Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 978 — The only discipline that lasts, is self discipline
Philips el is mondta már többször, hogy teljesen elégedett azzal, hogy védelmet irányít, nincsenek HC ambíciói már. A pletykák azért kaptak lábra, mert Denverbe új HC érkezik, és esetleg emiatt Philipsnek mennie kellene.

(Ez itt offtopic, de ha már Philips szóba jött: nálam Elway részéről a lehető legrosszabb move az lenne, ha defense orientált HC-t választana. Az offense döglődik, a defense virul, oda no brainer egy offensive HC. És ha az érkezik, akkor elég hülye lenne az új HC, ha a döglődő offense beindításán felül még Philips-et is elküldené, magára véve a védelem szinten tartásának ódiumát. Márpedig ha elküldi, és a védelem visszaesik, az az ő nyakába hullana vissza. Szóval én Philips-el nem számolok. Sehol, nem csak Indy-ben.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 327 — NFL bracket champion '26
Irsay gépe tegnapelőtt Houstonban volt. J. Gruden is éppen ott közvetített. Indult a találgatás.
szg2
Did he just want to see what a playoff team looked like?

Ez kurva jó 😀 Mondjuk a Wade Philips spekuláció se gyenge - szerintem előbb akasztaná fel magát egy százas szögre, mint hogy elvállalja ezen zseniális defenset, ez szerintem már mission accomplished, ennél roncsabbá nem lehet már tenni 😀
coltman
Egyebkent Phillipsen gondolkoztam, mint aki zsenialis vedoszakember, csak nala teljesen egyertelmu a szitu.
Nem fog eljonni a liga legjobb vedelmenek elerol, ha nem leptetik elo --> magyarul o HC-allassal lenne megszerezheto, na ezt viszont mar nem eri meg szerintem, nekunk legalabbis nem.

Mert egyebkent nagyon orulnek neki, mint DC, de hat nincs olyan hulye, aki meghuzna egy ilyen valtast, a denveri vedelem elerol egy even belul elviszi valaki ismet HC-nak, amennyire kapkodnak a csapatok a HC-kert, mindezt a koordinatorok kozul.
Stez
Phillips júniusban lesz 70 éves, kötve hiszem h vezetőedzői ambíciói lennének még.
Viszont tény és való h fényesebb jövőképpel bíró csapatok is csábítják DC-nek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 304 — Whoops, looks like something went wrong.
Irsay gépe tegnapelőtt Houstonban volt. J. Gruden is éppen ott közvetített. Indult a találgatás.
szg2

Ez kurva jó 😀 Mondjuk a Wade Philips spekuláció se gyenge - szerintem előbb akasztaná fel magát egy százas szögre, mint hogy elvállalja ezen zseniális defenset, ez szerintem már mission accomplished, ennél roncsabbá nem lehet már tenni 😀
coltman
Egyebkent Phillipsen gondolkoztam, mint aki zsenialis vedoszakember, csak nala teljesen egyertelmu a szitu.
Nem fog eljonni a liga legjobb vedelmenek elerol, ha nem leptetik elo --> magyarul o HC-allassal lenne megszerezheto, na ezt viszont mar nem eri meg szerintem, nekunk legalabbis nem.

Mert egyebkent nagyon orulnek neki, mint DC, de hat nincs olyan hulye, aki meghuzna egy ilyen valtast, a denveri vedelem elerol egy even belul elviszi valaki ismet HC-nak, amennyire kapkodnak a csapatok a HC-kert, mindezt a koordinatorok kozul.

több mint 9 éve
szg2
Houstonban allitolag sok a bordelyhaz.
Tippem szerint Irsay szexbulikaban vett reszt, ahol meghagott fel tucat 14 es 16 ev kozotti lanyt.

több mint 9 éve
deleted account 1 758
szg2

Szerkesztette: deleted account
több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
szg2
igeen, Luckot meg tegnap amerikában látták, és a Broncos is amerikai csapat. Szerintem eltradeljük

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
szg2 Indianapolis Colts 95

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
Jo, de Castonzóra nem hisztizem egy felemás év után, azért előtte ő konstansan jó volt, posztján top5-10 játékos. Összejött neki egy rosszabb év, de csak 28 éves, lókukker. A fizetését tekintve meg top10-es LT-ként van megfizetve, ami szintén bőven acceptálható. Ő az, aki legalább nem örök reménység, hanem élesben is bizonyította már nem egyszer, nem kétszer, hogy képes jól játszani.

