem, az számomra már aggályosabb. Ha tényleg még mindig keres, akkor OK, bár ezt azért kétlem, mert akkor szezon vége előtt már meg lettek volna azok a jelöltek, akikkel lehetséges ez a dolog, és akkor ott már valahol lenne legalább valami hír arról, hogy alakul a váltás - lásd pl JAX - de mégsem ez történik. Szóval én már max 5% esélyt adok annak, hogy tényleg van még bármi is a csőben, hogy itt bármilyen váltás lesz, így viszont visszalyukadunk oda, hogy média-tsunami-ra semmi reakció nem jött a részéről, ami viszont eléggé aggályos egy ilyen szezon/fogadtatás után.Jó, azért szerintem ennyire nem hülye, néha úgy beszélsz róla, mintha már a diliházba kellett volna dugni. 8DSzeretni én se szeretném, de azért ahogy teljesen természetesen fogadta azt, amikor cutoltuk, és mondta, hogy ez biznisz, ugyanígy a tulajdonosi rész meg a GM-kedés is biznisz. A top prio biztos, hogy mi vagyunk, de ez kicsit sem garancia arra, hogy ha nagyon fasz Irsay, akkor nem megy el máshova. És én utóbbira sajnos látok esélyt, főleg hogy Irsay mai napig nem mondott semmit a szezon utáni értékelésről, és gyakorlatilag a média hatalmas marad/megy steamjére se állt ki 1 percre se, hogy akkor azt döntöttem, hogy megyünk tovább, ami nekem megint azt jelzi, hogy nem teljesen van már képben a történésekkel, vagy hogy mit hogy kéne kezelni.Én meg épp abban bízom, hogy Manning korainak érezte a GM-kedést vagy az Elway-i szerepkört, emi miatt Irsay úgy döntött, hogy akkor nem vált még, fölösleges egy évre, 2017-ben pedig ismét nekiesik a nyelvével Manning fenekének.De nagyon is sok köze van. Mivel a Colts a fos szar játékosokra költött annyit, mint egyes csapatok egy-egy elitre, vagy kifejezetten jó kezdőre. Sok jó távozónk nem volt, de amikor igen, Freeman vagy Bethea, akkor sem kaptunk utánuk lószart sem, pont ilyen Tolerek miatt.Manningben én nem bíznék a helyedben, mert ahogy olvastam igazából ez a doesn't feel like GM right now dolog eléggé úgy néz ki, hogy a tulajdonosi dolgokon akadt meg, ergo hogy nem tudtak megegyezni hogy mekkora része legyen Manningnek a csapatban, mint tulajdonos. És ezt már visszavonulásakor is több helyen lehetett olvasni, hogy Peytonnak van ilyen ambíciója, és ha Irsay köcsögösködik, akkor elmegy másik csapathoz, ahol ezt meg tudja tenni - akad még csapat ahol tárt karokkal fogadják őt.
Nem közvetlen hat ki egyik a másikra, de láthatjuk, az FO garázdálkodása még ezekre is kihat.
Ami pedig a zárójelezést illeti, sokszor gondolkoztam, miért nem tudunk javulni annak ellenére sem, hogy új edzőt, stb hozunk. A csapatnál van a szar esélyesen, de az, hogy évek óta a draftjaink sem jók, az meg a scoutjaink hibája is. De igazából nem is értem, minek fecséreljük a szavakat, ha megnézzük a csapattal tevékenykedő úriembereket, az összes kb. Pagano spancikája. Gregg Williams abszolút röhejes volt, már mikor a Chargerstől idekerült, akkor is, Moccachino nonsense, Chud so-so, Philbin szintén, én nagyon fáztam tőle, és ha beleszólása lesz bármibe is, akkor ez így is lesz, de ha csak az OL-lel foglalkozik, ott annyira nem írom le, mert azért voltak a falnak fellendülései, meg pozitív pontjai, még ha az egyik oldala szar is.
Összességében pont annyira gondolom komolynak a stábot, mint a Colts 2016-os szezonját. És imádkozom, hogy jövőre Manning vállalja az FO-munkát, kitakarít itt mindent, és bölcsen választ szakembereket az ujjáépítkezéshez. Irsaynél 2015-ben, Pagano hosszabbításánál indult a rebuilt, nálam 2017-ben, az új stábnál kezdődik. Vagyis remélem, új stábnál.
