Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Erdekes lenne, bar ha kihuzunk egy uj Elliotot akkor azt hiszem nem kar az elso kor 😀
több mint 9 éve
Most meg nfl.com-on egy RBt mockoltak nekunk, hat azert erdekes huzas lenne. Ertem hogy Gore sem fiatalodik de elso korre azert en nem RBt huznak, persze ez is talalgatas/okoskodas egy "szakertotol".Eddig is írtak több helyen. a Fournette & Cook duo egyikét, a másikat meg általában a Panthershez
csaba92
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Most meg nfl.com-on egy RBt mockoltak nekunk, hat azert erdekes huzas lenne. Ertem hogy Gore sem fiatalodik de elso korre azert en nem RBt huznak, persze ez is talalgatas/okoskodas egy "szakertotol".
több mint 9 éve
Indianapolis Colts announce they have released LB D'Qwell Jackson.Semmi meglepő, Art Jones is mehetne
Klaci79
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Indianapolis Colts announce they have released LB D'Qwell Jackson.
több mint 9 éve
De, szvsz simán kivágják akár Charlesot is.Amúgy pedig ha akarnak, bőven van játékosuk arra, hogy helyet csináljanak, akár Berryre, akár másra.
Amúgy nincsenek mínuszban, +2 millión vannak, ha hinni lehet a spotracnak. Berryket pedig nem szokás kiengedni a piacra, nem is fogják. Túl nagy leader, ikon ő ahhoz, nem is csak a játéka minősége az, ami miatt meg kell tartani.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Hát a KC az nem annyira egyszerű, mert jelenleg vannak -3M-en, és ugye ebbe még a draft class sincs benne, ami 5-8M. Van 13 játékosuk, akiknek a DM-je 105M, ebből 7 ráadásul nagyobb DM mint caphit sátuszban van, tehát ők gyakorlatilag kivághatatlanok. Vicces dolog, hogy pl Jamaal Charlest pénz nélkül vághatnák ki - nem fogják, így újabb 6M. Van jelenleg 6 pickjük, tehát 33 játékosra marad olyan 55M. Ha abba belerakják még Berryt is, akkor az legalább 5-6M minusz, még nagyon ügyesen faragott szerződéssel is, tehát 50M/32 játékos. Nem mondom, hogy megoldhatatlan, de mivel a piacon szerintem most jóval nagyobb ZS-t tud magának szerezni, mint amit a KC meg tudna neki adni, így ki fog menni oda. FT-re nem kell számítani, mert az már olyan 12M lenne - gyakorlatilag a KC teljesen mozgásképtelenné tenné magát, plusz ha jól emlékszem, akkor közölte, hogy nem fog FT alatt játszani.Szerintem ez emberi jellemző, sokan nem viselik jól a kritikát, még ha tudják, hogy igaz, akkor sem. Ezen a világon ugyebár mindenki tökéletes, ez tény.Lebuktam, ez van 😛nagyon tetszik a csávó.COMING OUT?
coltman
Sejtettem, hogy lesz néhány drámai pillanat a Colts 2016-os holt szezonját tekintve, na de coltman…!
btw., ja, pár napja épp ezt írtam én is Ballard kapcsán, hogy még egy korábbi munkatársa a Bearsnél elmondta, hogy Ballard az interjúján (még amikor GM-jelöltként Chicagóban járt) valószínűleg beszarasztotta a Bears tulajdonosát, mivel Ballard kőkeményen kimondja a frankót, akár hallani akarja az illető, akár nem, és valószínáleg ezzel megrémisztette a Maci-tulajt.
Szerintem Irsaynek is egyből megmondta, hogy ez fos, azon változtatni kell, tetszik vagy sem, ha ő jön, ezeket rögtön megpróbálja megoldani, az ő érkezésével ezzel és ezzel kell számolni.
Mondjuk halkan teszem hozzá, azért a Coltsnál feltűnőek a problémák, szóval nem meglepő, hogy az emberek rendre ugyanazt a 3-4 hiányosságot, lyukat említik.
Stez
OK, de mondjuk nem értem mitől szar be egy tulajdonos, ha a GM nem ködöl, hanem odamond? Azért ez nem az a poszt, ahol a nyuszi lelkületű, meg kedveskedő emberek megélnek hosszú távon, és ezzel komoly eredményeket lehet elérni.
