Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Hogy érted azt, hogy elvileg? Pletykálják valakik?Igen, viszont (egyelőre) nem GM-nek hozná Irsay, viszont a csapat mellett akarja tudni
(Egyébként szerintem ez inkább Manning oldaláról nem aktuális egyelőre. Tavaly szállt ki mint játékos, szerintem időt akar adni magának, hogy felkészüljön. QB coach, akár OC azonnal lehetne a jelenlegi tudásával. Talán még HC is. De edző nem akar lenni. A GM feladatkör viszont más. Ő egész életében QB-ként gondolkodott, abban élt, egy védő max. annyit jelentett neki, mint egy átverendő, elkerülendő célpont. A roster építés, hova mennyit költsünk, ki hogyan, merre, mit scoutoljon, hogyan dőljön el, hogy kire menjünk kire nem, stb. ezek azért olyan ismereteket igényelnek, ami nem feltétlenül vannak még nála zsebben. PM ismeri a fél ligát, mindenütt vannak jó kapcsolatai, ez is nagyon kell a GM-séghez, hogy lecsaphasson egy jó trade lehetőségre, elhozhasson egy free agentet ha váratlanul felszabadul, stb. Ehhez fülesek, jó kapcsolatok kellenek. Nem biztos, hogy az ő kapcsolatai jelenleg ilyen jellegűek. Sok van ilyen is, ismer GM-eket, ownereket, ebédelget velük, de a fókusz eddig inkább edzőkön volt. Kell egy kis idő amíg felépíti a többit. Szvsz Elway se lett volna ilyen eredményes, ha rögtön 2000 környékén elvállal egy GM munkát. Neki is kellett az a néhány év, hogy kiépítse a kapcsolatrendszerét más vonalakon is.)
peterk2005
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Hogy érted azt, hogy elvileg? Pletykálják valakik?(Egyébként szerintem ez inkább Manning oldaláról nem aktuális egyelőre. Tavaly szállt ki mint játékos, szerintem időt akar adni magának, hogy felkészüljön. QB coach, akár OC azonnal lehetne a jelenlegi tudásával. Talán még HC is. De edző nem akar lenni. A GM feladatkör viszont más. Ő egész életében QB-ként gondolkodott, abban élt, egy védő max. annyit jelentett neki, mint egy átverendő, elkerülendő célpont. A roster építés, hova mennyit költsünk, ki hogyan, merre, mit scoutoljon, hogyan dőljön el, hogy kire menjünk kire nem, stb. ezek azért olyan ismereteket igényelnek, ami nem feltétlenül vannak még nála zsebben. PM ismeri a fél ligát, mindenütt vannak jó kapcsolatai, ez is nagyon kell a GM-séghez, hogy lecsaphasson egy jó trade lehetőségre, elhozhasson egy free agentet ha váratlanul felszabadul, stb. Ehhez fülesek, jó kapcsolatok kellenek. Nem biztos, hogy az ő kapcsolatai jelenleg ilyen jellegűek. Sok van ilyen is, ismer GM-eket, ownereket, ebédelget velük, de a fókusz eddig inkább edzőkön volt. Kell egy kis idő amíg felépíti a többit. Szvsz Elway se lett volna ilyen eredményes, ha rögtön 2000 környékén elvállal egy GM munkát. Neki is kellett az a néhány év, hogy kiépítse a kapcsolatrendszerét más vonalakon is.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Elvileg Irsay még nem mondott le PM-ről. Kurva sokat dobna az egész franchise-on, ha ide tudná hozni. Sztem ez egy olyan move, hogy kvázi amit PM mond azt el kell fogadni. PM is tudja, hogy biznic, nem hinném, hogy nagyon elszállt ajánlattal állt volna elő Irsay megkeresésére.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
10-6-os edzőt csak chicagoban rúgnak ki, ha annyi lesz akkor maradnak ez nem kérdés.
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Igen, csak ezzel meg az a baj, hogy az egésznek az üzenete lesz kurva szar. Pagano, Grigson marad, de ugyanakkor meg tudják, hogy már igazából szinte irreleváns mit homorítanak, repülni fognak, legkésőbb jövőre - motivációs szempontból nem épp a legjobb. Egyetlen esélyük az lenne, hogy ha tényleg tolnak egy kurva nagy szezont, de ugye azzal meg ők is pontosan tisztában vannak, hogy a jelenlegi keretből 1 év alatt képtelenség akár még csak egy komolyabb PO csapatot is csinálni. Ergo vagy az lesz, hogy megpróbálják, hátha sikerül, vagy beleszarva úgy lesznek vele, hogy már úgyis tökmindegy, és lelketlenül fogják űzni a melót - Paganon idén már láttuk ezt bőven meccsek közben. Szóval Irsay próbálkozása dicsérendő, ötletnek hibátlan, de a kivitelezése az kb egyes alá.Ne abból indulj ki, hogy te mit gondolsz. Pagano, ha csak valami brutálisat nem ég jövőre (mondjuk hoz egy 4-12-t vagy hasonlót) akkor itt, most garantálom neked, hogy azonnal kapni fog állást. Lehet, hogy 1 évig valahol DC lesz ismét, de hogy igen hamar megint HC lesz, az tuti. Legvalószínűbb, hogy azonnal. Ne feledd, pl. Jim Caldwell is milyen hamar újra HC lett. Az NFL nagyon tudja értékelni a 8-8-akat is, amikor "tele van" a liga olyan történetekkel, mint Gus Bradley, aki 5-11-eket csinál "csúcs évében" egy jobb talent levellel bíró Jaguars-al. Pedig Bradley nem akárki, nem akárhonnan jött, nem akármilyen pedigrével.