Stez
Szóval szerintem a Coltsnak most egy sötétebb időszaka jön majd, mert láthatóan Irsay már nem teljesen van képben, kicsit az a tipikus öregkori "saját világ" életet él, ahol ő elképzeli, hogy hogy mennek a dolgok, független attól, hogy mi a valóság. És erre pont rímel a tavalyi meg az idei húzása is GM/HC-t illetően.
coltman
Azt is olvastam persze, hogy PM tulajdonosi részt is akar a csapatból, azt nem tudom, ez mennyire igaz, mindenesetre remélem, hogy egy év múlva már ezzel sem lesz gond, sőt, én igazából tökre örülnék, ha PM részesedést szerezne, ezzel végképp magunkhoz láncolnánk. Egyrészt imádom, másrészt Broncos ide vagy oda, PM Csikó lesz örökké.
Rohadtul nem szeretném, ha Elway gondolna egyet, odapakolná maga mellé a Denverhez, mint ahogy azt sem, hogy esetleg Tennessee-ben megragadják az alkalmat és akár vezetőségbe, akár edzőként, bárhogy magukhoz csábítanák. És mivel Manning ugye szorosan kötődik Tennessee-hez, azért egyáltalán nem kizárt, hogy ott köt ki, csoportrivális ide vagy oda.
Stez
coltman
Ahogy ln látom: Irsay azért nem állt ki a nyilvánosság elé a szezon után közvetlenük, mert nem akart segget csinálni a szájából. Nem mondhatta, hogy váltás, hisz ha ő Manninget akarja, de PM nemet mond, hülyének nézik Irsayt, amivel igazából csak belesodorta volna magát egy nagytakarításba, ami után meg olyan személyt hozna, akit nem feltétlenül akar – hisz PM-et akarja.
Ha meg azt mondta volna, nem lesz váltás, egy hét múlva meg PM igent mond és repül mindenki, szintén egy elég furcsa lépés- Nem azért, mert butaság, mert okos dolog a váltás, de kiröhögtette volna magát. Szerintem épp azért nem állt ki a nyilvánosság elé, mert tudta, hogy még napok, sőt napok kérdése, hogy meg tud-e állapodni Manninggel (vagy mással, akit ő akar), és ha biztosat tud, bejelenti a váltást, ha meg nem jár sikerrel, akkor még maradnak Paganóék.
Én ezt jó lépésnek vélem amúgy, az meg, hogy még most sem állt ki a média elé, nekem azt sugallja, hogy ő még mindig próbálkozik valakivel és csak akkor nyilatkozik fixen, ha tudja a biztosat.
Stez
több mint 9 éve
Folytatom a 2006-os szezonidéző sorozatot. (Bocs, hektikus vagyok nemcsak ütemezésben, de időbeli sorrendben is. Igaz, kevés visszajelzést is kapok... így a motivációs szintemmel is akadnak bajok 😉2006. október 29.:
Feltöltöttem ide:
mega.nz/#!cltwmBoC!eq1kecVSrEQm7duVRrw_9eHiQiUeZYl7DPibgP2D3Zk
mega.nz/#!9psQHJrQ!5bhx32MRjLcqTsQq-kPlceJcLUUrcynnen85XfBbd7A
Otthonom MisColts
több mint 9 éve
Jó, azért szerintem ennyire nem hülye, néha úgy beszélsz róla, mintha már a diliházba kellett volna dugni. 8DSzeretni én se szeretném, de azért ahogy teljesen természetesen fogadta azt, amikor cutoltuk, és mondta, hogy ez biznisz, ugyanígy a tulajdonosi rész meg a GM-kedés is biznisz. A top prio biztos, hogy mi vagyunk, de ez kicsit sem garancia arra, hogy ha nagyon fasz Irsay, akkor nem megy el máshova. És én utóbbira sajnos látok esélyt, főleg hogy Irsay mai napig nem mondott semmit a szezon utáni értékelésről, és gyakorlatilag a média hatalmas marad/megy steamjére se állt ki 1 percre se, hogy akkor azt döntöttem, hogy megyünk tovább, ami nekem megint azt jelzi, hogy nem teljesen van már képben a történésekkel, vagy hogy mit hogy kéne kezelni.