Hát a feltűnőség meg na, volt akinek nem tűnt fel 😀 Bár lehet, hogy csak nem érdekelte 😛
coltman
Itt igazából szvsz nem is ez volt a lényeg, hogy valakinek nem tetszik, ha megmondják, szarul csinált valamit. Biztos volt más oka is a Bearsnek, hogy akkor Pace-t nevezte ki, nem Ballardot. Sosem tudni, melyik owner mi alapján válogat, kinek mi a fontos egy GM-ben.
Az volt a lényeg, hogy Ballard egy olyan egyéniség, aki röhögve a pofádba mondja, hogy ez szar, ezen változtatni kell. Szerintem Irsayt például pont Ballard karakán kiállása fogta meg, hogy a csávó nem szórakozik, a tettek mezejére lép.
Persze ugye ez az egyik oldal, mert jó poén, amikor a székben előveszed a brét, hogy mekkora, amikor meg bárki a közeledbe jön, lekonyul, a lényeg, hogy használni nem fogod tudni. 8-D Úgyhogy Ballardnál is szépek ezek a szavak, nagyon biztató, de egy hónap múlva, például a piacnyitáskor fog eldőlni, valójában mire is számíthatunk tőle, milyen agresszivitásra, milyen stílusra és stratégiára. Én olyan „félaktivitást” várok. Összeboronálnak egy-egy top játékossal, de a másodvonalban nézelődünk majd, az NFL-szinten jó játékosok között, akik nem elitek. Top játékosnál egy valakinél várnám a komoly érdeklődést, Berry esetében, ha a KC valami csoda folytán hagyja távozni (de nem fogja).
A drafton meg BPA-zás ezerrel.
Stez
Szóval én azért reménykedek, hogy Ballard szépen behúzza őt ide 😉 Végül is pár hete abban se hittünk, hogy Grigson valaha eltávozik tőlünk, azt most mégis öröm meg bódottá 😛
több mint 9 éve
Szerintem ez emberi jellemző, sokan nem viselik jól a kritikát, még ha tudják, hogy igaz, akkor sem. Ezen a világon ugyebár mindenki tökéletes, ez tény.Lebuktam, ez van 😛nagyon tetszik a csávó.COMING OUT?
coltman
Sejtettem, hogy lesz néhány drámai pillanat a Colts 2016-os holt szezonját tekintve, na de coltman…!
btw., ja, pár napja épp ezt írtam én is Ballard kapcsán, hogy még egy korábbi munkatársa a Bearsnél elmondta, hogy Ballard az interjúján (még amikor GM-jelöltként Chicagóban járt) valószínűleg beszarasztotta a Bears tulajdonosát, mivel Ballard kőkeményen kimondja a frankót, akár hallani akarja az illető, akár nem, és valószínáleg ezzel megrémisztette a Maci-tulajt.
Szerintem Irsaynek is egyből megmondta, hogy ez fos, azon változtatni kell, tetszik vagy sem, ha ő jön, ezeket rögtön megpróbálja megoldani, az ő érkezésével ezzel és ezzel kell számolni.
Mondjuk halkan teszem hozzá, azért a Coltsnál feltűnőek a problémák, szóval nem meglepő, hogy az emberek rendre ugyanazt a 3-4 hiányosságot, lyukat említik.
Stez
OK, de mondjuk nem értem mitől szar be egy tulajdonos, ha a GM nem ködöl, hanem odamond? Azért ez nem az a poszt, ahol a nyuszi lelkületű, meg kedveskedő emberek megélnek hosszú távon, és ezzel komoly eredményeket lehet elérni.
Hát a feltűnőség meg na, volt akinek nem tűnt fel 😀 Bár lehet, hogy csak nem érdekelte 😛
coltman
Itt igazából szvsz nem is ez volt a lényeg, hogy valakinek nem tetszik, ha megmondják, szarul csinált valamit. Biztos volt más oka is a Bearsnek, hogy akkor Pace-t nevezte ki, nem Ballardot. Sosem tudni, melyik owner mi alapján válogat, kinek mi a fontos egy GM-ben.
Az volt a lényeg, hogy Ballard egy olyan egyéniség, aki röhögve a pofádba mondja, hogy ez szar, ezen változtatni kell. Szerintem Irsayt például pont Ballard karakán kiállása fogta meg, hogy a csávó nem szórakozik, a tettek mezejére lép.
