Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Repül a nehéz kő...According to Stephen Holder of the Indianapolis Star, Chuck Pagano is expected to stay on as head coach regardless of who the Colts hire as their new GM.
Irsay sem biztos, hogy ezt akarta, de ha Ballard tényleg ekkora ász és ide akár el is jönne, akkor az csákk állását is viheti. De akkor miért nevezték ki a kis indiait? Most már örök kedvencem lesz! Bárki jön is, remélem rendet rak!
szg2
This conflicts with reports that Chris Ballard, who is considered the lead candidate for the Colts' GM vacancy, would bring on Chiefs special teams coordinator Dave Toub to replace Pagano as head coach. Ballard reportedly favors canning Pagano but owner Jim Irsay has been adamant that Pagano will remain in his current role, at least for next season. Per Holder, Ballard remains the favorite to succeed Grigson but it's unlikely Toub would follow him to Indianapolis.
több mint 9 éve
Repül a nehéz kő...Irsay sem biztos, hogy ezt akarta, de ha Ballard tényleg ekkora ász és ide akár el is jönne, akkor az csákk állását is viheti. De akkor miért nevezték ki a kis indiait? Most már örök kedvencem lesz! Bárki jön is, remélem rendet rak!
Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
hmm, hol is volt ilyen mostanság...Mindenkivel megvolt az interjú, jöhetnek a hírek a második körösökrölMindenki jön vissza második körre a hírek szerint.
nagytomy
Egyébként Raye-t nem csak a Rooney Rule miatt hallgattuk meg? Úgy tudom, hogy minden senior management role-ra vonatkozik, és a GM nyilvàn az.Nem, Irsay már a sajttájon olyan imádattal beszélt Raye ezerről, hogy alap volt, hogy őt akarja GM-nek. És három perc múlva a nagy nyáladzást követően közölte, hogy egyelőre Raye ezer az interm GM, és a végleges posztra is meg lesz interjúztatva.
Az összes többi jelölt fehér.
nagytomy
Már akkor egyértelmű volt, hogy ez szinte tuti házon belülről lesz megoldva, aztán csederből vederbe kerülünk.
Stez
😕
több mint 9 éve
Mindenkivel megvolt az interjú, jöhetnek a hírek a második körösökrölMindenki jön vissza második körre a hírek szerint.
nagytomy
Egyébként Raye-t nem csak a Rooney Rule miatt hallgattuk meg? Úgy tudom, hogy minden senior management role-ra vonatkozik, és a GM nyilvàn az.Nem, Irsay már a sajttájon olyan imádattal beszélt Raye ezerről, hogy alap volt, hogy őt akarja GM-nek. És három perc múlva a nagy nyáladzást követően közölte, hogy egyelőre Raye ezer az interm GM, és a végleges posztra is meg lesz interjúztatva.
Az összes többi jelölt fehér.
nagytomy
Már akkor egyértelmű volt, hogy ez szinte tuti házon belülről lesz megoldva, aztán csederből vederbe kerülünk.
több mint 9 éve
Egyébként Raye-t nem csak a Rooney Rule miatt hallgattuk meg? Úgy tudom, hogy minden senior management role-ra vonatkozik, és a GM nyilvàn az.Az összes többi jelölt fehér.
több mint 9 éve
Mindenkivel megvolt az interjú, jöhetnek a hírek a második körösökrölÁllítólag Grigson elérhető
nagytomy
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Mindenkivel megvolt az interjú, jöhetnek a hírek a második körösökröl
több mint 9 éve
Amellett hogy nem sok haszna volt Paganonak, talán akkor nem lesz káros ha több tehetség lesz a keretben mint eddig (amit majd az új GM hoz)
több mint 9 éve
sok sikert Tom Cable-hez 😀 Ballard nálunk őt akarta.Most azt olvasom, hogy Ballard nálunk Dave Toubot akarja/akarná HC-nak, Cable-ről nem is volt szó.Toub ugye a Chiefs Special Team koordinátora. Itt tőle akkor könnyes búcsút vehetünk. 8-)
Pagano miért ennyire szent tehén?
petey
több mint 9 éve
Állítólag egyébként az interjúkon a jelölteknek csomó időt kellett négyszemközt beszélniük Paganóval is.Számomra ez annak a jele, hogy Irsay magát Paganót is meg akarja hallgatni a GM-keresésben, ő kiről mit gondol, kivel mennyire találja a közös hangot, etc.
Ugye Irsay a sajttájon rá volt gerjedve erre, hogy Grigsonnal a kapcsolat szar volt, úgyhogy most ez kiemelten fontos lesz, hogy a GM és a HC nagyon egy hullámhosszon legyen. Nem tudom, de nekem fura ez az egész kezelése az ügynek. Ha meg Ballard beszélt négyszemközt Paganóval, majd ezek után is új HC-t akar, elég fasza csóka, csak akkor ezer százalékra veszem azt is, hogy tőle búcsúzhatunk, ami a jelölteket illeti.
több mint 9 éve
sok sikert Tom Cable-hez 😀 Ballard nálunk őt akarta.Én örülni fogok, ha a Super Bowlban két yardról passzjátékot hív, nem futást x-D
petey
De amúgy nem tudom elképzelni, hogy Cable nálunk kössön ki, az ő rendszerébe egy Luck egyszerűen nem passzol, ezt azért Ballardnak is éreznie kell
Persze amondó vagyok, mi már az új HC-n aggódunk, holott a jó GM-et sem fogjuk kinevezni, hanem marad a fos, vele meg marad a fos HC is, úgyhogy inkább nem is agyalok, mi lesz, ha Ballard, mert nem lesz Ballard. És Paton sem
több mint 9 éve
Pagano miért ennyire szent tehén?Csak Irsay tudja, de ha lenne egy tippem, valószínűleg az orális technikája jobb mint Grigsoné..A legszomorúbb, az amit Stez mondott.Elhajtunk Ballard és Patton féle aranybányákat akik már letettek valamit az asztalra, csak azért, hogy Irsay azt mondhassa "Mosom kezeimet" ő keresett más GM-et.Végül házon belül kinevezünk egy majmot aki behódol Paganonak és megint eltelik egy haszontalan,üres,reményvesztett év amikor mi Colts szurkolók azon aggódunk, hogy Luck-nak ne legyen Carrier ending sérülése, Pagano meg takarodjon a k* anyjába..
petey
több mint 9 éve
sok sikert Tom Cable-hez 😀 Ballard nálunk őt akarta.erre 2 éve próbálunk rájönni, kevés sikerrel
Pagano miért ennyire szent tehén?
petey
több mint 9 éve
sok sikert Tom Cable-hez 😀 Ballard nálunk őt akarta. Pagano miért ennyire szent tehén?
több mint 9 éve
I'm told that Chiefs exec Chris Ballard is the "clear favorite" for the Colts GM job. I'm also told he wants to change the head coach. (Brad Wells)Imadnam, nalam o a top, de ketlem, hogy Irsay ot valasztja, foleg ha elkuldene Paganot. A sajttajon nyiltan kimondta, olyan gmet akar, aki Paganohoz nem nyul
nagytomy
több mint 9 éve
volt játékosaink, akik Super Bowlra készülnek:Dwight Freeney, Philip Wheeler (+Tamme IR) vs Dion Lewis LOL
több mint 9 éve
I'm told that Chiefs exec Chris Ballard is the "clear favorite" for the Colts GM job. I'm also told he wants to change the head coach. (Brad Wells)
több mint 9 éve
Sources tell me George Paton interview w/ Colts went extremely well. He's turned down several recent opportunities but would accept this one
több mint 9 éve
Tegnap megnéztem a Jetsnél és a Billsnél a szezonokat, amikor ezeknél a csapatoknál volt. Nagy név nem igazán, kiemelkedő teljesítmény sem annyira. A Billsnél mondjuk az elmúlt egy-két évben azért papíron semmi extra elkapók hoztak közepes évet, olykor voltak nagy meccseik, Watkins fasza, de ő azért csak egy top elkapó, nem a wr-edző tette naggyá. Ő egyébként ódákat zengett a fasziról, de sokkal tovább nem jutottam, meguntam a munkásságát keresni. 8-D
Érthetetlen döntés, egyrészt a személye, másrészt az idő, miért pont most, etc. Az egésznek olyan szaga van, hogy nem is akarnak ide új GM-et, papíron ő hozna embereket, edzőket, de tojnak várni, kinevezgetik itt a jelöltjeiket Irsayék, meg mennek a saját fejük után.
Ballardnak egyébként tegnap volt interjúja, mégsem hallani semmit, mi történt, hogy ment, stb.
Jól be fogjuk szopni Raye ezerrel.
több mint 9 éve
Jó, értem, poén, olvastam. De ki ez a kis indiai, örülünk hogy van? És hogy a ... került elő a gm keresés közepén? Dicsérte már vki? pl aki kiválasztotta? De ki választotta ki? És mi a f.. történik ennél a k.. csapatnál akinek szurkolok?Ki az a Sanjay Lal?a barátainak csak Lali.
szg2
Jacob Lacey is nagy forma volt, hajrá magyarok!
Mondjuk Vasvárit nehéz felülmúlni
Höri
Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
Ki az a Sanjay Lal?a barátainak csak Lali.
szg2
Jacob Lacey is nagy forma volt, hajrá magyarok!
Mondjuk Vasvárit nehéz felülmúlni
Szerkesztette: Höri
több mint 9 éve
hát Raye említésétől kiráz a hideg. még élénken él bennem a faterja csodás playbookja...attól még lehet egy meg nem értett zseni a kisfia 😊Nyilván ez is fontos, de azért az is lényeges tényező, hogy kire kell/lehet felépíteni a csapatot, vagy esetleg a totál nulláról kell-e kezdeni a legnehezebbel, irányítót találni.Na, Ballard interjúzik velünk, méghozzá kinti idő szerint szerdán. Már tovább jutottunk, ugye a 49ersszel még csak az interjút sem vállalta be. Luck személye ennyit jelent.hát have fun, állítólag ha Cable lett volna a Hc akkor szóba állt volna velünk, most olvastam.
Ja, és a LEGFONTOSABB: Sanjay Lal lett az új WR coach. 8-)
2012 és 2014 között a Jetsnél dolgozott, majd a Billsnél felelt az elkapókért.
Stez
azért nem csak Luck személye ennyire varázslatos, hanem hogy mit ígérnek neki, mennyi powert kapna.
petey
De nyilván tök mindegy, mert Irsay tud kurva hülye lenni, akkor meg azt is elriasztja, aki még szerelmes is lenne az itteni állásba, aztán néha meg emberünk annyira imád valakit (lásd, Pagano), hogy az illető kis túlzással tehet bármit, nem rakja ki.
Alapból nem várok sokat ezektől az interjúktól, miután Irsay imádja Raye ezret, így mindenki hátránnyal indul. Félek, hogy Irsay igazából direkt akar találni mindenkiben valamit, ami zavarja, hogy nyugodtan elmondhassa, Raye ezer nem a hazai pálya miatt kapja az állást, hanem tényleg koponya.
Stez
több mint 9 éve
Nyilván ez is fontos, de azért az is lényeges tényező, hogy kire kell/lehet felépíteni a csapatot, vagy esetleg a totál nulláról kell-e kezdeni a legnehezebbel, irányítót találni.Na, Ballard interjúzik velünk, méghozzá kinti idő szerint szerdán. Már tovább jutottunk, ugye a 49ersszel még csak az interjút sem vállalta be. Luck személye ennyit jelent.hát have fun, állítólag ha Cable lett volna a Hc akkor szóba állt volna velünk, most olvastam.
Stez
azért nem csak Luck személye ennyire varázslatos, hanem hogy mit ígérnek neki, mennyi powert kapna.
petey
De nyilván tök mindegy, mert Irsay tud kurva hülye lenni, akkor meg azt is elriasztja, aki még szerelmes is lenne az itteni állásba, aztán néha meg emberünk annyira imád valakit (lásd, Pagano), hogy az illető kis túlzással tehet bármit, nem rakja ki.
Alapból nem várok sokat ezektől az interjúktól, miután Irsay imádja Raye ezret, így mindenki hátránnyal indul. Félek, hogy Irsay igazából direkt akar találni mindenkiben valamit, ami zavarja, hogy nyugodtan elmondhassa, Raye ezer nem a hazai pálya miatt kapja az állást, hanem tényleg koponya.
több mint 9 éve
Na, Ballard interjúzik velünk, méghozzá kinti idő szerint szerdán. Már tovább jutottunk, ugye a 49ersszel még csak az interjút sem vállalta be. Luck személye ennyit jelent.hát have fun, állítólag ha Cable lett volna a Hc akkor szóba állt volna velünk, most olvastam.
Stez