Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerintem Grigsonnak nem nagyon van közvetlen embere, az elmúlt 2-3 évben észrevehető volt, hogy ami változás akadt, rendszerint Pagano spanjának idehozásával vágződött. Lásd a DC-t, lásd az OC-t, a DB-edzőt, etcetc.Hamilton ugye Girgson embere volt, eltakarodott, Manusky Grigson embere volt, eltakarodott.
Egyébként ugye említettük a Chargerset, ja, poén, hogy Pagano, Pagano. De szerintem nem poén, igenis kapni fog itt valami DC-assistant féle szerepet.
Teszem hozzá, ezzel lenne a legkevesebb bajom, mert Johnt sokkal jobb szakembernek tartom, mint Csakkot. És ők azért nem őrültek, mint a dagadék meg a még dagadtabb.
több mint 9 éve
Kívülről nekünk nincs értelme lefelé kutakodni, mert nem látunk bele. Addig se láttunk bele, hogy vajon Grigson over Pagano vagy Pagano over Grigson volt a belső hatalmi viszony, nemhogy a management alsó lépcsőin történtekről. A hibákért mindig a vezető az egy személyi felelős. És általában mindegy is, mert a vezető váltás úgyis automatikusan lehat alsóbb szintekre is, minden vezető - részben éppen ezért is - hozza a saját staffját.Abban is biztos vagyok, hogy még ha belülről is jön az új GM, akkor is szép csendben lesznek személycserék, mert ő sem fogja Grigson közvetlen embereit a helyén hagyni. Hogy aztán ez jelent-e javulást, az mindig kérdés, de hogy lesz mozgás az FO-n belül az ziher sztem.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Annak lehet örülni hogy Grigsont elküldték de nem valószínű hogy egy személyben ő a felelős az utóbbi évek csúfos FA és draftkudarcaiért. Lehet ha valaki elég erélyesen hansúlyozza hogy Cherilus v. Donald Thomas injury prone és két snap után vége az NFL karrierjüknek, talán ő sem forszírozza a leigazolásukat. Esetleg közbeléphettek volna a Dorsett picknél, mondván a csávó 3 útvonalat tud és fakezű, ehhez képest Grigsonnál ő top 15 pick volt és ezt a manővert stealként könyvelte el. Az utódja meg belsős ember, földcsuszamlás szerű javulás nem várható a tehetségek felkutatása terén.
több mint 9 éve
Hát ez a forgatókönyv nagyon hasonlítana a Bills / Ryan tesók féle történethez, annak tudjuk mi lett a vége. 😀Engem mondjuk az érdekel majd, hogy edzők közül ki repül meg ki marad, különösen Rob bátyó érdekel, mert azért az idei offense nem volt veretes - főleg egy ilyen NFC döntő párosítás fényében - , és nem tudom, hogy Paganonak a haverja, vagy Grigson tolta rá Paganora. Mielőtt valaki félreértené, a D ezeszer szarabb volt, csak arról már nem akarok beszélni se, inkább kezelem elfojtott emlékként 😀Chud Pagano haverja, emlékeim szerint Hamilton volt az akit Grigson hozott ide aztán kidobták év közben hogy valaki elvigye a balhét. Amíg nem jött Philbin addig assistant headcoach is volt Chud, kétlem hogy vakok közt a félszeműt vágják ki. Viszont a kis Paganora nem tartottak igényt a Chargers-nél, az lenne a poén ha itt kapna valami melút 😊 (mondjuk Monachinot biztos nem tudná alulmúlni).
coltman
Baba Yaga
Amúgy szvsz az offense-be kár lenne most belenyúlni. A rossz meccseken inkább a játékosok játszottak sz*rul / dropoltak, eladták a labdát stb / nem a rendszer csődölt be. Lucknak se tenne jót, ha megint új rendszert - 6 év alatt már a 4.-et - kellene megtanulnia. Legyen végre egy olyan offseasonja, amikor csak magára koncentrálhat. Rehaboljon, aztán/közben csiszolja a technikát, nézzen sok filmet a filmroomban, stb.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Jééé. 😊 😊Valami történhetett itt a háttérben, szerintem ez nem volt betervezve. Ha Irsay váltani akart volna eredetileg is, akkor nem vár eddig. Egy normál GM váltás után a HC váltás is valószínű, őket meg nem január végén kell elkezdeni keresni. Ez, hogy belülről jövő ember a legvalószínűbb utód, ez is arra utal, hogy nem volt ez betervezve, hanem valami kiborította a bilit.