Persze ugye ez az egyik oldal, mert jó poén, amikor a székben előveszed a brét, hogy mekkora, amikor meg bárki a közeledbe jön, lekonyul, a lényeg, hogy használni nem fogod tudni. 8-D Úgyhogy Ballardnál is szépek ezek a szavak, nagyon biztató, de egy hónap múlva, például a piacnyitáskor fog eldőlni, valójában mire is számíthatunk tőle, milyen agresszivitásra, milyen stílusra és stratégiára. Én olyan „félaktivitást” várok. Összeboronálnak egy-egy top játékossal, de a másodvonalban nézelődünk majd, az NFL-szinten jó játékosok között, akik nem elitek. Top játékosnál egy valakinél várnám a komoly érdeklődést, Berry esetében, ha a KC valami csoda folytán hagyja távozni (de nem fogja).
A drafton meg BPA-zás ezerrel.
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Lebuktam, ez van 😛nagyon tetszik a csávó.COMING OUT?
coltman
Stez
több mint 9 éve
nagyon tetszik a csávó.COMING OUT?
coltman
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Érdekes, hogy | Grigson | (gondolva peterk-ra 😀) mindenféle általános bullshit dumájával ellentétben Ballard meglepő mód ugyanazokat a szarokat látja, amiről kb minden Colts forumon megy az értekezés évek óta : passrush nincs, OL jobb oldala kérdés, Luck köré kell még talent. Próbálom nem a túloldalra pozicionálni magam és túlságosan beleélni magam a jóba, de eddig úgy néz ki, hogy nagyon tetszik a csávó.www.stampedeblue.com/2017/2/7/14532582/chris-ballard-opens-up-about-colts-roster-and-his-approach-to-building-the-team
több mint 9 éve
A Broncos, Giants, Eagles meccseket fel tudom én is tenni valahova, ha az segít. (Még talán többet is, de azt most nem tudom megnézni sajnos.)Egyrészt köszi.
peterk2005
Nem tudom, a Sport TV-s magyar közvetítésekre gondolsz-e.
Mert az eredeti amerikai videókfelvételeket már én is feltöltöttem ebben a sorozatomban, legalábbis a NYG-t és a DEN-t (az EAG is megvan, csak az csúnya vereség volt emlékeim szerint, ezért hanyagoltam egyelőre).
mega.nz/#!lt1zED6A!WM8aXDPb36uKYrVYI35yJAaXwu4o1pyvDe_ab561Uhk
mega.nz/#!J98wCKwD!El3Mgpw7UdeyBsYnGSeibyGrYcMOOjqxx0jGW_0g8rg
mega.nz/#!YlVASYrS!jMOb-EzYehtZCsoGRnJib4yiUh8e0JnNmEXiwORtPX4
Otthonom MisColts
több mint 9 éve
Több meccs, amit megtaláltam 2006/2007-ből, DVD-formátumban van meg (4,5 GB egyenként), úgyhogy azok feltöltése és megosztása nem egyszerű (persze, ha kifejezett igény mutatkozna rájuk... akkor semmilyen nehézség nem volna sok).wmittyA Broncos, Giants, Eagles meccseket fel tudom én is tenni valahova, ha az segít. (Még talán többet is, de azt most nem tudom megnézni sajnos.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
a meccs végi playhívást csak azért vettem elő, hogy clutchság hiányán múlt-e, vagy egyszerűen ésszerűtlen/agyatlan volt a playhívás. peterk2005az a helyzet, hogy a meccs Edelman elkapása után a bukott challenge-el ment el, csak ezt akkor még nem tudta senki 😊
több mint 9 éve
Utólag kérek elnézést, én tényleg csak Stez Luck vs cluthságra akartam reagálni. 😀 Ryan-t és a meccs végi playhívást csak azért vettem elő, hogy clutchság hiányán múlt-e, vagy egyszerűen ésszerűtlen/agyatlan volt a playhívás. És ezt is csak azért, mert a hajamat tépném, ha valaha is ilyen helyzetbe kerülve a Colts OC behívna egy ilyen playt a meccs végén, mint amit a kis Shanahan. Akkor se ha Luck esetleg clutchabb mint Ryan. Luck clutchságára 8 pontos hátrányban van szükség, nem 8 pontos előnyben. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Az a durva, hogy noha én is agyfaszt kapnék végképp a futótól, Ballard állítólag nagyon BPA-beálítottságú, az RB-class meg jó, úgyhogy simán meglehet, hogy a pickünknél futó lesz épp a BPA a boardunkon, és azt húzunk.Divat lett a Ramczyk-pick a Coltsnál a mockokban, én azért remélem, hogy nem őt húzzuk első körben.Az OL erősítése még bele is férne, de ahol RB-ket látok nálunk első körben, azt a mock draftot azonnal bezárom. Könyörgöm, a védelmünket azért nem lehet ementálinak hívni, mert abban azért több a sajt mint a lyuk... a védelmünkben a lyuk több.