Én meg épp abban bízom, hogy Manning korainak érezte a GM-kedést vagy az Elway-i szerepkört, emi miatt Irsay úgy döntött, hogy akkor nem vált még, fölösleges egy évre, 2017-ben pedig ismét nekiesik a nyelvével Manning fenekének.De nagyon is sok köze van. Mivel a Colts a fos szar játékosokra költött annyit, mint egyes csapatok egy-egy elitre, vagy kifejezetten jó kezdőre. Sok jó távozónk nem volt, de amikor igen, Freeman vagy Bethea, akkor sem kaptunk utánuk lószart sem, pont ilyen Tolerek miatt.Manningben én nem bíznék a helyedben, mert ahogy olvastam igazából ez a doesn't feel like GM right now dolog eléggé úgy néz ki, hogy a tulajdonosi dolgokon akadt meg, ergo hogy nem tudtak megegyezni hogy mekkora része legyen Manningnek a csapatban, mint tulajdonos. És ezt már visszavonulásakor is több helyen lehetett olvasni, hogy Peytonnak van ilyen ambíciója, és ha Irsay köcsögösködik, akkor elmegy másik csapathoz, ahol ezt meg tudja tenni - akad még csapat ahol tárt karokkal fogadják őt.
Nem közvetlen hat ki egyik a másikra, de láthatjuk, az FO garázdálkodása még ezekre is kihat.
Ami pedig a zárójelezést illeti, sokszor gondolkoztam, miért nem tudunk javulni annak ellenére sem, hogy új edzőt, stb hozunk. A csapatnál van a szar esélyesen, de az, hogy évek óta a draftjaink sem jók, az meg a scoutjaink hibája is. De igazából nem is értem, minek fecséreljük a szavakat, ha megnézzük a csapattal tevékenykedő úriembereket, az összes kb. Pagano spancikája. Gregg Williams abszolút röhejes volt, már mikor a Chargerstől idekerült, akkor is, Moccachino nonsense, Chud so-so, Philbin szintén, én nagyon fáztam tőle, és ha beleszólása lesz bármibe is, akkor ez így is lesz, de ha csak az OL-lel foglalkozik, ott annyira nem írom le, mert azért voltak a falnak fellendülései, meg pozitív pontjai, még ha az egyik oldala szar is.
Összességében pont annyira gondolom komolynak a stábot, mint a Colts 2016-os szezonját. És imádkozom, hogy jövőre Manning vállalja az FO-munkát, kitakarít itt mindent, és bölcsen választ szakembereket az ujjáépítkezéshez. Irsaynél 2015-ben, Pagano hosszabbításánál indult a rebuilt, nálam 2017-ben, az új stábnál kezdődik. Vagyis remélem, új stábnál.
Stez
Szóval szerintem a Coltsnak most egy sötétebb időszaka jön majd, mert láthatóan Irsay már nem teljesen van képben, kicsit az a tipikus öregkori "saját világ" életet él, ahol ő elképzeli, hogy hogy mennek a dolgok, független attól, hogy mi a valóság. És erre pont rímel a tavalyi meg az idei húzása is GM/HC-t illetően.
coltman
Azt is olvastam persze, hogy PM tulajdonosi részt is akar a csapatból, azt nem tudom, ez mennyire igaz, mindenesetre remélem, hogy egy év múlva már ezzel sem lesz gond, sőt, én igazából tökre örülnék, ha PM részesedést szerezne, ezzel végképp magunkhoz láncolnánk. Egyrészt imádom, másrészt Broncos ide vagy oda, PM Csikó lesz örökké.
Rohadtul nem szeretném, ha Elway gondolna egyet, odapakolná maga mellé a Denverhez, mint ahogy azt sem, hogy esetleg Tennessee-ben megragadják az alkalmat és akár vezetőségbe, akár edzőként, bárhogy magukhoz csábítanák. És mivel Manning ugye szorosan kötődik Tennessee-hez, azért egyáltalán nem kizárt, hogy ott köt ki, csoportrivális ide vagy oda.