A Colts keretében nem az ilyenekkel van baj, hanem az olyanokkal, mint volt Walden, aki konstansan évek óta fos, cserébe sokmilliót keres. Engem Jackson ittléte sem zavar, bár tény, idénre már nagyon lelassult, a kor látszik rajta, visszaesett, de a fizetése? Ha megnézem az ILB-pénzeket, ez sem gáz, főleg úgy nézve, hogy tudjuk, egy évig lesz még maximum a csapatba, kétlem, hogy tovább húzná. Lejár jövőre a szerződése, 33 lesz, de azért 5-6 millió a mai pénzek mellett egyáltalán nem kirívó. Ő megdolgozik a pénzéért, nem alibizik, mint Arthur Jones, aki ennek a duplájáért elégíti ki orálisan Paganót.

De tény, ha reálisan nézzük, két ILB-re van szükségünk, de én már megszoktam, hogy Grigsonék egy másik univerzumban élnek, semmit sem néznek reálisan. Mert ők ráfogják, hogy Morrison micsoda fejlődést mutat be, ő remek kezdő lesz, és ugyanígy tesznek másik 10 fiatallal, akik egyébként az NFL-szintet alulról súrolják. Emiatt nem lépünk egyről a kettőre sajnos.

Most ha én azt nézem, szigorúan átsilabizálva hol kell erősítenünk, akkor 15 kezdő posztot tudok mondani, de 1-2 azért még azért a határon vagyunk, hogy mondjuk jövőre toljuk. Ilyen Jackson helye például. A stáb tuti baszik a fal jelentős javítására Goodék miatt, de szerintem pont ez az, amit viszont nem kéne tolni, illetve a WR, ILB2, OLB1-2, CB2 (ha Butler elmegy, akkor a nickel is) posztokat.

A legfontosabb az OT, OLB és a CB nyilván. Bár szubjektív, szerintem szánalmas a safety-névsorunk is, de a fiatalokat úgysem fogják lecserélni, senkit hozni eléjük.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 327 — NFL bracket champion '26
Mondjuk Castonzoval azért nem értek annyira egyet, mert top5 fizuja van, viszont idén jópár meccsen nyújtott elég homály teljesítményt, amikor kb annyi fogalma volt, hogy támadnak az oroszok az ellenfél. Ráadásul jövőre top2/3 fizuja lesz - függően Matt Kalil Vikes által beígért fizetésétől - ehhez nekem azért kurvára nagyot kéne homorítania Castonzonak - PFF számokat nem tudom, de meglepődnék, ha top10 lenne, ami nekem azért elég fájdalmas pont. A bal oldal - inkább hagyjuk...

coltman
Castonzo összesített T rangsorban 20., LT-k között 11.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
deleted account 1 758
1 day to go | for Grigson and Pagano | 😉
coltman
356 day to go | | for Grigson and Pagano | |
szg2
Ja, csúnyán benéztem - kihagytam az egyenletből, hogy mennyi gyógyszert írt fel a doki Irsaynek, és hogy még húsvétra se fog józanul látni.
coltman
Nem cikiztelek. Csak újrakezdtem a számolást 😊
szg2
Gondolod hogy végigtolják a szezont, még amikor 1-7-tel állunk majd, akkor is? 😀
coltman
Nem fogunk 1–7-tel állni. A csoport olyan fos, hogy a körbeverések és a rendszeres botlások miatt megint versenyben leszünk mégis, papíron legalábbis, mert nyilván a pályán mutatottak azért bizonyítják, hogy igazából nem. De a szokásos 2-3 meccsünket azért hozni fogjuk, ilyen Jax, Browns, 49ersekkel meg Ramsekkel fogunk alibizni, nem vicceljünk már. Elnézve a 2017-es sorsolásunkat, a jelenlegi csapattal hozni kéne a 10 W-t, holt szezonban viszont innen kb. csak erősödni tudunk. Másik dolog, hogy persze nem fogjuk hozni.