coltman
Mondjuk Gruden tényleg egy álom. Azért valljuk be, neki egyszerűen tényleg nincs miért visszatérnie. Brutális pénzt keres azzal, hogy okoskodik az ESPN-en, az nem jár kirívóan sok melóval, stresszel meg főleg. Gyűrűje van edzőként, valószínűleg motivációja sincs, hogy visszakerüljön a körforgásba. Kár érte, de ez van.coltmanGruden nem csak azért álom, mert nem fogja ott hagyni a jó állását, hanem azért is, mert most már bő évtizede pálya környékén se járt. Túl gyorsan fejlődik, változik az NFL ahhoz, hogy ezt figyelmen kívül lehessen hagyni. Le van maradva a pali szakmailag, nincs mese. A mikrofon mögül képtelenség követni a dolgokat úgy, ahogy egy NFL stábon belül lehet. Neki valószínűleg szüksége lenne 1-2 évre valahol - nem HC poszton -, hogy újra up to date lehessen. Ezt szerintem önmaga is tudja, ezért sem rohan vissza a pálya mellé. Neki snassz beállni valaki mögé, anélkül meg ha elvállalna valahol egy HC állást, azt kockáztatná, hogy nagyon besül, amivel a saját ázsíóját tenné tönkre.
Nekem a PM-szál fáj nagyon, de nagyon. Már alapból azt szar volt látni, hogy Manningről a denveri utolsó évei után valahogy mindenki Broncos-ként beszél, szerintem pedig ő igenis Colt, és örökké az is marad. És mint az NFL egyik legnagyobb koponyájának, a Colts ikonjának, örültem volna, ha ideláncoljuk, hogy ismét tényleg Colt lehessen, visszatérjen hozzánk.Ha valaki, én aztán "szerelmes" vagyok PM-be - Denverig is elszaladtam miatta 😀 - , úgyhogy nálam a dream come true lenne, ha PM végül itt kötne ki. De tudván tudom, hogy PM nem fog ukmukfukk belevágni valamibe. Nagyon is tudatos a pali, nem fog olyan helyzetbe belemenni, ahol nem az ő kezében fut össze minden döntés. Ezért is akar részesedést, hogy ne csak "sima" GM legyen, hanem kvázi owner is. Ahova ő elmegy, onnan csak akkor fog eljönni, ha ő akar. Remélem ez Indy lesz, de ezt ki kell várni.
De most ez, hogy a háttérben valószínűleg Irsayjel nem jutottak közös nevezőre, ha pedig PM tulajdonrészt akar a csapatból, valósznűleg nem is fognak, ez a szitu számomra azt szüli, hogy PM csak eltávolodik az Indianapolistól, mígnem le nem csap rá akár a Titans, akár a Denver, akár más. Ha pedig valakinek sikerül meggyőzniew PM-et, akkor azt hiszem, elég hosszú ideig lemondhatunk arról, hogy visszatérjen köreinkbe.coltman
Amúgy poénkodunk Irsay-en, de a pali szerintem egyáltalán nem az az iszákos idióta, akinek időnként beállítjuk. Ez az ember egy pushover franchise-ból az NFL egyik meghatározó franchise-át csinálta meg az elmúlt 20 évben. Rendben, hogy Manning az ölébe hullott, de azért ide tudta ő hozni Poliant is (aki bár a végén már többet ártott, mint használt, de az első 5-6 évben kiváló munkát végzett, remek rostert rakott össze). Vagy éppen megtalálta és idehozta Tony Dungy-t. És volt türelme kivárni amikor ezek elérhetőek voltak, nem kapkodott össze-vissza. Szóval a drogos külső mögött szerintem jól forog az öreg agya, csak ezt nem nagyon mutogatja 😀 Biztos vagyok abban is, hogy tavaly is megvolt az oka, hogy a Pag/Grigs kettőst itt tartotta. Nem tudjuk, milyen lehetőségei voltak helyette. És idén is azért a hírek szerint szaglászott ő erre meg arra, de "akárkikre" nem cserél. Ez szerintem nem az elbutulás, hanem éppen a türelem ,megfontoltság jele. Még mindig jobb ez a mostani duó, akikről tudjuk, hogy legalább egy bizonyos léc alá nem mennek, mint meggondolatlanul beleszaladni nagyhirtelenkedve valamibe, totálisan felforgatva a rendszert, játékosállományt, mindent, és esetleg beleszaladva ilyen 3-13-as évekbe - csak azért, hogy aztán 1 v. 2 év múlva, amikor elérhető lesz valaki olyan, akit tényleg akar Irsay, akkor nulláról kelljen megint kezdeni. Annál jobb a kontinuitás, még akkor is, ha az középszert is jelent. Már csak azért is, mert egy ilyen Colts-hoz, mint a mostani még könnyen lehet jó edzőt, GM-et idehozni, de ha itt valaki dúl egyet és csinál egy "true 3-13"-as franchise-t, akkor már egyáltalán nem lennénk vonzó célpont, Luck ide vagy oda...
Az pedig, hogy PM tulajdonos legyen, az nem "iszunkegyet oszt tenyérbe köpünk". Nem megy az olyan könnyen. Elway bő 10 évet várt, neki se volt ez olyan sínre rakott dolog. Akkor jött össze, amikor az öreg Bowlen lebetegedett, kiöregedett, szükség volt valakire aki a feleség mellett (aki az öreg helyett a bizniszt viszi) tudja is, hogy mi az, hogy futball csapat. Manningnél is valószínűleg akkor fog eljönni az idő, amikor Irsay lánya kezdi átvenni az üzleti rész irányítását. Ez a folyamat már megkezdődött, az öreg folyamatosan adja át a dolgokat a lányának. Szerintem akkor jön el majd Manning ideje. (Attól - a Titans-en kívül - nem tartok, hogy valamelyik másik franchise elhalássza az orrunk elől. Hangsúlyozom, tulajdonrészt szerezni nem barátság kérdése, ez kőkemény biznisz. Az ownerek elsősorban üzletemberek, nem fognak részt adni csak azért, hogy legyen egy jó GM-ük. Főleg nem teljhatalommal bíró GM-nek. Ezt ki kell várni. A jó hír az, hogy szerintem attól sem kell tartani, hogy kisebb személyes torzsalkodások esetleg beleszólnak. Amúgy ilyenről szó sincs, Irsay szobrot állított neki, minden évben többször meghívja, lobbyzik mellette, nyalja PM seggét rendesen. Szerintem semmi probléma nincs a személyes kapcsolatukban, egyszerűen csak Irsay egy excentrikus pali, és PM tisztában is van ezzel.)