Egy jóféle safetyt, cornert vagy rushert viszont adnék, bár én továbbra is a piacról foltoznám elsősorban a linebacker sort.
Stez
uatu
Hát, kurvára nem örülnék. ENgem az sem zavarna, ha felcserélnénk valami top prospectért, persze abban az esetben, ha előtte a piacon azért hozunk korrekt játékosokat és befoltozunk pár lyukat. Akkor nem zavarna, ha beáldoznánk más picket egy felmenetelhez, persze nyilván, ha nem tosszuk oda mondjuk a 2. körünk, vagy egy jövő évi elsőt. 8-)
De úgy fogalmazok inkább: van, akiért megérné felugrani, akár plusz pickek felhasználásával is.
több mint 9 éve
Divat lett a Ramczyk-pick a Coltsnál a mockokban, én azért remélem, hogy nem őt húzzuk első körben.Az OL erősítése még bele is férne, de ahol RB-ket látok nálunk első körben, azt a mock draftot azonnal bezárom. Könyörgöm, a védelmünket azért nem lehet ementálinak hívni, mert abban azért több a sajt mint a lyuk... a védelmünkben a lyuk több.
Egy jóféle safetyt, cornert vagy rushert viszont adnék, bár én továbbra is a piacról foltoznám elsősorban a linebacker sort.
Stez
több mint 9 éve
Divat lett a Ramczyk-pick a Coltsnál a mockokban, én azért remélem, hogy nem őt húzzuk első körben.Egy jóféle safetyt, cornert vagy rushert viszont adnék, bár én továbbra is a piacról foltoznám elsősorban a linebacker sort.
több mint 9 éve
Több meccs, amit megtaláltam 2006/2007-ből, DVD-formátumban van meg (4,5 GB egyenként), úgyhogy azok feltöltése és megosztása nem egyszerű (persze, ha kifejezett igény mutatkozna rájuk... akkor semmilyen nehézség nem volna sok).Ehelyett:
mega.nz/#!Yoc1FJzI!mvEpyw3P0LnYiEbwO4P_oLX-ihCu46Yo3K0oQ3IHsSw
Otthonom MisColts
több mint 9 éve
deleted account
1 758
Ennyi 😉Én is befejeztem a részemről.Helyes! Örülnék, ha nem lenne minden topic tele sértett érzelmű Pats szurkolókkal, akiknek a győzelem után is az a legfontosabb, hogy mindent megmagyarázzanak. Bajnokok vagytok gratulálok! Felesleges itt vitatkoznod!
ervinator
Zolika
több mint 9 éve
Én is befejeztem a részemről.Helyes! Örülnék, ha nem lenne minden topic tele sértett érzelmű Pats szurkolókkal, akiknek a győzelem után is az a legfontosabb, hogy mindent megmagyarázzanak. Bajnokok vagytok gratulálok! Felesleges itt vitatkoznod!
ervinator
több mint 9 éve
Szerintem én most iratkoztam le a topicról...Nem indult ennyire off témaként ez a dolog.Stez és Peterk hasonlították össze Ryan és Luck clutch képességeit és azt, hogy mikét alakulhatott volna ez a végkifejlet ha Luck áll ott.Ettől függetlenül tényleg túl lett tolva a dolog.
Ki a f@szomat érdekli h mi van a peccel meg a meccseivel itt a colts topicban? Akit igen az menjen oda, de erről olvasni a szófosást, rohadt idegesítő
Farky
több mint 9 éve
Szerintem én most iratkoztam le a topicról...Ki a f@szomat érdekli h mi van a peccel meg a meccseivel itt a colts topicban? Akit igen az menjen oda, de erről olvasni a szófosást, rohadt idegesítő
több mint 9 éve
Ja mert biztos ugyanaz a mentális állapot végigmenni úgy, hogy tudod egyenlítesz, ha sikerül, mint úgy hogy 11 van közte és majd még onside kick is kell.( azt mar csak mellekesen irom hogy a szituacio se ugyanaz lett volna mint a valosagban, hiszen kenyelmesebb korulmenyek kozott vezethette a driveot a Pats mint ha futtatja az orat a Falcons vagy elégeti a Pats időkéréseit). Pont hogy az zökkenthette volna ki a Patset, ha ujra elmesz 2 labdabirtoklasra, es minimalisra csokkented ezzel a reményüket. Főleg mert a reményt is ők maguk adtak nem sokkal előtte a sajat terfeles labdavesztesselBocs , hogy így bele magyarázok! De te is az eredmény tudatában mondasz véleményt:Nem, ez az eredménytől független volt. Abban a mentális állapotban, amiben volt a Pats, előre prognosztizálható volt, hogy végigmegy a pályán. Hosszabbításban szerintem nem sok ember gondolta úgy, hogy meccsben lehet még az Atlanta, annyira érezhető volt, hogy a Pats be fogja vinni.