Stez
coltman
Ahogy ln látom: Irsay azért nem állt ki a nyilvánosság elé a szezon után közvetlenük, mert nem akart segget csinálni a szájából. Nem mondhatta, hogy váltás, hisz ha ő Manninget akarja, de PM nemet mond, hülyének nézik Irsayt, amivel igazából csak belesodorta volna magát egy nagytakarításba, ami után meg olyan személyt hozna, akit nem feltétlenül akar – hisz PM-et akarja.
Ha meg azt mondta volna, nem lesz váltás, egy hét múlva meg PM igent mond és repül mindenki, szintén egy elég furcsa lépés- Nem azért, mert butaság, mert okos dolog a váltás, de kiröhögtette volna magát. Szerintem épp azért nem állt ki a nyilvánosság elé, mert tudta, hogy még napok, sőt napok kérdése, hogy meg tud-e állapodni Manninggel (vagy mással, akit ő akar), és ha biztosat tud, bejelenti a váltást, ha meg nem jár sikerrel, akkor még maradnak Paganóék.
Én ezt jó lépésnek vélem amúgy, az meg, hogy még most sem állt ki a média elé, nekem azt sugallja, hogy ő még mindig próbálkozik valakivel és csak akkor nyilatkozik fixen, ha tudja a biztosat.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Szeretni én se szeretném, de azért ahogy teljesen természetesen fogadta azt, amikor cutoltuk, és mondta, hogy ez biznisz, ugyanígy a tulajdonosi rész meg a GM-kedés is biznisz. A top prio biztos, hogy mi vagyunk, de ez kicsit sem garancia arra, hogy ha nagyon fasz Irsay, akkor nem megy el máshova. És én utóbbira sajnos látok esélyt, főleg hogy Irsay mai napig nem mondott semmit a szezon utáni értékelésről, és gyakorlatilag a média hatalmas marad/megy steamjére se állt ki 1 percre se, hogy akkor azt döntöttem, hogy megyünk tovább, ami nekem megint azt jelzi, hogy nem teljesen van már képben a történésekkel, vagy hogy mit hogy kéne kezelni.Én meg épp abban bízom, hogy Manning korainak érezte a GM-kedést vagy az Elway-i szerepkört, emi miatt Irsay úgy döntött, hogy akkor nem vált még, fölösleges egy évre, 2017-ben pedig ismét nekiesik a nyelvével Manning fenekének.De nagyon is sok köze van. Mivel a Colts a fos szar játékosokra költött annyit, mint egyes csapatok egy-egy elitre, vagy kifejezetten jó kezdőre. Sok jó távozónk nem volt, de amikor igen, Freeman vagy Bethea, akkor sem kaptunk utánuk lószart sem, pont ilyen Tolerek miatt.Manningben én nem bíznék a helyedben, mert ahogy olvastam igazából ez a doesn't feel like GM right now dolog eléggé úgy néz ki, hogy a tulajdonosi dolgokon akadt meg, ergo hogy nem tudtak megegyezni hogy mekkora része legyen Manningnek a csapatban, mint tulajdonos. És ezt már visszavonulásakor is több helyen lehetett olvasni, hogy Peytonnak van ilyen ambíciója, és ha Irsay köcsögösködik, akkor elmegy másik csapathoz, ahol ezt meg tudja tenni - akad még csapat ahol tárt karokkal fogadják őt.
Stez
coltman
Stez
több mint 9 éve
deleted account
1 758
És persze újabb gyöngyszem a draftok között :www.stampedeblue.com/2017/1/10/14229814/t-j-green-was-the-worst-safety-in-the-nfl-this-season-per-pff-colts
több mint 9 éve
Én meg épp abban bízom, hogy Manning korainak érezte a GM-kedést vagy az Elway-i szerepkört, emi miatt Irsay úgy döntött, hogy akkor nem vált még, fölösleges egy évre, 2017-ben pedig ismét nekiesik a nyelvével Manning fenekének.De nagyon is sok köze van. Mivel a Colts a fos szar játékosokra költött annyit, mint egyes csapatok egy-egy elitre, vagy kifejezetten jó kezdőre. Sok jó távozónk nem volt, de amikor igen, Freeman vagy Bethea, akkor sem kaptunk utánuk lószart sem, pont ilyen Tolerek miatt.Manningben én nem bíznék a helyedben, mert ahogy olvastam igazából ez a doesn't feel like GM right now dolog eléggé úgy néz ki, hogy a tulajdonosi dolgokon akadt meg, ergo hogy nem tudtak megegyezni hogy mekkora része legyen Manningnek a csapatban, mint tulajdonos. És ezt már visszavonulásakor is több helyen lehetett olvasni, hogy Peytonnak van ilyen ambíciója, és ha Irsay köcsögösködik, akkor elmegy másik csapathoz, ahol ezt meg tudja tenni - akad még csapat ahol tárt karokkal fogadják őt.