(Amúgy mielőtt elkezdenél visszaszámolni, előre szólok, hogy ha netán jövőre valahogy sikerülne egy 10-6 vagy annál jobb szezont produkálni, akkor Grigs és Pagano valószínűleg jövőre is maradni fognak. 😊 Kivéve, ha valami különleges lehetőség nem nyílik valaki nagyon potens arc idehozatalára. És persze akkor ,ha ennél gyengébb szezont tolunk, de az természetes.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Hát őszintén szólva Grigson gyakorlatilag kuka, volt Philys emberke nyilatkozta pont az elmúlt napokban, hogy mindenki pislogott, amikor Riddick helyett Grigson jött HC-nek Philyből. Plusz hozzáadva itteni munkásságát, még szerintem lehet hogy a Budapest Wolves se alkalmazná, mint scout 😀Mondjuk Gruden tényleg egy álom. Azért valljuk be, neki egyszerűen tényleg nincs miért visszatérnie. Brutális pénzt keres azzal, hogy okoskodik az ESPN-en, az nem jár kirívóan sok melóval, stresszel meg főleg. Gyűrűje van edzőként, valószínűleg motivációja sincs, hogy visszakerüljön a körforgásba.Ezzel el is dőlt akkor, hogy idén nem lesz váltás, legalábbis szerintem Gruden és PM volt az, akiket akart Irsay, de ha kettőből semmi, akkor majd jövőre.Igen, csak ezzel meg az a baj, hogy az egésznek az üzenete lesz kurva szar. Pagano, Grigson marad, de ugyanakkor meg tudják, hogy már igazából szinte irreleváns mit homorítanak, repülni fognak, legkésőbb jövőre - motivációs szempontból nem épp a legjobb. Egyetlen esélyük az lenne, hogy ha tényleg tolnak egy kurva nagy szezont, de ugye azzal meg ők is pontosan tisztában vannak, hogy a jelenlegi keretből 1 év alatt képtelenség akár még csak egy komolyabb PO csapatot is csinálni. Ergo vagy az lesz, hogy megpróbálják, hátha sikerül, vagy beleszarva úgy lesznek vele, hogy már úgyis tökmindegy, és lelketlenül fogják űzni a melót - Paganon idén már láttuk ezt bőven meccsek közben. Szóval Irsay próbálkozása dicsérendő, ötletnek hibátlan, de a kivitelezése az kb egyes alá.
Nem hinném, hogy peterk lieblingja, McDaniels Irsay kívánságlistáján lenne, a másik meg az, hogy patsesként meg szerintem tutira nemet mondana McDaniels. Kicsit az az érzésem van, hogy eléggé hoppon maradtunk, viszont „félmegoldás” meg nem kell, szóval ha most jönne egy takarítás, aminek a végén aláírna mondjuk egy Payton, hááát... abban az esetben már nem biztos, hogy boldog lennék. Ha nagyon gondolkozom, talán egy Harbaugh lenne az, akit még bírnék.
Tök fura ez, tudtam, hogy váltás nem lesz, tudtam, hogy PM nemet mondott Irsaynek, mégis olyan érzésem van, hogy veszítettünk. És azért is fura, mert szerintem ha PM igent mondana Irsaynek, Gruden is másképp állna az egészhez. De mindenki kikosarazta Irsayt.
Stez
Gruden meg hivatalosan is off - szerintem ő bevállalta volna GM/HC szereposztásban is a dolgot, ha tényleg akarta volna, de így, hogy gyakorlatilag elsőre turn down lett belőle elég egyértelművé vált, hogy nem tervezi a visszatérést, szóval ezzel az opcióval már nem érdemes a jövőben számolni.
coltman
Kár érte, de ez van.
Nekem a PM-szál fáj nagyon, de nagyon. Már alapból azt szar volt látni, hogy Manningről a denveri utolsó évei után valahogy mindenki Broncos-ként beszél, szerintem pedig ő igenis Colt, és örökké az is marad. És mint az NFL egyik legnagyobb koponyájának, a Colts ikonjának, örültem volna, ha ideláncoljuk, hogy ismét tényleg Colt lehessen, visszatérjen hozzánk.
De most ez, hogy a háttérben valószínűleg Irsayjel nem jutottak közös nevezőre, ha pedig PM tulajdonrészt akar a csapatból, valósznűleg nem is fognak, ez a szitu számomra azt szüli, hogy PM csak eltávolodik az Indianapolistól, mígnem le nem csap rá akár a Titans, akár a Denver, akár más. Ha pedig valakinek sikerül meggyőzniew PM-et, akkor azt hiszem, elég hosszú ideig lemondhatunk arról, hogy visszatérjen köreinkbe.
Én márpedig őt az FO-ban akarom tudni. Tökre leszarom, hogy tulajdonosként, vizesfiúként vagy cheerleaderként (pedig milyen helyes lenne), de neki itt lenne a helye, minél előbb, pont azért, hogy minél hosszabb ideig éljen a Manning, Luck páros.
Tartok tőle, Irsay elintézi, hogy úgy megromoljon a viszonya PM-mel, hogy letehessünk a kedvencünkről. Talán ez az egész szitu, ami miatt nagyon keserű szájízem van, az cseppet sem izgat, hogy Pagano és Grigson itt van.