"Az nem kétséges, hogy végigmennek a pályán, gyakorlatilag csak az onside a kérdéses, de azért az sem annyira lehetetlen, plusz Gost az elsőt se rúgta rosszul, volt benne lehetőség."
Ezt az alapján írtad, hogy mentek két hosszú driveot a végén. Azt pl. kihagyod a képletből, hogy pl. az Edelman féle ordas nagy mák/bravúr (nézőpont kérdése), ha nincs akkor az a drive ott meg is áll.
Én azt gondolom, a Patsnél volt a momentum, ilyenkor a legfontosabb, hogy két labdabirtoklást tegyél közé. Ráadásul igen, két futás két időkérést követelt volna a Patstől, de minimum egyet biztos.
László Virág
Atlanta Defense el volt fáradva, Shanny pedig a támadói kezébe adta, hogy lezárja a meccset. Én emiatt nem tudom hibáztatni és nem is tudok erre úgy tekinteni mint az évszázad legrosszabb hívására.
ervinator
De ha nem ertesz egyet azzal hogy ez annyira szar hivas lett volna, akkor nezd meg hogy elotte mar ott volt nehany perccel korabbrol a negativ pelda a tultrükközésről, amikor 3&1-re passzoltak es eladtak a labdat. De ha ez se lenne eleg, akkor az esetünk után 3.-ra mért nem futottak? Akkor ha jol saccolok (de javits ha tevedek) még mindig valahol 40-50 yard kozott rughattak volna field goalt. Na akkor már két nagy hiba után mért kockáztattak harmadszor is?
Ilyen irrealis dolgokkal meg hogy a terdelest kernem szamon meg hagyjal mar 😀 Pont hogy a jozan ész szerinti megoldast hianyolom, és nem emlegetnék elvi hibakat ha total irrealis modon elfumblizzak a labdat kozepso futasokkal.
Nem bízni a vedelmedben egy dolog, még 11 pontos elonyben sem, oke hogy az onnantol mar nem Shanahan kezeben van. De nem bizni az onside kickben azert mar joval meredekebb
több mint 9 éve
Spoiler, most Stezezés jön.Jézusom...
Miért kell nektek az, hogy ne csak megnyerjétek a meccset, hanem hogy még ilyenkor is azt bizonygassátok, hogy mennyivel jobbak vagytok, és hogy nem az Atlanta veszítette el a meccset, hanem ti nyertétek meg? PEDIG BEZONY AZ ATLANTA VESZÍTETTE EL!!! De amúgy meg nem kurvára tök mindegy, mind a kettő egy gyűrűt jelent!!! De nem, nektek muszáj még itt is továbbmenni, és bizonygatni egy kb minden szakértő és valaha NFL-t látott nem Pats szurkoló által egyöntetűen elbaszott hívás(ok)nak ítélt játéko(ka)t. Tudod mit, BB az Isten, és TB a Jézus, és a Biblia a Pats történetét dokumentálja. Komolyan nem értelek titeket, hogy miért kell még ilyenkor is okoskodni, és osztani az észt - ami egyébkét egy LOL.
Az nem kétséges, hogy végigmennek a pályán, gyakorlatilag csak az onside a kérdéses, de azért az sem annyira lehetetlen, plusz Gost az elsőt se rúgta rosszul, volt benne lehetőség.
60/8, alapszakasz, ami 0.15, és kétszer egyik csapatnak sem sikerült 1 szezonban. De a Pats a mindenség felett áll, és tényleg "volt benne lehetőség", hogy egy félidőben ők kettőt is megoldjanak. Teljesen racionális, tényleg.
coltman
Most ha nem Pats logó lenne a nevem mellett, akkor már értékesebb lenne a véleményem?
Ennyire nem lehetsz szűk látókörű komolyan...
Peterk felvette én reagáltam, és nem hiszem hogy a Pats istenségét kezdtem el hirdetni, hanem egy playhívást elemeztem a saját látásom szerint. Az, hogy te emögött is azt látod, hogy idézlek " BB az Isten, és TB a Jézus, és a Biblia a Pats történetét dokumentálja." az téged minősít.
Én is befejeztem a részemről.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"