De a remény végig ott lesz megint, pont csak annyira, hogy a szezon végén ismét ráfoghassa Irsay, hogy biza javultunk, végig pariba voltunk, nincs ok a váltásra, sőt, a 2016-os szezonhoz képest látható is a fejlődés.

Az meg, hogy most nem lesz váltás, egyértelmű volt. De ha igaz, hogy Irsay PM-et fűzi már egy ideje, akkor érthető, hogy nem lesz. Mivel PM-nek ez korai, Irsay meg valószínűleg úgy gondolkozik, hogy akkor jövőre jöhet #18, de addig, most egy évre fölösleges takarítani. Teszem hozzá, ha így gondolkozik, azzal szerintem egyáltalán nem csinál hülyeséget, de ehhez kelleni fog PM a 2017-es szezon végén, csak akkor elfogadható lépés.

Ami meg az FA-kat illeti, a védelem tuti tovább romlik, Butler rájött, hogy nem szar, itt pedig nem fogja megkapni azt, amit érdemel, ilyen eddigi 4-5 millióért kétlem, hogy hosszabbít, amivel azért a liga egyik legjobb nickelét elbukjuk. Doyle szvsz marad, Turbin is (sanda gyanúm, hogy évi 3-4 milliót kipengetünk majd neki, én meg fogom a fejem), Adams tök mindegy, nem rossz playa, de lelassult, sokat sérül, ráadásul öreg is, de tippem szerint ő is kap még egy évet. A kulcs nyilván az FA lesz, mert ilyen keret mellett még egy brutális draft is kurva kevés lenne. Egy-két normális igazolás nagyon kellene, hogy bármi értékelhetőt nyújtson a csapat.

Ami engem illeti, lassan elgondolkoznék az elkapósoron, mert Moncrief sérülékeny, Dorsett... hagyjuk bazmeg, Hilton lassan duplázást fog kapni, Allen üveg, és ha nem, akkor is hetekre eltűnik, Doyle meg azért nem komoly tényező passzjátékban. A hullámzás jellemzi a támadóinkat, megbízható célpontok kellenének, de nagyon. Azt az irányvonalat, hogy Luck Tolzien köré fel kell építeni a csapatot, és őt a lehető leghatékonyabban segíteni, nem felejthetjük el, igaz ez a támadófalra is. Fiatalok ide vagy oda, nem tudom, hogy megéri-e kockáztatni és várni, hogy beérjenek, lehet, hogy egy tackle-t kéne sürgősen szerválni akár első körben, akár a piacon valakit, aki bevált. Én bírom a Haeg, Good párost, helyes srácok, biztos jók az ágyban meg ilyenek, de szexuális viszonylatban egyelőre egy dolgot tudok róluk, hogy szopni imádnak, ezt minden második-harmadik héten megmutatják. A fal bal hármasa potenciálra teljesen jó, a pályán is láttunk tőlük annyit, hogy ezt elmondhassuk, de a jobb az siralmas.

A védelemben sem kell olyan sok játékos, ha végignézem, elég olyan 8-9. X-D
Na jó, 4-5, de kezdő, NFL-szinten jó playákra lenne szükség, plusz ugye a jó draft.
Stez
Hát én se gondolnám, hogy maradna Butler, az túl logikus lépés lenne, úgyhogy készülhetünk majd a Green-Geathers kettősre - sebaj, legalább lesz tapasztalat. Ja, nem.

De ugye a LB sor, amit gyakorlatilag from scratch újra kell építeni, egy kibaszott használható ember nincs már benne - engem már Díkjúvell se nagyon nyűgöz le, főleg nem azért a ZS-ért. Úgyhogy végül is nem olyan nehéz a feladat, csak kell két kezdő OLB meg két kezdő ILB 😀 Ötleteket nem kezdek el bedobálni, mert szerintem nem tudnék annyira kreatív lenni, mint 2016 2012 legjobb GM-e, de szerintem olyat fogunk látni, amitől nem hogy besírunk, hanem a szurkolók fele rögtön Jaguars drukkerré válik - Iktriad majd intézd a tagsági regisztrációt plíz 😉

Mondjuk Castonzoval azért nem értek annyira egyet, mert top5 fizuja van, viszont idén jópár meccsen nyújtott elég homály teljesítményt, amikor kb annyi fogalma volt, hogy támadnak az oroszok az ellenfél. Ráadásul jövőre top2/3 fizuja lesz - függően Matt Kalil Vikes által beígért fizetésétől - ehhez nekem azért kurvára nagyot kéne homorítania Castonzonak - PFF számokat nem tudom, de meglepődnék, ha top10 lenne, ami nekem azért elég fájdalmas pont. A bal oldal - inkább hagyjuk...