Remélem nem lesz kapkodás most. Nekem most az tűnik a legjobb megoldásnak, ha marad ez az interim fickó. Egy kívülről jövő ember nem 1-2 évre jönne, az jól kitolná a Manning projektet. De egy interimből kinevezett ember 1 évre is kinevezhető. A következő év eldönti, hogy Pagano-val mi a helyzet, ő maga is suta-e vagy eddig végig Grigson foglya volt. Most megmutathatja, legalább kiderül.
Aztán jövőre vagy jöhet a Manning projekt, vagy ha az még nagyon korai, akkor egy alaposan végiggondolt és időben kiválasztott teljes új vezetés.
Harbaugh-t meg hagyjuk már végre. Michigan-ben teljesen szabad keze van, azt csinál amit akar, sikeres, sz*rrá keresi magát, semmi esély rá. "XY majd rábeszélné?" Ó persze. Nem, nem beszélné rá. Annyi esély sincs rá, mint arra hogy PM holnap reggel megvegye a komplett Colts franchise-t, kinevezze magát owner/GM-nek, HC-nak, OC-nak és csere QB-nak egy személyben 😀

több mint 9 éve
Ian Rapoport @RapSheetEz már tegnap is tök egyértelmű volt, nincs benne semmi meglepetés.
#Colts interim GM Jimmy Raye III is the clear favorite for the full-time job, sources say. If coach Chuck Pagano has a vote, Raye gets it.
Jó nagy keresés lesz itt.
Beki
több mint 9 éve
Sok helyen... Jó, még most is a Stanfordnál lenne, ha nem jön az NFL-be, ez szvsz annyira nem mérvadó, a 49ersnél viszont nem kicsit lendített úgy mindenen.Szerintem pedig azon lehet elgondolkozni, milyen rémuralma lehetett Grigsonnak Indianapolisban, hogyha egy perccel a kivágása után már lelkendezés ment. Pat kimondta – ő megteheti, mert ő középfölde királya –, de itt nyilván mindenki hasonlóan vélekedik, kétlem, hogy egyedül épp a punterrel volt szar kapcsolata Grigsonnak.Ezt mondtam szezon közben is, hogy ha mi kívülről látjuk, hogy mekkora fos ez az egész, akkor belülről ez ezerszer jobban látszik. Pat meg na...mindenki tudja hogy sómen, és hogy ő az aki legelőször reagál dolgokra - ő a csapat szóvivője 😀
Paganotól legalább azt nem lehet elvitatni, hogy emberileg imádják a játékosai. Oké, szegény gyogyós, de az más lapra tartozik.
Abban meg biztos vagyok, hogy Jimmy Raye ezer marad a GM, Irsay nem hoz olyat, aki elküldi Paganót, márpedig ide bármilyen normális arcot hozol, az hozni fogja a maga sleppjét. És teszem hozzá, teljesen jogosan.
Bár jönne valaki, aki idecsábítja Harbaugh-t.
Stez
Harbaugh idén tuti nem jön, szerintem 2 év után nem hagyja ott a Michigant főleg nem egy vesztes döntő után. Meg nem tudom mennyire lenne jó vagy rossz, ha jönne. Tény, hogy Luckból kihozná azt, amit szerintem senki, lévén hogy Stanfordon is együtt tolták. Viszont azért azt látni kell, hogy egyik helyen se töltött el 4 évnél többet, ami azért jelzés értékű, hogy nem feltétlen az az igazi csapatjátékos, nem egy Tomlin, Cowher, Coughlin típus, de mondhatnám a bratyóját is.
Állóvíz felkavarásnak mondjuk nem jönne rosszul, de most ha kell, ha nem, Paganoval toljuk végig ezt az évet - így legalább megláthatjuk, hogy normális környezetben mire képes, vsz azért többre mint idén, ha már a játékosok is ennyire hallelujáznak. Aztán ha ugyanúgy hasonló fos marad, mint idén, akkor vsz jövőre ő is repül.
Engem mondjuk az érdekel majd, hogy edzők közül ki repül meg ki marad, különösen Rob bátyó érdekel, mert azért az idei offense nem volt veretes - főleg egy ilyen NFC döntő párosítás fényében - , és nem tudom, hogy Paganonak a haverja, vagy Grigson tolta rá Paganora. Mielőtt valaki félreértené, a D ezeszer szarabb volt, csak arról már nem akarok beszélni se, inkább kezelem elfojtott emlékként 😀
coltman
Voltak beteg draftpickek, bár azért emlékszem, az akkori SF-nél konkrétan az ilyen Jenkins- meg lattimore-húzásoknál konkrétan brahira hozták az újoncokat, annyira erős volt a 49ers kerete, hogy konkrét need nem volt draftkor. Ellenben egy ilyen Aldon-féle rusherért én sírni tudnék, hiába egy fityma a csóka. Szóvala beteg pickek ellenére úgy gondolom, annyira rosszul sem draftolt a San Francisco a Harbaugh-érában. Oké, nem a HC draftol, de szerintem Harbaugh-nak ebben nagy szerepe volt.
Egy nagyszerű védelem lett felépítve, kifejezetten erős keret, ELÉG JÓ támadófallal megspékelve.
Persze, teljesen más karakter, mint Csakk, ő nem az a szent, viszont én – ahogy írtam korábban – úgy gondolom, hogy a jelenlegi Coltsnak lehet, hogy egy pöcsre van szüksége a sok csöndes, halk, szende HC után, aki ha kell üvölt, aki nem bánik senkivel sem kesztyűs kézzel, az állati melót követeli meg és kimondja, ha valami szar van a biliben.
Lehet, hogy nem sülne el jól, de én akkor is megnézném ezt a 180 fokos fordulatot mentalitásban az edzői stábban. És megnézném azt is, Luckból mit tudna kihozni.
több mint 9 éve
Engem mondjuk az érdekel majd, hogy edzők közül ki repül meg ki marad, különösen Rob bátyó érdekel, mert azért az idei offense nem volt veretes - főleg egy ilyen NFC döntő párosítás fényében - , és nem tudom, hogy Paganonak a haverja, vagy Grigson tolta rá Paganora. Mielőtt valaki félreértené, a D ezeszer szarabb volt, csak arról már nem akarok beszélni se, inkább kezelem elfojtott emlékként 😀Chud Pagano haverja, emlékeim szerint Hamilton volt az akit Grigson hozott ide aztán kidobták év közben hogy valaki elvigye a balhét. Amíg nem jött Philbin addig assistant headcoach is volt Chud, kétlem hogy vakok közt a félszeműt vágják ki. Viszont a kis Paganora nem tartottak igényt a Chargers-nél, az lenne a poén ha itt kapna valami melút 😊 (mondjuk Monachinot biztos nem tudná alulmúlni).
coltman
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Szerintem pedig azon lehet elgondolkozni, milyen rémuralma lehetett Grigsonnak Indianapolisban, hogyha egy perccel a kivágása után már lelkendezés ment. Pat kimondta – ő megteheti, mert ő középfölde királya –, de itt nyilván mindenki hasonlóan vélekedik, kétlem, hogy egyedül épp a punterrel volt szar kapcsolata Grigsonnak.Ezt mondtam szezon közben is, hogy ha mi kívülről látjuk, hogy mekkora fos ez az egész, akkor belülről ez ezerszer jobban látszik. Pat meg na...mindenki tudja hogy sómen, és hogy ő az aki legelőször reagál dolgokra - ő a csapat szóvivője 😀
Paganotól legalább azt nem lehet elvitatni, hogy emberileg imádják a játékosai. Oké, szegény gyogyós, de az más lapra tartozik.
Abban meg biztos vagyok, hogy Jimmy Raye ezer marad a GM, Irsay nem hoz olyat, aki elküldi Paganót, márpedig ide bármilyen normális arcot hozol, az hozni fogja a maga sleppjét. És teszem hozzá, teljesen jogosan.
Stez
Harbaugh idén tuti nem jön, szerintem 2 év után nem hagyja ott a Michigant főleg nem egy vesztes döntő után. Meg nem tudom mennyire lenne jó vagy rossz, ha jönne. Tény, hogy Luckból kihozná azt, amit szerintem senki, lévén hogy Stanfordon is együtt tolták. Viszont azért azt látni kell, hogy egyik helyen se töltött el 4 évnél többet, ami azért jelzés értékű, hogy nem feltétlen az az igazi csapatjátékos, nem egy Tomlin, Cowher, Coughlin típus, de mondhatnám a bratyóját is.
Állóvíz felkavarásnak mondjuk nem jönne rosszul, de most ha kell, ha nem, Paganoval toljuk végig ezt az évet - így legalább megláthatjuk, hogy normális környezetben mire képes, vsz azért többre mint idén, ha már a játékosok is ennyire hallelujáznak. Aztán ha ugyanúgy hasonló fos marad, mint idén, akkor vsz jövőre ő is repül.
Engem mondjuk az érdekel majd, hogy edzők közül ki repül meg ki marad, különösen Rob bátyó érdekel, mert azért az idei offense nem volt veretes - főleg egy ilyen NFC döntő párosítás fényében - , és nem tudom, hogy Paganonak a haverja, vagy Grigson tolta rá Paganora. Mielőtt valaki félreértené, a D ezeszer szarabb volt, csak arról már nem akarok beszélni se, inkább kezelem elfojtott emlékként 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet #Colts interim GM Jimmy Raye III is the clear favorite for the full-time job, sources say. If coach Chuck Pagano has a vote, Raye gets it.
Jó nagy keresés lesz itt.
több mint 9 éve
Szerintem pedig azon lehet elgondolkozni, milyen rémuralma lehetett Grigsonnak Indianapolisban, hogyha egy perccel a kivágása után már lelkendezés ment. Pat kimondta – ő megteheti, mert ő középfölde királya –, de itt nyilván mindenki hasonlóan vélekedik, kétlem, hogy egyedül épp a punterrel volt szar kapcsolata Grigsonnak.Paganotól legalább azt nem lehet elvitatni, hogy emberileg imádják a játékosai. Oké, szegény gyogyós, de az más lapra tartozik.
több mint 9 éve
lehet mcafee teljesen másra gondolt 😊 mondjuk megtudta h az ötöslottó főnyereménye majdnem 1mrdftNade mire vart ennyit a tulaj?Rossz szempontból nézed. Az, amire Grigson felkészült volna az UFA-/Draft-ig, azt más 1 nap alatt übereli - szóval bőven before schedule 😉
A GM nek mar javaban kene a draftra FA ra keszulni....
Janek
BTW nekem azért az tetszett, amikor azt ecsetelte Irsay, hogy a szurkolók mennyire nem értékelik az 5 év munkáját, de akkor mit mond McAfee-re? 😉
coltman
amúgy durva h menniyre csapatjátékos, hogy az a GM aki az egyik legjobban fizetett punterré tette repül, és egyből hálálkodik. jó arc, független attól h jót tesz-e a twitter-huszárkodás
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Nade mire vart ennyit a tulaj?Rossz szempontból nézed. Az, amire Grigson felkészült volna az UFA-/Draft-ig, azt más 1 nap alatt übereli - szóval bőven before schedule 😉
A GM nek mar javaban kene a draftra FA ra keszulni....
Janek
BTW nekem azért az tetszett, amikor azt ecsetelte Irsay, hogy a szurkolók mennyire nem értékelik az 5 év munkáját, de akkor mit mond McAfee-re? 😉
több mint 9 éve
Nade mire vart ennyit a tulaj?A GM nek mar javaban kene a draftra FA ra keszulni....
több mint 9 éve
www.indystar.com/story/sports/nfl/colts/2017/01/21/meet-colts-interim-gm-jimmy-raye-iii/96900732/Szimpatikusnak tűnik a faszi, játékos múlttal,lehet hogy jó megoldás lesz.
több mint 9 éve
Addig bírtam hallgatni este mig azt nem ecsetelte h ez milyen fasza gyerek amugy mert van neki vagy 5-6 13 ev alatti gyereke 😊 na mondom a végen meg megsajnálja es bejelenti h örökös GM lesz mert éheznek a gyerekek
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Fura volt ez a sajttaj.Mindenesetre Pagano marad, es Irsay elmondta, hogy meg nincs GM-jelolt, de akiket interjuztatni fog, azokkal kapcsolatban fontos, hogy ok is ugy lassak, jelenleg Pagano a Colts HC-a.
Ugyhogy ez igy felsiker. Foleg, mert a normalis GM-ek szvsz rogton hoznak a sajat kiszemeltjuket ide.
Irasy elmondta azt is, hogy nem igazak a Grudenes pletykak. Ja, es nagyon ra van izgulva Jimmy Raye-re, engem az sem lepne meg, ha o lenne az uj GM.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Új játékunk neve : Spot the difference :lh4.googleusercontent.com/-xpiKyIObwJ0bydJlXX5EM1nUhx13GOYV8vd_ElV4mbmCy3id2AUpyORefKOHNLuaxCP3tltuEtPCWg=w1680-h960
Szerkesztette: deleted account
több mint 9 éve
Ian Rapoport @RapSheet 11m11 minutes ago#Colts coach Chuck Pagano is believed to be safe at this point, another source said. Jim Irsay should (maybe) have more at 5:30 pm.
több mint 9 éve
Viszont felemas erzeseim vannak, mert nem tudom, ez most mit jelent. Annak orulok, hogy Grigson repult, bar meg hagyok whiskey-t a hutoben, hatha Pagano is repul. Viszont ugye ez az oldala, ami szerintem tre, hogy Csakk kapni fog meg egy eselyt, ami fokent izgat pedig, az az, hogy ki jon Grigson helyere. Igy, hogy PM nincs, kicsit ugy vagyok vele, hogy annyira nem orulok, barki jon, mivel az azt jelenti, hogy PM-et nehany evig most elfelejti Irsay. Mert GM-et biztos nem fog ugy hozni, hogy csak egy evre tervez vele, ez minimum 4-5 eves korszak lesz, ismet.Az meg eleg sok, PM nelkul.
több mint 9 éve
EL SEM HISZEM
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Szerintem Pagano nem megy. A tavalyi balhe utan kideurlt, hogy o a nagy kedvenc, es benne volt a levegoben, hogy ha kaki lesz, akkor Grigson viszi el a balhet, elsokent meg egyedul, aztan megy utana Pagano, de csak egy ev mulva, ha nincs javulas.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Szerintem nem kell meccs ahhoz, hogy osszegyuljunk inni.I'm in 😉
Stez
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Szerintem ebben már senki nem hitt... meg, hogy józan lehet Irsay 😀Hát baszki tényleg senki nem hitt ebben már szerintem. De akkor ég jó hír, hogy Irsay nem teljesen off...remélem Farky a próféta szól belőled - bár ha új GM jön, akkor azért elég nagy az esély a Pagano röptetésre is.
Chargers LT