Ez megint más tészta, hogy milyen üzenete van Irsay húzásának a jelenlegi FO-nk felé, de szerintem elmondta Grigsonéknak, hogy mi a terve, tetszik vagy sem. Paganóék motivációja sem tűnik el szvsz, azért ők most az állásukért játszanak, nem csak a Coltsnál, hanem a következő évekét illetően. Azért itt elég nagy az edzői körforgás, simán visszakerülhet valaki egy-két év koordinátorkodás után főedzőnek valahová. Grigsonnak és Paganónak is a jövője és a megélhetése a tét, kizárt, hogy félvállról vennék a munkát.
A média elkezdheti forgatni a szart a csapat körül, de akinek van egy kis esze, az tudta, hogy Irsay eddigi hallgatása amiatt van, mert a háttérben dolgozik valamin.
Stez
Pagano már más téma, de mondjuk idei éve eléggé keményet nyomott rajta is, plusz látva, hogy egy defensive minded coach nem képes semmit sem összerakni védelem szinten, plusz Baltimoreban nélküle ismét összeállt a liga legjobb védelme, megint előre vetíti, hogy igazából nincs olyan pontja Paganonak, ami miatt annyira kapós lenne, akár HC, akár DC posztra. Tény, hogy a keringőbe ő még belekerülhet, de ha hozzávesszük, hogy a legszarabb csoportból egy korszakos zseni irányítóval nem képes továbbmenni PO-ba, akkor megint csak nem látom, hogy melyik csapat és miért akarná elvinni.
A PM dologgal egyetértek, de ott még látok némi esélyt arra, hogy jövőre neki lehet ismét futni. De ha jövő offseasonben sem lesz PM idecsábítva, akkor vsz ő szépen tovább fog menni akár a Titanshoz akár a Broncoshoz. Mindkettő fájdalmas lenne, de ha a Titans lesz a végállomás, akkor gyakorlatilag le is mondhatunk Luck karrierjéről, mert akkor a Titansnél Mariotával elég szép kis csapatot fog összepakolni. Talán emiatt lehet abban bízni, hogy hátha ez bevillan Irsaynek, és ezért nem szarakodik PM-mel hosszú távon, hanem megegyeznek.
több mint 9 éve
Mondjuk Gruden tényleg egy álom. Azért valljuk be, neki egyszerűen tényleg nincs miért visszatérnie. Brutális pénzt keres azzal, hogy okoskodik az ESPN-en, az nem jár kirívóan sok melóval, stresszel meg főleg. Gyűrűje van edzőként, valószínűleg motivációja sincs, hogy visszakerüljön a körforgásba.Ezzel el is dőlt akkor, hogy idén nem lesz váltás, legalábbis szerintem Gruden és PM volt az, akiket akart Irsay, de ha kettőből semmi, akkor majd jövőre.Igen, csak ezzel meg az a baj, hogy az egésznek az üzenete lesz kurva szar. Pagano, Grigson marad, de ugyanakkor meg tudják, hogy már igazából szinte irreleváns mit homorítanak, repülni fognak, legkésőbb jövőre - motivációs szempontból nem épp a legjobb. Egyetlen esélyük az lenne, hogy ha tényleg tolnak egy kurva nagy szezont, de ugye azzal meg ők is pontosan tisztában vannak, hogy a jelenlegi keretből 1 év alatt képtelenség akár még csak egy komolyabb PO csapatot is csinálni. Ergo vagy az lesz, hogy megpróbálják, hátha sikerül, vagy beleszarva úgy lesznek vele, hogy már úgyis tökmindegy, és lelketlenül fogják űzni a melót - Paganon idén már láttuk ezt bőven meccsek közben. Szóval Irsay próbálkozása dicsérendő, ötletnek hibátlan, de a kivitelezése az kb egyes alá.
Nem hinném, hogy peterk lieblingja, McDaniels Irsay kívánságlistáján lenne, a másik meg az, hogy patsesként meg szerintem tutira nemet mondana McDaniels. Kicsit az az érzésem van, hogy eléggé hoppon maradtunk, viszont „félmegoldás” meg nem kell, szóval ha most jönne egy takarítás, aminek a végén aláírna mondjuk egy Payton, hááát... abban az esetben már nem biztos, hogy boldog lennék. Ha nagyon gondolkozom, talán egy Harbaugh lenne az, akit még bírnék.
Tök fura ez, tudtam, hogy váltás nem lesz, tudtam, hogy PM nemet mondott Irsaynek, mégis olyan érzésem van, hogy veszítettünk. És azért is fura, mert szerintem ha PM igent mondana Irsaynek, Gruden is másképp állna az egészhez. De mindenki kikosarazta Irsayt.
Stez
Gruden meg hivatalosan is off - szerintem ő bevállalta volna GM/HC szereposztásban is a dolgot, ha tényleg akarta volna, de így, hogy gyakorlatilag elsőre turn down lett belőle elég egyértelművé vált, hogy nem tervezi a visszatérést, szóval ezzel az opcióval már nem érdemes a jövőben számolni.
coltman
Kár érte, de ez van.
Nekem a PM-szál fáj nagyon, de nagyon. Már alapból azt szar volt látni, hogy Manningről a denveri utolsó évei után valahogy mindenki Broncos-ként beszél, szerintem pedig ő igenis Colt, és örökké az is marad. És mint az NFL egyik legnagyobb koponyájának, a Colts ikonjának, örültem volna, ha ideláncoljuk, hogy ismét tényleg Colt lehessen, visszatérjen hozzánk.
De most ez, hogy a háttérben valószínűleg Irsayjel nem jutottak közös nevezőre, ha pedig PM tulajdonrészt akar a csapatból, valósznűleg nem is fognak, ez a szitu számomra azt szüli, hogy PM csak eltávolodik az Indianapolistól, mígnem le nem csap rá akár a Titans, akár a Denver, akár más. Ha pedig valakinek sikerül meggyőzniew PM-et, akkor azt hiszem, elég hosszú ideig lemondhatunk arról, hogy visszatérjen köreinkbe.
Én márpedig őt az FO-ban akarom tudni. Tökre leszarom, hogy tulajdonosként, vizesfiúként vagy cheerleaderként (pedig milyen helyes lenne), de neki itt lenne a helye, minél előbb, pont azért, hogy minél hosszabb ideig éljen a Manning, Luck páros.
Tartok tőle, Irsay elintézi, hogy úgy megromoljon a viszonya PM-mel, hogy letehessünk a kedvencünkről. Talán ez az egész szitu, ami miatt nagyon keserű szájízem van, az cseppet sem izgat, hogy Pagano és Grigson itt van.
Ez megint más tészta, hogy milyen üzenete van Irsay húzásának a jelenlegi FO-nk felé, de szerintem elmondta Grigsonéknak, hogy mi a terve, tetszik vagy sem. Paganóék motivációja sem tűnik el szvsz, azért ők most az állásukért játszanak, nem csak a Coltsnál, hanem a következő évekét illetően. Azért itt elég nagy az edzői körforgás, simán visszakerülhet valaki egy-két év koordinátorkodás után főedzőnek valahová. Grigsonnak és Paganónak is a jövője és a megélhetése a tét, kizárt, hogy félvállról vennék a munkát.
A média elkezdheti forgatni a szart a csapat körül, de akinek van egy kis esze, az tudta, hogy Irsay eddigi hallgatása amiatt van, mert a háttérben dolgozik valamin.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Ezzel el is dőlt akkor, hogy idén nem lesz váltás, legalábbis szerintem Gruden és PM volt az, akiket akart Irsay, de ha kettőből semmi, akkor majd jövőre.Igen, csak ezzel meg az a baj, hogy az egésznek az üzenete lesz kurva szar. Pagano, Grigson marad, de ugyanakkor meg tudják, hogy már igazából szinte irreleváns mit homorítanak, repülni fognak, legkésőbb jövőre - motivációs szempontból nem épp a legjobb. Egyetlen esélyük az lenne, hogy ha tényleg tolnak egy kurva nagy szezont, de ugye azzal meg ők is pontosan tisztában vannak, hogy a jelenlegi keretből 1 év alatt képtelenség akár még csak egy komolyabb PO csapatot is csinálni. Ergo vagy az lesz, hogy megpróbálják, hátha sikerül, vagy beleszarva úgy lesznek vele, hogy már úgyis tökmindegy, és lelketlenül fogják űzni a melót - Paganon idén már láttuk ezt bőven meccsek közben. Szóval Irsay próbálkozása dicsérendő, ötletnek hibátlan, de a kivitelezése az kb egyes alá.
Stez
több mint 9 éve
FA-ról - ha lesz ilyen - egy weak side OLB kéne de nagyon, akár nagy pénzért is. Remélem Chandler Jones kijön a piacra, és lesz esélyünk rá. (Én nem félek attól, hogy csak szeptember-novemberi játékos, idény végére kipukkad. Bostonban agyonhasználták. Arizonaban is folyton pályán van/volt. 10-20%-al kevesebb snap meccsenként és bírni fogja ő, csak nem kell agyonterhelni. 1000 snappel a lábában Von Miller is elfáradt idény végére idén.)Nyilatkozták a Cardsnál, hogy ha nem sikerül vele megegyezni, akkor rámegy a tag, pedig akadnak ott még fontos lejárók (Calais Campbell, Tony Jefferson).
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ezzel el is dőlt akkor, hogy idén nem lesz váltás, legalábbis szerintem Gruden és PM volt az, akiket akart Irsay, de ha kettőből semmi, akkor majd jövőre.Nem hinném, hogy peterk lieblingja, McDaniels Irsay kívánságlistáján lenne, a másik meg az, hogy patsesként meg szerintem tutira nemet mondana McDaniels. Kicsit az az érzésem van, hogy eléggé hoppon maradtunk, viszont „félmegoldás” meg nem kell, szóval ha most jönne egy takarítás, aminek a végén aláírna mondjuk egy Payton, hááát... abban az esetben már nem biztos, hogy boldog lennék. Ha nagyon gondolkozom, talán egy Harbaugh lenne az, akit még bírnék.
több mint 9 éve
Adam SchefterRumors true: Colts owner Jim Irsay did pursue Jon Gruden, but Gruden resisted overtures, league sources tell ESPN. Gruden staying in TV.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Walden FA lesz, es a 10 sackje utan jo esetben evi 4-5 milliot oda kene pakolnunk neki, annyit meg egyszeruen nem er. Vakok kozott felszamu a kiraly, Walden ezt kihasznalta, de mint faktor, sosem volt pass rushban tenyezo. Akkor mar ezt a 4-5 milliot toljuk oda egy JPP-nek, aki egy kezzel, ket ujjal, felig leegett kukival kemenyebb pass rusht general, mint Walden, raadasul futas ellen is komoly segítseg.Ez a 4-5 millio nyilvan nem JPP penze egy az egyben, de ha az evi 10-12 millionak a felet „elnyerjuk” egy Waldenbol, azt mondom, legyen, megeri.
Butlerben egyetertunk, de ugye manapsag a nickel is kezdo, siman elkerhet evi 8 milliot, azt meg 30 evesen szerintem mar nem eri meg. Evi 5-6-ot meg igen, de a 8 sok lenne. Nyilvan ez akkor ervenyes, ha ennyit ker, de en most kiindultam a brutalis fizuemelkedesekbol, abbol, mennyire fontos lett a cornerposzt, es abbol, hogy evi 15 milliot emelkedik a cap.
Imadom Butlert, de azert amikor egy evi 6 milliora siman igent mondanek vele kapcsolatban, teszem ezt ugy, hogy o ket honap mulva 31 eves lesz. Ezert nalam ez a max.
Igazabol ez a ket poszt ahol, ahol nem szaroznek, loknem a zsozsot ezerrel a piacon, de azoknak, akik bevaltak. Egy kezdo pass rusher piacrol kell, mert kettot nem tudunk draftolni (Indianapolisban vagyunk bazdmeg, itt meg backupot sem tudnak 8-D), a masodik szamu cornerposzton meg evek ota olyan stabil hanyatlas megy, amire szavak mar nincsenek. Latjuk, hogy mit ad ket korrekt corner egy csapatnak, ha attorest akarunk elerni a védelemben, akkor a pass rusht es a CB-sort kell rendbe tenni. Davis kiraly, melle kell valaki surgosen, korrekt penzert meg maradjon Butler, es ez egy eros sor lesz, meg ha vekony is, tekintve, hogy az elmult evekben egyszer sem volt, hogy valamelyik cornerunk ne dolt volna ki huzamosabb idore.
Akkora szarba sullyedt a csapat, hogy szerintem eljott az az ido, amikor mar nem lehet megoldani Waldenekkel, Cole-okkel egy ekkora pass rush needet. Tom Cruise megmondta a frankot, viritani kell a lovet.
Jonest elzavarni nem muszaj, en megtennem, de ha marad, az is ertheto. Gore-t kiraknam, noha birom nagyon, es tenyleg nem lehet ra panasz, de azt is adom, hogyha marad, jogos.
Szerintem Doyle lesz az, aki ahhoz kepest, mennyire jo melos, nem fog dragan maradni. Benne azt erzem, hogy nem akarja leszakitani a piacot, o beeri felpenzzel, olyan halas csoka, hogy a Coltsnal megkapta a lehetoseget, Luck raadasul ligaszinten kifejezetten korrekt tight endet csinalt belole, noha elotte sehol sem tudott megragadni, csapatrol csapatra jart.
O nagyon fit ide, neki Luck nagy plusz, szerintem ezt erzi is. Fleener ezekre baszott, a mentalitas az, ami miatt en Doyle-nal ezt gondolom. De meglatjuk.
több mint 9 éve
Van közel 60 milla cap-ünk, a ligában a 10. legtöbb, spórolni nem kell, kirakni se kell emiatt senkit.Én Gore-t, Art Jones-t, Butlert és Waldent sem engedném el. Így is gyenge a roster, fölösleges tovább gyengíteni. Gore megdolgozik a pénzéért, az egyik pozitív FA igazolás, nem keres sokat, befejezheti nálunk. Butler a liga jobb slot cornerei közé melózta be magát, ráadásul safety-ben is bevethető, évek óta lehet rá számítani. Ő egy relative vaskosabb contractot is megér. Walden karrier évet tolt, még nem annyira öreg, hogy ne lenne benne 1-2 év. Egy megbízható jómunkásember strong side-on, ilyen helyzetben, amikor olyan lyukas az olb poszt mint az ementáli, nem látom értelmét kitenni. A weak side-ra is nehéz lesz potens FA-t találni, mindkét oldalra meg kb. impossible mission lenne. Maradjon még 1 évet, aztán meglátjuk utána éven.
Art Jones-t meg egyszerűen anyagi szempontból nem éri meg elzavarni - ha nincs olyan baja ami miatt képtelen játszani. Tavaly "letárgyaltuk" a fizuját 2 millára (3 milla az évre eső signing bonussal együtt. Ezt idén is megtehetjük, nincs választása, el kell fogadnia a csökkentést, mert máshol se kapna többet. A kirakása 2.2 milla dead capet generálna, 800 ezrerért megéri itt tartani, ennyi pénzért csak pizzafutárt lehet találni a helyére. Ráadásul amikor játszik akkor nem rossz. Tavaly amikor pályán volt, másfél yarddal volt jobb a run defense Y/C-ben, mint nélküle (érdemes megnézni az első 4 és utolsó néhány meccset meg a kettő közöttit. a különbség hajmeresztő).
Doyle érzésem szerint nem lesz olcsó. Én olyan Fleener féle pénzt jósolok neki, annyit a piac meg fog adni neki az idei éve után. Erősen felmentek a TE árak az utóbbi időben. Fiatal, jól blokkol, elkapásban is egyre jobb, összességében jobb, mint Fleener (és sajna Allennél is). Itt kell tartani.
A többiek - Turbin, Swoope, Kerr - olyan olcsóak, hogy nyugodtan kaphatnak egy ajánlatot, az se gond ha TC végére kiszorítja valaki őket (szorítsa is, ha jobb). Ráérünk őket akkor kirakni.
FA-ról - ha lesz ilyen - egy weak side OLB kéne de nagyon, akár nagy pénzért is. Remélem Chandler Jones kijön a piacra, és lesz esélyünk rá. (Én nem félek attól, hogy csak szeptember-novemberi játékos, idény végére kipukkad. Bostonban agyonhasználták. Arizonaban is folyton pályán van/volt. 10-20%-al kevesebb snap meccsenként és bírni fogja ő, csak nem kell agyonterhelni. 1000 snappel a lábában Von Miller is elfáradt idény végére idén.)
Ha OLB nem lesz, akkor mindegy. ILB, CB, tőlem akár még safety is Adams helyére, mindegy. Minden minőségi igazolás elfér. Csak ne másodvonalas legyen drágáért, hanem vagy igazán jó sok pénzért, ahova meg nincs ilyen, inkább 2-4 millás Lowery féle megoldás.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 9 éve
Nem vinnek cornert, rohadt vastag a class, cornert fan hoznek, olyat, aki mar bizonyitott. Rusher ket kezdo kell, fan es akar elso korben is johet. Az ilb need, de a liga fele hatsobb korokben is rendre talal fasza jatekost, mi miert nem? De amugy korrekt ilbk a piacon mindig vannak abszolut megfizetheto aron. Mint ahogy ot-k is, nekunk raadasul rt kell, nem vakoldali sztar, es ha minden kotel szakad, rg is ok. A fal jobb oldalara egy valaki sztem nagyon kene, en a szelre szavazok, tackle-re. A wr boven elfer, akar oda is lonek elso kort, ha lesz bent egy magas, eros jatekos, nem hilton klon. De elkapot tuti nem huzunk elol, azzal elarulnank, hogy befurodtunk dorsettel. Illetve moncriefbe is szerelmes mindenki, hiltont meg nem fogjak slotba visszapakolni sok snapre. En turbint is max akkor tartanam meg, ha piti penzert marad, mivel most minden dollar szamit, ne egy futora menjen el plusz 1-2-3 millio. Ayajikat visznek epeszu emberek 5.korben, mi csilliokat koltunk rajuk.
Waldent engednem, butler arfuggo, jones cut, cole cut, kibasznam gore-t is, a mi helyzetunkben azok a milliok sem akceptalhatoak, amiket o keres. Amugy amilyen tulfizeteseket nyomtunk az elozo evekben, boven tudunk helyet csinalni a sapka alatt.
több mint 9 éve
nézzétek a jó oldalát a dolognak. "Einfach positive denken"ugyanúgy állunk mint a ligaelit csapatok, a NE, a DAL, KC.
ők is BPA alapon húzhatnak, mi is. mondjuk nem mindegy, hogy miért, de attól még ez tény:
ha 1/14-en kihúzzuk az erős futó class legjobbját, az jó
ha lecsúszik egy elit OT, az is jó.
ha egy monster WR, az sem árt.
ha egy edge rusher, az lenne a megahúsvét
ha egy kezdő CB, az sem volna utolsó.
ILB-t sem ártana, de egy pusztító DT/NT is dobna a csapaton.
egyedül a safetyt érzem feleslegesnek, oda vannak fiataljaink, és geathers nem is reménytelen.
ja meg QB-t ne húzzunk.
azon kívül BPA.
több mint 9 éve
én személy szerint örülnék BWillnek, nagyon állat run ellen, és sztem nem (csak) a Ravens def miatt jó 😀Fúú Thorntont soha többet nem akarom futballpályán látni, az a csávó ön-és közveszélyes. Remélhetőleg ő is kikopik a ligából mint Werner, Newsome, Khaled Holmes és sokan mások. Minden irányító ezzel járna a legjobban.
megtartanám:
olcsón Ayers, Adams, Thorntont ha tud játszani, Butler, esetleg Turbin de úgy is lesz sok FA futó draft után, erős a class
Borbinho
Butler nem lesz olyan olcsó, bár nem fiatal de igen jó slot corner, mi meg véknyak vagyunk tehetségben úgy általában, védő oldalon meg aztán pláne, ezt ki lehet használni. Turbint érdemes lenne megtartani mert a szezon második felében egyre több labdát kapott és élt is a lehetőséggel (ettől függetlenül nem ártana egy fiatal futó de ha megint Josh Fergusonokkal próbálkozna az FO akkor jó ha ő is a rosteren marad).
Az is nagyot dobna a védelmen ha szereznénk egy ILB-t aki coverage-ben is jó, Freeman elengedésével ezt az űrt egyáltalán nem sikerült pótolni. Ja és CB se ártana aki, tud a szélen védekezni, jelenleg egy ilyen van a csapatban és az elmúlt két szezonja nem volt túl biztató.
Más: mekkora poén lenne ha Pagano elhozná védőkoordinátornak az öccsét (vélhetően Lynn nem tart rá igényt). Micsoda védelem lenne itt 😊
több mint 9 éve
én személy szerint örülnék BWillnek, nagyon állat run ellen, és sztem nem (csak) a Ravens def miatt jó 😀 megtartanám:
olcsón Ayers, Adams, Thorntont ha tud játszani, Butler, esetleg Turbin de úgy is lesz sok FA futó draft után, erős a class
kicsit drágábban Doyle, Walden,
RFA-k közül:
Kerr, Harrison
Swoope
örülnék FA-ról BWill mellett:
Trumaine Johnson elég jól nézne ki Davis párjának, de kétlem h két no1 cornernyi pénzre lenne pénz (hát Bandi bazmeg a fizetésed!!4!)
Berry természetesen, örök kedvenc
Nick Perry (de sztem nem engedi el a GB, bár nemtudom, hogy állnak zsetonnal. prove it éve volt, a számai alapján jó volt eddig, 2-3 Packers meccset láttam, azt nem mondanám mondjuk, h azokon feltűnt :\ )
Gilmore
akinek nem örülnék:
Joeckel, Kalil, illetve bárki 30 fölött (talán Calais Campbell 😀 )
Warmack dettó, lehet ő még jó, mint Kalil (Joeckel sztem ergya) is, de a mi falunkba nem nagy ígéretek kellenének, hanem 28-30 körüli, már tapasztalt játékosok. Természetesen ilyen nem nagyon lesz elérhető :\
ugyan azt kérném ,mint az elmúlt 4 évben. rakjanak egy falat Luck elé (a mostani is lehet, csak MŰKÖDJÖN MÁR!), és legyen egy top 20as védelmünk....Defensive mentalitású HC-vel is ligautcsó körül van rendre a def, komolyan nem tudom már, hogy most az emberanyag ennyire szar végig, vagy Paganoék (és a DC) nem értik a dolgukat eléggé. Azt nem várom el, hogy verjük a Pats-et amig ott van BB vagy a Steelerst Tomlinnal, de legalább a csoportot húzzuk be...És látszódjon már valami fejlődés a csapaton
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Én szívesen fogadok Veled. Szerintem nem jön hozzánk. Vele már nem dolgozott együtt Pagano a Ravensnél, nem az ő ember.Egyrészt igen, másrészt ugye nálunk Jones előtt is divat volt a Ravens-DL, lásd Redding, bár az ő teljesítményére nem lehetett panasz, de nem jött drágán, mint Jones. Williams viszont húzós pénz lenne nagyon, de Csakk hülye, folyton erőlteti a „hazai pályát”.Szemezgettem kicsit a 2017-es szabadügynökökkel, no, egy fogadásom már most van, hogy Brandon WIlliams jó drágán a Coltshoz jön. 8-Daz új Art Jones-t látod benne? 😊 (én is)
Stez
Miska84
Stez
több mint 9 éve
Egyrészt igen, másrészt ugye nálunk Jones előtt is divat volt a Ravens-DL, lásd Redding, bár az ő teljesítményére nem lehetett panasz, de nem jött drágán, mint Jones. Williams viszont húzós pénz lenne nagyon, de Csakk hülye, folyton erőlteti a „hazai pályát”.Szemezgettem kicsit a 2017-es szabadügynökökkel, no, egy fogadásom már most van, hogy Brandon WIlliams jó drágán a Coltshoz jön. 8-Daz új Art Jones-t látod benne? 😊 (én is)
Stez
Miska84
több mint 9 éve
Szemezgettem kicsit a 2017-es szabadügynökökkel, no, egy fogadásom már most van, hogy Brandon WIlliams jó drágán a Coltshoz jön. 8-DNo way, mi kitartunk a mi Jones-unk mellett 😊
Stez
Mondjuk ha idehoznánk a testvérét, és miatta nem rúgnánk ki Artúr királyt, én aláírnám 😀

több mint 9 éve
Szemezgettem kicsit a 2017-es szabadügynökökkel, no, egy fogadásom már most van, hogy Brandon WIlliams jó drágán a Coltshoz jön. 8-Daz új Art Jones-t látod benne? 😊 (én is)
Stez
több mint 9 éve
Szemezgettem kicsit a 2017-es szabadügynökökkel, no, egy fogadásom már most van, hogy Brandon WIlliams jó drágán a Coltshoz jön. 8-Dráadásul a Seahawks tight end
Stez
több mint 9 éve
Szemezgettem kicsit a 2017-es szabadügynökökkel, no, egy fogadásom már most van, hogy Brandon WIlliams jó drágán a Coltshoz jön. 8-D
több mint 9 éve
Jó, mondjuk azért tegyük hozzá, manapság ritka, hogy olyan csapatoknál van edzőváltás, ahol a liga egyik legjobb irányítója dobál. Emiatt nem vélem jó dolognak a hasonlítgatást a Ramsszel, a 49ersszel és hasonlókkal.A mai NFL-ben szerintem akkora érték egy Luck, hogy igenis lehet gondolkozni „névben”, egy felkérésen a Coltstól egy Gruden is elgondolkozik, míg mondjuk a Ramset kiröhögi, még úgy is, hogy Los Angeles mekkora piac. Ugyanezt gondolom egy Harbaugh-féle csókánál. A Ramsért nem hagyja ott a Michigant, de egy Coltsért? Közel sem lennék benne biztos, hogy nem pakol.
Persze ez nyilván nonsense, hisz őket nem kerestük meg, én szerintem csak Manninggel ment a háttérben az okoskodás, de nem edzőnek szántuk őt sem. Gondolom a nagy terv ez volt, aztán PM meg majd maga dönti el, kit hoz, kit nem hoz.
Szóval szerintem a kéz nem azzal lógott a bilibe, hogy ki jöhet, hanem azzal lógott a bilibe, hogy Paganóék menni fognak. Mindannyian tudtuk, hogy egy évig még maradnak, de azért álmodoztunk, hogy mégse, valami csoda folytán vált a papó.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Tényleg, mekkora ötlet lenne, hogy Filbin lenne HC, és akkor Schottenheimer meg lenne OC - sokkal jobb lenne a helyzet 😀Ha erről az egyről (vagy pár játékosról) lenne szó, akkor én is elismerném, hogy a kákán való csomókeresés, de az elmúlt 5 év nem a fejlődés szelét hozta 1-2 játékost leszámítva. Edzőkben meg megint nehezen tudok hinni, mert a tavalyi nagytakarítás után annyit értek el, hogy most már egy egész szezonban játszó Luck-kal lettünk 8-8, nem mindenféle backup QB-val. Próbálom keresni a pozitívumokat, de egyre nehezebben megy és lesz az az érzésem, hogy csak bilibe lóg a kezem.A kákát arra értettem, hogy Green-t egymagát kiszedjük és elkezdjük hasonlítgatni a többi rookie safetyhez. Ennél azért egy csapat draftja és egy játékos fejlődése is összetettebb dolog.
coltman
Az edző/GM kérdéssel kapcsolatban meg én úgy vagyok, hogy az is bilibelógó kéz volt, hogy ide majd JMD, Harbaugh vagy Gruden féle potensebb valaki érkezhet. Ezek nem voltak reális opciók, látjuk, hogy máshová se érkeznek ilyenek. Ide se érkezett volna. Talán-talán JMD, de még őt is erősen kétlem, hogy sikerült volna megszerezni. És még Payton (a Saints-es) se mozdul. (Akit amúgy én nem is szerettem volna itt látni.) A GM keringő meg még szebb képet fest, amikor innen tőlünk visznek interjúra máshova jelöltet. 😀
Azzal meg mennyivel lennénk előbbre, ha elhoztuk volna a következő Ravens DC-t HC-nek? Esetleg Jags stílusban valamelyik coordinatorunkat léptettük volna elő? 😀
peterk2005
Értem, hogy játékost külön nem hasonlítgatunk, de Greennél nem grammokról, vagy nüanszokról beszélünk, hanem mérföldekről. De érdeklődve várom hogy mit hoz ki belőle az edzői stáb, bár ahogy TR-nél is 10% esélyt adtam, hogy lesz belőle valami, itt sem látok ennél több esélyt erre.
GM meg HC kérdést nem most kellett volna megoldani, hanem azt már félidőben el kellett volna Irsaynek kezdenie keresni, amolyan vészforgatókönyv címszóval - csak jött a szokásos bízunk benne, meg úgyis jó lesz bullshit. Na mindegy, most ez van, úgyhogy c'est la vie.
Szerkesztette: deleted account