WR-t mondjuk én UFA-ról kukáznék, mivel playmakernek ott van Hilton meg Moncrief, inkább distribution kéne, amolyan sok jó szürkemunkás, aki el is kapja a labdát - nem úgy mint Dorsett - mert Luck megoldja és odadobja, csak most már tényleg jó ha van 2-3 célpontja egy meccsen, szemben mondjuk a 6-7-hez két évvel ezelőtt. De lehet, hogy Paganoék most már annyira kreatívak lesznek, hogy leszerződtetik RG III-t, egyrészt hogy meglegyen a sorminta - 2012 1/1, 1/2, 1/3 - másrészt megoldjuk a WR/RB/backup QB szerepet, és megalkotjuk a Luck II figurát, ahol RG III és Luck egyszerre áll fel a center mögé, és senki nem fogja tudni, hogy melyikőjük fogja passzolni a másiknak.
több mint 9 éve
coltman
szg2
Ja, csúnyán benéztem - kihagytam az egyenletből, hogy mennyi gyógyszert írt fel a doki Irsaynek, és hogy még húsvétra se fog józanul látni.
coltman
szg2
Gondolod hogy végigtolják a szezont, még amikor 1-7-tel állunk majd, akkor is? 😀
coltman
Nem fogunk 1–7-tel állni. A csoport olyan fos, hogy a körbeverések és a rendszeres botlások miatt megint versenyben leszünk mégis, papíron legalábbis, mert nyilván a pályán mutatottak azért bizonyítják, hogy igazából nem. De a szokásos 2-3 meccsünket azért hozni fogjuk, ilyen Jax, Browns, 49ersekkel meg Ramsekkel fogunk alibizni, nem vicceljünk már. Elnézve a 2017-es sorsolásunkat, a jelenlegi csapattal hozni kéne a 10 W-t, holt szezonban viszont innen kb. csak erősödni tudunk. Másik dolog, hogy persze nem fogjuk hozni.

De a remény végig ott lesz megint, pont csak annyira, hogy a szezon végén ismét ráfoghassa Irsay, hogy biza javultunk, végig pariba voltunk, nincs ok a váltásra, sőt, a 2016-os szezonhoz képest látható is a fejlődés.

Az meg, hogy most nem lesz váltás, egyértelmű volt. De ha igaz, hogy Irsay PM-et fűzi már egy ideje, akkor érthető, hogy nem lesz. Mivel PM-nek ez korai, Irsay meg valószínűleg úgy gondolkozik, hogy akkor jövőre jöhet #18, de addig, most egy évre fölösleges takarítani. Teszem hozzá, ha így gondolkozik, azzal szerintem egyáltalán nem csinál hülyeséget, de ehhez kelleni fog PM a 2017-es szezon végén, csak akkor elfogadható lépés.

Ami meg az FA-kat illeti, a védelem tuti tovább romlik, Butler rájött, hogy nem szar, itt pedig nem fogja megkapni azt, amit érdemel, ilyen eddigi 4-5 millióért kétlem, hogy hosszabbít, amivel azért a liga egyik legjobb nickelét elbukjuk. Doyle szvsz marad, Turbin is (sanda gyanúm, hogy évi 3-4 milliót kipengetünk majd neki, én meg fogom a fejem), Adams tök mindegy, nem rossz playa, de lelassult, sokat sérül, ráadásul öreg is, de tippem szerint ő is kap még egy évet. A kulcs nyilván az FA lesz, mert ilyen keret mellett még egy brutális draft is kurva kevés lenne. Egy-két normális igazolás nagyon kellene, hogy bármi értékelhetőt nyújtson a csapat.

Ami engem illeti, lassan elgondolkoznék az elkapósoron, mert Moncrief sérülékeny, Dorsett... hagyjuk bazmeg, Hilton lassan duplázást fog kapni, Allen üveg, és ha nem, akkor is hetekre eltűnik, Doyle meg azért nem komoly tényező passzjátékban. A hullámzás jellemzi a támadóinkat, megbízható célpontok kellenének, de nagyon. Azt az irányvonalat, hogy Luck Tolzien köré fel kell építeni a csapatot, és őt a lehető leghatékonyabban segíteni, nem felejthetjük el, igaz ez a támadófalra is. Fiatalok ide vagy oda, nem tudom, hogy megéri-e kockáztatni és várni, hogy beérjenek, lehet, hogy egy tackle-t kéne sürgősen szerválni akár első körben, akár a piacon valakit, aki bevált. Én bírom a Haeg, Good párost, helyes srácok, biztos jók az ágyban meg ilyenek, de szexuális viszonylatban egyelőre egy dolgot tudok róluk, hogy szopni imádnak, ezt minden második-harmadik héten megmutatják. A fal bal hármasa potenciálra teljesen jó, a pályán is láttunk tőlük annyit, hogy ezt elmondhassuk, de a jobb az siralmas.

A védelemben sem kell olyan sok játékos, ha végignézem, elég olyan 8-9. X-D
Na jó, 4-5, de kezdő, NFL-szinten jó playákra lenne szükség, plusz ugye a jó draft.

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Unrestricted FAs
29 Mike Adams SS
56 Akeem Ayers OLB
20 Darius Butler CB
43 Chris Carter OLB
58 Trent Cole OLB
84 Jack Doyle TE
35 Darryl Morris CB
69 Hugh Thornton G
28 Jordan Todman RB
33 Robert Turbin RB
93 Erik Walden OLB
31 Duke Williams FS
Restricted FAs
72 Jonotthan Harrison C
38 Charles James CB
94 Zach Kerr DE
57 Josh McNary ILB
Exclusive-Rights FAs
11 Quan Bray WR
65 Kristjan Sokoli DE
48 Deiontrez Mount OLB
86 Erik Swoope TE
67 Jeremy Vujnovich T
37 Frankie Williams CB

több mint 9 éve
deleted account 1 758
It sounds as though we are stuck with Grigson for another year. I'm sorry, but whatever his vision is for developing the team, it isn't working. Unless guys like Heag and Clark start playing at an almost near All-Pro level, I have a bad feeling. I don't know who Grigson is consulting, however, it just appears as though he drafts mediocre talent.

Which brings me to the 2017 draft. The Colts have seven picks. If we do not come out of this draft with at least three of them starting because they perform better than what is currently on the squad right now, we are in for another losing season. The problem is, I just don't have confidence that Grigson can do it. Generally speaking, most first round picks have a better than even chance of becoming a starter. Of course, some don't. The same could be said for many 2nd round picks. After that, the chances are a sliding scale.

I still think we should be trading back in the first round, and getting someone to take out 5th and 6th round slots off of our hands in exchange for 3rd and 4th round selections. We will still get our Edge Rusher in the 1st round and a RB. in round 2 or 3. Maybe we will also get another OT within the first four rounds. The rest should all be the highest rated defensive player on the board. Even a blind squirrel can find a nut. Maybe Grigson can select better talent with higher picks in hand.

Azért ezen beröhögtem 😀
több mint 9 éve
Irsaynél? Még a szerződéshosszabbításon is elgondolkodna...

több mint 9 éve
deleted account 1 758
coltman
szg2
coltman
szg2
több mint 9 éve
coltman
szg2
coltman

több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
basszuk ki luckot és lesz pénzünk védelemre

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
deleted account 1 758
coltman
szg2
több mint 9 éve
coltman

több mint 9 éve
deleted account 1 758
felesleges volt annyit vitázni h payton vagy peyton 😀

lesz egy csomó lóvénk, el lehet baszni feleslegesen. az a baj h sok csapat lesz tele lőszerrel ahogy látom, értelmes FA-t csak nagyon megfizetve lehet idehozni
Miska84
Mikor hozott Grigson utóljára értelmes FA-t?
coltman
azért volt: Adams (olcsón) Freeman (olcsón) Davis trade, Gore (nem drágán) ja és a franchise-longsnapper Overton 😀
hirtelen ennyi, ez ne sok
Miska84
FA-ben azért általában minimum a fele bust lesz nagy általánosságban, ezt is számold bele.
iktriad
Hát én inkább nem számolok, hogy nálunk hány százalék lett bust, de hogy 75 felett van, az hót ziher. Gore nálam kicsit no-brainer volt, ő menni akart, nekünk meg kellett egy futó - persze jó tétel volt, de azért nagy küzdés nem volt, ha jól tudom még egy csapat volt a pakliban. Adams a másik, bár ott meg csak megjegyzem, hogy elküldtük Betheat, hogy hozzunk a helyére egy öregebb játékost - szóval erre a húzására se mondanám, hogy a legzseniálisabb, amikor elvileg rebulid-et végzel egy rosteren - néha tényleg a football basics sincs meg nála, mintha tényleg feldobna egy érmét a fejében és úgy hozna meg egy döntést.

Ellentétben hozott olyan jó FA-kat, mint Arthur Jones, DHB, Hakeem Nicks, Andre Johnson, Phil Costa, Gosder Cherilus, Greg Toler, Erik Walden, Laron Landry, Ricky Jean-Francois, Trent Cole, Todd Herremans. És ezek csak a fájdalmasan szarul sikerültek, amik így eszembe jutottak. 1-2, mint RJF tény, hogy sérülési faktor miatt is számít ennek nálam, de pl Arthur Jones még mindig rosteren van, úgy hogy 3 év alatt 11 meccsen kezdett - nevetséges. És akkor még a TR-tradet nem is említem.

Első évet meg nem számolom, ott egyre inkább kristály tiszta, hogy Arians draftolt, ő pedig vakon behúzgálta, amit Bruce mondott. Egyetlen szerzemény első évből Freeman, aki nagy találat volt, de őt is kibasztuk tavaly, szóval itt megint had ne dicsérjem meg, hogy szarva közt a tőgyét talál egyet, oszt utána azt is elbaszta.

De hogy a mea culpa is meglegyen, tény, hogy hozott 1-2 jó FA-t. | Kár hogy mellette 3 vagonnyi atomhulladékot is. |
több mint 9 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
Tavaly jött az új DC,új LB és DB edző.
Úgy ismerjük ezt az FO-t mint aki 1 év alatt belátja, hogy tévedett valamiben???
Új az OL ,a WR, a RB, a TE edző.
Chud 2. évét taposta, szerintem ő lesz az,akit beledobnak a vulkánba.
Tony Adams
Lehet hogy tényleg így lesz, csak annak semmi értelme nem lesz a világon, Chud az egyetlen az edzői stábban aki máshol is mutatott már fel eredményt (Panthers offense Cam újonc évében), plusz ő assistant head coach is volt mielőtt Philbin megérkezett. Ha Pagano bizalmat kap, márpedig ez 100% akkor csak nem az egyik jobbkezét küldi el hanem mondjuk a linebacker vagy db coachokat, rájuk még mondhatja is hogy nem végeztek valami jó munkát. Egyébként van head strength and conditioning coach-unk (hát eléggé látszik a kompetenciája), valamint quality control coach támadó és védő oldalon. Van ám itt is kapunbelüli munkanélküliség 😊
több mint 9 éve
Az alabbi jatekosokat valasztottak be All Pro-csapatba:

es

több mint 9 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 922 — Colts Fan
Tavaly jött az új DC,új LB és DB edző.
Úgy ismerjük ezt az FO-t mint aki 1 év alatt belátja, hogy tévedett valamiben???
Új az OL ,a WR, a RB, a TE edző.
Chud 2. évét taposta, szerintem ő lesz az,akit beledobnak a vulkánba.

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 9 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
Tippem:
Pagano beáldozza a haverját, Chud-ot szépen kirúgják, és házon belül jön az új OC: Schottenheimer,
Tony Adams
De miért Chudot? A támadóegység nem volt olyan vészes, még akkor is tudtak viszonylagosan haladni amikor csak Hilton és Doyle volt ott Lucknak. Monachino is a haverja Baltimoreból, akkor már inkább menjen ő. De úgyis csak egy másik haverja jönne a helyére, sehogy se fogunk jól járni.
több mint 9 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 922 — Colts Fan
Tippem:
Pagano beáldozza a haverját, Chud-ot szépen kirúgják, és házon belül jön az új OC: Schottenheimer,