Stez
coltman
több mint 9 éve
deleted account
1 758
De nagyon is sok köze van. Mivel a Colts a fos szar játékosokra költött annyit, mint egyes csapatok egy-egy elitre, vagy kifejezetten jó kezdőre. Sok jó távozónk nem volt, de amikor igen, Freeman vagy Bethea, akkor sem kaptunk utánuk lószart sem, pont ilyen Tolerek miatt.Manningben én nem bíznék a helyedben, mert ahogy olvastam igazából ez a doesn't feel like GM right now dolog eléggé úgy néz ki, hogy a tulajdonosi dolgokon akadt meg, ergo hogy nem tudtak megegyezni hogy mekkora része legyen Manningnek a csapatban, mint tulajdonos. És ezt már visszavonulásakor is több helyen lehetett olvasni, hogy Peytonnak van ilyen ambíciója, és ha Irsay köcsögösködik, akkor elmegy másik csapathoz, ahol ezt meg tudja tenni - akad még csapat ahol tárt karokkal fogadják őt.
Stez
több mint 9 éve
De nagyon is sok köze van. Mivel a Colts a fos szar játékosokra költött annyit, mint egyes csapatok egy-egy elitre, vagy kifejezetten jó kezdőre. Sok jó távozónk nem volt, de amikor igen, Freeman vagy Bethea, akkor sem kaptunk utánuk lószart sem, pont ilyen Tolerek miatt.Nem közvetlen hat ki egyik a másikra, de láthatjuk, az FO garázdálkodása még ezekre is kihat.
több mint 9 éve
A kettőnek mindenesetre nem sok köze van egymáshoz. A kompenzációs pickek hiánya az természetes lett volna, egy rebuildnél - főleg egy olyan kiöregedő rosternél mint amilyen a miénk volt 2011 környékén - általában nem szoktak elmenni nagy értékű FA-k, hiszen éppen azért van rebuild, mert nincsenek ilyenek. A probléma az érkezők minőségével volt. (Vagy az itteni szakmai képzésükkel, tudja fene, de mindegy is.)

több mint 9 éve
Erről sosem esett szó, de ezek a kompenzációs pickek szintén mutatják az FO-nk kiváló munkásságát, ami az elmúlt éveket illeti.Hisz ugyebár egy rakat pénzért hoztunk egyébként full fos játékosokat, akik után előző csapatuk kapott picket, nálunk viszont annak ellenére, hogy Betheákat hagytunk távozni elég sok pénzért, aztán egy dolog, hogy a csapat minőséget tekintve nagyon visszaesett, de még csak értékelhető pickeket sem láttunk sose vissza ezekből, miután az FO ámokfut a másik oldalon.
Donald Thomas, Walden, Toler, Pat Rob, Cole, AJ, Arthur Jones, ezek mind indokolatlanul nagy pénzért jöttek. Ők mind-mind részesei az FO ámokfutásának, ami miatt szépen lassan felborult a bili.
több mint 9 éve
igen mert tudunk valakit választani, aki inaktív lesz 15 meccsen.az overthecap szerint egy 4. körös kompenzációs picket kapunk majd Fleener távozása miatt.akkor örülünk Vincent?
Freeman és Lowery távozását viszont kiegyenlítette Pat Rob és Tolzien megszerzése.
Höri
Miska84
több mint 9 éve
az overthecap szerint egy 4. körös kompenzációs picket kapunk majd Fleener távozása miatt.akkor örülünk Vincent?
Freeman és Lowery távozását viszont kiegyenlítette Pat Rob és Tolzien megszerzése.
Höri
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick