Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 978 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát, ha Packers-Steelers, Packers-Pats döntő lenne azt hiszem meg se nézném,,, A Falcons offense miatt megnézem, de nem várom kéztördelve. McAfee nélkül se vártam. Ha nem lesz szoros, szerintem el fogok rajta aludni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 292 — Whoops, looks like something went wrong.
Ilyen bwzdmeg nincs 😕 Pat visszavonult
Farky
ez egy olyan hír, amit elsőre, másodikra és harmadik olvasásra sem hittem el.
Höri
Kb, hasonló reakcióim voltak. Nemisértem. Nem egy olyan poszt, ahol szét kell hajtania a testét, punterek bőven 40 fölött is elrugdalóznak. Igaz, ő nem egy átlagos punter, ő volt a csapat legjobb tacklere 😀

Ez van, megy a médiába. Majd röhögünk a standupjain. Puntert meg csak találunk egy épkézlábat...
peterk2005
A szezont állandó térdfájdalmakkal tolta végig, legutóbbi négy évében most volt a harmadik operációja – mivel Pat eléggé kihangsúlyozta a térdet, gondolom, mind a három műtét térd volt, feltételezem ez az, ami betett neki.

Meg hát nem bírta Grigson nélkül, na.

Először egyébként én sem hittem el, de aztán néztem, mindegyik oldal lehozta, akkor rájöttem, hogy ez sajnos nem kamu. Ekkora dráma után van még NFL-fan, akit egyáltalán érdekel a Super Bowl?

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 978 — The only discipline that lasts, is self discipline
Farky
Höri
Kb, hasonló reakcióim voltak. Nemisértem. Nem egy olyan poszt, ahol szét kell hajtania a testét, punterek bőven 40 fölött is elrugdalóznak. Igaz, ő nem egy átlagos punter, ő volt a csapat legjobb tacklere 😀

Ez van, megy a médiába. Majd röhögünk a standupjain. Puntert meg csak találunk egy épkézlábat...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
holnap luck is bejelenti

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Mintha magamat látnám (csak én mondjuk kurva helyes vagyok). :'-(
Nem bírom feldolgozni a történteket, elveszítettük a legkiválóbb ügynökünk. Ez csak valami rossz álom lehet.

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Farky

több mint 9 éve
Kurva jó, a csapat legjobbja, az irányítónk benyögi, hogy vége.

Posztján a liga egyik, ha nem a legjobbja, minden rúgását öröm volt nézni, a baromságaival állandóan feldobta a napjainkat. Mindenki semmibe veszi a kickereket és a puntereket, mégis, minden héten volt meccs, amelyiket a csapatuk miattuk veszítette el.

Hogy kivel pótoljuk, jó kérdés, nem lesz könnyű feladat ez sem. Még ha late round pickről is beszélünk egy punter esetében (pacsi, iktriad!), akkor is, ezzel egy újabb need van a csapatban.

Egy szaros punter, de amikor Colts, azért nekem évek óta Luck mellett igenis Pat az első, aki azonnal beugrik. Ő volt a csapat egyik szíve, egyik arca.

És vele nem a Colts lesz kevesebb, hanem az egész liga, amelyből egyre inkább kiölik a CHad Johnson-féle idiótákat, akiknek a hülyeségei igenis kellenek.

Pat az elmúlt négy évben három térdműtéten esett át, ezek után döntött így. Persze, mivel Pat egy idióta, nála tényleg benne van, hogy visszatér, de szerintem az nem most lesz. Majd talán jövőre, ha esetleg rájön, hogy hirtelen üres a naptár, teljesen mások a napjai, aztán „sok szabadideje lesz”.

Én reménykedem, hogy akkor talán rájön, mennyire hiányzik neki a focika. És ha visszatér, felőlem megkaphatja Luck helyét is! PAT AZ ISTEN!

... meg persze BROCK OSWEILER, de a gyász közepette ezt nem illik felhozni.

:'-(

több mint 9 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 862
Remélem Vinatieri nem megy utána... két kedvencem voltak...
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

A képekre kattintva végig lehet lapozni. Respect neki, a jó és a rossz időket is felemlegeti és szívet melengető ahogy Indianapolisról meg az államról beszél, főleg az emberekről 😊 keresett csak 15 misit a Coltstól, reklámokból nem lennék meglepve ha ennél többet is az elmúlt pár évben, még mindig csak 29. Elég jó business decision, de teljesen megértem. Főleg, hogy szarakodott a térde is néha. Lehet egy picit az is befolyásolta volna, ha nem ütögetik be minden 3. puntját az endzoneba a társak...😀

A videó amit tomi-tomi linkelt pedig hatalmas 😀 így kell visszavonulni, stílus

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mondjuk nála benne van, h beszopatja a médiát, és hamarosan benyögi, h vicc volt
Farky
Szerinted? 😊
 twitter.com/barstoolsports/status/827028982612701184/video/1

Szerkesztette: tomi-tomi

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Nandito Tennessee Titans 3 352 — Titans fan
A második felvetésed meg so-so, de most mondd meg, melyik új GM esetében nem az az első, hogy azt tippelgetik, kiket hoz? Illetve azért valljuk be, általában ha egy csapathoz új GM jön, az legtöbbször új edzőt is hoz.

Ezt pedig sosem fogod megtudni, Ballard esetében így volt-e, s csak amiatt van itt Pagano, mert Irsay és Ballard egymás között megállapodott, hogy a HC kap egy make or break évet, vagy Ballard alapból úgy ült le, hogy jelenleg abszolút nem gondolja, hogy Paganónak mennie kellene. Ez a felek között fog maradni.
Stez
Szerintem ugyanaz volt nálatok, ami nálunk tavaly. Akkor a vezetőség ragaszkodott Mularkeyhez, csak ők ezt nem is titkolták, és kimondták, hogy ennek megfelelően keresnek GM-et. (Többek között Ballard is a jelöltek között volt.) Valószínűleg Mularkeyt a többség nem akarta vállalni, kivéve Robinsont, és végül az első évben egyikkel sem jártunk rosszul. Nyilván Mularkeynek könnyebb dolga volt, mert az 1/1-es csapattól nem várnak csodát, itt a Coltsnál meg eredménykényszer van. Mindenesetre a Mularkey-Pagano összevetésben Pagano sokkal jobb opciónak tűnik, úgyhogy itt kevésbé látom, hogy akkora lemondással járna Ballard részéről, hogy nem egy általa hozott HC-val kell dolgoznia.

Music City Miracle
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
Mondjuk nála benne van, h beszopatja a médiát, és hamarosan benyögi, h vicc volt
Farky
Szóval te látod a fényt az alagút csatorna végén?

több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Farky
Bazz, ez nagyon nagy kár! Nagyon bírtam a csókát!

több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Hát nekem mindegy mit mond, kinek köszön, hogy fésüli a haját, csak draftoljon jól meg hozzon jó FA-kat, Marha kíváncsi leszek az offseasonunkra. Öt hét és újra lesz min témázni 😊

több mint 9 éve
Hestert? Egy ász special teamer engem nem villanyozna fel, viszont elég sokan megjegyezték a Bears kapcsán, hogy Ballardnak elég jelentős szerepe volt Tillman, Tommie Harris, Forte és Nathan Vasher draftolásában.Stez
Az ugye megvan, hogy én Toubról írtam, nem Ballardról? 😀

Amúgy ja. Én nem ismerem ezt a Ballardot, úgyhogy hagyatkozom arra amit írtok. Az bíztató, hogy a Chiefsnél az utóbbi években jól ment a tehetség-menedzsment, de igazából itt fog kiderülni mit is kaptunk. Egyelőre csak örülök, hogy Grigson nincs, és jött valaki akiben reménykedni lehet, hogy hátha. (Most Ballardról beszéltem. 😊 )
peterk2005
Nekem egy dolog tűnt fel, ahogy rögtön irányítja a dolgokat maga körül, de mégse érzed egy kicsit sem irritálónak vagy erőszakosnak. Lehet hogy ezt más is csinálta, de Grigsontól meg sok mástól ilyet nem láttam, hogy mielőtt jött az első kérdés kikérdezett, hogy "What's your name?" és utána köszönt neki (értem hogy még friss itt, de akkor is). És rögtön folytatta utána mindenki ezt. Nem nagy dolog, de mégis sok mindent elmond a csókáról, hogy nagyon egyben van. Meg amikor nem jöttek a kérdések és beszólt, hogy come on 😀 Hát nem egy Grigson 😉

Az meg csak nekem volt az érzésem, hogy ez a Pagano nem kell neki ez megint hasonló pletyka volt, mint a PM vagy Gruden? Nekem nagyon az jött le a reakciójából, hogy benne ez soha nem is merült fel, hogy Paganotól gondolkodás nélkül megváljon.
coltman
Nem tudhatod, milyen volt Grigson. És azt sem, Ballard milyen a színfalak mögött.

Sejtjük, de ki tudja, melyikből mi igaz. Mert ugye Pat reakciója azért mutatja, hogy vele lekezelő volt. De a punterek alapvetően azért sírnak, hogy még a csapattársaik is sokszor semmibe veszik őket, bőven lehet, hogy Grigson vele volt köcsög, én mástól nem nagyon hallottam ilyen kifakadást.

De az is lehet, Grigson a játékosokat szarként kezelte, a stábtagokat nem. De az is lehet, a stábtagokat is, mondván, ő a GM, ő a király, ő irányít és az lesz, amit ő mond, punktum.

Persze, papíron jelenleg a harmadik opció tűnik a legvalószínűbbnek, de azért valljuk be, ezt is amiatt gondoljuk így, mert a médiában csupa negatívumot olvasni Grigson stílusáról, de szerintem a sipákolók fele, akik leírták ezeket a fikákat, nem is beszélt életében személyesen Grigsonnal, és nem is a „löbjétől” hallotta, hogy Grigson egy méretes kuki.

Én egyébként Paganót is sunyinak érzem ebebn az egész cirkuszban, emiatt is véltem volna úgy, hogy jobb, ha egyszerűen megy az egész slepp, mert akkor nem kell találgatni, ki lehetett a mocsok, mikor és hol, a lényeg, hogy tuti nincs már itt.

A második felvetésed meg so-so, de most mondd meg, melyik új GM esetében nem az az első, hogy azt tippelgetik, kiket hoz? Illetve azért valljuk be, általában ha egy csapathoz új GM jön, az legtöbbször új edzőt is hoz.

Ezt pedig sosem fogod megtudni, Ballard esetében így volt-e, s csak amiatt van itt Pagano, mert Irsay és Ballard egymás között megállapodott, hogy a HC kap egy make or break évet, vagy Ballard alapból úgy ült le, hogy jelenleg abszolút nem gondolja, hogy Paganónak mennie kellene. Ez a felek között fog maradni.

Egyébként Ballard a sajtótájékoztatón inkább emberi mivoltját erősítette. Konkrétan kimondta, hogy nem áll készen a GM-kedésre, de ez az összes állásával így volt élete során, mindig megoldotta. A faszin érződik, hogy tényleg nagy csapatjátékos, mert minden második mondatában kiemelte, hogy igenis egyedül nem tudja megcsinálni, azért veszi körül magát a csapatával, mert mindenki segítsége kell, mindenkinek kurva soakt kell dolgoznia, de csak így lehet sikeres a Colts.

Számomra elég meglepő volt, hogy Ballard az elmúlt években top kandidáns volt több csapatnál is a GM-posztra, valljuk be, körbe volt rajongva holt szezonokban, rengeteg interjún járt, néhány hete nem kért a 49ersből, még egy interjú erejéig sem, most meg közölte, hogy a Colts első interjúja után annyira izgult és be volt fosva, hogy aludni sem tudott. Látszik és érződik, hogy izgatott, valami újba csöppent, aminek nyilván részese volt az elmúlt években is, de mellékszereplőként teljesen más, mint főszereplőként. Ez azért nagyon érdekes lesz számomra, hogyan birkózik meg az egésszel, meg hogyan kezeli majd a dolgokat. De persze mindig benne van a rizikó, Ballard személyének nagyon nagyon örülök továbbra is.

A faszi totálisan munkamániás (ezt rengeteg korábbi scouter és munkatársa erősítette meg), ami jó. És nyilván az is jó, hogy látszólag ég és föld, ami őt és Grigsont illeti. Az alapelve, a nézete merőben ellentétes, bízom benne, hogy GM-ként is legalább annyira imádja majd mindenki, mint amikor a háttérben serénykedett. És főleg mi, Colts-fanok, mert akkor az azt fogja jelenteni, hogy sikeressé teszi a csapatot.

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Hestert? Egy ász special teamer engem nem villanyozna fel, viszont elég sokan megjegyezték a Bears kapcsán, hogy Ballardnak elég jelentős szerepe volt Tillman, Tommie Harris, Forte és Nathan Vasher draftolásában.Stez

Amúgy ja. Én nem ismerem ezt a Ballardot, úgyhogy hagyatkozom arra amit írtok. Az bíztató, hogy a Chiefsnél az utóbbi években jól ment a tehetség-menedzsment, de igazából itt fog kiderülni mit is kaptunk. Egyelőre csak örülök, hogy Grigson nincs, és jött valaki akiben reménykedni lehet, hogy hátha. (Most Ballardról beszéltem. 😊 )
peterk2005
Nekem egy dolog tűnt fel, ahogy rögtön irányítja a dolgokat maga körül, de mégse érzed egy kicsit sem irritálónak vagy erőszakosnak. Lehet hogy ezt más is csinálta, de Grigsontól meg sok mástól ilyet nem láttam, hogy mielőtt jött az első kérdés kikérdezett, hogy "What's your name?" és utána köszönt neki (értem hogy még friss itt, de akkor is). És rögtön folytatta utána mindenki ezt. Nem nagy dolog, de mégis sok mindent elmond a csókáról, hogy nagyon egyben van. Meg amikor nem jöttek a kérdések és beszólt, hogy come on 😀 Hát nem egy Grigson 😉

Az meg csak nekem volt az érzésem, hogy ez a Pagano nem kell neki ez megint hasonló pletyka volt, mint a PM vagy Gruden? Nekem nagyon az jött le a reakciójából, hogy benne ez soha nem is merült fel, hogy Paganotól gondolkodás nélkül megváljon.
több mint 9 éve

peterk2005
Hogy kerül ide Vick Ballard? Má kibaszarintottuk!

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
én hiszek Ballardban.
meg Paganoban is

mindig is pirospaprika volt a szememben ez a köcsög 5 családos
ezt a felállást, (felállítást) akartam.
jövő ilyenkor majd vagy mondhatom h én megmondtam vagy Stez mondhatja h ő megmondta

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
Rynald Indianapolis Colts 273
Közben az is kiderült, hogy 5 évet kapott.
nagytomy
Embert ölt?
Stez
Akkor életfogytiglant kapott volna mint Pagano
több mint 9 éve
nagytomy
Embert ölt?

több mint 9 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
több mint 9 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
Stez, 5 gyerek alatt nincs esélyed kinevezésre. Nem tudom, hogy mennyinél tartasz, és Ballard hány éves szerzödést kapott, de húzzál bele, vagy nem rúgsz labdába legközelebb sem😂

Egyébként szerintem Irsay beletette Ballard munkaköri leírásába, hogy hozza vissza Manninget. Legalábbis erösen bekezdett a srác.